Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süper oldu bu grup işi canım
Evet eşimde şok olmuştu işte sırf böyle şeyler pahalı diye çogu insan ulaşamıyor . Ne üzücü
aynen canım aşırı pahalı mecbur almak zorunda kalmıştım menopoz belirtilerindede hamile kalma ihtimali varmış 1 sene regl olmazsan kesin menopoz sayılıyorsun ozaman hamile kalmıyormuşsun ,menopoza girdim deyip dikkat etmeyenler 40 yaşından sonra hamile kalıyor
Kaçamak çok derken
kaçamak noo kaptanım
Kızlar birimiz menü kontrol etsin hergün takip edilecek cısss görülürse ceza verilecek @Mathilda03 KumsalveDeniz M monarosaa Deniz ve Kum

Olur derseniz ben yaparım
güzel olur canım
harika kilo vermişsiniz
Aha ben çok gaza geldim
Biizm grup 1.ci olamamız lazm
İsim bulalım hadi
Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol M monarosaa KumsalveDeniz Mathilda03
inşallah ama kumsalve deniz çok gelemiyor misafiri var onun haberide yok aslında ve beni idare edin demişti
Ben buradayım tatlım kızlardan haber bekliyorum :) M monarosaa sen yeni misin canım

Tebrik ederim ortim çok çok iyiydi bu hafta sporu da artirsan kimse tutamaz seni
geçen hafta düzgün olmadı yürüyüş saati çok yağmur yağdı
Çılgın tosbağalar yansın yağlar grubu

Kızlar fikri olan yazsın bu benm fikrim Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa KumsalveDeniz Deniz ve Kum
bence isim çok güzel bu olsun adımız

Çılgın tosbağalar yansın yağlar grubu

Benimde çok hoşuma gitti isim, kızlarda fikir versin akıllarında isim varsa ortak karar verelim

Benim 67.8
Eh işte cnm, akması biraz kötü oldu yoksa oluyor böyle kazalar okulda
Gecmis olsun canim iyi mi simdi oglusun

Cok gecmis olsun canim. Insallah cabucak gecsin
Sagolun kizlar takip ediyorum bugun olmadi doktora gideceğiz.
Ortim menu de adimlar dacok iyi olmus
Sagol cnm ne yapayım baktım gitmiyor kilolar.
Canim cok gecmis olsun tekrardan, aksama dogru hatirlatiriz menu yazmayı, sen dinlen iyileş yeter ki

Ayy inşallah. Özledim egeyi kuzu. Valla grup sayesinde her ilde bir kapımız oldu bitsin şu korona fildir fildir gezeceğim
Ben 99 da evlendim 21 yaşındaydım ,1978 yim bende ,evet kızlar kaçlısınız merak ettim en yaşlı kim
AA senin de çok yaşın yokmuş ki. Çocuklar büyük olunca insan farklı düşünüyor. Ne güzel genç genç halletmişsin
Ayy kim ki beni etiketleyen bu şahıs dedim ben de hayırlı olsun canım

Burda kileri 99lu okuyunca yaşlı hissettim bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…