- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 25
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.041
Bence de öyle ama şu zamana kadar da gitmemesi anormalBir de araya bayram giriyor. Bu haftayı eksi ile kapatabilen hayatta her şeyi başarır kanımca
Hahaha çok haklısın benim için deKesinlikle çok stresliyimyarın da değişiklik olmazsa cuma gününe tartılabileceğim bir tartım olmayabilir
bayağı ekmek görüyorum listende amaBence de öyle ama şu zamana kadar da gitmemesi anormal
Hahaha çok haklısın benim için de
Gider gider güveniyorum sanaÇok iyi ortimBen de -200 üm bugün inşallah cuma gününe kadar daha çok gider ben genelde duruyorum duruyorum cuma birden gidiyor yine öyle olur umarım nerede yaşıyorsun
Zaten pazartesi eksideydin canım hala eksideysen hatta üstüne katladıysan yine de süper olur.Amin canım hepimizinkine inşallah
Amin canım Allah razı olsun
Bi önceki gün lahmacun yedim canım Cuma hedef tutmazsa üzülürüm.
Ama diyetisyenimin listesi canımbayağı ekmek görüyorum listende ama
Gerçekten diyeti bozmalıkmışKatmer bükme kaymaklı lokum meyveli lokum sucuk yani anlayacağın afyon da ne meşhursa onu koymuş kargo ya bide sağolsun kendi tavukları var yumurta da göndermiş çocuklar için
Ben İstanbul’da pendikteyim ortim Kocaeli de nerede yaşıyorsun oralıyım ben deGider gider güveniyorum sanaben kocaelide yasıyorum. Sen nerde yasıyosun
Gebzedeyim canım yakınmışızBen İstanbul’da pendikteyim ortim Kocaeli de nerede yaşıyorsun oralıyım ben de
Ben de sonsuza kadar 88 kiloda kalacağım sanırımZaten pazartesi eksideydin canım hala eksideysen hatta üstüne katladıysan yine de süper olur.
Benim bu hafta yine kötü geçiyor malesef menülerim de karbonhidrat biraz fazlaydı sanırım hala +400 üm ben bu 7lerden kurtulamıycam sanırım.
Aynen canımGebzedeyim canım yakınmışız
Bu hafta bayram canım kilo vermememiz normal ben şekerpare yapacağım bayram tatlısı akşama ve yemeyi de düşünüyorum yalan yok bayramdan sonrada daha sıkı sporla devam edeceğimBenim bu hafta tarti hic oynamiyor deli olacagim
Anammm inanmıyorum ben Gebze’yi çok seviyorum 20 yıl önce orda oturdum cuma pazarı, sokağında oturuyordum 2 yıl önce gebzeye eski dostlarıma gittim, bayramoğluna falan gittikGebzedeyim canım yakınmışız
Bu hafta bayram canım kilo vermememiz normal ben şekerpare yapacağım bayram tatlısı akşama ve yemeyi de düşünüyorum yalan yok bayramdan sonrada daha sıkı sporla devam edeceğim
Vayyy herkessss cuma için dilenci mod onYa ben de hala 100 gram eksideyimretro çarptı bizi herhalde bak biraz streslendim veremiyorum artık cumaya ne olursa
Kimmm nasıl atom bombası göndermişlerKatmer bükme kaymaklı lokum meyveli lokum sucuk yani anlayacağın afyon da ne meşhursa onu koymuş kargo ya bide sağolsun kendi tavukları var yumurta da göndermiş çocuklar için
Ama kaptanım moralim bozuluyor sinirim hopluyor böyle oluncaVayyy herkessss cuma için dilenci mod on
Yani bira özelinde bilemiyorum ama ertesi günü bol su içmek ve protein almak onun zararını götürür benceBira içtiğimizde telafisi nasıl oluyor menümü yazdıktan sonra bira içtim de yarın ne yapmam lazım
Ama kaptanım moralim bozuluyor sinirim hopluyor böyle oluncasaldım çayıra mevlam kayıra diyince gidiveriyor
Kuşhan ın zayıflama kampları giibi olur hahahaha ne güzel olurdu he toplu sporlar falan Ozaman gelde spora eşlik etme işteAy gelin gelin tüm takımla burda karantinaya girelim diyet kampı gibi olur müthiş
Tmm canım menü yazmayı ihmal etme ama günde 1 kerede olsa gir kopma tamamen kolay gelsinBen neden giremiyorum pek fazla bu hafta özellikle daha da azaldı girişlerim çünküü dünden beri günde yaklaşık 2 eğitim 1 toplantı şeklinde zoom görüşmeleri ve her biri yaklaşık 2 saat sürdü, birde işyeri herşeyi son dakikaya bıraktı bayramda tatil vs gibi dışarı çıkma durumu olmasa da bayramda da çalışıyoruz evden şuan ve baya yoğun şekilde. Son dakikaya bırakmamış olsalar rahat rahat yapılacak işleri hep son dakikada gönderiyolar söylüyorlarortime de hiç destek olamıyorum bu hafta menülere bakmak dışında Cherry Mom kaptanım beni bir süre ortilere yazmayın olur mu ? yarimuhendis doğru düzgün yardımcı olamıyorum yazamıyorum rahat edemiyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?