- 29 Nisan 2016
- 2.943
- 11.474
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.341
Tekrar hoşgeldiniz aramıza sağlıkla istediğimiz kiloya ulaşalımADINIZ: ( isteğe bağlı ) DİEATAGİRL
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ:1,60
KİLONUZ: TARTILMADIM
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ:EVLİ
MESLEGINIZ:ÖNMUHASEBE
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 / 15 AY
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ: DOĞUM KİLOLARI
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:VAR
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:KİLOYA ALIŞKIN OLMAMAM
Çok geçmiş olsun canım tam hastalık havası var bu aralar.Grip sanırım canım eşimden bulaştı
Çocuklar iyileşti çok şükür canım. Ben çok kötüyüm kahve falan içemiyorum zaten. Meyve yemeye çalışıyorum kekik zencefil çayı falan içiyorum. Bakalım geçer inşallah ya çocuklar da ilgisiz kaldı iyice mızlamaya başladılar.
Tşkler canım bende herkesi tek tek tebrik ederim inş haftaya sonuçlar daha güzel olacak kızlarMaşallah canım çok güzel
Vuu ortim patron çıldırdı olmuş tam
Harikasın ya o nasıl eksi.
Maşallah canım çok güzel
Oyyyyhay maşallah yaaa
Bu kiloda bu eksi muhteşem canım
Canım bu düzensizliğin içinde eksiyi görmek bile çok güzelhaftaya daha iyi olur inşallah
Kız sen tam sopalıksın hee
Depresyonlar kraliçesitebrik ediyorum kuzum çok güzel
Teşekkürler kaptancığım
Evet yaa. İnşallah yarışalım demez
@Mathilda03
Bence çok güzel canım. Az olsun bizim olsun. Önemli olan istikrar
Ooo canım Hergün yanında olan insan bile söylüyorsa gerçekten incelmişsindir.
Sagol canm, insallahKaptanımız ın haberi varsa tamamdır.
Tekrardan hoşgeldiniz. Anladığım kadarıyla bu takımdan izne ayrıldınız.
Yaa kuzum senin işin çok zor inşallah tez zamanda düzelir bebişin gaz problemi
hazırlıklara bende başladımKızlar benim misafirim gelecek bugün
Üstüne bir misafir daha eklendi
Uğrayamam bu gün akşam pestilim çıkmamış olursa cee derim
Bebeğim ben 35 dk kardiyomu yaptım siz düşünün vallaKaçamak yapanı döverim kızlar bu hafta kaçamak yasak
Sınırları zorlayalm hadi en çok nekadar verecez bu hafta denemiş olalım
Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol @Mathilda03 M monarosaa @KumsalveDeniz
Iyi sohbetler canim.Kızlar benim misafirim gelecek bugün
Üstüne bir misafir daha eklendi
Uğrayamam bu gün akşam pestilim çıkmamış olursa cee derim
Masallah canimBebeğim ben 35 dk kardiyomu yaptım siz düşünün valla
gecmis olsun canm. Umarim cabuk atlatirsinGrip sanırım canım eşimden bulaştı
Çocuklar iyileşti çok şükür canım. Ben çok kötüyüm kahve falan içemiyorum zaten. Meyve yemeye çalışıyorum kekik zencefil çayı falan içiyorum. Bakalım geçer inşallah ya çocuklar da ilgisiz kaldı iyice mızlamaya başladılar.
Hoşgeldin canim tanisalim ismim Almıla temmuz dan beri yarismadayim kaptan yardimcisiyimKızlar sabah kilom 79.5 tu bende listede olacak mıyım
Canim ben aksam okuyum bi tane ayrica ayet de okucamArkadaşlar,
Nikinik arkadaşımızın 29 martta mülakatı var ve hayırlısıyla güzel geçip gönlündeki gibi bir işe atanabilme için 41 Yasin okuyorduk. Son 8 tane kaldı. 2 tanesini ben aldım
Kaldı : 6
Hepimiz 1 tane bile alsak çooktaaan biter. Hadi bekliyoruuummm, bugün bitirelim
Günaydın arkadaşlar
Merhaba ortilerim akşam erken yatırım yorucu bir gündü
ben spordan sorumlu olabilirim ama biri daha yanımda olursa iyi olur zira salı ve perşembe ekstra yoğun oluyorum
Merhaba almila cım. Ben 2019 ağustosta mezun olmuştum fakat tekrar kilo alınca geri döndüm. Nisan da izne ayrıldığımda 79.9 du.... Bugün 79.5 çıktımHoşgeldin canim tanisalim ismim Almıla temmuz dan beri yarismadayim kaptan yardimcisiyim
izne ayrildigin kilo kacti? Eger izin kilonun altinda isen yeni kurallara göre cuma gunu tarti bildirimlerini fotograf ve nick ve tarih ile yapiyoruz.
gelecek cuma tarti fotografi nickin ve tarih ile paylasirsanCherry Mom kaptanimiz izne ayrildigin kilona ve gruba katilimina gore listeye dahil eder canim.
