- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.101
Yarin icin biraz olsun umutluyum artik bakalim sporla falan biseyler yapacagizAyy hadi hilalcimm ha gayret
UYE | 17 mayıs | 19 mayıs |
| ------ | ------ |
| 2 | ------ |
@olvidos | 1 | 6 |
@karabiber01 | ----- | 1 |
M monarosaa | 1 | 1 |
| 1+6 | 1+6 |
| 1+2 | 1 |
C Cagrihilal1 | 1+2+6 | 2+6 |
| 1 | 1 |
S seyrulsefer | 1+2+6 | 1+2+6 |
| ----- | ----- |
| ||
| 1 | 1 |
| 2+4 | ------ |
| 1 | 1 |
| 6 | ------ |
canım ben de kepekli ekmek üstüne fıstık ezmesi,hurma,tarçın koyuyorum bazen kahveyle süper gidiyo19 mayıs menü
Sabah
1 şişe detoks içeceği
Ara
1 tane Kepekli light kraker üzerine şekersiz fındık ezmesi sürülmüş ve 3 dilim muz koyulmuştu onu yedim (tavsiye ederim çok başarılı olmuştu)
Öğlen
Avuç içi kadar ızgara somon balığı +çok az kırmızı lahana salatası(yağsız fakat limonlu)
Ara 2
3 tane çiğ fındık + slim plus kiraz saplı çay
Akşam
Detoks içeceği
Cherry Mom ummhnisa melita09
Spor
7.3 km yürüdüm 10.070 adım. Yaklaşık olarak 1.5 saat
Hedef60kgolmak
Kahvaltı (12.00): 1 yumurtadan lorlu, soğanlı omlet (40 gr lor hakkımı burada kullandım), domates, salatalık, birkaç çatal çökelek yedim (bu da lordan yapılıyor. Hatay'a özgü. İçinde ekstradan salça, baharat falan var sadece), çay
Akşam (18.00): 1 orta boy karnıyarık, 150 gr yoğurt
Su: 2200 ml
Ben gittikçe az yemeye başladım dostlarım. Bu kilo verme hızını yararlı mı zararlı mı bilemiyorum. Ama aç hissetmiyorum çok yani. İyi bi şey diyin lütfen.Bir de yarın kızlarla buluşacağız sonunda. Tavuk ızgara/köfte yiyeceğim. Bir de o gün 3 arkadaşımın doğum gününü kutlayacağız. Bir dilim ev yapımı ıslak kek yemeye söz verdim. Onun dışında akşam da bi şey yemeyip dengelerim diye düşündüm.
Cherry Mom ummhnisa
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
2 yemek kaşığı lor
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 türk kahvesi
Öğlen
2 yemek kaşığı kısır
1 marula sarıp yedim
3 dilim domates ve salatalık
Kısırı alt komşum yollamıştı
Ara
1 elma
Akşam
3 köfte
1 tabak domates salatası
Ve 10.000 adım yürüyüş yapıldı
2 litre su içildi
ummhnisa
hzlsel
Şimdş dukan birası içiyorum canım bide jirazsaplu çay içeyim diyorum vee yarınola hayrola diyorumBende artiyim daha ama ufakta olsa bi kipirti gordum bugunude iyi grcirelim yemegi falan erken yiyelim odem aticilari icelim yarini bekleyelim bakalim.
