- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.161
işte cnm benim eleştiri anlamında söylediğim ne warsa o onu suçlamak olarak algılıyo we başlıyo bana sen de söylesin böyylesin diye, benim su an hiç gücüm we sabrım kalmadıı doldum ve tükendim bilmiyorum nolucak böyle. azcık bi ilerleme görsem dicem ki tmm cabalıyo ama tek dediği ben böyleyim ve hep böyle olcam..
işte aynen dediğin gibi o benim gönlümü hoş etmeyi kılıbıklık olarak görüyo, bana az ilgi göstercek olsa sımarıcagmı zannediyo heralde.. zaten öyle kaba birisi değil hiç, agzından küfür bile duymadım bu güne kdr ama cok icine kapanık ve hiç beni hoş edicek şeyler yapmıyo, özen göstermiyo, benim için dünyaları yıkar biliyorum ama ben ufacık bi özen bi sevgi belirtisi istiyorum..
ben hep dırdır yaparım ona, bana sen konustukca hiçbişi deişmicek aksine ben aynı ben olmaya daha cok dewam edicem diyo , o anda küfretsem bile ona umrunda olmuyo duymuyo istediğin kadar konuş ben dinlemiyorum seni diyo, hep inatlaşma hep zıtlaşma hep kısasa kısas bilemiyorum 2mizde akrep burcuyuz ondanmı..
ailem onla evlenmemi istemiyo ama zaten ben ille evlencem demiyorum, bu nedenlerden dolayı ben bile kendimi çözüp de bi karara warmış deilim..
ben sadece sewdiğim ve sewildiğim bir ilişkiyi doya doya yaşamak istiyodum okdr
ben de mektup yazıp çantasına fln atıodum
hala saklıyo,arada da açıp okuyo hatta.
geçenlerde ben de okumak istedm bakalım nelerden kavga ediomşz biz bekarkene die,vermedi,benm onlar sevgilim yazdı bana özel sen okuma dio
acaba bu ınatlasmanın kaynagı ne ben de merak ettım şimdi :44:
bence sinirleriniz yatısınca, karsılıklı konusun ve sen bıraz gerı cekılmeyı dene, yıne sevgını göster ama kırgın oldugunu bellı edecek derece de bırazcık mesafe koy bakalım napcak :44:
hanı evlenme konusudna ben bıle kendımı cozup bı karara varmıs değilim diyosun ya, işte ben de bu konu da tereddut edıyorum, anlattıkların değişmeyecek seyler değil ama zaman, sabır ve emek ıstıyo, topıktekı butun kızlarda aynı seyı soylemıs, ama farz edelim ki bu fedakarlık donemı bı kac yıl sürecek sonra nolcak :26:
keşke elımızden bısı gelse, umarım hakkınızda hayırlısı olurrbugun gorusme ıhtımalınız var mııı :44:
kızlar mesaj atmış şimdi, çantam wardı arabasında,onu evime bırakmış.. demek ki yüzümü bile görmek istemiyo ben işteyken bırakıyo..
ben bitti demiştim size, bu saatten sonrada daha yüzüne bile bakmam zaten..
yorum yapmanıza gerek yok artık, düzelticek bişi kalmadı.
kızlar mesaj atmış şimdi, çantam wardı arabasında,onu evime bırakmış.. demek ki yüzümü bile görmek istemiyo ben işteyken bırakıyo..
SABAH......herbalife formula1 bir bardak sütle
ARA.........bir tane eti form pirinç patlağı
ÖĞLE........bir kase nestle nesfit
ARA..........bir tane eti form portakallı
AKŞAM.......bir adet orta boy patatesle beraber fırında çupra
salata
yarım dilim kepekli ekmek
bir küçük bardak kola
başkada bugün bişi yemicem kola içtim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?