- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.081
ooo tebrik ederim çok sevindim canımEve geldim ve tahmin edin ilk işim ne oldu tartılmakhedefime şu an için ulaşmış durumdayım yarın inşallah daha çok eksi görürüm
Canım ben başladığımda 50 50 yapıyordum kesiliyordum sonra 100 100 oldu snra bi baktım hiç fark etmeden tek seferde 300 400 oluyor 500 de kalbim çıkıyornabzın ne kadar hızlı artarsa o kadar cardio etkisi olduğu için kalori yakımı tabi değişir ama zamanla kondisyonu sağladıkca arttırmak kalp için en iyisi
Yahu bende yarın İzmir'e kayınvalideme gidiyorum bahane uydurdum muuuuCherry Mom ayy kaptanım yarın ablamgil gelecek %90 pazartesiye kadar bnde kalcklar, bu hafta başlayamıcam
Ayy hadi hilalcimm ha gayretSelam kizlar
Sonunda bugun artinin eksisini gordum umutlarim yeserdi resmen yarini merakla bekliyorumsizde durumlar nasil
Ay sen niye artıdasın bayılcaaammmBen bugün baktım artıdayımhazır iştahım yokken bugün sadece salatalık ve yogurt yiyeyim diyorum saglık acısından sıkıntı olmaz dimi 1 güncükten
Geldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
Ultrason filmler teee temmuza
Tahliller pazartesiye ölmezsek iyi yani vay halimizeşu saate kadar ne yaptık ancak kendimize sıra randevusu alabildik işte bayılmayla ilgilisi var mı yok mu anlayamadığımız bir idrar yolları durumu vardı ki onuda tam anlamadık taş mı kummu idrar yolları mı antibiyotik verdiler onun için onu kullanıyor iki gündür. Bugün normal ama birşeyi yok gibi tabi o bayılma neyin nesiydi bir daha olur mu sanırım hiç bilemeyeceğz bu gidişle
Rabbim şifa versin canım tekrarlamadan sebebi şifası bulunur inşallahDön dön çabuk köyden
Teşekkür ederim ayrıca canım hastaneye gittik geldik pek birşey anlamadık aylarca taşınacağız anlaşılan Allah'tan ağır bir durumu yok Allah beterinden korusun yani bayılma çok garipti kızlar internette bakıyorum bakıyorum ona benzer birşey bulamadım şaşkınım işin kötüsü aynı durum 3 yıl öncede olmuştu ve yine aynı hâlde.
Yemek masasında ilk lokmayı ağzına atar atmaz
Başım dönüyor beni tutun dedi şöyle bir omzundan rastgele tuttum bayılacağını hiç düşünmedim bile
Sonra bir anda gözleri açık donuklaştı tek bir noktaya kitlenti kollarını göğsüne birleştirdi çapraz halde gözler kapandı horlama gibi bir ses çıktı kardeşi vardı evde oda tutuyordu bir yandan uyudu mu diye bağırdım o da bir yandan abi abiii diye sesleniyor uyudu sanki dedi tam ambulansı arıyordum ki pat diye gözlerini açtı nolduuu dedi alnından şıp şıp ter akıyor yüzü bembeyaz3 yıl önceki çok daha fenaydı bunda bayılacağını anladı mesela onda hiç anlamadı sandalyeden direk yana yere düştü hatta yerde oğlum tencere tava ile oynuyordu tencere kapağı gözüne gelmiişti mosmor olmuştu düşmeyle yani cidden kalbim 3.bir bayılmayo kaldırmayacak gibi çocukta evdeyken çok korkuyorum çok
Ankara şehir hastanesine gitti canım hani ne olduğunu bilmediğimiz için bölüm bölüm gezeceksek daha iyi olur diye ama gezmeye bile fırsat olmadı aşılamıyor koca hastane full Allah fullRabbim şifa versin canım tekrarlamadan sebebi şifası bulunur inşallahzor gerçekten tıpa mı gittiniz bu kadar zorladılar. Temmuza daha çok var
Anladım canım Allah ne eksik etsin ne muhtaç etsin zor hastane işleriAnkara şehir hastanesine gitti canım hani ne olduğunu bilmediğimiz için bölüm bölüm gezeceksek daha iyi olur diye ama gezmeye bile fırsat olmadı aşılamıyor koca hastane full Allah
Çok çok geçmiş olsun kaptanım vallahi çok zor yanında o bayılmayı gören bilen birisi olmak çok daha zordur inşallah bi sıkıntı yokturDön dön çabuk köyden
Teşekkür ederim ayrıca canım hastaneye gittik geldik pek birşey anlamadık aylarca taşınacağız anlaşılan Allah'tan ağır bir durumu yok Allah beterinden korusun yani bayılma çok garipti kızlar internette bakıyorum bakıyorum ona benzer birşey bulamadım şaşkınım işin kötüsü aynı durum 3 yıl öncede olmuştu ve yine aynı hâlde.
