- 29 Nisan 2016
- 2.866
- 11.218
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.881
İnşallah canım o zamana fit oluruz belkimmmBayrama yaklaşık 7 hafta var canım . Rahatlıkla oluruz bencehatta düz 65 bile olabiliriz .
Kııız valla canım çekti mercimek köftesi üşenmesem kalkıp yapıcamYapmasam mı ki ya
Dünde bulgur pilavı yedm bissürüüü
Beraber sallariz insallah. Ilk haftam bakalim neler bekliyor beni. Spora adapte olamadim daha vakit ayiramiyorum. Ama bugun yürüyüş yaptim hic yoktan iyidir diyerekBana daha yeni günaydınOrtim selaaaammm :) güvenemiyorum falan yok önce sen kendine güveneceksin olmaz öyle şşeeeyyyyy :)) Uzun zamandır pek görmemiştim seni galiba yanlış hatırlamıyosam demekki o zaman bu hafta listeleri sen sallıyorsun demektir
Ikiside ayni bence malzemeleri falani filani yagini ölçülü kullandiktan sonra istedigini yeMercimek daha masum diyorsun
Oda gaz yapıyor ama daha masum gibi sanki
Ben de duzenli 500 versem super olur. Tabatayi 2ye indirvem gunluk canim. Cardioyu arttiracagim.Canım tabata hergün yapma derim ama sen bilirsin
Ben aynı düzen devam cnm 1200-1400 aralığında yaklaşık 500 gr veriyorum ve hafif sporla :) leslieye devam canım
Yapmasam mı ki ya
Dünde bulgur pilavı yedm bissürüüü
Bence de harika bir başlangıç yapmışsın canım, hemde ilk haftan oooo baya verirsin benceBeraber sallariz insallah. Ilk haftam bakalim neler bekliyor beni. Spora adapte olamadim daha vakit ayiramiyorum. Ama bugun yürüyüş yaptim hic yoktan iyidir diyerek
Peki kuşumBen de duzenli 500 versem super olur. Tabatayi 2ye indirvem gunluk canim. Cardioyu arttiracagim.
İftar öncesi 76.9u görmek istedim ama 77.0ım
-500üm bu hafta bomba gibi bi eksiyle gelmek nasip olur inşaAllah
İnşaAllah ya 2 gündür orucum onun etkisi var orucu bırakınca denge bozulmadan vermeye devam ederim inşaAllahharikasın lolcum 1-2 gün için de 76dasın ozaman
Canım kısır yap ama içinde bulgurdan çok sebze olsun marul maydanoz havuç kırmızı lahana ben yapınca öyle yapıyorumMercimek daha masum diyorsun
Oda gaz yapıyor ama daha masum gibi sanki
istersen bir kaç gün ertele canım. 2gün üst üste yememiş olursun. Yiyeceğin gün sporu bol tutatrsın ve diğer öğünlerden karbonhidratı kesersin ozman dengelemiş olursun.
İnşallah canım o zamana fit oluruz belkimmm
Kııız valla canım çekti mercimek köftesi üşenmesem kalkıp yapıcam
cesaret istiyorsun. Zaten orucsun istesende abartamazsin canin ne istiyorsa ye. 1 kase corba nin yaninda ikisinde birini yap ye işte. Sen yapmasanda bz yapip yiyecegiz az kaldi
Kısırda mercimek köfteside yalan olduCanım kısır yap ama içinde bulgurdan çok sebze olsun marul maydanoz havuç kırmızı lahana ben yapınca öyle yapıyorum
Aynen canım az kaldıcesaret istiyorsun. Zaten orucsun istesende abartamazsin canin ne istiyorsa ye. 1 kase corba nin yaninda ikisinde birini yap ye işte. Sen yapmasanda bz yapip yiyecegiz az kaldi
Aynı ben ne uğraşacaksın söyle dışarıdan gelsinKısırda mercimek köfteside yalan oldu
Izgara köfte söyledim dışardan yapmaya üşendimmm
Aynı ben ne uğraşacaksın söyle dışarıdan gelsin
Öyle yapcam artık bakalım inşallah tutarBundan sonra belirleyeceğin hedefi düşün ve neye karar verdiysen onun 100grm fazlasını söyle
Dün ben yazmamışım özürdilerim45dakika yürüyüş,45dakika kondisyon bisikleti yapmıştım .
İlk geldiğinde biz orti olmuştuk o zaman iyiydin şimdi bi depresyon bi tembellik ne oluyor böyle, yeniden orti olalım bence bi saçını başını yolayım bak ne depresyon kalıyo ne tembellikKısırda mercimek köfteside yalan oldu
Izgara köfte söyledim dışardan yapmaya üşendimmm
Slm orticim memnun oldum..hedefimi tutturamadım bitürlü inşallah bu hafta birlikte varırız istediğimiz sonuçlara..benimde doğum kilolarıyla başım dertte buarda ümran ben izmirden 1 kızım var 5 yaşında çalışmıyorum malesef evdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?