Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım baya az yemişsin ama vücut alışıyor bir zamanlar bende öyleydim ama şimdi doymuyorum resmen birde rwgliye son 1 hafta kaldı sorma halimi. Perşembe günü doğum günü kutlamaları kötü olmuş ama aacıkta spor yaparsan tam dengelemiş olursun. Benim misafirler gitmediler o yüzden hiç bakamadım buraya da yarın gidecekler ama bende yarın başka biryere kahvaltıya davetliyim nasıl olacak bilemedim
Tamam kaptanım misafirim var listeyi anca paylaşıp çıktım hemen unuttum Anka yı ben nasıl oldun canım

S seyrulsefer senin artın ne durumda azalıyor mu canım ?
melita09 sorunu çözmüştün ama menülerin yine yok takımada yazmamışsın
Kaptanım inat etti 57,2 den aşağı inmiyor spor da yapıyorum ama noldu böyle anlamadım Tartıyı camdan atasım geldi ortimle aynı kaderi paylaşıyorum bu hafta ne yazık ki

Yarın inşallah canım.. Bu gün kayınvalideme gittik giyecek kıyafet zor buldum ya ödem bombası olmuşum resmen ayakkabım bile küçük geldi

Kaptanım inat etti 57,2 den aşağı inmiyor spor da yapıyorum ama noldu böyle anlamadım Tartıyı camdan atasım geldi ortimle aynı kaderi paylaşıyorum bu hafta ne yazık ki
Sporlar gördüm ama yine kaçamaklarda gördüm maalesef halbuki bırak kaçamağı detoks yapmamız lazımdı 57.2 dmek yüzden -2,326 demek tüm listeyi tüm ekibi alt üst eder ki bu hafta sanmıyorum seni kurtarabilecek bir arkadaş olsun şöyle yüzde 3 yapsın bayram sonrası malum o artıyls kaçamak olabileceğini düşünmemiştim üzüldüm canım

Yarın son özgür yeme günüm canımın istediklerini yemem lazm
Kuzum bende bugün tartıldım ve sana sürprizim var cuma günü ortin ben olabilirim ayyyy sadece 10 gündür tartılmadım gözlerim yerinden çıktı yazdan beri pek bir relax gidiyordum 2 mezun uyumlu oluruz diye düşünüyorum

İnternetim yoktu kızlar dün giremedim köydeyim de köy havası iştah açıyor malum hiç iyi hallerde değilim yarın köyden dönüyorum biraz sarsılıp kendime gelmem lazım☺☺ Mathildablue canım görüşmende başarılar canım benim

Cherry Mom kaptanım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur eşinin

yarimuhendis kuzenine çok sevindim canım güzel haber almışsınız çok şükür ne güzel Allah bir daha o illet hastalığı yaklaştırmasın inşallah
Amin kaptanım inşallah☺☺
Ay kaptanım ortaklar listesine senin de mi ismini yazacağımmenü listesinde de görelim seni gazlayalım birbirimizi

İyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
İnşallah çok güzel geçer, dualarım seninle
çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah tüm sağlık sorunları biter çabucak
Bayramda biraz menüler fazla kaçınca canım hemen geri geldi kilolar
halledersin, gider hepsi haftaya merak etme
Ben de tartılayım cuma bari
tartıl bakalım ilk izin haftanda neler olmuş meraktayız, menüleri de yazsaydın bize
Yarın son özgür yeme günüm canımın istediklerini yemem lazm
tadını çıkart oh
iner mutlaka bu hafta olmasa diğer hafta, hiç moral bozma
Yok arkadaş bu sporlar bende ters etki yaptı. Ben bu kadar spor yapmazken ne güzel - ler gördüm. Ya valla dizimin ağrısından uyuyamıyorum
sporu hiç bırakma, ilk etapta şişlik yapmış olabilir ama etkisini mutlaka görürsün
köy havası cidden iştah açar, sen dediğin gibi dön en iyisi canım

Son düzenleme:
Kızlar kusura bakmayın dün bakamadım, dün bütün gün dışardaydım arkadaşlarla. Evdeki kadar dikkat edemedim ben de malesef. Eve geldiğimde o kadar yorgundum ki spor yapıp foruma da yazamadım.

Ama bugünü çok çok hafif geçirip sporumu da yapacağım hiç dert değil. Maydanoz limon suyu içiyorum, bu 2.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…