Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ummhnisa @Suskunhanim kızlar tebrik ederim çok iyisiniz
Teşekkürler canım
Kızlar merhaba... İzindeydim... Döndüm tekrar... Aranıza katılmak istiyorum

Bende zayıflamak istiyorum aktif mi burası çok
Hoşgeldiniz hanımlar.
Cherry Mom kaptanımız biraz işi varda siz ilk sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu doldurup buraya atın kaptanımız size dönüş yapar mutlaka

Teşekkür ederim.. Kaptanımızın haberi var... Tekrar bilgileri yazmama gerek varmı...

Selam ortim. Gunduzleri uykusu yok pek.

Günaydınlar herkese ben bugün dünden de fazla çıkacağım için tartılmadım bi daha cumaya inşallahama bugün bomba gibi yeni bir döneme başlıyorum Allah çalışanın yanındadır kızlar
Sekam canim. Daha iyi hissetmene sevindim

Cok iyi yapmissin ortim tam gaz devam
Oglusunun da umarim onemli birsey degildir. Cabucak gecsin iyilessin pasa.

Sagol ortim. Bugun yine bir ekmek denemesi yaptim evde sanki azicik daha iyi okdu gibi. Badem unu, karabugday unu ve yulafi karistirdim su ve karbonat ekleyip pisirdim. Gorunus biraz daha iyi gibi. Umarim tadi da yenilesi olur

Teşekkür ederim.. Kaptanımızın haberi var... Tekrar bilgileri yazmama gerek varmı...
Kaptanımız ın haberi varsa tamamdır.
Tekrardan hoşgeldiniz. Anladığım kadarıyla bu takımdan izne ayrıldınız.
Sagol ortim. Bugun yine bir ekmek denemesi yaptim evde sanki azicik daha iyi okdu gibi. Badem unu, karabugday unu ve yulafi karistirdim su ve karbonat ekleyip pisirdim. Gorunus biraz daha iyi gibi. Umarim tadi da yenilesi olur
Yaa kuzum senin işin çok zor inşallah tez zamanda düzelir bebişin gaz problemi

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) DİEATAGİRL
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ: TARTILMADIM
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:ÖNMUHASEBE
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 15 AY
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: DOĞUM KİLOLARI
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:VAR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KİLOYA ALIŞKIN OLMAMAM

Günaydın canım geçmiş olsun neyin var
Grip sanırım canım eşimden bulaştı
Çocuklar iyileşti çok şükür canım. Ben çok kötüyüm kahve falan içemiyorum zaten. Meyve yemeye çalışıyorum kekik zencefil çayı falan içiyorum. Bakalım geçer inşallah ya çocuklar da ilgisiz kaldı iyice mızlamaya başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…