Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy kaptancım çok güzel motive ediyorsunn biraz agrılarım azalmaya başlasın inşAllah sıkı kardiyo çalışmalarına geri döneceğim

Yok canım açlıklara kadar yapacaktım 1-2-3 kolay 4 te kopmuştu benim ip

Emziren ve emzirmiş anneler sizlere sorularım olacak nohut kuru fasülye hiç yemiyor musunuz? ya da iyice haşlayıp kimyon dökerek tükettiniz mi?
çay kahve çikolata vs az miktarda tükettiniz mi?
kayısı incir hurma rezene ıhlamur yeşil yapraklı sebzeler vs süt artırıyor mu ek besinleriniz çaylarınız oldu mu :)

Kendinin en iyi hali ol ortim umarım bol eksili iyi bir hafta geçiririz
Benim bu hafta sonunda kötüydü ama elimden geldiğince toparlamaya çalışacağım

yok yok şişko olmayacağız hep beraber eriyeceğiz , bazen sıkılıyoruz ama gidecek bu kilolar
Menün gayet iyi canım afiyet olsun

Boylarımız ve kilolarımız çok yakınmış canım. Çok teşekkür ederim yorumların için inşAllah yaz ayına mayoları gönül rahatlıgıyla giyebilecegimiz bir kiloda gireriz. Biz şimdiden tatil planı yapıyoruz Allah bu günümüzü aratmasın canım. Ben yeniden insülin direncim için ilaçlara başladım yoksa mutfaktan çıkamıyordum.benimde aşırı bi kuru yemiş ve kuru meyve ye hayır diyememe durumum var onlar yüzünden kilo aldım zaten. Birde benim eşim dışardan yemeyi çok sever. Dün trip attı bu ne böyle aynı yemeği yiyemiyoruz diye.Okul işlerini ne yaptın canım karar verdin mi?

Dikkat et canim, emeklerine yazik olmasin. Guzel bir eksi gelsin cumaya
Bugün güzel başladım canım güzel de bitireceğim inşallah. Suyumu artırmam lazım. Cumaya inşallah çok güzel eksiler görelim birlikte
Canım ben yedim hep ama kızım emmedi hiç, oğlumda da kimyon kaynatıp içiyordum. Manyak süt yapıyordu bana Bi de civanpeeçemi içiyordum 1çk da oğluma veriyordum

Adimlarini tamamlaman cok iyi olmus canim. Unarim o kalorileri az da olsa yakmissindir
Ben de cok tesekkur edetim canim, cok guzel bir ortilikti

Guzel baslaman cok iyi Insallah su 70i bur geride birakalim canim beraberce

Ayy kaptancım çok güzel motive ediyorsunn biraz agrılarım azalmaya başlasın inşAllah sıkı kardiyo çalışmalarına geri döneceğim
Ben atlamışım canım spor yapmana engel bir sorun mu var?
Canım ben bebek doğunca ilk aylar hiç bakliyat yemedim çünkü ilk kızım çok ama çok gazlı idi 6 ay kabus gibiydi
Ama Dr ların görüşleri değişiyor kimi ye diyor kimi yeme diyor ben yemedim
Çay tükettim ama önerilmiyor ben çok sevdiğim için tükettim
Ayrıca rezene, anason, kimyon ve ısırgandan oluşan çay demleyip içiyordum bende işe yaradı sütümü arttırdı
Birde bu son hamileliğimde Dr probiyotik kullanmamı önerdi bende kullandım ve bebeğim de gerçekteyse çok az gaz oldu
Evet yakınmış sevdiklerimizde çok benzer kuruyemiş meyve
Okul işinde bir okul yarın son gün ama biz hala aynı yerdeyiz çok gönderme taraftarı değilim ama acaba sonra pişman olur muyum diyede düşünüyorum kızım tabiki gitmek istiyor ama ne bileyim kolej olduğu için bir özenme durumu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…