Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabiki canim sabah sporu gibisi var mi, cok iyi yaptin

Rakip eksi ustune eksi ekliyorr, aslinda birgun su listedeki butun sporlari yapasim var ama hangi gun bilemiycem onu

evet canim , diyetisyen gramla verince ben de oyle yapiyorum. Cok sagol

Dikkat et canim, emeklerine yazik olmasin. Guzel bir eksi gelsin cumaya

Gunaydin kaptancim, burda havalar hala isinmadi. Yarina eksi baslamayi planliyorum bakalim

Tam sağlıklı beslenme menüsü

Yazdım kaptancım uyarılarına uyarak :) neyse ki +1 den +300 gr a düştüm şükür 300 gr da gider bugün en azından sabit olurum yarına inşallah

Yazdım kaptancım uyarılarına uyarak :) neyse ki +1 den +300 gr a düştüm şükür 300 gr da gider bugün en azından sabit olurum yarına inşallah
Bak tamda tahmin ettiği gibi öyle hemen + 1 lere aldanmayalım devamlı tartılmamak bu yüzden gerekli.
Cumaya kadar kaçamaksız güzel menüler ile yine en az -500 bizimdir tam olarak iyileşene kadar 300 500 gideceğiz sonrasında sporla destekler hızlandırırsın canım yazınn bombasıııınnnn

Günaydın kızlar
Sabah sabah diyetisyenle konuştuk baya bırakmıyor beni devam dedi illa ben de 1 hafta daha deneyeceğime söz verdim apayı erteledim biraz.
Günaydın bencede yaa devammm apadan korkuyorum birde ben sonrası biraz kötü oluyor gerçi bu sefer liste miste diye ipin ucunu kaçırmazsın ama kıyamıyorum onca çoluk çocuk ile sana bana o kadar uzak geliyor ki

Günaydın çıtır kızlar
Deniz ve Kum ortim ne var ne yok nasılsın? Menunu göremedim etiketlemedin mi beni
Günaydınnn
Evetttt alalım yorumlarınızı hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…