- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.672
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #403.761
Hiçbişey yemeden önce benimkinde sonra diğerinde tartlmş olsam anlardım ama bişeler yemiş şekilde tartılınca bilemedim,Sen devamlı tartılıyorsun ya kuzu bilmiyor muydun kilonuhayret yani arada anormal bir fark var ise bozuk olabilir tabi
rica ederimEline sağlık canım
kız okuyunca pastaneye whatsapp tan mesaj atıp çizkek ayırtasım geldi bu saatteSenin +500 de fazla olmuş
Umarım yarına kadar düşer menülerin fena değil canım belki artık leslieler az geliyor olabilir 1 mil 2 mil bu aşamalarda zayıflma için düşük kalır gibi
Listeni merak ettim canım bi ara benimle paylaşır mısın. Benim diyetisyen çok katıydı bi kere mesaj attım züberlerden bi top tanecik yiyebilir miyim diyeçok kızdı listende yok diye
Anaaa sabit gelsem diyince ben ona odaklandım iyi bari menülerde sakatlık yoktu zaten sevindim
teşekkürler canımKaptanım artıda değilki
Bendeki listeyede baktım geçen cuma 62.5, bugünde 62 çıkmış yani -500 :)))) herkes artı artı yazınca her sayıyı artı görüyon artık
haklısın kapticim deryacık herkese yetişiyor yol gösteriyor cevaplyor maşallahYatmadan şunu ekleyeyim
Sorun + gelmek değil ilk defa artı geldim niye böyle laf işittim demeyin
DeryaOnDiet bir hafta eksi ise öbür hafta artı geliyor şimdiye kadar destek olma harici ona birşey dedim mi ? Herkes şahit ?
Ama onun enerjisi takım ruhu bilinci menüleri sporu + her üyeye olan desteği bambaşka tabatayı kaç üyeye yaptırdı şu ekipte Allah aşkına ..
Şimdi bu kız kötü üye mi bir şey denebilir mi ? Belli ki kendi içinde bizim bilemediimiz bir sağlık engeli var ama benim için hiç sorun değil gitmek istiyorum diyene kadar bizimle kalacaktır
Cuma zayıflama yarışmasında - Cuma - günü kilo bildirmemek benim moralimi ciddi derecede bozar
Cuma tartı günü olan bir yarışmada perşembe akşamı kaçamaklar olması bende kaçıp gitme arzusu yaratır ..
Zayıflama grubunda tüm hafta boyunca hiç Spor olmaması yine açıklanamaz bir durumdur 1 gün olsun 2 gün olsun hiçneden buradayız ??
Birde takıma hiç yazmayıp forumda full aktif olan üyelerimiz var aktif olmayan kimseyide takım listesine almıyorum burası bireysel bir sayfa değil yanlış anlaşılmasın menü yaz çık diyet günlüğünde olur.
Yarın istekli arkadaşlarla yola devam edelim izin /vs kilo bildirirken bildirirseniz arkadaşlar karşılıklı yorulmayalım .
Canım sabahtan sıkı tutup akşama biraz bozmussun sankiPersembe
7.30
1 kase bitk sut ile nesfit yarim bardak yesil smoothie
12.30
4 yk bakla 4 yk tavuk gogus
2 dilim tam buğday ekmeği
15.00
1 incir 6 cig badem
18.00
2 dilim tam buğday ekmeği
5 yk kiyma sebzeli
3 yk haydari
Su 2 lt
Spor 8200 adim
Cherry Mom S Suskunhanim @Mehfam
Canın sağ olsun ortimİyi geceler arkadaslar yarin tartida bol eksiler S Suskunhanim orticim diyetisyenle gorusmem var yarin bu hafta verimli gecmedi benim icin yeni is yeni ortam gecis evresinde bocaladim biraz motivasyonel olarak.
yarin muhtemelen arti gelecegim bunun icin cok üzgünüm alt listede oldugum icin takima etkisi yok tek avuntum o
İnsallah sen ve ana listedeki arkadaslar guzel eksilerle gelirsiniz ve tabi ki alt liste de
Cok haklisin kaptancim. Bugune kadar hep destegini gordum emegine vaktine saglik. Belki emzirmeden baska baska bir sebebi var hic anlamadim inan gayatimda bu kadar dikat edip de kilo veremedigim baska donem olmadi. Ama diyorum demekki dikkat etmesem daha da kilo alacaktim. Iyiki varsin canim, iyiki varsiniz.Yatmadan şunu ekleyeyim
Sorun + gelmek değil ilk defa artı geldim niye böyle laf işittim demeyin
DeryaOnDiet bir hafta eksi ise öbür hafta artı geliyor şimdiye kadar destek olma harici ona birşey dedim mi ? Herkes şahit ?
