- 29 Nisan 2016
- 3.097
- 11.950
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.041
Canım baya az yemişsin ama vücut alışıyor bir zamanlar bende öyleydim ama şimdi doymuyorum resmen birde rwgliye son 1 hafta kaldı sorma halimi. Perşembe günü doğum günü kutlamaları kötü olmuş ama aacıkta spor yaparsan tam dengelemiş olursun. Benim misafirler gitmediler o yüzden hiç bakamadım buraya da yarın gidecekler ama bende yarın başka biryere kahvaltıya davetliyim nasıl olacak bilemedimKahvaltı (12.00): 1 yumurtadan lorlu, soğanlı omlet (40 gr lor hakkımı burada kullandım), domates, salatalık, birkaç çatal çökelek yedim (bu da lordan yapılıyor. Hatay'a özgü. İçinde ekstradan salça, baharat falan var sadece), çay
Akşam (18.00): 1 orta boy karnıyarık, 150 gr yoğurt
Su: 2200 ml
Ben gittikçe az yemeye başladım dostlarım. Bu kilo verme hızını yararlı mı zararlı mı bilemiyorum. Ama aç hissetmiyorum çok yani. İyi bi şey diyin lütfen.Bir de yarın kızlarla buluşacağız sonunda. Tavuk ızgara/köfte yiyeceğim. Bir de o gün 3 arkadaşımın doğum gününü kutlayacağız. Bir dilim ev yapımı ıslak kek yemeye söz verdim. Onun dışında akşam da bi şey yemeyip dengelerim diye düşündüm.
Cherry Mom ummhnisa
Tamam kaptanım misafirim var listeyi anca paylaşıp çıktım hemen unuttumEline sağlık kuzum
Anka için simgesi kullanabiliriz aslında diş sorunu sebebiyle yemek yiyemediğini söylemişti..
Ankacım ne yaptın gittin mi dişçiye bugün gidecektin galiba çekildi mi yarım kalan parça
Di miTartılmazsan bünye dağılır aylardır bir cuması var tartılıp durduğu
TamamCanımmsınnn
Bence her hafta tartıl kontrolü elinde tutarsın canım
Kaptanım inat etti 57,2 den aşağı inmiyor spor da yapıyorum ama noldu böyle anlamadımS seyrulsefer senin artın ne durumda azalıyor mu canım ?
melita09 sorunu çözmüştün ama menülerin yine yok takımada yazmamışsın
Kasların şişmiş olabilir belki canımYok arkadaş bu sporlar bende ters etki yaptı. Ben bu kadar spor yapmazken ne güzel - ler gördüm. Ya valla dizimin ağrısından uyuyamıyorum
Yarın inşallah canım.. Bu gün kayınvalideme gittik giyecek kıyafet zor buldum yaEline sağlık kuzum
Anka için simgesi kullanabiliriz aslında diş sorunu sebebiyle yemek yiyemediğini söylemişti..
Ankacım ne yaptın gittin mi dişçiye bugün gidecektin galiba çekildi mi yarım kalan parça
Sporlar gördüm ama yine kaçamaklarda gördüm maalesef halbuki bırak kaçamağı detoks yapmamız lazımdıKaptanım inat etti 57,2 den aşağı inmiyor spor da yapıyorum ama noldu böyle anlamadımTartıyı camdan atasım geldi ortimle aynı kaderi paylaşıyorum bu hafta ne yazık ki
Ay hadi yarın git kurtul diş fenadır öyleYarın inşallah canım.. Bu gün kayınvalideme gittik giyecek kıyafet zor buldum yaödem bombası olmuşum resmen ayakkabım bile küçük geldi
Kuzum bende bugün tartıldım ve sana sürprizim var cuma günü ortin ben olabilirimYarın son özgür yeme günüm canımın istediklerini yemem lazm
Sagol tatlım
Amin kaptanım inşallah☺☺yarimuhendis kuzenine çok sevindim canım güzel haber almışsınız çok şükür ne güzel Allah bir daha o illet hastalığı yaklaştırmasın inşallah
Ay kaptanım ortaklar listesine senin de mi ismini yazacağımKuzum bende bugün tartıldım ve sana sürprizim var cuma günü ortin ben olabilirimayyyy sadece 10 gündür tartılmadım gözlerim yerinden çıktı yazdan beri pek bir relax gidiyordum 2 mezun uyumlu oluruz diye düşünüyorum
İnşallah çok güzel geçer, dualarım seninleİyi aksamlar kızlar nasılsınız? Yarın iş görüşmesine gideceğim benim icin dua eder misiniz? Pandemi sürecinde uzun bir süre issiz kaldım iyice psikolojim bozuldu dua edin de hayırlısı ile olsun
çok geçmiş olsun kaptanım, inşallah tüm sağlık sorunları biter çabucakSelam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah
Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadımyarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah
halledersin, gider hepsi haftaya merak etmeBayramda biraz menüler fazla kaçınca canım hemen geri geldi kilolar
tartıl bakalım ilk izin haftanda neler olmuş meraktayız, menüleri de yazsaydın bizeBen de tartılayım cuma bari
tadını çıkart ohYarın son özgür yeme günüm canımın istediklerini yemem lazm
iner mutlaka bu hafta olmasa diğer hafta, hiç moral bozmaKaptanım inat etti 57,2 den aşağı inmiyor spor da yapıyorum ama noldu böyle anlamadımTartıyı camdan atasım geldi ortimle aynı kaderi paylaşıyorum bu hafta ne yazık ki
sporu hiç bırakma, ilk etapta şişlik yapmış olabilir ama etkisini mutlaka görürsünYok arkadaş bu sporlar bende ters etki yaptı. Ben bu kadar spor yapmazken ne güzel - ler gördüm. Ya valla dizimin ağrısından uyuyamıyorum
köy havası cidden iştah açar, sen dediğin gibi dön en iyisi canımİnternetim yoktu kızlar dün giremedim köydeyim de köy havası iştah açıyor malum hiç iyi hallerde değilim yarın köyden dönüyorum biraz sarsılıp kendime gelmem lazım☺☺ Mathildablue canım görüşmende başarılar canım benim
Cherry Mom kaptanım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?