Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk geldiğinde biz orti olmuştuk o zaman iyiydin şimdi bi depresyon bi tembellik ne oluyor böyle, yeniden orti olalım bence bi saçını başını yolayım bak ne depresyon kalıyo ne tembellik
ben doğuştan üşengecim annem hep öyle der

Sahur
1 muz

Iftar
1 kase yayla corbasi
1 kucuk icli kofte
2 parca tavuk
Salata

Ara
Kucuk bir kase sutlac

Spor 10 bin adim
Su yatana kadar 2 lt olur
Cherry Mom muhursuzpusula

Tam menünü okurken ooo süper diyordumki sütlacı gördüm, yürekler düğüm düğüm birde spor günlerinde Hedef60kgolmak 'ide etiketlersin canım sporların kaydını o tutuyor pazartesi çarşamba cumartesi

Tüühhh bende öyle olur diye sevinmiştim ama moral bozmak yok İçimdeki his en az 700 gr vericen diyo
Ayyy insallah o bile cok iyi. 75 leri görmeden 74 e atlasam super olur ama bakalim ilk haftadan detoks falan da yapmak istemiyorum. Gitsinde e kadar giderse artik

Ogrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondan

Ogrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondan
Ödülü bir gün ver kendine bence canının istediği şeyi doya doya ye aklın kalmasın böyle hem cıs yemiş hemde tadına varamamış oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…