Yaa bi atkmi yapsan dicem detoks fln ama snra bebis aklima geliyoTebrikler rakibim. 70i ugurladin mi diye aradim senin bildirimi. Himm yaris bitmenis hala gelmenis 70in alti. Yaris devam o zamanbelki bir muciZe olur bizim kizlar gibi 2,5 3 kilo veririm anca oyle yakalayabilirim zaten seni
Yaa ne gzel bende butun gun temizlikle ugrastim dunde ole biraz ince temzlige girdim bu hafta ramazan gelmeden bana temzlik hevesi geliyo
Aaa ayip attin canim bu hafta birinci bizim grup okadr
Tamam canim super o zaman bugün den itibaren menü ve sporunu yazmaya başlarsan haftaya cuma dedigim gibi fotograf ve nick ile paylasim yaparsanMerhaba almila cım. Ben 2019 ağustosta mezun olmuştum fakat tekrar kilo alınca geri döndüm. Nisan da izne ayrıldığımda 79.9 du.... Bugün 79.5 çıktım
Oyy gaza geldim simdiYaa bi atkmi yapsan dicem detoks fln ama snra bebis aklima geliyonese sen aynen bole devm benim biyere gittigim yok yolum daha uzun sunun surasinda 58 ne kaldiki
Yaa ne gzel bende butun gun temizlikle ugrastim dunde ole biraz ince temzlige girdim bu hafta ramazan gelmeden bana temzlik hevesi geliyo
Aaa ayip attin canim bu hafta birinci bizim grup okadr
Aaaa sen cok fenesiinnnnBunları gizliden konuşalım rakiplere bilgi sızdırmayın
Ay benden küçükte varmış
97liyim bende
Aslinda cok yorgunum ama zorunlu madem yapicimmm13 MART- 19 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU
Hedefini tutturamayan arkadaşlar Cumartesi serbest katılımlı olan spor günümüz sizin için artık zorunlu.
@Just a perfect day
DeryaOnDiet
azaydidem
Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@Anka
@whitetea
@Amor-a
@karabiber1
M monarosaa
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ @umhnisa 75 74.5 80.5 79.9 65 64.5 65.6 65 79 78 68.8 68.2 74.4 73.75 55.85 55.55 63.6 63.4 72.5 70.5 64.9 64.4 65.3 63.5 71.8 69.9 87.05 85.8 89.7 88.4 54.3 54 @karabiber1 75.2 72.8 70.2 69.5 77 76.4 62.2 60.7 95 90
Ahahahh nasilda aklina geliyoAy tabiiki göreceksin canım. Bak çalıyor şarkı "bir yemin ettim ki dönemem"
Sporu bende dürterimGunaydin arkadaslar huzurlu gunler
Canlar grup isimleri belli olduysa bekliyorum gece baya konusulmus kararlarinizi bildirirseniz bugün duzenleyim
Sevgili yemindaslarimfit olmaya yeminliler isminde hemfikir isek bir gorev dagilimi yapalim ornegin birimiz sporu durtsun iki kisi menuleri kontrol etsin yeminini bozana cezayi kessin
belmayne azaydidem canlar siz yazdiniz gece hawar @olvidos kuzular siz de dönüş yaparsaniz baslayak diger gruplar ozellere gecti hareket zamani
Süper ya bu hafta cok gzel olucak
Canim gecmis olsun neyin vardi covit degilsindir insallahselam kızlar
Bi girdim bir sürü etiket noluyo dedim bi anda
Kızlar ben iyice ağırlaştım kalkamıyorum başımın ağrısı geçmiyornasıl hastalıkmış her gün iyiye gideceğime her gün kötüye gidiyorum
Ortimm asil ben tesekkur ederim rakipte olsak gonuller bir
Koşarak geliyor smdi gruplarda kuruldu tutmayin beniAmanin rakip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?