Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gubaydin kizlar
Gecen hafraki kilom:76,35
Bu hafta:76,65
Fark: +300gr
Yuzde: - 0,39%
Haftaya hedef: 75,70
Cherry Mom @balpamuk
Günaydın canım
Son 2 gün toparlanmış olsanda eksiyi götürmedi tabi

Deryacım bu haftaya birlikte 4.haftan listede ilk giriş zaten izinden dönüş olduğu için listeye olumsuz etki yapmıştı sadece 1 kere listeye olumlu katkın oldu.

710.etap
DeryaOnDiet(68,9/76,85/+7,95/%0,281)668.etapta 68.9 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 41 e bölündü.,ekstrem kural 2b.hedef kilo revizesi yeni hedef 65.

711.etap
DeryaOnDiet(76,85/77,30/+0,45/-%0,586)

712.etap
DeryaOnDiet(77,30/76.35/0,95/%1,229)

Son günlerdeki kararlılığını görünce toparlanmış olduğunu görüyor ve seviniyorum :) ama kısa vadede yine bir artı gelme durumu olursa maalesef üst listeden çıkarmak durumunda kalırım canım diğer kızlarında emeğini düşünmek lazım bu sende sadece bilgi olarak kalsın tehdit gibi lütfen algılama kısa vade için geçerli yoksa mezun olana kadar tabiki arada artı gelme sabit gelme durumu olabilir ama şu yukarıdaki tablo devam ederse diye diyorum

Gecen cuma: 59.5
Bugun: 59.1
Fark: 400
Yuzde: % 0,672
Hedef: 58.5

@thequeensgambit
Resim yuklemeyi unutmusum bu mesaja yukluyorum kaptanim Cherry Mom
Çok iyi ortim bu hafta senin içinde sıkıntılıydı ona rağmen eksi ile gelmen gayet güzel
Canım benim ya bir türlü birbirimizi yakalayamadık ben hep çok geç girdim. Son 1-2 günde hiç giremedim. Belki karşılıklı iletişim halinde olan bir orti olsaydı sen 1 kg bile eksi ile gelebilirdin çünkü güzel motive oluyorsun.

Benim için çok sıkıntılı bir haftaydı ve daha da sıkıntılısı geliyor önümüzdeki hafta.
Ailevi sorunlar patlak verdi bir yandan , diğer yandan çocuk okula gitmek istemiyor, kolundan sürüyerek götürüyoz sonra da okuldan öğretmen arıyor mutsuz , hasta mı falan filan. Göndermemeye de izin yok.

Napalım Allah çok daha büyük dertler vermesin ama olanı da yetiyor zaten şimdilik.
Canım çooook tatliş bir ortiyle süper verimli bir hafta geçirirsin inşallah.

Geçen cuma: 54
Bu cuma: 53.4
Fark: -600
Yüzde: %1.11
Haftaya hedef: 52.5
Cherry Mom Hedef60kgolmak
Tebrik ederim canım çok azmettin

Kizlar gunaydin

gecen hafta:62.30
Bugun:61.20
Fark: 1.1
Yuzde 1.76
Süper
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 67.5
Bu cuma: 67,2
Fark: - 0,3
Yüzde: 0,444
Hedef: 66,8

Cherry Mom @Tempus
Tebrik ederim canım
Gecen hafta 78.3
Guncel 78
Fark -300
yuzde 0.383
Hedef 77.5

Cherry Mom @azaydidem
Seninki de çok iyi canım çünkü geçen hafta çok kilo gitmişti bu haftaki normal
Günaayydııınnn :))

Geçen hafta: 86,35
Bu hafta: 85,8
Fark: 550 gr
Yüzde: %0,64
Haftaya hedef: 85

Cherry Mom Begonya2

Eki Görüntüle 2781417
Tebrik ederim canım
Gubaydin kizlar
Gecen hafraki kilom:76,35
Bu hafta:76,65
Fark: +300gr
Yuzde: - 0,39%
Haftaya hedef: 75,70
Cherry Mom @balpamuk
Haftaya toparlarsın canım
misafirler ve düzensizlik insanı yoruyor
Gecen cuma: 59.5
Bugun: 59.1
Fark: 400
Yuzde: % 0,672
Hedef: 58.5

@thequeensgambit
Tebrik ederim
Hayirli cumalar arkadaslar
Gecen hafta 81.7
Bu hafta 80.6
Fark 1.1
Yuzde 1.346
Eki Görüntüle 2781448

Cherry Mom
Hedefim 79.8
Her zamanki gibi süpersin canım
İyi misin bir kaç defa etiketleyeyim sorayım dedim sonra vazgeçtim
Umarım her şey yolundadır
Yokluğun belli oluyor canım umarım en kısa zamanda aramıza dönersin

Kolaylıklar diliyorum canım bilirim o telaşları iyiyim hamdolsun. Kilo alıp alıp duruyorum bi bırakayım kendi haline dedim ama olmayacak göbek gidiyor bi de sizinle deneyeyim dedim
Özgürlüğe gelmiyor o göbek kendi başına buyruk kaç kilosun güncelde Ankacım
Esra ben bu arada ayy nasıl sevindim bana benden tecrübeli arkadişşş geldi

Tebrikler canım hedefe az kaldı bravo
Teşekkür ederim kaptanım, lastik gibi sündürdüm de sündürdüm şu kilo verme sürecini.
ama ben kendimi biliyordum zaten o yüzden başlarda çok acele ediyordum. Havam bi yere kadar yetiyor sonra fıs oluyorum

Teşekkür ederim kaptanım, lastik gibi sündürdüm de sündürdüm şu kilo verme sürecini.
ama ben kendimi biliyordum zaten o yüzden başlarda çok acele ediyordum. Havam bi yere kadar yetiyor sonra fıs oluyorum
Motivasyon genelde öyle birşey zaten
Senin başlarda yakalamış olmanda bir başarı çoğu kişi ha bugün ha yarın derken yıllar geçiyor başlayamıyor bile.. senin uzun vadede motivasonunu kıran etkenler oluyor psikolojik olarak etkilenip bırakıyorsun. Ama tamda bir vazgeçme durumu hiç yok bu şahane yapacaksın canım merak etme

Özgürlüğe gelmiyor o göbek kendi başına buyruk kaç kilosun güncelde Ankacım
Esra ben bu arada ayy nasıl sevindim bana benden tecrübeli arkadişşş geldi
73,8 im canım. Apaya başladım 18 Ocakta ama kilo gitmiyor nedense şubat sonuna kadar devam edip sonra duruma göre bakacağım bakalım.
Yaa ben beynime format atıp senin tecrübelerinden yararlanmaya geldim

filmlerde bir karakter vardır ya sakar, beceriksiz filan ama film boyunca düşe kalka sürüne sürüne uğraşır durur ama sonunda yine beceremez. Aynen öyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…