- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.841
Kahvaltıda Simit yedim ama dengelesin diye öğle yemeyi yemedim ara öğün yani sadece sütlü kahve ve günkurusu ile atlattıp dengeledim ve sıkı sporla hepsini yakmışmdır zatenoh oh ben biraz yürüdüm geldim nasılsın ortak haftasonu kaçamak yapmadın dimiii
Okadar kuralcıTam tutacak100 gramın bile gözünün yaşına bakmıyorlar
Ben yazmamış mıyım farkında bile değilim26 Mart-02 Nisan Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@hawar
@belmayne
@balpamuk
S Suskunhanim
DeryaOnDiet
@azaydidem
muhursuzpusula
Hedef60kgolmak
Begonya2
Kendinin en iyi hali ol
@Mathilda03
@whitetea
Deniz ve Kum
@KumsalveDeniz
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
@yarimuhendis
Namaria
blonde ambition
@melita09
@Cagrihilal1
Diğerinin adı neAmin canim. Biz de yalniz kalmasin diye dusunduk. Insallah buyuyunce sizin gibi iki iyi arkadas olurlar
Dusersin dusersin , azmini elden bırakmaInsallah canim hic defilse yaz gelmeddn 70in altina dussem super olurdu
Yakmış yakmış ama +500Afiyet olsun canim. Erken yemissin tek ogun yemissin. Ve sinrasinda spor. Erimistir onlarin buyuk bir kismiaksam o dilimi yememrkle cok iyi yapmissin. Ve sporun yone harika himm tabataya devam diyorsun yani. Katilayim bugun sana. Dun hicbirsey yapasim gelmedi.
Ortimortilere döndük hayırlı olsun ablamlarla cıkıcaz akşama anca geliriz giremeyebilirim şimdiden paylaştım. herkes birbiriyle kaynaşabilir
S Suskunhanim merhaba canım sallıyor muyuz listeleri
Sagol canim. Gruptaki herkes ben haric cok guzel eksiler geldiTebrriikkleeerrrr @Just a perfect day @whitetea @Ankaummhnisa DeryaOnDiet @melita09
Dün dündür, bugün bugündürO zaman bende pazartesi ve salı adımlarımı toplayıp pazartesi zorunlu spora eklemek istiyom olur mu tabiiki olmaz
Ben sıfırcı hocalar gibiyimHedefi koymamışsa neyi geçmişte kupa vercem
Bide şu açıdan bakmak lazım spor kötü birşey değil ki neden ceza olarak algılanıyor hemidee ağıır cezaaa
Ada.Diğerinin adı ne
Oo çok iyi ben bugün biraz miskinlik peşindeyimKahvaltıda Simit yedim ama dengelesin diye öğle yemeyi yemedim ara öğün yani sadece sütlü kahve ve günkurusu ile atlattıp dengeledim ve sıkı sporla hepsini yakmışmdır zatenbende 1saat kondisyon bisikleti , 30dakika da yürüş yaptım canım ve bugün 2şer kiloluk dambıllarla bölgesel günüm kol, göğüs,sırt ❤
Kendine kahve yap canm en doğal enerji içeceğidir kendisiOo çok iyi ben bugün biraz miskinlik peşindeyim
Tamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desemHadi kapışalım ve hepimiz kâr lı çıkalım
size meydan okuyorum
Deniz ve Kum ummhnisa varmısınız benim ile yarışa ikinizde bu hafta 72,9 imişsiniz . Ben de 73,8 hadi bakalım kim daha önce 69 u görecek 2-3 hafta için de sizi geçip sizden önce 69u görücem diyorum varmısınız yarışalım . kim önce 69küsürleri görecek
Orticim adim basi kalori aliyorum ablamlari yemege getirdimOrtimgel kaynasalim biz de diyecektim ama gitmişsin, gez gez bakalım adım başı kalori ne de olsa
Ooooo SüpersinTamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desem
Kalbimiz bir tatlım bende kahve yapıp suyumu yanıma aldımKendine kahve yap canm en doğal enerji içeceğidir kendisispor öncesi enerjini yükseltir daha uzun süre yaparsın
❤ Gün içinde de Yeşil çay , form çay filan içelim canım çok güzel wc ye çıkartıyorKalbimiz bir tatlım bende kahve yapıp suyumu yanıma aldım
Bende bu gün eksideyimTamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desem
Canım maşallah senin sporlar süper ama benim de tiroidler harika iş çıkarıyorOoooo Süpersinhadi bakalım bende pazar diyete başlamşdm yarın sabah 1.haftam doluyo diye tartılıcam bakalım benden de ne kadar daha gitti bakalım iki hafta da neler olur
Yaaa harikasın canım hafta sonunu güzel geçirirsen cumaya harika Bi eksi görürsünBende bu gün eksideyim
Merhaba canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?