- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.261
İnşaAllahSüper canım tebrik ederim
Cumaya bomba gibi geliyorsun desene
Canım moral bozmak yok düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam aynı durumu ben de yaşadım o kalıcı bir şry değil biraz süreci uzatıyor olabilir ama vücudumuz her an aynı olmuyor maalesef bizim ruhsal durumumuz nasıl düzgün olmuyorsa vücudumuz da aynı şekilde demek onun da canı sıkkın bu aralarKızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım
Vayy sende baya az gelmis ortim
Supersin haftaya eksiyle baslayan eksiyle kapatırrrGunaydinlar
Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200
bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada
Cherry Mom azaydidem
Cok artı oldugunda hemen bi form cay kap ole uyuAynen yaa bi de mutlu oluyorsun önceden bildiğin içinama çok artıysa
Canım afiyet şifa olsunteşekkürler paylaştığın için
Off şöyle mis kokulu beyaz ata ekmeği off canım çekti
Oyy harika harikaa devam et bence cnm
Canım tebrikler demek sana da yaradııı@Namaria cım teşekkür ederiz
Waowww efsane eksi
Yaa süper haber cok sevindim Rabbim gönlune göre verir insallahKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Canim kötü dusuncelerden uzaklas moral bozuklugunum anlik oldugunu dusun kendini ev isine ver yada cik acik havada tempolu yuruyus yap cok iyi gelicek sana eminim 1 hafta once benimde cok snirlerim bozuktu ciktim 1 saat yuuyus yaptim gercekten cok iyi geldi gulmeyen yuzum guldu sanada iyi gelicegine eminimKızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım
Sağol canımWaowww efsane eksiama ben bhun birinciligi kapicaktim yaaa olmadi simdi
Canım moral bozmak yok düzenli ve sağlıklı beslenmeye devam aynı durumu ben de yaşadım o kalıcı bir şry değil biraz süreci uzatıyor olabilir ama vücudumuz her an aynı olmuyor maalesef bizim ruhsal durumumuz nasıl düzgün olmuyorsa vücudumuz da aynı şekilde demek onun da canı sıkkın bu aralar
Teşekkür ederim kızlarCanim kötü dusuncelerden uzaklas moral bozuklugunum anlik oldugunu dusun kendini ev isine ver yada cik acik havada tempolu yuruyus yap cok iyi gelicek sana eminim 1 hafta once benimde cok snirlerim bozuktu ciktim 1 saat yuuyus yaptim gercekten cok iyi geldi gulmeyen yuzum guldu sanada iyi gelicegine eminim
oyy maşallah maşallahTünaydın 5. Takimin guzel hatunlari
Cuma 75.1
Bgun Pazartesi 74.3
Fark -800
Gecen haftanin acısinı ckartmaya geliyorumyaaa cumaya 73 gorürsem varya havalara uçarım dahada kimse durduramaz beni o kadar motive olurum
Cherry Mom Nikinik
Evet o da mantıklı canım. Ayşegül çoruhlu nun kitabından öyle bir çıkarım yapmıştım ben. O da uzun açlık tavsiye ediyor ve suyu limonlu ya da karbonatlı içmeyi öneriyor. Ama riske girmemek için arkadaşının yaptığı gibi de yapılabilirYa bu karatay diyetindede var ya uzun aclikta leptin hormonu salgilaniyor yag yakiyor. O sureci bozmaktan korkuyorum. Ama bi arkadas aclik suresi bitince yemek once iciyorum demis oda mantikli aslinda. Bu kadar aclik bosa gitmesin
ben bunu yeni gördüüüümKızlar selam.
Canim yalniz degilsin ara ara hepimize oluyor.emin ol bu cokusten daha guclu cikacaksin daha da hizli gidecek kilolar.yeterki azcik sabirli olKızlar selam.
