Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eve geldim ve tahmin edin ilk işim ne oldu tartılmak hedefime şu an için ulaşmış durumdayım yarın inşallah daha çok eksi görürüm
ooo tebrik ederim çok sevindim canım

Neyse ki tek değilmişim o zaman yılmak yok yola devam. Spordan sıkılmamak için çeşit ekleyeyim dedim, her gün seçip yaparım

Ben bugün baktım artıdayım hazır iştahım yokken bugün sadece salatalık ve yogurt yiyeyim diyorum saglık acısından sıkıntı olmaz dimi 1 güncükten
Ay sen niye artıdasın bayılcaaammm
Kaç kişi artıda teker teker gelin
Salata Yoğurt besleyici bir gıda zAten sanmıyorum zararı olsun detoks gibi olur çorba ekleyebilirsin yinede istersen

Rabbim şifa versin canım tekrarlamadan sebebi şifası bulunur inşallah zor gerçekten tıpa mı gittiniz bu kadar zorladılar. Temmuza daha çok var

Rabbim şifa versin canım tekrarlamadan sebebi şifası bulunur inşallah zor gerçekten tıpa mı gittiniz bu kadar zorladılar. Temmuza daha çok var
Ankara şehir hastanesine gitti canım hani ne olduğunu bilmediğimiz için bölüm bölüm gezeceksek daha iyi olur diye ama gezmeye bile fırsat olmadı aşılamıyor koca hastane full Allah full

Ankara şehir hastanesine gitti canım hani ne olduğunu bilmediğimiz için bölüm bölüm gezeceksek daha iyi olur diye ama gezmeye bile fırsat olmadı aşılamıyor koca hastane full Allah
Anladım canım Allah ne eksik etsin ne muhtaç etsin zor hastane işleri

Çok çok geçmiş olsun kaptanım vallahi çok zor yanında o bayılmayı gören bilen birisi olmak çok daha zordur inşallah bi sıkıntı yoktursen de 3.bi bayılma diye şartlandırma kendini Allah şifasını verir inşallah

Bende de oluyor arada kaptanım gözlerim kararıyor hiçbir şey görmüyorum düşünemiyorum yere düştüğümde sarsıntıyla gözlerimi açıyorum bana ne oldu diyorum sonrasında bazen annemler düşme sesime geliyor bazen ben kendi kendime toparlanıyorum

Ay sen niye artıdasın bayılcaaammm
Kaç kişi artıda teker teker gelin
Salata Yoğurt besleyici bir gıda zAten sanmıyorum zararı olsun detoks gibi olur çorba ekleyebilirsin yinede istersen
Malesef kaptanım eger olabiliyorsa izin hakkımı kullanayım yarın negatif etkilemiyim takımı, o bi hafta ödemi atar dönerim

Ayy ne mutlu sana bana bize
Eşim yanımda iki koca dürüm yedi yarısını vereyim dedi ama ben koklamakla yetindim şimdi haşlanmış tavuğumu yiyeceğim kaptanım yarına hazır olmalıyım
ooo tebrik ederim çok sevindim canım

Neyse ki tek değilmişim o zaman yılmak yok yola devam. Spordan sıkılmamak için çeşit ekleyeyim dedim, her gün seçip yaparım
Sağ ol canım hedef dediğime de bakma bu hafta düşük tutmuştum -500 cük sadece

Kaptim üroloğa da anlatın geçmişteki bayılmaları tam ayrıntılı belki nöroloji ve nefrolojiye de yönlendirir canım

Ne yazıkki hastanelerde hep bu şekilde işliyor kaptanım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bir an önce sebebi belli olur da içiniz rahatlar

İyiyim canım sağ ol sen nasılsın asıl mezuniyet nasıl gidiyor evet spor listesini yapabilirim dedim tabi nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok
Yürüyüşteyim leslieye de devam cnm

Konu Mesajı '5. Takım' Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım

Bu pazartesi günkü liste cnm.
İşlemleri yazıyorum

1-Altta alıntıya tıklıyorsun.
2-Alıntıları ekle diyorsun boş mesaja
3-sırayla mesaj kutusunun üstündeki 3 noktaya ve sonra alıntı gri arkaplanlı ya cnm orda tablonun bir yerine tıklayıp tırnak işaretine basıyorsun arkaplan yok oluyor.
4- 17 mayıs a tıklayıp çıkan satır sütun işaretlerinden III şöyle olana tıklıyorsun sütun ekle-> sonrasına sütun ekle
5- başlığa 19 mayıs yazıp dolduruyorsun kuzum

Gece bir deneyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…