Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ellerine sağlık canım

Kızlar bizde emeğe saygı bu tablolar xxxx ler dolsun diye yapılmıyor yarın spor günü herkes tablodan en az 1 spor yapıyor TÜM TAKIM ZORUNLU

Evime geldim şükür kvdede kaldık 2 gün
Çok gelemedim
hoşgeldin kuzum
Ellerine sağlık canım

Kızlar bizde emeğe saygı bu tablolar xxxx ler dolsun diye yapılmıyor yarın spor günü herkes tablodan en az 1 spor yapıyor TÜM TAKIM ZORUNLU
kaptancım 3 günlük tabloda daha iyi görülür sanki :)

Cook isterim canim ah yetisebilsem keske
Yetisirsin canim sen iste yeterki
Menun guzel canim lokumlarida sporla yakmissindir ben malesef spor yapamadim midem cok kotu cunku

Ellerine sağlık canım

Kaptanım mazeretimin tam yoğun günü olck yarın gerçekten leslie yapmayı istiyodm anca salı başlarım

Hayır hayır yine eğitimdi-çocuktu derken geç kaldım ancak kendimle başbaşa kalabildim ama yürüyüşümü de sporumu da yaptım.
5.863 adım yürüyüş yarım saat kızımla dans yaptık. O da alıştı hadi bakalım yağlarıı yakacağız diyor bana hahahahah

Eklentiler

• 7D18718D-8722-418C-83C0-2077859AA9F7.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 18
İnşallah hep birlikte..

canım dur sakin ol 14 martı yarın eklicem :)

Hemen araya kaynayim. Kizlar dil konusunda online ingilizce ogretmenleriyle sohbet ortaminda dil ogreten siteler var bir arastirin. 4 yastan 70 yasa kadar ingilizce ogrettim suan en faydali buldugum onlar. Cambly e falan bi bakin arastirin derim. Oglum 6 ya da 7 yasindayken baslamayi düşünüyorum ben.

05 MART- 12 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU

5-12 Mart haftasında hedefini yakalayan ummhnisa Nikinik Begonya2 Arc-en-ciel DeryaOnDiet Hedef60kgolmak Mathilda03 KumsalveDeniz tebrikler kızlarrr

Tabloda çok ama 100 200 gramla kaçıranda çok buda yine sevindirici ama hedefi tutturursak daha bir başarılı ilerleriz yolumuzda her hafta ayrı bir motivason ve ruh hali sonuçta

Hedefleri eksik olanlardan cuma günü için etiket rica ederim

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
75.5​
74.9​
73.2​
72.5​
65​
64.5​
65.8​
65​
79.8​
79​
69.3​
68.8​
53.8​
52.8​
75.15​
74.50​
55.8​
55.5​
64.8​
64.5​
72.5​
71,5​
65.4​
64.8​
66.3​
65.3​
73.4​
71.5​
86.2​
85.8​
76.55​
75​
92.2​
89.9​
@karabiber1​
77​
75​
71.2​
70​
102.5​
101​

Bende patates kızartması-dürüm
Sende helva-tost
Tam orti olmuşuz valla
İnşallah yarın artı gelmeyiz, benimki artı olacak gibi sanki

Benim bu hafta ki hedefim 69.5 Cherry Mom cim.

canım dur sakin ol 14 martı yarın eklicem :)
Bugün niyetim 10.000 adıma tamamlamaktı. Haldır haldır kendimi kaptırmış yürürken arkadaşlar aradı eğitime başladık zoom da seni bekliyoruz diye. O saat bu saat eğitim bitti eğitim başladı. Kafam kazan gibi. Asla kalkamadım bir daha yerimden ki yürüyeyim! Neyse ki hiç yoktan iyi, vicdanım rahat bir nebze de olsa.

Bende patates kızartması-dürüm
Sende helva-tost
Tam orti olmuşuz valla
İnşallah yarın artı gelmeyiz, benimki artı olacak gibi sanki
Bende artı olck büyük ihtimal ama mod düşürmek yok hafta içi toplicaz yola devam

Hele ne yazdım ben öyle kendine gel lol ne ara bitti Depresyon

Aslinda et seven biriyim ama onu 2 ogune indiriyorum genelde. Sabah 2 yumurta beyazi yersen et yeme dedi ben de oyle yapiyorum. Aslinda yumurta beyazina da dusuk oranda alerjim cikti ama dedigin gibi gunde 3 ogun et de cok oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…