Sagolasin canim guzel dileklerin icin.Vayy sende baya az gelmis ortim
Supersin haftaya eksiyle baslayan eksiyle kapatırrr
Cok artı oldugunda hemen bi form cay kap ole uyu
Waowww efsane eksiama ben bhun birinciligi kapicaktim yaaa olmadi simdi
Yaa süper haber cok sevindim Rabbim gönlune göre verir insallah
Masallah canimTünaydın 5. Takimin guzel hatunlari
Cuma 75.1
Bgun Pazartesi 74.3
Fark -800
Gecen haftanin acısinı ckartmaya geliyorumyaaa cumaya 73 gorürsem varya havalara uçarım dahada kimse durduramaz beni o kadar motive olurum
Cherry Mom Nikinik
Aha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahuAz sonra ben de tartilacagim
Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruzHahahaha bende de bir kere öyle bir yanlış anlaşılma olmuştu
Spordan olabilir canım menülerin ortada birden düşer o hiç merak etmeGünaydın kızlar +300 gr geldim
5-12 Şubat Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
belmayne
@Namaria
Monica_
@hawar
Nikinik
yarimuhendis
@balpamuk
@Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
@Tempus
@birsevgi
@Pain Killer
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kızlar günaydın
Kaptanım tabi Amin ama benim hedef 67 olacak.
Fena değil canım bugünden itibaren eksiye geçersin inşallahHerkese günaydınlar :)
Sıradaki bildirim benden gelsin
Cuma : 86,35
Bugün: 86,5
Fark: +150 gr
Harika canımGunaydinlar
Cuma 78.3
Guncel 78.1
Giden -200
bugun veganda 1 hafta doldu 1.7 gitmis oldu bir haftada
Cherry Mom azaydidem
Uuuu :)) tebriklerr nurcum
Cuma 54
Pazartesi 53.8
Fark -200
Vegan beslenmede 2 günde 500 gr gitti benden de
Hedef60kgolmak Cherry Mom
Fazla bir artı değil canım halledersin hafta içi menülerin gayet iyi gidiyorCanlar ben artı geldim tabi ama tam gaz devam korkmyın
Cuma 66.5 kg bugün 66.7 kg fark +200 gr
yarimuhendis cnm bugün 1 ana 1 ara öğün yapıcam 🖒
Cherry Mom @_Reyyan
Evet canım toparlayalım bakalımBen +400muhtemelen yoldaki susuzluk bana o rakamı göstermişti günde 1 saat spor şart artık Cherry Mom @hawar
Tebrikler Almılacımcuma 81.7
bugun 81.4
fark 0.3
Monica_ Cherry Mom
bu ara çok giremeyeceğim orticim kaptanımla da konuştuk,
akşamları menüne yorum yazarım girebilirsem inşallah
Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mıKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucuKızlar selam.
Vayyyy harika sonuç Didemcim yaa cumaya neler olacak çok merak ediyorumTünaydın 5. Takimin guzel hatunlari
Cuma 75.1
Bgun Pazartesi 74.3
Fark -800
Cherry Mom Nikinik
Biraz fazla olmuş canımŞekoslarim 68.5 geldim şook ben 800 gram artı şuan Kadıköy e gidiyorum bı yandan dönünce bakicam yazilanlara
Ederiz tabi canım sen mülakat zamanı yine hatırlat bize tekrar okuyalım :)Cherry Mom sagol canim dualarinizi eksik etmeyin.
Mulakat daha martin sonunda mardinde olacak guneydogunun mulakatlari.
Insallah canim 5 martta kesin tarih belli olacak. Artik grupca hatim falan yaparizEderiz tabi canım sen mülakat zamanı yine hatırlat bize tekrar okuyalım :)
Vuhuu kaptanim ben bugun is heyecaniyla unutmusumSpor programını hatırlattık mı ?
Bugün zorunlu kızlar haydiii herkes tablodan kendine uygun sporunu yapsın ben 1 tane yaptım bileneden geç geldim sanıyorsunuz
Eki Görüntüle 2778814
:)Insallah canim 5 martta kesin tarih belli olacak. Artik grupca hatim falan yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?