- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.241
Aman deme zaten burda öyle güzel bağlar var öyle güzel muhabbetler var ki birbirimize hitap şekillerimizden kaç yaşında olduğumuzu bile çıkaramıyoruz çıkarmayalım daAramızda 10 yaş olduğuna inanamıyorum, kendimden küçük birine "aaa aramızda 10 yaş var" diyecek yaşa ne zaman geldim ben
Ben senin yaşını artık asla unutamam ki yaa zihnime kazındıAman deme zaten burda öyle güzel bağlar var öyle güzel muhabbetler var ki birbirimize hitap şekillerimizden kaç yaşında olduğumuzu bile çıkaramıyoruz çıkarmayalım daama ben kendimi baya belli ettim herhal
Ah canım o kadar şey yasak ki sana ne diyeceğimi bilemiyorum, çikolatalar küçüktü değil miBugunku menum
08:30- 2 dilim ekmek, 15 zeytin.
12:00- 3 yk karabugday haslama, 150 gr biftek.
15:00- 1 kase kizarmis patates, 1 kase haslanmis kirmizi pancar. 3 tane salatalik tursusu. 3 kucuk bitter cikolata.
Su:3,5lt
Spor: 24 dk tabata (3X8dakika engin kirbac) : 120 puan
S SuskunhanimCherry Mom @Mathilda03 @SanSebastianCheesecake
Cnm ara akşamdan sonra saat kaçta oldu, su da az birbirimizi uyaralım mi gün içinde Su icin, ben de az iciyorum ya.19 mart
Öğle
1 kase kısır
2 küçük kurabiye
Akşam
4 çatal kıymalı makarna
Ara
8 10 tane fıstık
1 bardak kola
Su: 1lt olmadı
Spor yok
Cherry Mom belmayne
Oku oku, 4 grup olduk yarışıyoruz canım, aynı gruptayizAyy bi seyler olmuss neler olmus okuyayım hemen
İyi geceleerOku oku, 4 grup olduk yarışıyoruz canım, aynı gruptayizBen şimdi yatıyorum.
Canım benim adet belirtilerimle hamilelik belirtilerim aynıŞimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa.
Ayy ay çok heyecanılı. Fena gaza geldim. Tam da regl haftası ama elimden geleni yapacağım inşallah.5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
1. Grup
muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake S Suskunhanim @Mathildablue yarimuhendis
2. Grup
@Namariabelmayne hawar azaydidem @olvidos
3. Grup
@L O LKumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 M monarosaa
4. Grup
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1
DİPNOT:
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleriHadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom kaptanımızla
Kuzu yeni gördüm herkes yatmış sanırım. İlk isim güzelmiş. Kısaca yeminlilier deriz.
13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
Arc-en-ciel
DeryaOnDiet
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
Anka
@whitetea
Amor-a
@karabiber1
M monarosaa
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ @umhnisa 75 74.5 80.5 79.9 65 64.5 65.6 65 79 78 68.8 68.2 74.4 73.75 55.85 55.55 63.6 63.4 72.5 70.5 64.9 64.4 65.3 63.5 Anka 71.8 69.9 87.05 85.8 89.7 88.4 54.3 54 @karabiber1 75.2 72.8 70.2 69.5 77 76.4 62.2 60.7 95 90
Hedefim 69.9 bu sefer grucem 6 lı rakamiGeçmişi baya okudum ama bir yerden sonra koptum yazdıysanız görememiş olabilirim muhtemeleen :)
Kızlar haftaya hedeflerinizi alayım
Arc-en-ciel
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Ay tabiiki göreceksin canım. Bak çalıyor şarkı "bir yemin ettim ki dönemem"Hedefim 69.9 bu sefer grucem 6 lı rakami
Erken hareket edip oglunu diyetisyene goturmekte cok iyi yapmissin canimBen kendim için değilde oğlumda zorlanıyorum 10 yaşında 49 kilo oldu korktum dahada alacak diye yemek yemeyi çok seviyor, diyetisyene onunla gidiyorum sebze sevmiyor ona köfte hazırlıyorum bozmasın diye, yoksa ben daha çok pasta hamurişi yaparım ama o yemesin canı çekmesin diye arada yaptım yoksa kendim için kendimi tutarım, aslında bu kadar istikrarlı değildim ben bu sayfa beni çok mutlu etti herkez birbirinden harika, ve uyum okadar güzel ki, bu arada oğlum 46.7 oldu artık göbeğinde gitti, ona daha az verdiriyoruz ilerde çok kilolu çocuk, olmasını istemiyorum çünkü gençlikte vermesi daha zor alırsa
Benim için uygundurS Suskunhanim @Mathildabluemuhursuzpusula ben de kısaltıp "fit ve özgür" diyorum canlar iyi geceler
Bunları gizliden konuşalım rakiplere bilgi sızdırmayın
Yok zararını bilmem ben kahvenin tadını yalnız sevdiğim için sordumMenün güzelmis takım arkadaşım bitek puding bozmuş o da sporlar cok iyi dengelemistir
Evet kahveyi kahvaltıda cay niyetine iciyorumzararlımı acebaa
Geçmiş olsun canım,nasıl şimdi yavru?Ayy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Canım visa olsa bile yazılmasında yanayım, yazarken rahatsız ol ki bir daha yeme19.03.2021
Sabah 11:00
Bugün kahvaltıda ödül verdim kendime cıs var yazmiyim ama var olduğunu bilin :))
Ara
1 sade türk kahvesi
Akşam 18:00
1 tabak yoğurtlu haşlama karnabahar (nane,karabiber,pulbiber)
1 kaşık makarna
1 kase salata
Su
1,8
Spor
8300 adım (83 puan)
Cherry Mom @_Reyyan @SanSebastianCheesecake yarimuhendis @Mathildablue S Suskunhanim
Amin canımmm Amin.. Çok teşekkürlerCanım merhaba. Baya bir yoğunluğun var kolay gelsin. Tatlı yorgunluklar diyelim
Kilolar yeni gittiğinde gelmek için yol gözlüyorlarkontrolu olman çok iyi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür huzur nasip etsin
Yineziplarlacok iyi yaptin canim masallah@Mathildabluemuhursuzpusula @SanSebastianCheesecake yarimuhendis menüm yukarıda bugün erken paylasmistim
Canım akşam ikinciyi zor yaptım,biri sabahtandiüst üste değil de gün içine yayarak yapmayı düşündüm
Afiyet olsun, kahveyi kahvaltıda mi içtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?