- 23 Mart 2016
- 29.857
- 90.317
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #410.421
Estağfurullah sağlığın iyi olsun yetrkiAyy inşallah canım bekliyor olacağız seni
Ohhh canım dinlen ne güzel
Evet kaptanım regliyim ama değerlerde yine oynama varmış doktora sordum dün normal diyor ama normal gelmiyor canım fena halde sıkıldı bu duruma inşallah önümüzdeki hafta kırıcam şeytanın bacağını olmadı artık beni takımdan mı atarsın kovalar mısın onu sana bırakıyorum
Giderayak yapmasam olmazdıAy bir an ben mi listeye yanlış geçtim zannettim listeleride paylaştımkalbimi yine küçük bir oynatmayı becerdin
Sağol canımOh maşallah canımdepresyon yarıyor valla sana
Giderayak yapmasam olmazdı
Ya kaptancığım kısa süreli izin düşünüyorum ama yinede tüm emeklerine ve güzel takımımıza teşekkür ediyorum. Asıl teşekkür kısmı mezuniyette inşallah
İnşallah kaptanım oruca başlayıncaya kadar karbon a dikkat edicem oruca başlayınca azcuk olabilir sahurda o da azıcıkEstağfurullah sağlığın iyi olsun yetrki
Ama ağzımıza da laf düşürecek minik karbonhidratlar bile olmasın bu hafta bence
Tebrik ederiz canımBaşlangıç kilom 80.600
Geçen haftaki kilom 76.600
Bu haftaki kilom 75.850
Giden kilo yüzdesi %0,979112272
Giden kilo 0.750 qram
Gelecek haftaya hedef 73leri görmek bu hafta az gitmisCherry Mom muhursuzpusula Mehfam Eki Görüntüle 2838285
Tebrik ederiz canım
Gelecek hafta daha erken bildirim bekleriz ben listeyi çoktan kapattım en geç 18.00 tamm mıramazan sonrası en geç 13.00
Birlikte iyi iş cikardik ortim bu haftada aynen devam
Ortağım merak etme olur stres yapma senGeçen cuma : 57.6
Bu cuma : 57.6 sabitim regl olduğumdan dolayı sanırım buna da şükür dün fena artıdaydım
Haftaya hedef: 56.9(olsun artık nolur ya)
Cherry Mom @Chernoglazyy muhursuzpusula
Evet. Geçen sene de buralardaydım. Teşekkür ederim, hoşbuldum
Aynı durumdan müzdaribim. Verdiklerimi 1 yılda geri aldım. 58 oldum yineHoşgeldin canım52 yi korumadim, 59dan indim galiba bugün mezun olacağım ama koruma için buralarda olurum yine yoksa yemeyi çok seven bı insan olarak cozutuyorum sen neler yaptın bakalım anlat hele
Regl haftandan sonra khidrati minimum tut birden gider cancağızım
Ya ben iyice bakıyorum benim tartı çok çabuk kapanıyor sabitlendiği anda çekiyorumYok onu 2 aydır yaptıramadık gamzeye
Cok iyi vermişsin ya helal olsun bu hafta benide cok yipratti istahim daha acikti zor tuttum kendimi bu hafta bakalim ne yapacagizCherry Mom kaptiim bireysel 3.olmuşum yine 1.olamadık ve iştahım biraz arttı bu hafta o kadar veremem sanırım
Mesajlara gece bakıcam canlar biraz işlerim vardı
Kutlayan herkese teşekkür ediyorum ben de herkesi tebrik ediyorum
Hepimiz ayni durumdayiz bende gecen yil verdiklerimi geri alip geldjm yine veririz insallah. Disari cikamiyoruz mecbur evde spor yapiyoruz sende zorla biraz kendini ramazanda bitti bitiyor sonrasinda daha rahat olur spor simdi geceleri yapiyorum bende yorucu oluyor ama sonuclarin guzel olmasi devamini getiriyorAynı durumdan müzdaribim. Verdiklerimi 1 yılda geri aldım. 58 oldum yinehedefim 52 benim de. Seni yürüyüş rekorlarından hatırlıyorum, bu 2 haftalık karantina sürecinde yürüyebilecek misin? Ben iftardan önce 1 saat ve yaklaşık 5 km yürüyordum ancak artık mümkün değil maalesef. Evde hareket yapsam mı diye de düşünüyorum ancak oturduğum yerden hareket yapmak hiç bana göre olmadı. Ne yapsam bilemedim..
Biz sanırım geçen yıl aynı dönemdeydik, hatırladım :) düşünüyorum da evde neler yapılabilir ki mesela? Tavsiye edeceğiniz bir training programı varsa youtubedan açıp bakayım.Hepimiz ayni durumdayiz bende gecen yil verdiklerimi geri alip geldjm yine veririz insallah. Disari cikamiyoruz mecbur evde spor yapiyoruz sende zorla biraz kendini ramazanda bitti bitiyor sonrasinda daha rahat olur spor simdi geceleri yapiyorum bende yorucu oluyor ama sonuclarin guzel olmasi devamini getiriyor
Cherry Mom kaptiim bireysel 3.olmuşum yine 1.olamadık ve iştahım biraz arttı bu hafta o kadar veremem sanırım
Mesajlara gece bakıcam canlar biraz işlerim vardı
Kutlayan herkese teşekkür ediyorum ben de herkesi tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?