- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.121
Canım ben kendimden örnek verim gece çok su içersem o suyu wcde atmayınca sabaha + gözüküyorumBugün +700 çıktım . Sürekli tartlmamak lazım demek ki moralim bozuldu
Ayy aslında çok mantıklı ama ben bı kaç gün sonra bozuyorum,canım listedekinı yemek istemeyinceAllahıııımmmm 10 dk tabata yaptım kalbim ağzımdan çıkacakBoğazım kurudu nefesim kesildi resmen
Bunları buraya yazayım ki vücut alışınca ne diyeceğim kıyas yapabileyim
@azaydidem sen ne durumdasın? Ben kendime plan program yaptım haftada 1 gün mutlaka baklagil yiyeceğim, 1 gün balık, 1 gün sp+sebze, 1 gün sp, 1 gün çorba salata, 1 gün de sebze+salata şeklinde yapacağım. Dengeli besleneyim baklagil de yiyeyim diye düşündüm. Bunu böyle bir düzene koymayınca bir şeyler eksik kalıyor. Saçlarım inanılmaz dökülüyor... Biotin de aldım onu da kullanacağım artık.
Gördüm gördüm gece gece mutfak maratonuSelam canlar
Dün menü yazacaktım unutmuşum sonradan yaa bulaşığa bi daldım zor çıktımbu gün yazarım inşallah kaçamak yok zaten
Amin canim Allah razi olsunKızlar selam.
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Biz bugün biraz dışarıda olacağız. Çok giremem sanırım. Gece bakarım artık.
muhursuzpusula canım ben de bir yasin okurum.
Nikinik canım muhteşem bir mulakat olsun. Gönlüne göre sonuçlansın inşallah
Ay ben de menu göremeyince korkmustumSelam canlar
Dün menü yazacaktım unutmuşum sonradan yaa bulaşığa bi daldım zor çıktımbu gün yazarım inşallah kaçamak yok zaten
Canım yasin okuyoruz sanırım değil mi ben okuyayım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsinNikinik cim
Canım regli olduğunu kaçırmışım ben ona rağmen eksi gelmen de harika. Zaten her hafta büyük kilolar gitmiyor benim bikaç haftadır 900 gidiyordu bu hafta zorlamayla 400 anca gitti. Bu haftayı güzel geçirip cuma ya istediğimiz kiloya erişelim inşallah
Kızlar selam.
Güzel bir hafta sonu olsun inşallah
Biz bugün biraz dışarıda olacağız. Çok giremem sanırım. Gece bakarım artık.
muhursuzpusula canım ben de bir yasin okurum.
Nikinik canım muhteşem bir mulakat olsun. Gönlüne göre sonuçlansın inşallah
Yaaa harikasınıızzzCherry Mom kaptanım sana 2 yazmıştım zaten
Şimdi toplam 4 oldu :) Ha gayreettt 41e tamamlıyoruz :)
Kalan: 37 Yasin
Niyet:Nikinik in mülakatının çook güzel geçmesi ve dilediği gibi hayırlı şekilde sonuçlanması için
2 de ben alayim kalirsa okurum yineYaaa harikasınıızzzCherry Mom kaptanım sana 2 yazmıştım zaten
Şimdi toplam 4 oldu :) Ha gayreettt 41e tamamlıyoruz :)
Kalan: 37 Yasin
Niyet:Nikinik in mülakatının çook güzel geçmesi ve dilediği gibi hayırlı şekilde sonuçlanması için
Allah razi olsun canim5 tane aldım canım ben. Allah kabul etsin hayırla sonuçlandırsın
5 tane aldım canım ben. Allah kabul etsin hayırla sonuçlandırsın
2 de ben alayim kalirsa okurum yine
Yoğunum kaptanımKızlar bu haftanın ortaklarında tüm üst listeyi eşleştirme yapacağım alt listeden bana dokunmayın diyen var mı
meselaTempus balım yogun musun bu hafta yoksa eşleştireyim mi seni
Ben çok seviyorum ya hatta öğle yemeği yerine yedim fıstık ezmesiyle
Afiyet olsun canımBen çok seviyorum ya hatta öğle yemeği yerine yedim fıstık ezmesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?