Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oh oh ben biraz yürüdüm geldim nasılsın ortak haftasonu kaçamak yapmadın dimiii
Kahvaltıda Simit yedim ama dengelesin diye öğle yemeyi yemedim ara öğün yani sadece sütlü kahve ve günkurusu ile atlattıp dengeledim ve sıkı sporla hepsini yakmışmdır zaten bende 1saat kondisyon bisikleti , 30dakika da yürüş yaptım canım ve bugün 2şer kiloluk dambıllarla bölgesel günüm kol, göğüs,sırt ❤

Insallah canim hic defilse yaz gelmeddn 70in altina dussem super olurdu
Dusersin dusersin , azmini elden bırakma
Yakmış yakmış ama +500 54 ki rakamlar bı oturmadı tartıda
ortilere döndük hayırlı olsun ablamlarla cıkıcaz akşama anca geliriz giremeyebilirim şimdiden paylaştım. herkes birbiriyle kaynaşabilir
S Suskunhanim merhaba canım sallıyor muyuz listeleri
Ortim gel kaynasalim biz de diyecektim ama gitmişsin, gez gez bakalım adım başı kalori ne de olsa

Sagol canim. Gruptaki herkes ben haric cok guzel eksiler geldi

Oo çok iyi ben bugün biraz miskinlik peşindeyim

Hadi kapışalım ve hepimiz kâr lı çıkalım
size meydan okuyorum
Deniz ve Kum ummhnisa varmısınız benim ile yarışa ikinizde bu hafta 72,9 imişsiniz . Ben de 73,8 hadi bakalım kim daha önce 69 u görecek 2-3 hafta için de sizi geçip sizden önce 69u görücem diyorum varmısınız yarışalım . kim önce 69küsürleri görecek

Son düzenleme:
Tamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desem

Tamam canım kapışalım bakalım ben en fazla 2 haftaya 69 görürüm diyorum. O zaman bugün kü kilomu da söyliyeyim sana düne göre - 300 desem
Ooooo Süpersin hadi bakalım bende pazar diyete başlamşdm yarın sabah 1.haftam doluyo diye tartılıcam bakalım benden de ne kadar daha gitti bakalım iki hafta da neler olur

Ooooo Süpersin hadi bakalım bende pazar diyete başlamşdm yarın sabah 1.haftam doluyo diye tartılıcam bakalım benden de ne kadar daha gitti bakalım iki hafta da neler olur
Canım maşallah senin sporlar süper ama benim de tiroidler harika iş çıkarıyor
İnşallah sağlıcakla kurtuluruz kilolarımızdan benim giden 14 kilo oldu çok şükür
Bende bu gün eksideyim
Yaaa harikasın canım hafta sonunu güzel geçirirsen cumaya harika Bi eksi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…