- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #402.901
ben doğuştan üşengecim annem hep öyle derİlk geldiğinde biz orti olmuştuk o zaman iyiydin şimdi bi depresyon bi tembellik ne oluyor böyle, yeniden orti olalım bence bi saçını başını yolayım bak ne depresyon kalıyo ne tembellik
Ne burcusun üşengeç lolben doğuştan üşengecim annem hep öyle der
YengeçNe burcusun üşengeç lol
Sen ne burcusun canmAnlaşıldı
Bu tembel emojisiymiş
KovaSen ne burcusun canm
Burda ilk haftam diyette ilk degil odemim falan yok oyle cok gitmez bendenBence de harika bir başlangıç yapmışsın canım, hemde ilk haftan oooo baya verirsin bence
Kova
Kovaya çok mantıksal derler ama her zaman olmuyo bende yükselenim balık arada duygusal deliye dönüyorum, özetle buna dengesiz diyolar
Burda ilk haftam diyette ilk degil odemim falan yok oyle cok gitmez benden
Sahur
1 muz
Iftar
1 kase yayla corbasi
1 kucuk icli kofte
2 parca tavuk
Salata
Ara
Kucuk bir kase sutlac
Spor 10 bin adim
Su yatana kadar 2 lt olur
Cherry Mom muhursuzpusula
Ayyy insallah o bile cok iyi. 75 leri görmeden 74 e atlasam super olur ama bakalim ilk haftadan detoks falan da yapmak istemiyorum. Gitsinde e kadar giderse artikTüühhh bende öyle olur diye sevinmiştim ama moral bozmak yokİçimdeki his en az 700 gr vericen diyo
Kız daha küçümensin benim gözümde hele bi 10 sene sonra görüşürüzkovaları severim
Her burçla anlaşırım hemen hemen
Bazen aslanla çakıştğmz noktalar oluyor sadece
Benim hedefim 73,75 . Insallah bu hafta tutarNamaria
DeryaOnDiet
azaydidem
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
balpamuk
@olvidos
Mathildablue
M monarosaa
yarimuhendis
melita09
Geçmişe indim gezdim gezdim gezdim ama haftaya olan hedeflerinizi göremedim
Ogrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondanTam menünü okurken ooo süper diyordumki sütlacı gördüm, yürekler düğüm düğümbirde spor günlerinde Hedef60kgolmak 'ide etiketlersin canım sporların kaydını o tutuyor pazartesi çarşamba cumartesi
Spor da menu de cok iyi ortimBugün menüm
Kahvaltı 1 simit , söğüş,zeytin karışık peynir tabağı 1 kaşık reçel
Öğlen ızgara somon salata maden suyu
Ara türk kahvesi, züber bar
Akşam mercimek çorbası ayran
2 lt su
2 mil leslie , 10.000 adım
DeryaOnDiet Cherry Mom @Mehfam
Hayat olgunlaştırıyor be gülümKız daha küçümensin benim gözümde hele bi 10 sene sonra görüşürüz
Sağol cnm senin menün de süperSpor da menu de cok iyi ortimayy simit himm
Hayat bizi olgunlaştırmayı geçtim ezdi geçtiHayat olgunlaştırıyor be gülüm
Burda böyle olduğuma bakmayın
Ödülü bir gün ver kendine bence canının istediği şeyi doya doya ye aklın kalmasın böyle hem cıs yemiş hemde tadına varamamış oluyo insanOgrenecegim daha ancak. Yemesemde olurdu aslinda ama yemiş bulundum. Küçüktü zaten agzima sürdüğume degmedi.. neyse bisey olmaz ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?