Canım ben kaçırmışım geçmiş olsun zor Bi durum hele ki çocuğun yanındaGeldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
Ultrason filmler teee temmuza
Tahliller pazartesiye ölmezsek iyi yani vay halimizeşu saate kadar ne yaptık ancak kendimize sıra randevusu alabildik işte bayılmayla ilgilisi var mı yok mu anlayamadığımız bir idrar yolları durumu vardı ki onuda tam anlamadık taş mı kummu idrar yolları mı antibiyotik verdiler onun için onu kullanıyor iki gündür. Bugün normal ama birşeyi yok gibi tabi o bayılma neyin nesiydi bir daha olur mu sanırım hiç bilemeyeceğz bu gidişle
Aaa kayınvalden İzmir demiydi kaptanımYahu bende yarın İzmir'e kayınvalideme gidiyorum bahane uydurdum muuuu
Evet gerçekten öyle. Şimdi nasılsın daha iyisin inşallahAminn canım öyle oluyo gerçekten herkesin canı sağlıkta bitiyo valla. Çünkü başka bişi düşünemiyosun o an
Hahahahahaha dersimi çalışıyorum halbuki ama farklı zamanlarda. Bu bir suçsa, suçluyum hakim bey!Arka sırada oturup derste selfie çeken öğrenci gibisin vurcam totona
Hahaha
Ahh kaptancım. Sonraki mesajlarını da okudum. Topluca cevap yazmış olayım. Çok üzüldüm, neden böyle oldu ki... Doktorlar zaten bayılma şeklini falan sormuştur. O anları detaylıca anlatmak sorununuzun çözümünü daha rahat bulmanızı sağlar inşallah. Çok garip gelişmiş olaylar. İlk defa böyle bi şey duydum. Şehir hastanesi biraz yavaş maalesef. Ama sorunun çözümünü bulmadan bırakmıyorlar. Ben ne zaman gitsem hep memnun kaldım. Umarım siz de bir an önce bu sorundan kurtulursunuz. Sizin için dua edicem.Selam kuzum aynen geriye pişmanlık kalmasın inşallah
Maalesef bizim evde de durumlar pek iyi değil 2 gündür burcu ile konuşuyoruz sağolsun aydınlattı beni eşimde bir takım sağlık sorunları oldu bugün kahvaltıda birden bayılınca sorun sıkıntı katmerlendi bendeki girdim çıktım ama buraya yazacak modu bile bulamadımyarın tekrar hastaneye gideceğiz dualarınızda bize de yer ayırın inşallah
Hahahahaha karabibercim bizim bu çilemiz nedir yaa valla bi şeyler yaptım hep ama 0 puan gözüküyor. Bu nasıl iş?Bu arada bende hep alakasız günlerde yapmışım geçen hafta kaç spor yaptım ama hepsi yanlış günlerdeymiş haftaya yine başlayacağım
Tabii ki tartıl bebeğim. Sensiz olmaz, olamaz.Ben de tartılayım cuma bari
Eveeet.şu koni şeklinde olan salçalı peynir mi
Bebeğim çok çok iyisin. Hatta az bile yemişsin. Ne diyorsun, yarına güzel bir eksi ve yüzde görür müyüz?20 mayıs
Sabah
Çeyrekten az simit
1kk peynir
Domates
Ara sade Türk kahvesi
Akşam
1dlm tb ekmek
1yk kırmızı et
Su:1.5 lt
1lt de dukan birası
Spor: 12bin adım
Cherry Mom pacman
yarın görücez sınavdan geçtiysen tamamEvet gerçekten öyle. Şimdi nasılsın daha iyisin inşallah
Hahahahahaha dersimi çalışıyorum halbuki ama farklı zamanlarda. Bu bir suçsa, suçluyum hakim bey!
Ahh kaptancım. Sonraki mesajlarını da okudum. Topluca cevap yazmış olayım. Çok üzüldüm, neden böyle oldu ki... Doktorlar zaten bayılma şeklini falan sormuştur. O anları detaylıca anlatmak sorununuzun çözümünü daha rahat bulmanızı sağlar inşallah. Çok garip gelişmiş olaylar. İlk defa böyle bi şey duydum. Şehir hastanesi biraz yavaş maalesef. Ama sorunun çözümünü bulmadan bırakmıyorlar. Ben ne zaman gitsem hep memnun kaldım. Umarım siz de bir an önce bu sorundan kurtulursunuz. Sizin için dua edicem.İçinizi ferah tutun. Zaten sık sık tekrarlayan bi şey olsa onlar da daha temkinli yaklaşıp daha hızlı davranırlardı sanırım. Şimdi iyi di mi eşin?
Hahahahaha karabibercim bizim bu çilemiz nedir yaa valla bi şeyler yaptım hep ama 0 puan gözüküyor. Bu nasıl iş?
Tabii ki tartıl bebeğim. Sensiz olmaz, olamaz.
Eveeet.Ama bu yendiğimi annem kendisi yaptı. Tadı aynı tabii ki ama içinde ne olduğunu bildiğim için daha rahat yedim.
