- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.301
süper oldu bu grup işi canımKumsalveDeniz Mathilda03 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol Deniz ve Kum
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak yok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz
Varmısınııızzzzz
aynen canım aşırı pahalı mecbur almak zorunda kalmıştım menopoz belirtilerindede hamile kalma ihtimali varmış 1 sene regl olmazsan kesin menopoz sayılıyorsun ozaman hamile kalmıyormuşsun ,menopoza girdim deyip dikkat etmeyenler 40 yaşından sonra hamile kalıyorEvet eşimde şok olmuştu işte sırf böyle şeyler pahalı diye çogu insan ulaşamıyor . Ne üzücü
kaçamak noo kaptanımKaçamak çok derken
güzel olur canımKızlar birimiz menü kontrol etsin hergün takip edilecek cısss görülürse ceza verilecek@Mathilda03 KumsalveDeniz M monarosaa Deniz ve Kum
Olur derseniz ben yaparım
harika kilo vermişsiniz@olvidos canım merhaba bizim gruptan bir senle tanışmıyoruz sen başladığında ben taşınıyordum
ismim Almıla temmuzdan beri yarışmadayım 40 kilo verdim 5. takım evim yuvam benimaynı zamanda gruplardan ortilerden sorumlu kaptan yardımcısıyım.
sen neler yapıyorsun tanışalım
inşallah ama kumsalve deniz çok gelemiyor misafiri var onun haberide yok aslında ve beni idare edin demiştiAha ben çok gaza geldim
Biizm grup 1.ci olamamız lazm
İsim bulalım hadi
Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol M monarosaa KumsalveDeniz Mathilda03
geçen hafta düzgün olmadı yürüyüş saati çok yağmur yağdıTebrik ederim ortim çok çok iyiydi bu haftasporu da artirsan kimse tutamaz seni
bence isim çok güzel bu olsun adımızÇılgın tosbağalar yansın yağlar grubu
Kızlar fikri olan yazsın bu benm fikrimKendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa KumsalveDeniz Deniz ve Kum
en yaşlı şimdi benmiyim ya 78 liyim
süper oldu bu grup işi canım
aynen canım aşırı pahalı mecbur almak zorunda kalmıştım menopoz belirtilerindede hamile kalma ihtimali varmış 1 sene regl olmazsan kesin menopoz sayılıyorsun ozaman hamile kalmıyormuşsun ,menopoza girdim deyip dikkat etmeyenler 40 yaşından sonra hamile kalıyor
kaçamak noo kaptanım
güzel olur canım
harika kilo vermişsiniz
inşallah ama kumsalve deniz çok gelemiyor misafiri var onun haberide yok aslında ve beni idare edin demişti
geçen hafta düzgün olmadı yürüyüş saati çok yağmur yağdı
bence isim çok güzel bu olsun adımız
Çılgın tosbağalar yansın yağlar grubu
Benimde çok hoşuma gitti isim, kızlarda fikir versin akıllarında isim varsa ortak karar verelim
Güzel canım bizi yansıtıyor sanki
Kızlarr engin kırbaç yeni video atmış izledim yapabilirim gibi geldi ben bi onu yapıcam
Bende beğendim bunu.
Benim 67.8Geçmişi baya okudum ama bir yerden sonra koptum yazdıysanız görememiş olabilirim muhtemeleen :)
Kızlar haftaya hedeflerinizi alayım
Arc-en-ciel
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
@whitetea
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Eh işte cnm, akması biraz kötü oldu yoksa oluyor böyle kazalar okuldaBenim için uygundur
Yok zararını bilmem ben kahvenin tadını yalnız sevdiğim için sordumbir de kahveyi heme sabah suyun üzerine içinde WC ye çıkarıyor bende de o dan dedim kahvaltıda içince sonuç aynı mi bilmem
Geçmiş olsun canım,nasıl şimdi yavru?
Gecmis olsun canim iyi mi simdi oglusun
Sagolun kizlar takip ediyorum bugun olmadi doktora gideceğiz.Cok gecmis olsun canim. Insallah cabucak gecsin
Sagol cnm ne yapayım baktım gitmiyor kilolar.Ortim menu de adimlar dacok iyi olmus
Canim cok gecmis olsun tekrardan, aksama dogru hatirlatiriz menu yazmayı, sen dinlen iyileş yeter kiselam kızlar
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyornasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum
Ayy inşallah. Özledim egeyi kuzu. Valla grup sayesinde her ilde bir kapımız olduCanım tam hatırlamıyorum amaa 9 falandı sanırım.
Önemli değil canım eline sağlık
Günaydııın tatlıım. Senin bebişin de çok uykusu yok sanırım
Olur canım olur hadi bu hafta ekipce harikalar yaratalım
Günaydın canım geçmiş olsun neyin var
Oyyy kuzum ben teşekkür ederim eşliğin için güzel Bi hafta geçirdik.
Kim bilir belki bigün bu taraflara yolun düşerde birlikte şöyleee mis havayı soluruz.
AA senin de çok yaşın yokmuş ki. Çocuklar büyük olunca insan farklı düşünüyor. Ne güzel genç genç halletmişsinBen 99 da evlendim 21 yaşındaydım ,1978 yim bende ,evet kızlar kaçlısınız merak ettim en yaşlı kim
Ayy kim ki beni etiketleyen bu şahıs dedim ben deKullanıcı adımı değiştirdim arkadaşlar. Artık Reyyan değilim. Etiketlerken haberiniz olsun
Cherry Mom
Amor-a
hawar
belmayne
balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
azaydidem
muhursuzpusula
birsevgi
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Mathilda03
Arc-en-ciel
ummhnisa
@whitetea
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
Nikinik
Namaria
Bence çok çok güzelÇılgın tosbağalar yansın yağlar grubu
Benimde çok hoşuma gitti isim, kızlarda fikir versin akıllarında isim varsa ortak karar verelim
Canım sende varsın grupta varmışsın bu hafta kilo vermeyeGünaydın arkadaşlar
Yeni grubumuz hayırlı olsun
Burda kileri 99lu okuyunca yaşlı hissettim bir anAyy inşallah. Özledim egeyi kuzu. Valla grup sayesinde her ilde bir kapımız oldubitsin şu korona fildir fildir gezeceğim
AA senin de çok yaşın yokmuş ki. Çocuklar büyük olunca insan farklı düşünüyor. Ne güzel genç genç halletmişsin
Ayy kim ki beni etiketleyen bu şahıs dedim ben dehayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?