- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #392.321
Ay ben umutluyum bu haftadan ama bakalım şu anda kendimi çok şiş hissediyorum tartılmayacağım cumaya kadar sürpriz olsuninşallah cnm bayağı ter attım yüzümün karnımın şişliği indi valla
senin menün de süper canımcımmm sen de bomba gibi geliyosun valla
Sabah 11.00
1 kuru incir
2 tahta kaşık menemen
5 zeytin
2 dilim Kaşar peynir
2 tb ekmek
1 çk tahin pekmez
Çay
Ara 16.00
Şekersiz dibek kahve
3 kare bitter çikolata
Akşam 19.00
1 kase şehriye çorba
3 kaşık makarna (kızımdan kalanı yedim yemicektm dökülmesin dedm)
Yarım tb ekmek
Su 2 lt (devam)
Spor maalesef
Cherry Mom muhursuzpusula
neeee gece tartısı grubundan çıkıyor musuuun olamazAy ben umutluyum bu haftadan ama bakalım şu anda kendimi çok şiş hissediyorum tartılmayacağım cumaya kadar sürpriz olsun
Ortim ben zaten geceleri tartılmıyorum kineeee gece tartısı grubundan çıkıyor musuuun olamaz
benim 66.9 şu anOrtim ben zaten geceleri tartılmıyorum kibirkaç kere önceden tartılmıştım ondan biliyorum geceden sabaha 1.5 kg gittiğini yoksa tartılmam ben moralim bozuluyor öyle
Kuzum umarım bı sıkıntın yoktur. Biz burdayiz unutmacuma 81.7
bugun 81.4
fark 0.3
@nnurcCherry Mom
bu ara çok giremeyeceğim orticim kaptanımla da konuştuk,
akşamları menüne yorum yazarım girebilirsem inşallah
Pizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısıhahahahahdi mi sucuklu mis yağlı pizzayla filan
kız sen naptınnnn
geliyor birinciliiiikCherry Mom cimm bence herkes çok iyiii bu haftaa ama bu hatun ŞAHANE
maşallah kuzum valla sana
AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorumValla fırından yeni çıkmış tazecikse hakkımı öyle güzel kullanırım ki ondan yana
Hayiiirliii olsun canım umarım senin olsun mülakat nedir ki halledersin sen onuKizlar ic isleri bakanligi alimina basvurmustum mulakat listesine girmisim
Hepimiz bu son aylarda bu süreçleri sık sık yaşıyoruz be kuzum bazen üst üste geliyor ama hiç bir gece kalmıyor sabah da oluyor guzele odaklan bı kahve de yap küçük şeyler mutluluğu cogaltsin inşaallahKızlar selam.
Dünden beri biraz dağılmış durumdayım. Gece de pek uyuyamadım. Moral durumum iyi değil açıkçası. Sabah baskülde 69.0 gördüm. O da tuz biber oldu. Hepten dibe çöktü moralim. Bunca dikkatli beslenmeye ve spora rağmen böyle saçma rakamlar görünce çok üzülüyorum. Ama yapacak bişi yok. Bu hafta vegan ı deneyeceğim. Hayırlısı artık. Biraz zihnimi toplamam lazım. Ama önce gidip azıcık şu köşede ağlayayım
Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beniAha hergün tartıldığınız yetmedi birde sabahtan geceye mi tartılıyorsunuz yapmayın yahu
Yanlış anlamak mııı bildiğin yarım ekmek yazıyorsunuz biz ne yapalım yazıldığı gibi okuyoruzseyrekyagmur
Spordan olabilir canım menülerin ortada birden düşer o hiç merak etme
@DeryaOnDiet korkutuyorsun
Gönlümden öyle düşmüş belli ki
Fena değil canım bugünden itibaren eksiye geçersin inşallah
A a aaaaaaaa nasıl tabiii ama ben şimdi korktum sende işe yarayan Pazartrsi olan artılarındı şimdi işleri sıkı tutmazsın sen tebriklerr canım :)
Harika canım
Uuuu :)) tebriklerr nurcum
Tebriklerr Zeynepcim
Fazla bir artı değil canım halledersin hafta içi menülerin gayet iyi gidiyor
Evet canım toparlayalım bakalım
Tebrikler Almılacım
Giremezsende sorun değil sen işine gücüne dinlenmene baknurun menülerine bende bakarım gözüm üstünde @nnurc
vayy vayy tebriklerr canım
Canımmm çok sevindimmm ne zman mülakat tarihi ? Ankara'da mıumarım çok güzel geçer
Canım moral bozukluğu, uykusuzluk stres bile ödem yapar tartı yanıltmasın seni boşver unut gitsin bugünkü sonucu
Havalar güzel gidiyor dışarı çıkıp yürüme imkanın varsa temiz hava al başka dersleri erteleme imkanın varsa ertele dinlen iyi bak kendine