Ama onun enerjisi takım ruhu bilinci menüleri sporu + her üyeye olan desteği bambaşka tabatayı kaç üyeye yaptırdı şu ekipte Allah aşkına ..
Şimdi bu kız kötü üye mi bir şey denebilir mi ? Belli ki kendi içinde bizim bilemediimiz bir sağlık engeli var ama benim için hiç sorun değil gitmek istiyorum diyene kadar bizimle kalacaktır
Cuma zayıflama yarışmasında - Cuma - günü kilo bildirmemek benim moralimi ciddi derecede bozar
Cuma tartı günü olan bir yarışmada perşembe akşamı kaçamaklar olması bende kaçıp gitme arzusu yaratır ..
Zayıflama grubunda tüm hafta boyunca hiç Spor olmaması yine açıklanamaz bir durumdur 1 gün olsun 2 gün olsun hiçneden buradayız ??
Birde takıma hiç yazmayıp forumda full aktif olan üyelerimiz var aktif olmayan kimseyide takım listesine almıyorum burası bireysel bir sayfa değil yanlış anlaşılmasın menü yaz çık diyet günlüğünde olur.
Yarın istekli arkadaşlarla yola devam edelim izin /vs kilo bildirirken bildirirseniz arkadaşlar karşılıklı yorulmayalım .
Gunaydin canim, insallah verirsin. Sen be kilolar verdin, yine verirsin. Izindi tasinmaydi yeni biryer slisna zamaninda zor, vucudun adapte olunca yine tikir tikir verirsinGunaydin hayırlı cumalar
Gecen cuma 79.8
Bu cuma 81.9
Fark +2.1
Eki Görüntüle 2815224
Cherry Mom S Suskunhanim
İnsallah gorup gorecegim en son arti bu olacak..
Supersin canim, cok sevindim eksi gelmeneGünaydınlar
Geçen cuma 64.0
Bu cuma 63.2
Fark -800
%. 1.25
Cherry Mom blonde ambition çok erken evden çıkıyorum kaptancım döndüğümde tekrar tartılacağım
Sagol ortim senin de hicbir yazdigimi kacirmazsin hep destekcusin ve cokniyi bir orti oldun bu hafta cok sagol canim.teşekkürler canım
haklısın kapticim deryacık herkese yetişiyor yol gösteriyor cevaplyor maşallahve insan canlısı
Kaptancim gercekten emegin hakkin odenmez. Online diyet hatti gibi 7/24 hepimize yetisiyirsun masallahGideyim ben iyi geceler liste hazırlayacak mod kalmadı
Fedakarlıklar karşılıklı olduğu zaman güzel boş yere uykusuz kalmayalım
Hakliain canim. Eklemdk lazim. Metabolizmayi hizlanditiyor. Iyi oldu hatirlatyigin ben de markete gidince alayimAaa birde seneler evvel bi ara diyetisyene gittiğimde meyve olarak ananas vermişti. O sıra denediğimde hakikaten kilo vermeme baya faydası oldu şimdi de yeniden meyvelere onu eklemeye çalıştım. Bu da ufak bir bilgi olsun :)
Teşekkür ederim canım sabah şişliklerim inmişti dünkü spor iyi geldiSupersin canim, cok sevindim eksi gelmene
Masallah canim cok guzel vermissin. Birkac haftaya 70i geride birakacaksin bu gidisleGeçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
Cok iyi olmus canimTeşekkür ederim canım sabah şişliklerim inmişti dünkü spor iyi geldi
% 0,973 bacım yüzdenGeçen hafta 71.9
Güncel 71.2
Fark _700
Hedef 71
İnşallah canım ama bu hafta istediğim gibi olmadı ilk başlarda çok güzel gitti şimdi zorlamaya başladı şuan hedefim 71 kiloyu sabitleme,Masallah canim cok guzel vermissin. Birkac haftaya 70i geride birakacaksin bu gidisle
Teşekkür ettim canım, benim% 0,973 bacım yüzden
Pili bitmiştir baskülünBilmiyorm doğrumu yanlış mı tartıyor
Düz zeminde dengeli durmuyor belki yanlış tartıyodur şüphesi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?