Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ben de kepekli ekmek üstüne fıstık ezmesi,hurma,tarçın koyuyorum bazen kahveyle süper gidiyo afiyet olsun

şu koni şeklinde olan salçalı peynir mi

canım şu p90x e tekrar başlasan

Bende artiyim daha ama ufakta olsa bi kipirti gordum bugunude iyi grcirelim yemegi falan erken yiyelim odem aticilari icelim yarini bekleyelim bakalim.
Şimdş dukan birası içiyorum canım bide jirazsaplu çay içeyim diyorum vee yarınola hayrola diyorum
Canım ben kaçırmışım geçmiş olsun zor Bi durum hele ki çocuğun yanında
Rabbim bilinmez dert vermesin şifa versin Allah
Yahu bende yarın İzmir'e kayınvalideme gidiyorum bahane uydurdum muuuu
Aaa kayınvalden İzmir demiydi kaptanım

Benim diş çekimi yarına kaldı ama o batan kısım çıktı rahatladım şükür. Bu gün baya abartılı yedim yarın kesin diyete başlıyorum artık ertelemek yok kesin kesin 75-76 gelirim sanırım regl de oldum inanılmaz bi ödem var. Limonlu tarçınlı su hazırlayacağım şimdi. Cherry Mom yarın yüzdeyi çok düşürmezsem listeye alır mısın benimlistede daha ciddili oluyorum. 2 ay oldu sanırım 2 ayda 6-7 kilo gidişat kötü

Aminn canım öyle oluyo gerçekten herkesin canı sağlıkta bitiyo valla. Çünkü başka bişi düşünemiyosun o an
Evet gerçekten öyle. Şimdi nasılsın daha iyisin inşallah
Arka sırada oturup derste selfie çeken öğrenci gibisin vurcam totona
Hahaha
Hahahahahaha dersimi çalışıyorum halbuki ama farklı zamanlarda. Bu bir suçsa, suçluyum hakim bey!
Ahh kaptancım. Sonraki mesajlarını da okudum. Topluca cevap yazmış olayım. Çok üzüldüm, neden böyle oldu ki... Doktorlar zaten bayılma şeklini falan sormuştur. O anları detaylıca anlatmak sorununuzun çözümünü daha rahat bulmanızı sağlar inşallah. Çok garip gelişmiş olaylar. İlk defa böyle bi şey duydum. Şehir hastanesi biraz yavaş maalesef. Ama sorunun çözümünü bulmadan bırakmıyorlar. Ben ne zaman gitsem hep memnun kaldım. Umarım siz de bir an önce bu sorundan kurtulursunuz. Sizin için dua edicem. İçinizi ferah tutun. Zaten sık sık tekrarlayan bi şey olsa onlar da daha temkinli yaklaşıp daha hızlı davranırlardı sanırım. Şimdi iyi di mi eşin?
Bu arada bende hep alakasız günlerde yapmışım geçen hafta kaç spor yaptım ama hepsi yanlış günlerdeymiş haftaya yine başlayacağım
Hahahahaha karabibercim bizim bu çilemiz nedir yaa valla bi şeyler yaptım hep ama 0 puan gözüküyor. Bu nasıl iş?
Ben de tartılayım cuma bari
Tabii ki tartıl bebeğim. Sensiz olmaz, olamaz.
şu koni şeklinde olan salçalı peynir mi
Eveeet. Ama bu yendiğimi annem kendisi yaptı. Tadı aynı tabii ki ama içinde ne olduğunu bildiğim için daha rahat yedim.

yarın görücez sınavdan geçtiysen tamam

0 puan değil :) kaptim ayrıca hesaplıyor boşa gitmiyor yani

tamam

hıım tmm cnm değişik oluyor ben de seviyorum :) afiyet olsun

yarın görücez sınavdan geçtiysen tamam

0 puan değil :) kaptim ayrıca hesaplıyor boşa gitmiyor yani

tamam

hıım tmm cnm değişik oluyor ben de seviyorum :) afiyet olsun
Geçtiğimi düşünüyorum ama emin de değilim. Bana da sürpriz olacak.

Ama senin gözünde kocaman bir 0’ım var.

Eveet ben de çok seviyorum. Ama annem bu sefer fazla acı yapmış. Midemi rahatsız etti. Yanında ekmekle yiyemediğim için. Beyaz ekmekle çok iyi giderdi yoksa.

Bebeğim çok çok iyisin. Hatta az bile yemişsin. Ne diyorsun, yarına güzel bir eksi ve yüzde görür müyüz?
Biraz zor görünüyor canım bu hafta büyük Bi kaçamağı olmadı ama bugün baya Bi artıdaydım. Reglime de 5 6 gün kaldı biraz da stresliyim ev sahibimiz bir an da çıkın dedi ama ev bulamıyoruz maalesef yine stresten ellerim titremeye başladı. Sanırım vücudum da strese girince ödem mi yaptı ne

Evet canım biraz eziyet olmuş sana ama yarına yansıyacağını düşünmüyorum.

Kaptanım çok geçmiş olsun. Umarım sebebini bir an önce bulursunuz

Harikasın canım yarına eksi gelecek tebrik ederim şimdiden

Kaptanım sırf bu yoğunluktan işleri çoook uzun sürelerde zar zor yapabildiğimiz için devlet hastanelerinde maalesef, yani hasta yoğunluğundanda olabilir başka birşeyde onu bilemiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım özele gidiyorum hep
O dönem olduğunda gittiniz mi peki kaptanım sebep neydi ? Aynı sebep olabilir mi ?

İlaçları içince daha iyiyim yine tamamen baş dönmesi geçmedi ama ilaç bitince yine aynı olur diye korkuyorum sadece ama bakalım yine gidicem doktora, keşke dokunsa geçse hemen

Pandemi zamanı ne diye bir anda çıkın diyormuş o ev sahibi, o işler öyle kolay değil Kiranızı ödüyorsanız ve ev sahibinin kanunda sayılan zaruri halleri mevcut değilse, kafasına göre kiracısını “hadi çıkın” diyerek çıkartamaz öyle. Neymiş derdi de böyle zamanda sık boğaz ediyormuş sizi peki?

Günaydın kızlar. Ay havadan mıdır nedir, bir gerginlik var benim de üzerimde. Mayıs ayındaki hava bu olmamalı. Kış kışlığını, yaz da yazlığını yapmıyor artık ne yazık.

Günaydın canım oğlu gelecekmiş İstanbul dan urla ya tayini çıkmış iki katlı burası ikimizi de çıkarıp dubleks yapacakmış burayı. Kanunen bizi çıkarması çok zor biz günü gelmeden kiramızı yatırıyorduk. Ama gelgelim uğraşmak istemiyoruz. Yoksa benim eşim de icra müdürü tahliyeye o bakıyor da adliye de de böyle bir konuda adımız anılsın istemiyoruz. 1 senemiz kaldı urla sonra tayinciyiz zaten. Ama ev yok arkadaşım 60 70metrekare evlere 2500 lira kira istiyorlar anlam veremiyorum bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…