Geçtiğimi düşünüyorum ama emin de değilim.yarın görücez sınavdan geçtiysen tamam
0 puan değil :) kaptim ayrıca hesaplıyor boşa gitmiyor yani
tamam
hıım tmm cnmdeğişik oluyor ben de seviyorum :) afiyet olsun
Biraz zor görünüyor canım bu hafta büyük Bi kaçamağı olmadı ama bugün baya Bi artıdaydım. Reglime de 5 6 gün kaldı biraz da stresliyim ev sahibimiz bir an da çıkın dedi ama ev bulamıyoruz maalesef yine stresten ellerim titremeye başladı. Sanırım vücudum da strese girince ödem mi yaptı neBebeğim çok çok iyisin. Hatta az bile yemişsin. Ne diyorsun, yarına güzel bir eksi ve yüzde görür müyüz?
Evet canım biraz eziyet olmuş sana ama yarına yansıyacağını düşünmüyorum.Günün olmayan menüsü
Tek öğün (13.00 civarı): Tavuk ızgara, biraz salata, bir dilim kadar ıslak kek, cool lime (60 kalori)
Su: 2200 ml
Spor: 7000 adım
Islak kek yiycem diye kendime eziyet ettim resmen. Arkadaşlarımın doğum gününü kutlayacağız diye önceden söz vermiştim. Bunun kalorisini diğer yerlerden kısarım dedim ama cumadan da korktuğum için bi şey yiyemedim hiç.Çok sağlıklı değil biliyorum tabii, ama biliyorsunuz normalde hiç yapmadığım bi şey. Umarım yarına yansımaz. Tek dileğim bu.
Cherry Mom ummhnisa
Kaptanım çok geçmiş olsun. Umarım sebebini bir an önce bulursunuzGeldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
Tahliller pazartesiye ölmezsek iyi yani vay halimizeşu saate kadar ne yaptık ancak kendimize sıra randevusu alabildik işte bayılmayla ilgilisi var mı yok mu anlayamadığımız bir idrar yolları durumu vardı ki onuda tam anlamadık taş mı kummu idrar yolları mı antibiyotik verdiler onun için onu kullanıyor iki gündür. Bugün normal ama birşeyi yok gibi tabi o bayılma neyin nesiydi bir daha olur mu sanırım hiç bilemeyeceğz bu gidişle
Menu gayet guzel yuruyuste yapilmis nohutta gaz falan yapmazsa yarina eksiyiz insallahSabah
1 omlet 3 zeytin 3 küp peynir
Ara
1 bardak yy süt
Akşam
2 kepçe çorba 6 yk nohut yemeği 1 kase salata 1 kase cacık
1,5 lt su. 12000 adım
Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1 Hedef60kgolmak
Harikasın canım yarına eksi gelecek tebrik ederim şimdiden20 mayıs
Kahvaltı yok
Öğle:
90 gram fırında tavuk, yanında 1 servis kaşığı yoğurtlu kabak
Ara: 4 kayısı, 3 ceviz
Akşam: Avokadolu tavuklu salata
Tüm gün maydonozlu limonlu su içtim. 3 litreye yaklaşır
Spor: Leslie 3 mil + 350-400 ip atlama
Cherry Mom ummhnisa M monarosaa
Kaptanım sırf bu yoğunluktan işleri çoook uzun sürelerde zar zor yapabildiğimiz için devlet hastanelerinde maalesef, yani hasta yoğunluğundanda olabilir başka birşeyde onu bilemiyorum, tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım özele gidiyorum hepGeldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
O dönem olduğunda gittiniz mi peki kaptanım sebep neydi ? Aynı sebep olabilir mi ?Dön dön çabuk köyden
Teşekkür ederim ayrıca canım hastaneye gittik geldik pek birşey anlamadık aylarca taşınacağız anlaşılan Allah'tan ağır bir durumu yok Allah beterinden korusun yani bayılma çok garipti kızlar internette bakıyorum bakıyorum ona benzer birşey bulamadım şaşkınım işin kötüsü aynı durum 3 yıl öncede olmuştu ve yine aynı hâlde.
