Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım moral bozmak yok düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam aynı durumu ben de yaşadım o kalıcı bir şry değil biraz süreci uzatıyor olabilir ama vücudumuz her an aynı olmuyor maalesef bizim ruhsal durumumuz nasıl düzgün olmuyorsa vücudumuz da aynı şekilde demek onun da canı sıkkın bu aralar

Hedef60kgolmak azaydidem 78.6 geldim sabah 78.4 cikmistim. Yarin 77lere inme umuduyla uyuyorum
Vayy sende baya az gelmis ortim
Gunaydinlar

Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200

bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada

Cherry Mom azaydidem
Supersin haftaya eksiyle baslayan eksiyle kapatırrr
Cok artı oldugunda hemen bi form cay kap ole uyu
Günaydın

Cuma 85.5
Bugün 84.0
Fark - 1.5

Cherry Mom muhursuzpusula
Waowww efsane eksi ama ben bhun birinciligi kapicaktim yaaa olmadi simdi
Kizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Yaa süper haber cok sevindim Rabbim gönlune göre verir insallah

Canim kötü dusuncelerden uzaklas moral bozuklugunum anlik oldugunu dusun kendini ev isine ver yada cik acik havada tempolu yuruyus yap cok iyi gelicek sana eminim 1 hafta once benimde cok snirlerim bozuktu ciktim 1 saat yuuyus yaptim gercekten cok iyi geldi gulmeyen yuzum guldu sanada iyi gelicegine eminim

Teşekkür ederim kızlar
Diyet ve spora devam inşallah ama genel bir çökünnlüğüm var. Baskül de hiç yardımcı olmuyor sağ olsun. Bu hafta da umutla geçecek Güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Ya bu karatay diyetindede var ya uzun aclikta leptin hormonu salgilaniyor yag yakiyor. O sureci bozmaktan korkuyorum. Ama bi arkadas aclik suresi bitince yemek once iciyorum demis oda mantikli aslinda. Bu kadar aclik bosa gitmesin
Evet o da mantıklı canım. Ayşegül çoruhlu nun kitabından öyle bir çıkarım yapmıştım ben. O da uzun açlık tavsiye ediyor ve suyu limonlu ya da karbonatlı içmeyi öneriyor. Ama riske girmemek için arkadaşının yaptığı gibi de yapılabilir

ben bunu yeni gördüüüüm
cnm beniim regl mi yaklaştı? ve evet diyeti arada değiştirmen iyi olur bebekim

Canim yalniz degilsin ara ara hepimize oluyor.emin ol bu cokusten daha guclu cikacaksin daha da hizli gidecek kilolar.yeterki azcik sabirli ol
Sagolasin canim guzel dileklerin icin.
Evet eksi gelir insallah
Masallah canim

Az sonra ben de tartilacagim
Aha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu
Hahahaha bende de bir kere öyle bir yanlış anlaşılma olmuştu
Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruz seyrekyagmur
Günaydın kızlar +300 gr geldim
Spordan olabilir canım menülerin ortada birden düşer o hiç merak etme
DeryaOnDiet korkutuyorsun
Kızlar günaydın

Kaptanım tabi Amin ama benim hedef 67 olacak.
Gönlümden öyle düşmüş belli ki
Herkese günaydınlar :)

Sıradaki bildirim benden gelsin

Cuma : 86,35
Bugün: 86,5
Fark: +150 gr
Fena değil canım bugünden itibaren eksiye geçersin inşallah
Günaydın arkadaşlar

ben sabit geldim 68
Bu ilk yada ikincisine
Cherry Mom
@Suskunhanim
A a aaaaaaaa nasıl tabiii ama ben şimdi korktum sende işe yarayan Pazartrsi olan artılarındı şimdi işleri sıkı tutmazsın sen tebriklerr canım :)
Gunaydinlar

Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200

bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada

Cherry Mom azaydidem
Harika canım
Uuuu :)) tebriklerr nurcum
Cuma 54
Pazartesi 53.8
Fark -200
Vegan beslenmede 2 günde 500 gr gitti benden de
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Tebriklerr Zeynepcim
Canlar ben artı geldim tabi ama tam gaz devam korkmyın
Cuma 66.5 kg bugün 66.7 kg fark +200 gr
yarimuhendis cnm bugün 1 ana 1 ara öğün yapıcam 🖒
Cherry Mom @_Reyyan
Fazla bir artı değil canım halledersin hafta içi menülerin gayet iyi gidiyor
Ben +400 muhtemelen yoldaki susuzluk bana o rakamı göstermişti günde 1 saat spor şart artık Cherry Mom @hawar
Evet canım toparlayalım bakalım
cuma 81.7
bugun 81.4
fark 0.3
Monica_ Cherry Mom

bu ara çok giremeyeceğim orticim kaptanımla da konuştuk,
akşamları menüne yorum yazarım girebilirsem inşallah
Tebrikler Almılacım
Giremezsende sorun değil sen işine gücüne dinlenmene bak nurun menülerine bende bakarım gözüm üstünde Monica_
Günaydın

Cuma 85.5
Bugün 84.0
Fark - 1.5

Cherry Mom muhursuzpusula
vayy vayy tebriklerr canım
Kizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mı umarım çok güzel geçer
Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucu
Havalar güzel gidiyor dışarı çıkıp yürüme imkanın varsa temiz hava al başka dersleri erteleme imkanın varsa ertele dinlen iyi bak kendine
Vayyyy harika sonuç Didemcim yaa cumaya neler olacak çok merak ediyorum
Şekoslarim 68.5 geldim şook ben 800 gram artı şuan Kadıköy e gidiyorum bı yandan dönünce bakicam yazilanlara
Biraz fazla olmuş canım bugünden itibaren toparlarsın ama yarım ekmek yeme demiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…