Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun. İyi mi oğlun
1000 zıplamayı ipsiz yerimizde zıplasak
10.000 adımı da olduğumuz yerde yürüsek
Yine de faydası oluyor mu. Bugün dışarı çıkamıcam mesela hiç merak ettim adım olayını özellikle
Olur tabiiki canım. Ben yapıyorum öyle. Her zaman dışarıda yürüme fırsatı olmuyor maalesef

Amaaaa amaaaa cıs olabilecek bir anda yaptım yaaa itiraz ediyorum hakim hanım cuma cumartesi veya en geç pazar sabah cıs hakkımız vardı onu kullandım ben pazar akşam ve hafta içi diğer günlerde olursa ceza vardı (sırf ceza almiyim diye zamanına dikkat ettiydim)

Ama cıs hariç sen iste elbeetteeee yaparım ortimmmm, bugünki sporumu sana armağan ediyorum

Hayr olsun inşaAllah
Çok geçmiş olsun geçsin gitsin çabucak inşaAllah

Canım tam hatırlamıyorum amaa 9 falandı sanırım.
ummhnisa ve Deniz ve Kum nicklerinizi yanlış yazmışım :))
Önemli değil canım eline sağlık
@Just a perfect day
Anka
@whitetea
@Cagrihilal1
ummhnisa
Gunaydin ortilerim. Benim bebis gun isiklariylauyandi yine
Günaydııın tatlıım. Senin bebişin de çok uykusu yok sanırım
1000 zıplamayı ipsiz yerimizde zıplasak
10.000 adımı da olduğumuz yerde yürüsek
Yine de faydası oluyor mu. Bugün dışarı çıkamıcam mesela hiç merak ettim adım olayını özellikle
Olur canım olur hadi bu hafta ekipce harikalar yaratalım
Günaydın canım geçmiş olsun neyin var
ummhnisa canım tatlı ortiliğin için teşekkür ederim arada şöyleee bir ege havası çek benim için de
Rakipliğimiz de hayırlı olsun bu arada
Oyyy kuzum ben teşekkür ederim eşliğin için güzel Bi hafta geçirdik.
Kim bilir belki bigün bu taraflara yolun düşerde birlikte şöyleee mis havayı soluruz.

Günaydın herkeseee mutlu bir haftasonu diliyoruum

hııı doğru kız hem de sen koymadın mı bu kuralı
Hedef60kgolmak ayrılmışız canım teşekkür ederim ortiliğin desteğin için ilerde yeni ortiliklerde görüşmek üzere
canım ben de teşekkür ederim aynen görüşücez yalnız beni dinleyip vitaminili şeyler yesen ve çay kahveyi azaltsan çok sevinicem çocuklar daha iyi mi bu arada? ateşlenmediler inşallah

Yok bu kuralı ben koymadım ama eminim kurallar dışına çıkmadım valla İzinli günde cıs yedim

Ben izindeydim de iyi bir hafta geçirmedim toparlanmak için erkenden dönüverdimevet ben de bekarım ama aranızdaki en küçük kişi benim galiba99luyum ben sen kaç yaşındasın
Ben 99 da evlendim 21 yaşındaydım ,1978 yim bende ,evet kızlar kaçlısınız merak ettim en yaşlı kim

Günaydın arkadaşlar
Namaria hawar azaydidem @olvidos kızlar günaydın

Almilacım ikimiz menü kontrolünü alalım bence. Kızlar siz nelere talipsiniz hu hu yeminliler
Merhaba ortilerim akşam erken yatırım yorucu bir gündü

Gunaydin canimmmm olur tabi bigun sen bi gun ben bakalim kim yemini bozmuş
hawar azaydidem @olvidos kuzular kim yasam kocumuz olcak spordan sorumlu biri olsun
ben spordan sorumlu olabilirim ama biri daha yanımda olursa iyi olur zira salı ve perşembe ekstra yoğun oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…