Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Estağfurullah sağlığın iyi olsun yetrki
Ama ağzımıza da laf düşürecek minik karbonhidratlar bile olmasın bu hafta bence

Ay bir an ben mi listeye yanlış geçtim zannettim listeleride paylaştım kalbimi yine küçük bir oynatmayı becerdin
Giderayak yapmasam olmazdı
Ya kaptancığım kısa süreli izin düşünüyorum ama yinede tüm emeklerine ve güzel takımımıza teşekkür ediyorum. Asıl teşekkür kısmı mezuniyette inşallah

Giderayak yapmasam olmazdı
Ya kaptancığım kısa süreli izin düşünüyorum ama yinede tüm emeklerine ve güzel takımımıza teşekkür ediyorum. Asıl teşekkür kısmı mezuniyette inşallah
biz teşekkür ederiz canım döneceğini bildiğim için bende vedalaşmıyorum

Aynı durumdan müzdaribim. Verdiklerimi 1 yılda geri aldım. 58 oldum yine hedefim 52 benim de. Seni yürüyüş rekorlarından hatırlıyorum, bu 2 haftalık karantina sürecinde yürüyebilecek misin? Ben iftardan önce 1 saat ve yaklaşık 5 km yürüyordum ancak artık mümkün değil maalesef. Evde hareket yapsam mı diye de düşünüyorum ancak oturduğum yerden hareket yapmak hiç bana göre olmadı. Ne yapsam bilemedim..

Cok iyi vermişsin ya helal olsun bu hafta benide cok yipratti istahim daha acikti zor tuttum kendimi bu hafta bakalim ne yapacagiz

Hepimiz ayni durumdayiz bende gecen yil verdiklerimi geri alip geldjm yine veririz insallah. Disari cikamiyoruz mecbur evde spor yapiyoruz sende zorla biraz kendini ramazanda bitti bitiyor sonrasinda daha rahat olur spor simdi geceleri yapiyorum bende yorucu oluyor ama sonuclarin guzel olmasi devamini getiriyor

Biz sanırım geçen yıl aynı dönemdeydik, hatırladım :) düşünüyorum da evde neler yapılabilir ki mesela? Tavsiye edeceğiniz bir training programı varsa youtubedan açıp bakayım.

Bu hafta takım derecemiz yok 5.olduk yani sondan 2.

Takımımızı gururlandıran Hedef60kgolmak harikasın canım

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (6. TAKIM) ==> % 1,310

2. (9. TAKIM) ==> %1,165

3. (10.TAKIM) ==> %1,029

BİREYSEL DERECELER

1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM

2. Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM

3. Hedef60kgolmak ==> % 3,333==> 5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Bravequeen==> -%1,602==> 13. TAKIM

Canım bu hafta şansına çok iyi yüzdeler vardı yaa olsun tebrik ederiz bence bugünlük ödül olsun ama ölçüyü kaçırma canım yarın toplarsın sen eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…