Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aramızda 10 yaş olduğuna inanamıyorum, kendimden küçük birine "aaa aramızda 10 yaş var" diyecek yaşa ne zaman geldim ben
Aman deme zaten burda öyle güzel bağlar var öyle güzel muhabbetler var ki birbirimize hitap şekillerimizden kaç yaşında olduğumuzu bile çıkaramıyoruz çıkarmayalım daama ben kendimi baya belli ettim herhal

Ben senin yaşını artık asla unutamam ki yaa zihnime kazındı Hatta gece gece öyle kötü bir espri geldi ki aklıma bunu söyledikten sonra daha senin yaşını unutmam imkansız olacak.

yarı mühendisken 22 yaşındaysan tam mühendis olunca 44 mü olucan

Bu kötü esprimi de buraya bıraktım artık siz naparsınız bilemem

Ah canım o kadar şey yasak ki sana ne diyeceğimi bilemiyorum, çikolatalar küçüktü değil mi sporun cok iyi
19 mart
Öğle
1 kase kısır
2 küçük kurabiye

Akşam
4 çatal kıymalı makarna

Ara
8 10 tane fıstık
1 bardak kola

Su: 1lt olmadı
Spor yok

Cherry Mom belmayne
Cnm ara akşamdan sonra saat kaçta oldu, su da az birbirimizi uyaralım mi gün içinde Su icin, ben de az iciyorum ya.

Canım benim adet belirtilerimle hamilelik belirtilerim aynı o yüzden uzun süre her adetten önce bir korku yaşadım. Bir de ertesigün hapı zaten ağır bir hamilelik geçiriyormuşsun gibi hissettiriyor. Hakkında hayırlısı olsun canım.
Ayy ay çok heyecanılı. Fena gaza geldim. Tam da regl haftası ama elimden geleni yapacağım inşallah.
Kuzu yeni gördüm herkes yatmış sanırım. İlk isim güzelmiş. Kısaca yeminlilier deriz. Yemini bozana su orucu cezası keseriz
hawar azaydidem @olvidos

ummhnisa ve Deniz ve Kum nicklerinizi yanlış yazmışım :))

Erken hareket edip oglunu diyetisyene goturmekte cok iyi yapmissin canim tabiki simdi dikkat etmek daha kolay olur

S Suskunhanim @Mathildablue muhursuzpusula ben de kısaltıp "fit ve özgür" diyorum canlar iyi geceler
Benim için uygundur
Bunları gizliden konuşalım rakiplere bilgi sızdırmayın

Menün güzelmis takım arkadaşım bitek puding bozmuş o da sporlar cok iyi dengelemistir
Evet kahveyi kahvaltıda cay niyetine iciyorum zararlımı acebaa
Yok zararını bilmem ben kahvenin tadını yalnız sevdiğim için sordumbir de kahveyi heme sabah suyun üzerine içinde WC ye çıkarıyor bende de o dan dedimkahvaltıda içince sonuç aynı mi bilmem
Geçmiş olsun canım,nasıl şimdi yavru?

Canım visa olsa bile yazılmasında yanayım, yazarken rahatsız ol ki bir daha yemeben bı on yıl dahaa puding yemem bir de madden çiş var biri sana ceza vermeden sporla dengele grubun en yaşlısı benim galibasana şu mübarek vakitte bir ceza verem miitablodan istediğin bir sporu yap, artık Ağa'nın eli tutulmaz bir mi yaparsın iki mi orasını sen bilirsinya da gel sen bugün iki tane tabata yap bizimkinden

Amin canımmm Amin.. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…