Yemek masasında ilk lokmayı ağzına atar atmaz
Başım dönüyor beni tutun dedi şöyle bir omzundan rastgele tuttum bayılacağını hiç düşünmedim bile
Sonra bir anda gözleri açık donuklaştı tek bir noktaya kitlenti kollarını göğsüne birleştirdi çapraz halde gözler kapandı horlama gibi bir ses çıktı kardeşi vardı evde oda tutuyordu bir yandan uyudu mu diye bağırdım o da bir yandan abi abiii diye sesleniyor uyudu sanki dedi tam ambulansı arıyordum ki pat diye gözlerini açtı nolduuu dedi alnından şıp şıp ter akıyor yüzü bembeyaz3 yıl önceki çok daha fenaydı bunda bayılacağını anladı mesela onda hiç anlamadı sandalyeden direk yana yere düştü hatta yerde oğlum tencere tava ile oynuyordu tencere kapağı gözüne gelmiişti mosmor olmuştu düşmeyle yani cidden kalbim 3.bir bayılmayo kaldırmayacak gibi çocukta evdeyken çok korkuyorum çok
İlaçları içince daha iyiyim yine tamamen baş dönmesi geçmedi ama ilaç bitince yine aynı olur diye korkuyorum sadece ama bakalım yine gidicem doktora, keşke dokunsa geçse hemenEvet gerçekten öyle. Şimdi nasılsın daha iyisin inşallah
Hahahahahaha dersimi çalışıyorum halbuki ama farklı zamanlarda. Bu bir suçsa, suçluyum hakim bey!
Ahh kaptancım. Sonraki mesajlarını da okudum. Topluca cevap yazmış olayım. Çok üzüldüm, neden böyle oldu ki... Doktorlar zaten bayılma şeklini falan sormuştur. O anları detaylıca anlatmak sorununuzun çözümünü daha rahat bulmanızı sağlar inşallah. Çok garip gelişmiş olaylar. İlk defa böyle bi şey duydum. Şehir hastanesi biraz yavaş maalesef. Ama sorunun çözümünü bulmadan bırakmıyorlar. Ben ne zaman gitsem hep memnun kaldım. Umarım siz de bir an önce bu sorundan kurtulursunuz. Sizin için dua edicem.İçinizi ferah tutun. Zaten sık sık tekrarlayan bi şey olsa onlar da daha temkinli yaklaşıp daha hızlı davranırlardı sanırım. Şimdi iyi di mi eşin?
Hahahahaha karabibercim bizim bu çilemiz nedir yaa valla bi şeyler yaptım hep ama 0 puan gözüküyor. Bu nasıl iş?
Tabii ki tartıl bebeğim. Sensiz olmaz, olamaz.
Eveeet.Ama bu yendiğimi annem kendisi yaptı. Tadı aynı tabii ki ama içinde ne olduğunu bildiğim için daha rahat yedim.
Pandemi zamanı ne diye bir anda çıkın diyormuş o ev sahibi, o işler öyle kolay değilBiraz zor görünüyor canım bu hafta büyük Bi kaçamağı olmadı ama bugün baya Bi artıdaydım. Reglime de 5 6 gün kaldı biraz da stresliyim ev sahibimiz bir an da çıkın dedi ama ev bulamıyoruz maalesef yine stresten ellerim titremeye başladı. Sanırım vücudum da strese girince ödem mi yaptı ne
Günaydın canım oğlu gelecekmiş İstanbul dan urla ya tayini çıkmış iki katlı burası ikimizi de çıkarıp dubleks yapacakmış burayı. Kanunen bizi çıkarması çok zor biz günü gelmeden kiramızı yatırıyorduk. Ama gelgelim uğraşmak istemiyoruz. Yoksa benim eşim de icra müdürü tahliyeye o bakıyor da adliye de de böyle bir konuda adımız anılsın istemiyoruz. 1 senemiz kaldı urla sonra tayinciyiz zaten. Ama ev yok arkadaşım 60 70metrekare evlere 2500 lira kira istiyorlar anlam veremiyorum bu durumaPandemi zamanı ne diye bir anda çıkın diyormuş o ev sahibi, o işler öyle kolay değilKiranızı ödüyorsanız ve ev sahibinin kanunda sayılan zaruri halleri mevcut değilse, kafasına göre kiracısını “hadi çıkın” diyerek çıkartamaz öyle. Neymiş derdi de böyle zamanda sık boğaz ediyormuş sizi peki?
Günaydın kızlar. Ay havadan mıdır nedir, bir gerginlik var benim de üzerimde. Mayıs ayındaki hava bu olmamalı. Kış kışlığını, yaz da yazlığını yapmıyor artık ne yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?