Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mathildablue merhaba canım daha önceden tanışmamıştık galiba ben zeynep hoş geldin sahi ne zaman geldin sen
Evet ben de seni yeni gördüm senin kayboldugun ara ben gelmişim Pazartesi geldim. Hosbuldum memnun oldum bekarlar takımımızda olduğuna göre sen de bekarsın

Evet ben de seni yeni gördüm senin kayboldugun ara ben gelmişim Pazartesi geldim. Hosbuldum memnun oldum bekarlar takımımızda olduğuna göre sen de bekarsın
Ben izindeydim de iyi bir hafta geçirmedim toparlanmak için erkenden dönüverdimevet ben de bekarım ama aranızdaki en küçük kişi benim galiba99luyum ben sen kaç yaşındasın

Ben izindeydim de iyi bir hafta geçirmedim toparlanmak için erkenden dönüverdimevet ben de bekarım ama aranızdaki en küçük kişi benim galiba99luyum ben sen kaç yaşındasın
Ay evet sen küçükmüşsün daha grubun en küçügüsün sanırım.29 ben. kilon da benim kilo hedefime cok yakın. Senin hedef kilon kaç ki ?

Peki o zaman
biri züber mi dediiii
Ah ah deme stokları tükettim şu bir haftafa sağlıklıdan çok sağlıksızdan daha çok yedim indirime girmelerini bekliyoruö dört gözle
Yok yok çilekli makaron olsun hepten iştahımız gelsin. Acaba İstah kapatan bir sey mi koysak :d
Valla bana uyar
Ay evet sen küçükmüşsün daha grubun en küçügüsün sanırım.29 ben. kilon da benim kilo hedefime cok yakın. Senin hedef kilon kaç ki ?
Evet bildiğim kadarıyla en küçük benimbenim hedef kilom 51 bir şekilde ulaşacağım ona mezun olacağım normalde 52.9 dz hesap 53 le izine ayrılmıştım ama 3.5 kg artı geldim 1 haftada onlardan kurtulursam şayet kaldığım yerden devam

13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU

Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
Arc-en-ciel
DeryaOnDiet
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
Anka
@whitetea
Amor-a
@karabiber1
M monarosaa

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
@umhnisa​
75​
74.5​
80.5​
79.9​
65​
64.5​
65.6​
65​
79​
78​
68.8​
68.2​
74.4​
73.75​
55.85​
55.55​
63.6​
63.4​
72.5​
70.5​
64.9​
64.4​
65.3​
63.5​
71.8​
69.9​
87.05​
85.8​
89.7​
88.4​
54.3​
54​
@karabiber1​
75.2​
72.8​
70.2​
69.5​
77​
76.4​
62.2​
60.7​
95​
90​

Ay bu emojileri çok sevdim yarın ben de kullanayımm

Ay bu surat ne tövbe yarabbim sırf şu suratı görmemek için bile hedef tutturmaliyim artık.

Kızlarbirşey sorucam çok korkarak ilk hamilelik belirtileriniz neydi
Canim regl belirtisi gibi ve uyku hali olabiliyor, karışıyor birbirine. Sen kendin gidip test al en iyisi. Geçen ay ben yasadim aynisini gerim gerim gerildim, majezik fln antibiyotik kullanmistim çünkü. Vucut stres yapıyor, bil ki kafan rahatlasın.

Hadi bakalım hayırlısı olsun bizim için.
Arc-en-ciel @whitetea DeryaOnDiet Anka C Cagrihilal1
Bu hafta güzel geçsin bizim için. Yarın özelden konuşalım olur mu ortalık casus kaynıyorda
Evet yaa çok heyecanlııı
Oyyy önemli bişey yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…