- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.021
Kolay gelsin canım. Ben bu aralar bunalım takılıyorumCanım menün güzel bence sporda şahane yapılmış. Bugün de leslie yapalım birlikte benim aklımda 3mil var ama bakalım müsaitliğime göre yapıcam. Bayram temizliği yapıyorum oruçken hızlı da olmuyor ama 2 odayı bitirdim. En zor ve önemlisi mutfağı da bayram sonuna bıraktım
11 mayıs
Sahur
Avuç içi kadar pide
Domates
2 çatal peynir
İftar
2kk patatesli bükme (börek tarzı)
2kk katmer
1kk süzme peynir
Domates
2çatal sucuk
Su:2lt
Spor : 5mil leslie
13bin adım
Cherry Mom S seyrulsefer
Kolaylıklar diliyorum canım yoğun günlerin ardından rahatlayacağın günler de gelecektir elbet sen beni hiç düşünme ben de aktif olamıyorum ramazanın sonunda uykusuzluk mahvetti beni bölük pörçük 4 5 saat uykum var her gün gerçi bitiyor mübarek ramazan normale dönerim inşallahBen neden giremiyorum pek fazla bu hafta özellikle daha da azaldı girişlerim çünküü dünden beri günde yaklaşık 2 eğitim 1 toplantı şeklinde zoom görüşmeleri ve her biri yaklaşık 2 saat sürdü, birde işyeri herşeyi son dakikaya bıraktı bayramda tatil vs gibi dışarı çıkma durumu olmasa da bayramda da çalışıyoruz evden şuan ve baya yoğun şekilde. Son dakikaya bırakmamış olsalar rahat rahat yapılacak işleri hep son dakikada gönderiyolar söylüyorlarortime de hiç destek olamıyorum bu hafta menülere bakmak dışında Cherry Mom kaptanım beni bir süre ortilere yazmayın olur mu ? yarimuhendis doğru düzgün yardımcı olamıyorum yazamıyorum rahat edemiyorum o yüzden
Rabbim yuvana huzur versin en kısa sürede şu dünyada yaşanan herşey bizler için sakın unutma hepimizin tadı zaman zaman kaçıyor illaki bu sürecin de bir sonu varKolay gelsin canım. Ben bu aralar bunalım takılıyorumailevi sorunlarım var. Telefonum da yok PC de arızalı tablet hiç yok. O yüzden elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor namaz kılıp dua ediyorum bol bol. Çocuklardan Fırsat bulursam da ki bugün de buldum çok şükür spor yapıyorum.
Sağolasın canım çok teşekkür ederimKolaylıklar diliyorum canım yoğun günlerin ardından rahatlayacağın günler de gelecektir elbet sen beni hiç düşünme ben de aktif olamıyorum ramazanın sonunda uykusuzluk mahvetti beni bölük pörçük 4 5 saat uykum var her gün gerçi bitiyor mübarek ramazan normale dönerim inşallah
Ayy sorma canım bizde çoook severizAy hepsiyle ben de aşk yaşarımhepsini afyona gittiğimde öğrenip sevmiştim. Bi de tazecik yeni pişmişse sıcak sıcak öf anam öffffff
Ayy ben çok severim Karadenizi miss gibi havası insanıAy gelin gelin tüm takımla burda karantinaya girelim diyet kampı gibi olur müthiş
Ver kuzum verrKaymaklı lokum muadresimi veriyorum hemen kargo bana gelsin yada ben size geliyorum
Yedim valla yoksa aklımda kalacaktıAyy gerçekten Allah yardımcın olsun canım ucundan azcık ye
İnşallah canım vücut alışık değil şaşırdığı içinde eksi oluyor genelde yine eksiyi görürsün umarım
Rabbim selamete çıkarsın canım. Üzülme inşallah herşey yoluna girer.Kolay gelsin canım. Ben bu aralar bunalım takılıyorumailevi sorunlarım var. Telefonum da yok PC de arızalı tablet hiç yok. O yüzden elim kolum hiç bir şeye kalkmıyor namaz kılıp dua ediyorum bol bol. Çocuklardan Fırsat bulursam da ki bugün de buldum çok şükür spor yapıyorum.
Menün güzel canım sadece bana Sahur az geldi ama seni zorlamoyorsa sıkıntı yok11 Mayıs
Sahur 1 bardak yy tarçınlı süt 2 günkurusu
İftar 2 kepçe çorba 2 kepçe taze fasulye yemeği 1 avuç içi pide 1 kadar cacık 3 yk salata
Ara 2 sade galeta
2 lt su 20 dk Leslie 2 mil
Cherry Mom ummhnisa @hedef54kg
Oruç tutunca başka spor yapamıyorum canım sadece yürüyüş ama inşallah bayramdan sonra herşey daha düzenli olacakGayet guzel menun spor bi daha olsa iyi olurmus ama hic yoktan iyidir tabiki
Çok teşekkür ederim canımKıyamam umarım temiz çıkar kuzum geçmiş olsun
Bizim evde de tartı savaşları varBenim bu hafta tarti hic oynamiyor deli olacagim
Vücudun direnç noktasına gelmiştir canım, bedenimiz yüksek ağırlıklara alışık olunca düşük kilolara adapte olması için zaman tanımak gerek, hiç sıkma canını o direnç kırılınca şimdi gitmeyenler bir anda gider musmutlu olursunBizim evde de tartı savaşları vartartımın hatalı ölçüm yaptığına karar verdim en sonunda koskoca 5 günde bu kiloda -100 mü gider ya çıldıracağım
Ayy inşallah canım ya tartıyı kırıp atasım geliyorVücudun direnç noktasına gelmiştir canım, bedenimiz yüksek ağırlıklara alışık olunca düşük kilolara adapte olması için zaman tanımak gerek, hiç sıkma canını o direnç kırılınca şimdi gitmeyenler bir anda gider musmutlu olursun
Ya ben de hala 100 gram eksideyimBizim evde de tartı savaşları vartartımın hatalı ölçüm yaptığına karar verdim en sonunda koskoca 5 günde bu kiloda -100 mü gider ya çıldıracağım
Amin canım hepimizinkine inşallahRabbim yuvana huzur versin en kısa sürede şu dünyada yaşanan herşey bizler için sakın unutma hepimizin tadı zaman zaman kaçıyor illaki bu sürecin de bir sonu var
Amin canım Allah razı olsunAyy sorma canım bizde çoook severizramazan öncesi görüştüğümüzde çok şaşırdılar hasta olacaksın yeter zayıflama falan diye baya kızdılardı. Şimdi de bunlarda ye bak diyet yok diye telefon ediyorlar
Ayy ben çok severim Karadenizi miss gibi havası insanı
Ver kuzum verrya da gel karşılıklı yanalım diyet bozmalık arkideş arıyorum yanıma
Yedim valla yoksa aklımda kalacaktı
İmtihanım büyük yarın yine spora abanacağım inşallah
Rabbim selamete çıkarsın canım. Üzülme inşallah herşey yoluna girer.
Bi önceki gün lahmacun yedim canım Cuma hedef tutmazsa üzülürüm.Menün güzel canım sadece bana Sahur az geldi ama seni zorlamoyorsa sıkıntı yok
Bir de araya bayram giriyor. Bu haftayı eksi ile kapatabilen hayatta her şeyi başarır kanımcaYa ben de hala 100 gram eksideyimretro çarptı bizi herhalde bak biraz streslendim veremiyorum artık cumaya ne olursa
Kesinlikle çok stresliyimYa ben de hala 100 gram eksideyimretro çarptı bizi herhalde bak biraz streslendim veremiyorum artık cumaya ne olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?