Vayyyy harika sonuç Didemcim yaa cumaya neler olacak çok merak ediyorum
Biraz fazla olmuş canımbugünden itibaren toparlarsın ama yarım ekmek yeme demiştik
Mazoşist misin şekos senEvde yürüyüş yaparken de yemek yiyenleri izliyorum
Sizler napıorsunuuuzspor yaptınız mı neler yediniz canlar
Hepimize bol ferahlik mutluluk gelsin kuzum sorununu çözemiyorsan ve beklemek zorunda kaliyorsan çok düşünmemeye çalış küçük sevdiğiniz şeyler her zaman iyi gelir bir kahve gibi küçük bir oyun gibi kitap okumak gibi bunları çoğaltırsak biraz daha rahatlarız aslındaValla kızlar bendebelmayne gibiyim dünden beri canım hiç birşey yapmak istemiyor, depresyonda gibi sürekli 24 saat uyuyasım var ve uyudukça yetmiyo uykuda sanki daha çok uyuyasım geliyo. Yaklaşık son 3 aydır baya sıkıntılı şeyler yaşıyorum daha doğrusu sabretmem beklemem gereken şeyler ama bazen insan umutsuzluğa kapılmıyor değil galiba tam o umutsuzluk dönemindeyim. Rabbim tez vakitte hayra çıkarsın inşallah
Ohh ne güzel yapmışsın canım. İyi gelmiştir sohbet.Kolay gelsin canım. İyiyim bende nasıl olsunkızımın öğretmeni geldi ders yapıyorlar. Oğlanı alıp komşuya kaçtım
Hayırdır modlarımız neden düşüyor böylebugünlerde bende bi tuhafım aslında ipin ucunu sıkı sıkıya tutuyorum ama bırakmak yok
Valla ağlama kısmını yaptım da oynama kısmını okuduğumda osmanlıca dersindeydim. Bi gülme geldiToparlariz inşallah ortim
Çok çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın canım?
Açıklar insanı mutlu ediyortokken biz biz değiliz
Bu sporu ben de yapmalıyım
Çok güzelmiş canım ellerine sağlık
Bence bozmaz,ben de if yapıyorum ve hiç dusunmemistim.Aysegul coruhlu akşam yemeyin diyor ama limonlu sudan bir şey olmadz dedi diye hatirliyorum
Süpersin
Ne kadar artı o kadar spor
Canım çok sevindim,duamdasin
Önce ağla sonra da çok sevdiğin hareketli bir müzik açıp oyna, inanılır gibi değil ama işe yarıyor
Evet canım olabilir. Tahammül seviyem düşüyor regl dönemindeDiyet harici bir moral bozukluğu sanırım. Reglinden kaynaklanıyor olabilir belki
Canım benim Allah gönül ferahlığı versin hepimize.Valla kızlar bendebelmayne gibiyim dünden beri canım hiç birşey yapmak istemiyor, depresyonda gibi sürekli 24 saat uyuyasım var ve uyudukça yetmiyo uykuda sanki daha çok uyuyasım geliyo. Yaklaşık son 3 aydır baya sıkıntılı şeyler yaşıyorum daha doğrusu sabretmem beklemem gereken şeyler ama bazen insan umutsuzluğa kapılmıyor değil galiba tam o umutsuzluk dönemindeyim. Rabbim tez vakitte hayra çıkarsın inşallah
İnşallah kuzum. Geçip gitsin şu zor günler.Kuzum umarım bı sıkıntın yoktur. Biz burdayiz unutma
Pizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısı
AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorum
Hayiiirliii olsun canım umarım senin olsun mülakat nedir ki halledersin sen onu
Hepimiz bu son aylarda bu süreçleri sık sık yaşıyoruz be kuzum bazen üst üste geliyor ama hiç bir gece kalmıyor sabah da oluyor guzele odaklan bı kahve de yap küçük şeyler mutluluğu cogaltsin inşaallah
Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beniben o ekmeğin yerine daha temalarını yerim niyeti bozunca bilirsin oysakiii
Mazoşist misin şekos senben ağır yasamlari bile izlerken yoldan cikiyorum
Hepimize bol ferahlik mutluluk gelsin kuzum sorununu çözemiyorsan ve beklemek zorunda kaliyorsan çok düşünmemeye çalış küçük sevdiğiniz şeyler her zaman iyi gelir bir kahve gibi küçük bir oyun gibi kitap okumak gibi bunları çoğaltırsak biraz daha rahatlarız aslında
Kuzum çok çok güzel bir menü olmuş. Afiyet şifa olsun.08.02.2021
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 kuru incir
Bir tutam maydanoz
2 yk lor
Yeşil çay
Ara sade kahve, yeşil çay
Öğle 1 pk form bisküvi, 10 tane beyaz leblebi
Ara sade kahve, çay
Akşam
5 yk taze fasulye
Yeşillik
Su 3 lt
Spor 6 yapıldı 400 p.
