Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım herşey yoluna girer inşallah üzüldüm şimdi

Begonya2 hemen müdahale edelim 1 doz panik
Yok yok kaptanım panik bana iyi gelmiyorbak geçen hafta paniksiz gittim hiç ummuyordum 900 gram gitmesini ama bu hafta of hedefimi tutturmam lazım dedim haftanın 2 günü sebepsiz artı çıktım
Kuşhan ın zayıflama kampları giibi olur hahahaha ne güzel olurdu he toplu sporlar falan Ozaman gelde spora eşlik etme işte
Aynen öyle el mahkum olurdu

melita09 canım yazdığını okudum dönemedim ..
Şu zmanda değil komşuna akrabana bile güvenme hem bilip saklıyor olabilirler hemde büyük bir salgın sonucta hepimizde bilmeden hastalığı taşıyor ve yayıyor olabiliriz. O yüzden kimseyide bence suçlamamak lazım iş kendimizde bitiyor normalde belirtiler 4 5 günde çıkıyor diyorlar inşallah birşey yoktur canım Allah esirgesin diyelim tek iyi yanı bahçe diyorsun açık havada bulaş riski azalıyor sonuçta , sakinn ol iyisin inşallah şimdi

Hadi bakalım rasgele Ben de 3 mil leslie için enerji topluyorum, bugün temizlik yordu . 3mil leslie spor için yetiyor muydu ortim?

Ben de sonsuza kadar 88 kiloda kalacağım sanırım önümüzdeki hafta karbonhidrata ben de dikkat edeceğim ve mümkün olduğunca az yemeye çalışacağım bir de öyle deneyeyim bakalım etkisi olur belki
Bence bana gece yemek iyş gelmedi Sahur hergün yaptım bunun beni etkilediğini düşünüyorum. Bayramdan sonraki hafta dikkat edicem iyice dışarı da çıkarız daha rahat oluruz
Kimmm nasıl atom bombası göndermişler koliyi açmayın patlar
Ayy koli değil ben patlıycam sanırım kaptanım
Kaptanım bayram temizliği de spora sayılıyor mu
Valla cardio dan bile iyi spor hiç sayılmaz mı 3 gündür temizlik yapıyorum bitmiyor bitmiyorrrr
Sen zaten artı değil misin arım balım peteğim amannnn amannn n
Geçen hafta çarşamba da artıdaydım cuma biranda gitti kilo ama bu hafta nasıl olur bilemiyorum kaptanım. Yarın tartılıcam cuma da tartılıcam bakalım kutumuzdan ne çıkacak

Onu bende düşündüm canım nasıl olacak diye.
Bayram olmasa sabah Bi kahveyle geçiştirirdim de çoluk çocuk bayram kahvaltısı yaparız hemde erken yaparız daha uyku ödemim bile gitmemiş olacak

Kız şurda kalmış cumaya 2 güüünnn daha - 100müsün abooowwwww
Yarın bayram kahvaltısıydı falandı filanda oda gider
Artı gelirsin valla yarimuhendis
Yok yok yapmayın bana öyle ters tepiyorum ben
Hadi bakalım rasgele Ben de 3 mil leslie için enerji topluyorum, bugün temizlik yordu . 3mil leslie spor için yetiyor muydu ortim?
45 dk yeter ortim ben de iftardan önce 1500 tane ip atladım ama leslie yapacak enerjiyi bulamadım iftardan sonra yaparım sonra da girer duş alırım

Bu hafta bayram canım kilo vermememiz normal ben şekerpare yapacağım bayram tatlısı akşama ve yemeyi de düşünüyorum yalan yok bayramdan sonrada daha sıkı sporla devam edeceğim
Bayram haftasi diye kacamakta yapmadim bayrama kadar verip sonra stres olmayayim diye ama yok sporda yapıyorum ayni tempoda kaldim bu hafta yerimde sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…