- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 398
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.061
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedimKuzum bende bugün tartıldım ve sana sürprizim var cuma günü ortin ben olabilirimayyyy sadece 10 gündür tartılmadım gözlerim yerinden çıktı yazdan beri pek bir relax gidiyordum 2 mezun uyumlu oluruz diye düşünüyorum
Hehehetartıl bakalım ilk izin haftanda neler olmuş meraktayız, menüleri de yazsaydın bize
Afiyet olsun canım güzel bi eksik gelecek sanki merakla bekliyorum19 mayıs çarşamba
Sabah
Haslanmış yumurta bol yeşillik
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık
Ara
1 kase yoğurt 1 yk yulaf
Akşam
Haşlanmış karnabahar yoğur1 kase tarhana çorbası
2 lt su
20 dk kardiyo
Cherry Mom ummhnisa Hedef60kgolmak Anka
Aynen canım ödem belli yani şiş çünküAy hadi yarın git kurtul diş fenadır öyle
Ödemse sıkıntı yokta
Olurmu oyle sey ortim batarsakta beraber cikarsakta. Ben bugun pazartesine gore 500 gr eksiyim bugun gordum sonunda artinjn eksisini bugunu de iyi gecirecegim yarina belki sabit gelirim ustunede biraz sporla azicik ucundan eksiyi gorurum belki. Odem atici falanda iciyorum sende umudunu kaybetme.C Cagrihilal1 canım ortim sıkma canını yüklenme kendine bu kadar. Sana diyorum ama bende bu saate kadar sinirden foruma bile giremedimbende -yok cumaya mucize lazım. Seni bu hafta aşağı çektiysem hakkını helal et.
Ortim spor muhtesem senin kilo verememen karbonhidrati fazla aldin kalori ne kadar dusuk olsada karbonhidrat alimi fazla olunca kilo vermeyi cok etkiliyor. Kacamaklari 1 2 gunde sinirli tutmak lazim. Yoksa eksiye gecmek cok zor oluyor. Yine de cuma tartilari suprizlere gebedir hep. Bakalim yarin ne olacak19 Mayıs
Sabah
3 günkurusu 2 omlet 1 dilim ekmek 5 zeytin 3 küp beyaz peynir
Ara
3 yulaflı bisküvi
Öğlen
6 yk sebze türlüsü
Ara
1 avuç tuzsuz fıstık 3 hurma
Akşam
2 kepçe çorba 1 kase salata 1 kase yoğurt
3 lt su 45 dk Leslie 3 mil 30 dk kardio 10123 adım
Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1 Hedef60kgolmak
Ne güzel canım bende durum kötü malesef aslında ufakta olsa spor yaptım dikkate ettim ama yine artıdayım inşallah ödemvari bişeydirSelam kizlar
Sonunda bugun artinin eksisini gordum umutlarim yeserdi resmen yarini merakla bekliyorumsizde durumlar nasil
Bende artiyim daha ama ufakta olsa bi kipirti gordum bugunude iyi grcirelim yemegi falan erken yiyelim odem aticilari icelim yarini bekleyelim bakalim.Ne güzel canım bende durum kötü malesef aslında ufakta olsa spor yaptım dikkate ettim ama yine artıdayım inşallah ödemvari bişeydir
Canım ben küçüklüğümden beri atladığım için alışkınım ama ben atlarken niyet ediyorum 1000 tane atlamaya takılıyorum durmadan tekrar başlıyorumCanımyarimuhendis sen 1000 ip atlıyordun dimi arada. İpim kargodan geldi de çok zorlanıyorum . 1000 tane art arda ip atlamak aşırı zor. Sen nasıl yapıyorsun egzersizi? Bir de mesela hepsini aynı anda yapmadan, gün içerisinde 100er tane atlasam her yarım saatte bir mesela, aynı kalori yakılır mı acaba?
Ahahaha maşallahCanım ben küçüklüğümden beri atladığım için alışkınım ama ben atlarken niyet ediyorum 1000 tane atlamaya takılıyorum durmadan tekrar başlıyorumya tabi 100er 100er atlayabilirsin ama yakılacak kalori miktarı hakkında bir şey söyleyemem sana☺☺
Aynen canım zamanla alışırsın her gün üzerine 10 tane ekleyerek atla veya duruma gmre değiştirAhahaha maşallahsenin kondisyon baya iyi o zaman. Ben de alışırım belki zamanla
Geldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
Ayy ne mutlu sana bana bizeEve geldim ve tahmin edin ilk işim ne oldu tartılmakhedefime şu an için ulaşmış durumdayım yarın inşallah daha çok eksi görürüm
Canım ben başladığımda 50 50 yapıyordum kesiliyordum sonra 100 100 oldu snra bi baktım hiç fark etmeden tek seferde 300 400 oluyor 500 de kalbim çıkıyorCanımyarimuhendis sen 1000 ip atlıyordun dimi arada. İpim kargodan geldi de çok zorlanıyorum . 1000 tane art arda ip atlamak aşırı zor. Sen nasıl yapıyorsun egzersizi? Bir de mesela hepsini aynı anda yapmadan, gün içerisinde 100er tane atlasam her yarım saatte bir mesela, aynı kalori yakılır mı acaba?
Dön dön çabuk köydenİnternetim yoktu kızlar dün giremedim köydeyim de köy havası iştah açıyor malum hiç iyi hallerde değilim yarın köyden dönüyorum biraz sarsılıp kendime gelmem lazım☺☺ Mathildablue canım görüşmende başarılar canım benim
Cherry Mom kaptanım çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur eşinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?