Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gel eksi geeel. Benis erkenden uyandi 6dan once ayaktay, ama tarti uydugumuz odada kaldi esimi uyandirmak istemiyorum bekleyeyim biraz daha . Aslinda kahve icesim var ama

Haklisin canim hic yoktan iyidir kesinlikle

Bende artı olck büyük ihtimal ama mod düşürmek yok hafta içi toplicaz yola devam

Hele ne yazdım ben öyle kendine gel lol ne ara bitti Depresyon
Yok depresyon mepresyon senin metabolizma yakiyor kuzucum masallah
Toplarsin sen cumaya kadar

gel eksi geeel. Benis erkenden uyandi 6dan once ayaktay, ama tarti uydugumuz odada kaldi esimi uyandirmak istemiyorum bekleyeyim biraz daha . Aslinda kahve icesim var ama
Günaydın canim, beni de etiketle merak ediyorum öğleye kadar dersim öğleden sonra da okulum var arada kacirabilirimçok bakma imkanın olmayabilir etiket disinda

Çokk teşekkürler canım, bugün erkenden yürüdüm geldim şimdi bir spor kaldı
Aynen canim, ne kadar cabuk kazaniliyir aslinda iyi aliskanliklar degil mi. Insallah yarin ce sonrasinda yine nirnal duzeninde yaparsin canim. Oglusuna basarilar yarinki sinavinda

Günaydın canim, beni de etiketle merak ediyorum öğleye kadar dersim öğleden sonra da okulum var arada kacirabilirimçok bakma imkanın olmayabilir etiket disinda
Tamam canim etiketlerim tabi, ay insallah eksi gelsin de kucucuk 150gr eksi bile yeter

Tamam canim etiketlerim tabi, ay insallah eksi gelsin de kucucuk 150gr eksi bile yeter
Gelir gelir bence,fazlasıyla hak ediyorsunhem vücudunun vermeye adapte olduğunu düşünüyorum daha fazla vermişsin gibi geliyor banayeter ki sporu birakma

Bende devlet okulundan yanayım, maddi durumunuz varsa gönderin ama diğer senelerde indirimli kazanamazsa bütçeyi zorlar bizim sitenin çocuklarının yarısı özellerde okudu ilkokuldan beri üniversite birer kazanamadılar, ben anlamadığı derslerden ders almasından yanayım yada iyi bir dershaneye gönderebilirsin özele verdiğin parayla, benim iki kızımda devlet okulundan fen lisesini kazandı, ben onlarla oturur ders dinlerim youtubeden anne başımda bekle dese beklerim işim gücüm, umrumda olmaz, soruları artık anlamasamda sınıf büyüdükçe dersler zorlaşıyor kontrol ederim yanlışları varsa ablalarına sordururum oğluma, komşum var 2 nci sınıf oğluna git diğer odada ders çalış diye kızar çocuğu diğer odaya gönderir akşama kadar bitir Baban akşam ders istemiyor diye kızar, dedim sen ne yapıyorsun ya öğretmen anlatsada sen de onla youtubeden dinle konuyu oğlun çözsün anlamadıysa sende çöz ona anlat derim babası şimdiden akşama ders istemiyorsa ilerde çok fazla dersi olduğunda ne yapacakmış dedim, ayyyy konuyu nereden nereye getirdim, yani demek istediğim annesi devlet okulunda eğitim alırsa o parayı anlamadığı derslerden ders aldırabilir ve dershaneye yollarsın

Gelir gelir bence,fazlasıyla hak ediyorsunhem vücudunun vermeye adapte olduğunu düşünüyorum daha fazla vermişsin gibi geliyor banayeter ki sporu birakma
Arti geldim canim ya. Biraz moralim bozuldu ama devam yapacak birsey yok. Devam edecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…