Yemek masasında ilk lokmayı ağzına atar atmaz
Başım dönüyor beni tutun dedi şöyle bir omzundan rastgele tuttum bayılacağını hiç düşünmedim bile
Sonra bir anda gözleri açık donuklaştı tek bir noktaya kitlenti kollarını göğsüne birleştirdi çapraz halde gözler kapandı horlama gibi bir ses çıktı kardeşi vardı evde oda tutuyordu bir yandan uyudu mu diye bağırdım o da bir yandan abi abiii diye sesleniyor uyudu sanki dedi tam ambulansı arıyordum ki pat diye gözlerini açtı nolduuu dedi alnından şıp şıp ter akıyor yüzü bembeyaz3 yıl önceki çok daha fenaydı bunda bayılacağını anladı mesela onda hiç anlamadı sandalyeden direk yana yere düştü hatta yerde oğlum tencere tava ile oynuyordu tencere kapağı gözüne gelmiişti mosmor olmuştu düşmeyle yani cidden kalbim 3.bir bayılmayo kaldırmayacak gibi çocukta evdeyken çok korkuyorum çok
MalesefAy sen niye artıdasın bayılcaaammm
Kaç kişi artıda teker teker gelin
Salata Yoğurt besleyici bir gıda zAten sanmıyorum zararı olsun detoks gibi olur çorba ekleyebilirsin yinede istersen
Eşim yanımda iki koca dürüm yediAyy ne mutlu sana bana bize
Sağ ol canımooo tebrik ederim çok sevindim canım
Neyse ki tek değilmişimo zaman yılmak yok yola devam. Spordan sıkılmamak için çeşit ekleyeyim dedim, her gün seçip yaparım
Kaptim üroloğa da anlatın geçmişteki bayılmaları tam ayrıntılı belki nöroloji ve nefrolojiye de yönlendirir canımGeldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
Tahliller pazartesiye ölmezsek iyi yani vay halimizeşu saate kadar ne yaptık ancak kendimize sıra randevusu alabildik işte bayılmayla ilgilisi var mı yok mu anlayamadığımız bir idrar yolları durumu vardı ki onuda tam anlamadık taş mı kummu idrar yolları mı antibiyotik verdiler onun için onu kullanıyor iki gündür. Bugün normal ama birşeyi yok gibi tabi o bayılma neyin nesiydi bir daha olur mu sanırım hiç bilemeyeceğz bu gidişle
Canım selamEşim yanımda iki koca dürüm yediyarısını vereyim dedi ama ben koklamakla yetindim şimdi haşlanmış tavuğumu yiyeceğim kaptanım yarına hazır olmalıyım
Sağ ol canımhedef dediğime de bakma bu hafta düşük tutmuştum -500 cük sadece
Ne yazıkki hastanelerde hep bu şekilde işliyor kaptanım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bir an önce sebebi belli olur da içiniz rahatlarGeldik canım hastaneden valla birşey yaptırabilene Zaten aşkolsun
Merhaba canımcımCanım selam
Nasılsın cnmMerhaba canımcım
İyiyim canım sağ ol sen nasılsın asıl mezuniyet nasıl gidiyorNasılsın cnm
Spor listesini devralmak istiyormuşsun
Ama kaptanımYahu bende yarın İzmir'e kayınvalideme gidiyorum bahane uydurdum muuuu
Yürüyüşteyimİyiyim canım sağ ol sen nasılsın asıl mezuniyet nasıl gidiyorevet spor listesini yapabilirim dedim tabi nasıl yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok
Gece bir deneyim canımYürüyüşteyimleslieye de devam cnm
Konu Mesajı '5. Takım' Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
Bu pazartesi günkü liste cnm.
İşlemleri yazıyorum
1-Altta alıntıya tıklıyorsun.
2-Alıntıları ekle diyorsun boş mesaja
3-sırayla mesaj kutusunun üstündeki 3 noktaya ve sonra alıntı gri arkaplanlı ya cnm orda tablonun bir yerine tıklayıp tırnak işaretine basıyorsun arkaplan yok oluyor.
4- 17 mayıs a tıklayıp çıkan satır sütun işaretlerinden III şöyle olana tıklıyorsun sütun ekle-> sonrasına sütun ekle
5- başlığa 19 mayıs yazıp dolduruyorsun kuzum
Tamam cnm bugünü de yapıyorum birazdanGece bir deneyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?