Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cumadan sonra başlayacağım canım oruç bitsin de dedimekmeği her gün tüketmemeye çalışacağım haftaya da diyetisyenimle son zaten daha başka diyetisyene gitmeyeceğim
Ben de bugün yarım dilim ekmek yiyecektim, boşluğuma geldi 1 dilim yedim. Haftaya dikkat edelim ikimiz de
Ay ne güzel leslie yapacaktım yemekten sonra annem iki ayağımı pabuça soktu hadi gir yıkan gir yıkan banyoyu temizleyeceğim çabuk ol diye diye yıkattı beni leslie kaldı yaaaa
Hahahah Neyse ip atlamıştın sabah

Ben de bugün yarım dilim ekmek yiyecektim, boşluğuma geldi 1 dilim yedim. Haftaya dikkat edelim ikimiz de

Hahahah Neyse ip atlamıştın sabah
Ben belirleyeceğim ortim haftanın hangi günleri ekmek yiyip yemeyeceğimi

Artık uyku düzenimi de oturtmak için yarın sabah erkenden uyanmam lazımve erken uyanıp çıkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım

İyiyim kuzucuğuum. Bugün market falan işleri vardı. Çok giremedim buraya. Yemek falan da ancak bitti şimdi oturdum. Senden naber?
bayram çiklatları da aldınız mı
ben de iyiyim cnm babam da alışveriş yapmış ben de yarın şölen çiklat alıcam ortiliğimiz ne hızlı geçiyor değil mi
canım perşembe yerim güzel şeyler diyorsan perşembe tartısı da kabul oluyormuş di mi kaptim Cherry Mom

Cumadan sonra başlayacağım canım oruç bitsin de dedimekmeği her gün tüketmemeye çalışacağım haftaya da diyetisyenimle son zaten daha başka diyetisyene gitmeyeceğim
hıım tamam canım laz böreği de yapılıyor mu orda bayrama

Biri beni aydinlatsin ne olur spor yapayim mi yapmayayim mi tarti gunu yarinmi ne yapacagiz kafamda deli sorular yarin tartilip cuma bi daha mi tartilacagiz ne yapacagiz
Canım yarın kaçamak yapmayı düşünenler için perşembe tartısı kabul edilecekmiş ama kaçamak yapmayacak olanlar cuma tartılıp bildirecek

hıım tamam canım laz böreği de yapılıyor mu orda bayrama
Yok canım laz böreği bilmeyizonlar daha çok rize artvin tarafında çok yapılırbiz dr annem baklava açar ama bu bayramda yapmaya gerek duymadı yengem yapar ama yaptı mı hiç haberim yok ben sadece kadayıflı muhallebi yapacağımama kahvaltıyı düşünmek bile istemiyorum

Biri beni aydinlatsin ne olur spor yapayim mi yapmayayim mi tarti gunu yarinmi ne yapacagiz kafamda deli sorular yarin tartilip cuma bi daha mi tartilacagiz ne yapacagiz
Yarın kilo bildirmeyeceksen sporunu yap canım ama yarın bayram diye kaçırırım diyorsan yarın kilo bildirimi yapacaksan bugün spor yapma

Güzel olmuş canım afiyrt olsun. Sporun da çok güzel oh mis

kız yapma baklava yiyin baklava dururken muhallebi yiyen olur mu bilmem
ben kahvaltınızı düşünmek istiyorum

kız yapma baklava yiyin baklava dururken muhallebi yiyen olur mu bilmem
ben kahvaltınızı düşünmek istiyorum
Valla baklavanın varlığından emin olmam lazım yapmamak için bakalımama babam diretiyor o çok seviyor çünkü

Kahvaltımızı gözümün önüne getiriyorum masanın en uzak noktasında oturup ana şeylerden uzak durmayı planlıyorum inşallah bi güç beni çekmez

Güzel ve dengeli bir menü, sahurda ekmek yememişsin süper su ve spor da var
Güzel olmuş canım afiyrt olsun. Sporun da çok güzel oh mis
Teşekkürler canım
Ben bugün kötü bisi yaptım 3 dilim baklava yedim yarın dikkat edip cuma bildirim vercem. Bayram tatlı hakkımı bugun kullandım
Kaçamaklar başladı bayramda baklavasız durabilecek misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…