Cherry Mom @_Reyyan belmayne @Nikinik
Herşeyyy seninle güzellllllKuzum çok çok güzel bir menü olmuş. Afiyet şifa olsun.Spor puanına bir müddet bakakaldım
Canım çok güzel menü maşallah. Sporun da çok güzel8 subat pazartesi
12:30 2 yumurtayla sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, 6 zeytin, 1 dilim ekmek
18:30 2 kase lahana corbasi, 1 kase haslanmis brokoli, 3 kasik yogurt
su: 3 litre
Spor: 15 dakika leslie, 20 dakika chloe
Cherry Mom @_Reyyan Namaria
Sorma sorma bazen başımı alıp gidesim geliyor ama zabıtlar nöbetteOhh ne güzel yapmışsın canım. İyi gelmiştir sohbet.
Ya bilmiyorum ki canım üst üste geliyor her şey. Biraz bunaldım sanırım. Kaçıp gitmek istiyorum ama ceza yazıyorlar
Oyy orticiğim yaaaHerşeyyy seninle güzellllll
Oo Osmanlıca derken,gözlerim parladıOhh ne güzel yapmışsın canım. İyi gelmiştir sohbet.
Ya bilmiyorum ki canım üst üste geliyor her şey. Biraz bunaldım sanırım. Kaçıp gitmek istiyorum ama ceza yazıyorlar
Valla ağlama kısmını yaptım da oynama kısmını okuduğumda osmanlıca dersindeydim. Bi gülme geldiÇok sağ olasın canım. Arada geliyorlar işte
Evet canım olabilir. Tahammül seviyem düşüyor regl döneminde
Canım benim Allah gönül ferahlığı versin hepimize.Senin de gönül meseleleriydi değil mi. Çok canını yakar insanın. Ama işte her şey geçiyor. Bazısı geçene kadar azıcık dağıtıyor insanı maalesef.
Oyy orticiğim yaaa
NO KİLO | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Nikinik | 75 | 200 | 200 | 83 | |||
yarimuhendis | 145 | 120 | 69 | 545 | 179 | 710 | |
@nnurc | 43 | 112 | 210 | 33 | 51 | ||
thequeensgambit | 76 | 45 | 45 | 206 | |||
Zeze34 | 63 | 120 | |||||
balpamuk | 67 | 235 | 250 | ||||
asilr | 60 | 120 | 30 | 225 | |||
@Pain Killer | 210 | 210 | 235 | ||||
DeryaOnDiet | 275 | 190 | |||||
SanSebastianCheesecake | 62 | 62 | 105 | 295 | 320 | ||
YES FİT | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Emnis | 180 | 55 | 135 | 65 | |||
Namaria | 249 | 225 | 297 | 74 | 367 | 92 | |
@belmayne | 235 | 90 | 267 | 90 | |||
@hawar | 140 | 105 | 100 | 263 | 114 | 483 | 45 |
SSuskunhanim | 210 | 98 | 478 | 565 | 277 | 345 | 82 |
@Tempus | 460 | 525 | 550 | 700 | 400 | 500 | |
@azaydidem | 108 | 255 | 50 | ||||
muhursuzpusula | 30 | 160 | 32 | 160 | |||
birsevgi | 70 | 40 | 135 | ||||
@Amor-a | 95 | 100 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?