Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanımmmm ben artık buralardayım
Aldim da doymadim Regli oncesiyim ondan mi bilmiyorum. Doymuyorum iki gundur. Cumaya arti gelirsem izne cikayim canim. Galiba cok erken basladim. Bebis bi 6 aylik olsun ek gidaya baslasin yine gelirim
ama nereye sensiz olmaz burası

Ahh canim kelin ilaci olsa basina surer hesabi. Bir ay olacak hala 73 u goremedim Zamaninda cok farkli diyetler yaptim dukan, isvec, keto... acaba metabolizmami cok mu yavaslattim diye dusunuyorum.
canım ya şok diyetler yapıldığı zaman aslındfa gitti sanıyoruz ama hemen geliyor zamanında bende çok isveç yapardım ilk yaptığımda hiç bozmadım ve tam 6 kilo vermiştim ama 2 tur dönmüştüm sonra bir daha yaptığımda daha fazlasını aldım şuan az ve sık yiyerek verdim

Gecen haftaki kilom: 74,75
Bugunku kilom:74,75
Sabitim
Cherry Mom Hedef60kgolmak

Kaptancim Cherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.

onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.

Eklentiler

• 3B9615AA-8835-4DF0-9BD4-64CDC3F960A3.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 32
Acikcasi sok diyet yapip da uzun sure kilosunu koruyan tanidigim yok benim de. Bir de galiba metabolizmamizi da kotu etkiliyor.

bugünden itibaren sporda free yazmıcak canımm benimmm ,akşama çıkıyorum artık inan çok üzüldüm ama evdeki halimi görseniz hep koşturma içindeydim hergün okula git okulda bekle gel yemek yap ders çalıştır derken hiç çıkamadım

hadi inşallah canım sağol anlayışın için az da olsa eksi bizimdir.

Günaydın kızlar

Kilo bildirimi
Geçen cuma:64.0
Bu cuma:63.7
Fark: -0,3
Yüzde: 0,468
Hedef: 63,2

Kızlar Dün 63.4 tüm. Bugün böyle oldu
Haftaya daha iyi olsun inşallah

Cherry Mom muhursuzpusula

Kaptancım tartı değişikliğini de hatırlatayım

Eklentiler

• IMG_20210402_091533.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…