Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yasin okuyoruz sanırım değil mi ben okuyayım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin Nikinik cim
Canım regli olduğunu kaçırmışım ben ona rağmen eksi gelmen de harika. Zaten her hafta büyük kilolar gitmiyor benim bikaç haftadır 900 gidiyordu bu hafta zorlamayla 400 anca gitti. Bu haftayı güzel geçirip cuma ya istediğimiz kiloya erişelim inşallah

çocuklarla zumba zor oluyor da,her gittiğim köşede birine carpiyorumbı deniyeyim yine de, zamanla degismislerdir belkicardio için video önerin var mı?
Canim ebru karadumanin videosu var 20dk 300 kalori diye ona bi bakabilirsin
günaydınn unutmadık da ben pert birazdanda kahvaltıya gideceğiz ortaklarınızı özleyin
Kahvalti sezonu acilmis kaptanim afiyet olsun ben 67yi bekliyorum
Allah razi olsun canim

hawar cim kusuruma bakma pazartesi 1.7 artiyi görünce bana bi gaz geldi durduramadim bu haftaki esligin icin de ayrica tesekkur ederim
Asıl ben teşekkür ederim canım
Ama beni yine gömdün ya
Şaka şaka çok iyi gidiyorsun canım benim istediğin zaman istediğin kadar gömebilirsin

Asıl ben teşekkür ederim canım
Ama beni yine gömdün ya
Şaka şaka çok iyi gidiyorsun canım benim istediğin zaman istediğin kadar gömebilirsin
Biraz oyle oldu galiba elbet senin gomecegin gunler de gelir bekliyorum ataklarini. Sen haftasonunu kacamaksiz geçirsen hepimizi gomersin dee neysee

Findik fistik deyince artik aklima hawar geliyor afiyet olsun canim bu hafta ödülü hakettin
Ya ben çerezsin ve meyvesiz yapamıyorum bu fıstığada 4-5 dadandım
Her hafta pazara girmeden önce diyorum ki bu hafta almayacam ama önünden geçince o kavrulurken gelen kokulara dayanamayıp alıyorum
Ama bu hafta almadım onun yerine beyaz leblebi aldım
Bu yediklerim geçen haftadan kalanlar artık evde olsada her gün yemiyorum haftada 1-2 gün yiyorum eskiden her gün avuç avuç götürürdüm

Sen kendini daha iyi bilirsin canim ama sureci hizlandirmak istiyorsan meyve ve cerezi kesip bi kac gun gozlemle kilo kaybina bak ona gore yol ver kendine. Ben mesela meyveyle kilo veremiyorum. Yogurt fazla tuketirsem hizli kilo gidiyor.

Sen kendini daha iyi bilirsin canim ama sureci hizlandirmak istiyorsan meyve ve cerezi kesip bi kac gun gozlemle kilo kaybina bak ona gore yol ver kendine. Ben mesela meyveyle kilo veremiyorum. Yogurt fazla tuketirsem hizli kilo gidiyor.
Çok haklısın canım yemesem daha kızlı kilo verip hedefe ulaşırım
ama ben şöyle düşünüyorum yani hiç yemeyip kilo veririm ama diyeti bıraktıktan sonra yemeye başlayınca yine kilo alacam
Hiç yememek yerine az az yersem ve diyeti bıraktıktan sonrada miktarları çok arttırmazsam kilo korurum diyorum ama bu güne kafa kilo koruma işini becerdiğim çok söylenemez
Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum

O konuda da haklisin canim kilo korumada rahat etmek istiyorsan yaptığın mantikli.bende de surecin uzamasi motivasyonumu düşürüyor. Biran once vereyim kurtulayim istedigim kiloda olayim oralarda cebelleseyim diyorum

Canım benim büyük kızım bir iki okuldan iyi burslar kazandı ama ben çok kararsızım kaygılarım bar fazlaca
Yani onunla ilgili bir şeyler soracaktım
Tabi çalışmakla öğrenci olmak ya da öğrenci velisi olmak ayrı şeyler
Mesela bu kolejlerin en yakını 50 dk çocuk hergün bir saat yol gidecek bir saat gelecek

5 sınıfta değer mi olmazsa 7-8 demi göndersem
Gibi bir çok soru
Tabiki eğitime yatırılan para hiç bir zaman boş değildir
Ama bazende diyorum ki başarılı çocuk her yerde başarılı olur zaten
İstersen burayı meşgul etmemek adına özelden de yazabilirim
Cevaplar san ya da bu konuda fikirleri yazarsan sevinirim canım
Sen bir veli olsan özel okul tercih edermisim

Allahıııımmmm 10 dk tabata yaptım kalbim ağzımdan çıkacak Boğazım kurudu nefesim kesildi resmen
Bunları buraya yazayım ki vücut alışınca ne diyeceğim kıyas yapabileyim
azaydidem sen ne durumdasın? Ben kendime plan program yaptım haftada 1 gün mutlaka baklagil yiyeceğim, 1 gün balık, 1 gün sp+sebze, 1 gün sp, 1 gün çorba salata, 1 gün de sebze+salata şeklinde yapacağım. Dengeli besleneyim baklagil de yiyeyim diye düşündüm. Bunu böyle bir düzene koymayınca bir şeyler eksik kalıyor. Saçlarım inanılmaz dökülüyor... Biotin de aldım onu da kullanacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…