- 25 Şubat 2021
- 1.808
- 1.861
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.281
Canım çok geçmiş olsun. İyi mi oğlunAyy sonunda bitirdim gecmis okumayı. Neler dönmüş neler, gruplar kurulmuş. 4 grup üyeleri huuu, uyudu herkes değil mi. Ben de yatacagim birazdan menumu yaziyorum hemen.
Bizim oglan gözünü fena carpmis okulda onunla ilgileniyorduk.
Olur tabiiki canım. Ben yapıyorum öyle. Her zaman dışarıda yürüme fırsatı olmuyor maalesef1000 zıplamayı ipsiz yerimizde zıplasak
10.000 adımı da olduğumuz yerde yürüsek
Yine de faydası oluyor mu. Bugün dışarı çıkamıcam mesela hiç merak ettim adım olayını özellikle
Çok iyi. 10.000 i her zaman tamamlamış olurum o şekildeCanım çok geçmiş olsun. İyi mi oğlun
Olur tabiiki canım. Ben yapıyorum öyle. Her zaman dışarıda yürüme fırsatı olmuyor maalesef
Amaaaa amaaaa cıs olabilecek bir anda yaptım yaaa itiraz ediyorum hakim hanımCanım visa olsa bile yazılmasında yanayım, yazarken rahatsız ol ki bir daha yemeben bı on yıl dahaa puding yemem bir de madden çiş var biri sana ceza vermeden sporla dengele grubun en yaşlısı benim galiba sana şu mübarek vakitte bir ceza verem mii tablodan istediğin bir sporu yap, artık Ağa'nın eli tutulmaz bir mi yaparsın iki mi orasını sen bilirsin ya da gel sen bugün iki tane tabata yap bizimkinden
Hadi bu hafta ciddi güzel kilolar verelimValla ben varımda dün annemde biraz kaçırdım açıkçası
Hayr olsun inşaAllahselam kızlar
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyornasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum
Aminnn inşllah canım.Hayr olsun inşaAllah
Çok geçmiş olsun geçsin gitsin çabucak inşaAllah
Canım tam hatırlamıyorum amaa 9 falandı sanırım.Ah canım o kadar şey yasak ki sana ne diyeceğimi bilemiyorum, çikolatalar küçüktü değil misporun cok iyi
Cnm ara akşamdan sonra saat kaçta oldu, su da az birbirimizi uyaralım mi gün içinde Su icin, ben de az iciyorum ya.
Önemli değil canım eline sağlık
Günaydııın tatlıım. Senin bebişin de çok uykusu yok sanırım@Just a perfect day
Anka
@whitetea
@Cagrihilal1
ummhnisa
Gunaydin ortilerim. Benim bebis gun isiklariylauyandi yine
Olur canım olur hadi bu hafta ekipce harikalar yaratalım1000 zıplamayı ipsiz yerimizde zıplasak
10.000 adımı da olduğumuz yerde yürüsek
Yine de faydası oluyor mu. Bugün dışarı çıkamıcam mesela hiç merak ettim adım olayını özellikle
Günaydın canım geçmiş olsun neyin varselam kızlar
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyornasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum
Oyyy kuzum ben teşekkür ederim eşliğin için güzel Bi hafta geçirdik.ummhnisa canım tatlı ortiliğin için teşekkür ederim arada şöyleee bir ege havası çek benim için de
Rakipliğimiz de hayırlı olsun bu arada
hııı doğru kız hem de sen koymadın mı bu kuralıAmaaaa amaaaa cıs olabilecek bir anda yaptım yaaa itiraz ediyorum hakim hanımcuma cumartesi veya en geç pazar sabah cıs hakkımız vardı onu kullandım ben pazar akşam ve hafta içi diğer günlerde olursa ceza vardı (sırf ceza almiyim diye zamanına dikkat ettiydim)
Ama cıs hariç sen iste elbeetteeee yaparım ortimmmm, bugünki sporumu sana armağan ediyorum
canım ben de teşekkür ederim aynen görüşücezHedef60kgolmak ayrılmışız canım teşekkür ederim ortiliğin desteğin için ilerde yeni ortiliklerde görüşmek üzere
Gunaydin canimmmm
Yok bu kuralı ben koymadım ama eminim kurallar dışına çıkmadım vallaGünaydın herkeseee mutlu bir haftasonu diliyoruum
hııı doğru kız hem de sen koymadın mı bu kuralı
canım ben de teşekkür ederim aynen görüşücezyalnız beni dinleyip vitaminili şeyler yesen ve çay kahveyi azaltsan çok sevinicem çocuklar daha iyi mi bu arada? ateşlenmediler inşallah
Ben 99 da evlendim 21 yaşındaydım ,1978 yim bende ,evet kızlar kaçlısınız merak ettim en yaşlı kimBen izindeydim de iyi bir hafta geçirmedim toparlanmak için erkenden dönüverdimevet ben de bekarım ama aranızdaki en küçük kişi benim galiba 99luyum ben sen kaç yaşındasın
en yaşlı şimdi benmiyim ya 78 liyimAy benden küçükte varmış
97liyim bende
ben bu hata hedefi 100 grla kaçırdım ,şimdi 72 olmak istiyorum fazla koyamadım korktumGeçmişi baya okudum ama bir yerden sonra koptum yazdıysanız görememiş olabilirim muhtemeleen :)
Kızlar haftaya hedeflerinizi alayım
@Just a perfect day
azaydidem
@Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
@Amor-a
Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz
@olvidos
@monarosaa
Merhaba ortilerim akşam erken yatırım yorucu bir gündü
ben spordan sorumlu olabilirim ama biri daha yanımda olursa iyi olur zira salı ve perşembe ekstra yoğun oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?