Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy aldık çikolata falan. Kimse gelmese de aldık. Ama bir tanecik falan yerim belki. Evet ne kadar hızlı geçti. Bizi bırakma tımam mı Bilmiyorum duruma göre perşembe ya da cuma tartılırım.

Güzel ve dengeli bir menü, sahurda ekmek yememişsin süper su ve spor da var

Teşekkürler canım

Kaçamaklar başladı bayramda baklavasız durabilecek misin
Durucam durucam tutcam kendimi , söz verdim kendime Cherry Mom kaptanım bugün menu yazmasam suçlu hissediyom

afiyet olsuuun rulo yapıp dilimliyolar pinwheel gibi salatalık yassı dilimi arası peynirle ondan mı yaptınız
spor da var ooooh

gelsin yarına eksiler o zaman
Aynen o tarz bi şeydi. Ama güzeldi tadı bebiş.

Şu sporların beni benden alıyor. O kadar güzel ve düzenli ki... Oeki kahvaltının tatlılığı... Her anlamda.

baklavanın şerbetini kağıt havluyla çektirseydin keşke

oyy tatlış babişkoo
ahahaha o güç annen olabilir mi ki düşünüyorumm ya da yemeklerden kollar çıkıp çekiyomuş

Ayy aldık çikolata falan. Kimse gelmese de aldık. Ama bir tanecik falan yerim belki. Evet ne kadar hızlı geçti. Bizi bırakma tımam mı Bilmiyorum duruma göre perşembe ya da cuma tartılırım.
aynen biz yeriz boşver
haziranda kkda kendi sayfamda devam edicem cnm beklerim misafirliğe
bence yarın da tartıl bulunsun kuzucum duruma göre cumanınkini ya da perşembeyi atarsın

oyy tatlış babişkoo
ahahaha o güç annen olabilir mi ki düşünüyorumm ya da yemeklerden kollar çıkıp çekiyomuş
Babamın en sevdiği tatlı olabilir o

Ay annem olamaz galiba o da 10 kg verdi ve dikkat ediyor. Eskiden beni de yedirmeye çalışırdı şimdi zeynep çok mu yedin sanki zeynep bugün şunu yedin falan diye dürtüyordedi ama yarın sabah bayramlayacağım ben de

harikaaaa amanınnn adıma bakkk maşallah davşanımaaaa

Aynen o tarz bi şeydi. Ama güzeldi tadı bebiş.

Şu sporların beni benden alıyor. O kadar güzel ve düzenli ki... Oeki kahvaltının tatlılığı... Her anlamda.
tadı güzel oluyorrr
evett tatlı isteğimi de bastırdıı
cnm mezuniyeti kafama koydum o yüzden

Aaa gelirim gelmem mii Her gün yazarım oraya da. Evet yarın da tartılıcam nolur nolmaz diye.

Ortim ya oldu mu şimdi Bari 1 dilim yeseydin belki ters etki yaratır vücut şok olmuştur şimdi
Ters etki edecek hissediyorum. Yarını detoks gibi gecirmeyi düsünüyorum en son eksiyi görmüştüm zaten onu korusam yeter bana. Şimdi menumu yazıcam fazla acımasız olma he

kaçamağı duydummm ve geldimmmmmm edacımmmm Perşembe günü tartılarıda kabul olacak o yüzden bugün yeme yarın ye lütfen bayram tatlısı olsun yani arefe tatlısı olmasınn
Yok kaptanım, bugün değil yarından sonra bayramda yiyeceğim demek istedim ve tatlıyı yapamadım oruç açınca yorgunluk çöktü yarın yapacağım tartı gününden sonra tabiki

İftara yakın bende çok güzel eksi görüyorum ama açtıktan sonra 1 kilo, fazla gösteriyor gece su iç derken sonra birdaha kahvaltı yap sabah fazla çıkıyordum

Uykuyu benim de düzenleme gerek okullar açılırsa zaten okula giderim kendiliğinden düzene girer bakalım ne olacak

Bayram haftasi diye kacamakta yapmadim bayrama kadar verip sonra stres olmayayim diye ama yok sporda yapıyorum ayni tempoda kaldim bu hafta yerimde sinirlerim bozuldu
Canım benim hiç canını sıkma şuan hepimiz stres oluyoruz aslında bende inan çok stresliyim buraya yansıtmamaya çalışıyorum ama inan cumadan sonra hepimize rahatlama gelecek ve diyetimize daha dikkat edeceğiz bende ediyorum ama istediğim gibi veremedim

Her şey o araya kadar çok güzelmiş ortim afiyet bal şeker olsun fıstıklı baklava dedin mi benim için akan sular durur hiç dert etme artı çıksa bile her zaman olan bir şey değil adı üzerinde şeker bayramı benim evde olsa kesin yerdim sporunla telafi etmeye çalışmışsın zaten yarın güzel bir menüyle cumaya telafi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…