- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #412.101
Ayy aldık çikolata falan. Kimse gelmese de aldık.bayram çiklatları da aldınız mı
ben de iyiyim cnm babam da alışveriş yapmışben de yarın şölen çiklat alıcam ortiliğimiz ne hızlı geçiyor değil mi
canım perşembe yerim güzel şeyler diyorsan perşembe tartısı da kabul oluyormuşdi mi kaptim Cherry Mom
hıım tamam canımlaz böreği de yapılıyor mu orda bayrama
Durucam durucamGüzel ve dengeli bir menü, sahurda ekmek yememişsin süpersu ve spor da var
Teşekkürler canım
Kaçamaklar başladıbayramda baklavasız durabilecek misin
Aynen o tarz bi şeydi. Ama güzeldi tadı bebiş.afiyet olsuuunrulo yapıp dilimliyolar pinwheel gibi salatalık yassı dilimi arası peynirle ondan mı yaptınız
spor da var ooooh
gelsin yarına eksiler o zaman
Şu sporların beni benden alıyor. O kadar güzel ve düzenli ki...Bugün menüm
Kahvaltı 2 wasa üzerine 1er çay kaşığı fıstık ezmesi ve tahin, 1 yeşil elma,karamel aromalı filtre kahve
Öğlen light ton balıklı salata
Akşam 4 kaşık yoğurt,haşlanmış brokoli ve baharatlar
2 lt su
10.000 adım,30 dk bölgesel egzersiz ,30 dk cardio
Cherry Mom pacman davşanım @ummhnisa
Olunca yeniyor korkumdan tatli falan yapmadim ben dahaBen bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım
Bizde yapmadık kardeşim gelirken almıs sütlü nuriye ve soguk baklava nasıl yemeyim simdi:d sporuma ek spor yapcam bugün artıkOlunca yeniyor korkumdan tatli falan yapmadim ben daha
baklavanın şerbetini kağıt havluyla çektirseydin keşkeSabah
1 yumurta
1 buçuk parmak peynir
2 dilim tb ekmeği
5 zeytin
Salatalık ve domates
Ara
İncecik bir yarım dilim karpuz
4 kaju
Akşam
5-6 adet sarma
Sebze sote
2 köfte
2 dilim baklava çok az şerbetliydi
10 bin adım
Cherry Mom hepimize çok mutlu ve huzurlu bayramlar olsun canlarımmm
oyy tatlış babişkooValla baklavanın varlığından emin olmam lazım yapmamak için bakalımama babam diretiyor o çok seviyor çünkü
Kahvaltımızı gözümün önüne getiriyorum masanın en uzak noktasında oturup ana şeylerden uzak durmayı planlıyorum inşallah bi güç beni çekmez
aynen biz yeriz boşverAyy aldık çikolata falan. Kimse gelmese de aldık.Ama bir tanecik falan yerim belki. Evet ne kadar hızlı geçti. Bizi bırakma tımam mı Bilmiyorum duruma göre perşembe ya da cuma tartılırım.
Babamın en sevdiği tatlı olabilir ooyy tatlış babişkoo
ahahaha o güç annen olabilir mi ki düşünüyorummya da yemeklerden kollar çıkıp çekiyomuş
harikaaaaBugünkü Menüüm
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 40 gr lor, domates, salatalık, kırmızı-yeşil biber, 1 tane eti form etimek, kayısı çayı
Ara: Türk kahvesi, 2 hurma
Öğle: 100 gr köfte, 1 bardak ayran, 1 form etimek
Akşam: 1 kepçe mercimek çorbası, 5 yk pırasa, salata
1 saat önce bir tane yeşil erik.
Su: 2400 ml
Spor: 10 bin adım
Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak kuşumm
tadı güzel oluyorrrAynen o tarz bi şeydi. Ama güzeldi tadı bebiş.
Şu sporların beni benden alıyor. O kadar güzel ve düzenli ki...Oeki kahvaltının tatlılığı... Her anlamda.
Aaa gelirim gelmem miibaklavanın şerbetini kağıt havluyla çektirseydin keşke
oyy tatlış babişkoo
ahahaha o güç annen olabilir mi ki düşünüyorummya da yemeklerden kollar çıkıp çekiyomuş
aynen biz yeriz boşver
haziranda kkda kendi sayfamda devam edicem cnm beklerim misafirliğe
bence yarın da tartıl bulunsun kuzucum duruma göre cumanınkini ya da perşembeyi atarsın
Ortim ya oldu mu şimdiBen bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım
beklerim kuzummmAaa gelirim gelmem miiHer gün yazarım oraya da. Evet yarın da tartılıcam nolur nolmaz diye.
Ters etki edecek hissediyorum. Yarını detoks gibi gecirmeyi düsünüyorumOrtim ya oldu mu şimdiBari 1 dilim yeseydin belki ters etki yaratır vücut şok olmuştur şimdi
Yok kaptanım, bugün değil yarından sonra bayramda yiyeceğim demek istedim ve tatlıyı yapamadım oruç açınca yorgunluk çöktü yarın yapacağım tartı gününden sonra tabikikaçamağı duydummm ve geldimmmmmm edacımmmm Perşembe günü tartılarıda kabul olacak o yüzden bugün yeme yarın ye lütfen bayram tatlısı olsun yani arefe tatlısı olmasınn
İftara yakın bende çok güzel eksi görüyorum ama açtıktan sonra 1 kilo, fazla gösteriyor gece su iç derken sonra birdaha kahvaltı yap sabah fazla çıkıyordumYa az önce ne düşündüm biliyomusnz
Ben günlerdir - 300 200 arasıym iftara yakın
Şimdi sabah uyandığımda artıda oluyorum iftara kadar iniyor, yarında oruç yok kahvaltı edecez, eee ben eksiye inemicem
Geliyorlar bana
Sayılması gerek bittim bugün atak bileklerim kopuyor resmenKaptanım bayram temizliği de spora sayılıyor mu
Uykuyu benim de düzenleme gerek okullar açılırsa zaten okula giderim kendiliğinden düzene girer bakalım ne olacakBen belirleyeceğim ortim haftanın hangi günleri ekmek yiyip yemeyeceğimi
Artık uyku düzenimi de oturtmak için yarın sabah erkenden uyanmam lazımve erken uyanıp çıkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım
Canım benim hiç canını sıkma şuan hepimiz stres oluyoruz aslında bende inan çok stresliyim buraya yansıtmamaya çalışıyorum ama inan cumadan sonra hepimize rahatlama gelecek ve diyetimize daha dikkat edeceğiz bende ediyorum ama istediğim gibi veremedimBayram haftasi diye kacamakta yapmadim bayrama kadar verip sonra stres olmayayim diye ama yok sporda yapıyorum ayni tempoda kaldim bu hafta yerimde sinirlerim bozuldu
Her şey o araya kadar çok güzelmiş ortimSahur
4 kaşık yogurt ,1 kuru erik, 1 muz, 2 çilek, 1 salatalık , kiraz saplı cay
İftar
1 servis kasıgı pirinc pilavı, 1 servis kasıgı fırında patates, 1 tavuk baget, 1/2 kepçe mercimek corbası, ayran, salata
Ara
1 sütlü nuriye, 1 soguk baklava,1 fıstıklı baklava ve çay
2. Ara
Yeşillik detoks suyubu da tatlı sonrası cırpınıs diyelim. Yarın aynı sudan devam edicem.
Su: 1.7 lt
Spor: 1000 ip atlama, 10bin adım, 45 dk kardiyo(chloeting) spor kurtarır umarım durumu
Cherry Mom @ummhnisa Hedef60kgolmak hzlsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?