- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.261
Gecmis olsun canim iyi mi simdi oglusunAyy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Kızlar uzun zamandır bu saate kalkmamistim,kızım yeni uyudi.Ben kaçayım sabah erken kalkacagim inşallahHayırlı geceler grup ismi ne seçerseniz de kabulum yarın çok fırsatım olmayabilir misafirdwn önce bı posta tabata yapicimm DeryaOnDiet duymasın
Hayırlı geceler
Cok gecmis olsun canim. Insallah cabucak gecsinAyy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Hadi bakalım hayırlısı olsun bizim için.
Arc-en-ciel @whitetea DeryaOnDiet Anka C Cagrihilal1
Bu hafta güzel geçsin bizim için. Yarın özelden konuşalım olur mu ortalık casus kaynıyorda
Evet yaa çok heyecanlııı
Oyyy önemli bişey yoktur umarım
Benimki de mesajdan sonra uyandı, şimdi yapacağım bı tanebaya gec iyumus canim kizin. Benimkide erkendenuyandi. 6dan oncekalktik
Eat wise, drop a size
Fat into fit
Fitlige hay hay kilolara bye bye
Elindeki çikolatayı yavaşça yere birak
Ay bulalım bir isim kizlar haydi öptüm hepinizi
Anka
ummhnisa
DeryaOnDiet
@whitetea
C Cagrihilal1
Iyi sporlar canimBenimki de mesajdan sonra uyandı, şimdi yapacağım bı tane
Ortim menu de adimlar dacok iyi olmus19 mart cuma menusu
Sabah 10.30
Kepekli ekmekle kasarli domatesli tost, sade kahve
Aksam 17.45
1 kase kuru kayisili tarcinli yulaf lapasi
Su 1.5lt
Spor 13.200 adim
Cherry Mom
Anka
ummhnisa
@whitetea
C Cagrihilal1
DeryaOnDiet
3 dk sonra benimkiler birbirine girdi bıraktım, akşam ayrı kaos sabah ayrı kaos.Regl olamadım,sakinlesemiyorum böyle oldukcaBenimki de mesajdan sonra uyandı, şimdi yapacağım bı tane
Yapamadım zatenIyi sporlar canimben buyukihtimal ogleden sonra yapabilirim
Tuh kotu olmus. Misafirler gelmeden yaparsin ama dahaYapamadım zaten
Canım bugünden itibaren beni de listeye eklersin olur mu19-26 Mart Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
Valla 1000 zıplayınca hissediyorum zaten yağların yakıldığını kasiniyosun resmenİp var aslında bu da olabilir. En az sayı olarak kaç yapmak lazım ipte?
Harika bi fikir olmuş cnn böylelikle biraz daha sıkı tutarız5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI (19- 26 Mart ) 1. Grup
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
muhursuzpusula Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis
2. Grup
Namaria belmayne hawar azaydidem @olvidos
3. Grup
Begonya2 KumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa
4. Grup
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1
DİPNOT:
Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom kaptanımızla
Valla ben varımda dün annemde biraz kaçırdım açıkçasıKumsalveDeniz Mathilda03 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol Deniz ve Kum
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak yok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz
Varmısınııızzzzz
Yandık valla13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
Arc-en-ciel
DeryaOnDiet
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
Mathilda03
Anka
@whitetea
Amor-a
@karabiber1
M monarosaa
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ @umhnisa 75 74.5 80.5 79.9 65 64.5 65.6 65 79 78 68.8 68.2 74.4 73.75 55.85 55.55 63.6 63.4 72.5 70.5 64.9 64.4 65.3 63.5 Anka 71.8 69.9 87.05 85.8 89.7 88.4 54.3 54 @karabiber1 75.2 72.8 70.2 69.5 77 76.4 62.2 60.7 95 90
88.4Geçmişi baya okudum ama bir yerden sonra koptum yazdıysanız görememiş olabilirim muhtemeleen :)
Kızlar haftaya hedeflerinizi alayım
Arc-en-ciel
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?