- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.261
Afiyet olsun ortim. Evden götüremiyorum buzdolabi yok koyamıyorum ama iştede de vakit olmuyor zaten hababam çalışıyorum
aynen ondan eski ortim. Ama bence kilo verdik pis tartı göstermedi hastanede çalışıyorum sabahtan akşama akşamdan sabaha
Valla aynen öyleNöbetler, yoğunluk derken eminim çok zor oluyordur. Ama sağlıksız şeyler yemeye de vakit kalmıyordur
Kabak+spor
Aslında kaçamakların olmasa menün çok güzel beybim. Ama ah o kaçamaklar yok mu o kaçamaklar. Minnacık da yesen kalori bombası olarak dönüyor geriye insana. Sinsi bunlar sinsi.Sabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Çıldırmış gibi ne bulduysam yedim
2 kuru kayısı, züber Antep fıstıklı bar, 1.5 avuç kuruyemiş, yeşil çay, Lifalif bitter çikolatalı bar
Akşam
2,5 kabak fırında baharatlı yağsız kızartma, 3 yk haşlanmış bulgur
Ara
Beyaz çay
2,5 LT su/ 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa redsonja87
Sorma canım ya hiç böyle olmazdım ama bugün gözüm döndü resmen söz yemeyeceğim yarın itibariyleAslında kaçamakların olmasa menün çok güzel beybim. Ama ah o kaçamaklar yok mu o kaçamaklar. Minnacık da yesen kalori bombası olarak dönüyor geriye insana. Sinsi bunlar sinsi.
Pztsinden itibaren nefsimize hakim oluyoruz ortikuşum, bak ben yarın itibariyle diyetisyen eşliğinde sıkı bir programa başlıyorum. Senin menünde abur cubur görürsem ben de dayanamam kaçamak yaparım sonra ona göregünaha sokma beni
Benimkinin aksine menün çok iyi canımSabah
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Tulum
Akşam
Izgara köfte
Ara 1
Türk kahvesi
Ara 2
3 tane tuzlu kraker
2.5 Lt su
Spor: 100 zıp zıp ip atlama (dalga geçmeyin)
Cherry Mom hzlsel ummhnisa
UYE | 7 Haziran | 9 Haziran | 12 Haziran |
| ------ | ------ | ------ |
| 6 | 6+7 | 1 |
| 1+2 | 2 | 1 |
C Cagrihilal1 | 3+4 | 1+4 | 3+4 |
| 2 | 2 | ------ |
| ------ | 2 | 2 |
| 1 | 1 | ------ |
| 1 | 1 | 1 |
G gibivegibi | 3 | ------ | ------ |
Nazarlık olsun canım benim yine de zararlı şeylere yönelmemişsin telafi edilebilir şeylerSabah
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık, 1 wasa, 1 çatal krem peynir, kiraz saplı çay
Ara
Çıldırmış gibi ne bulduysam yedim
2 kuru kayısı, züber Antep fıstıklı bar, 1.5 avuç kuruyemiş, yeşil çay, Lifalif bitter çikolatalı bar
Akşam
2,5 kabak fırında baharatlı yağsız kızartma, 3 yk haşlanmış bulgur
Ara
Beyaz çay
2,5 LT su/ 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa redsonja87
Çok güzel canım benim tebrik ederimiyi akşamlar kızlar
Sabah:2 haşlanmış yumurta bol yeşillik, peynir,pekmez,helva,3 dilim ekmek
ara:Türk kahvesi ve 4 adet kuru kayısı
akşam: fırında but, bir kase yoğurt
su:3 Lt
Spor yok
@Lizozom55Cherry Mom hzlsel nisa
Senin zıplarını sevsinler e miiiiSabah
2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Tulum
Akşam
Izgara köfte
Ara 1
Türk kahvesi
Ara 2
3 tane tuzlu kraker
2.5 Lt su
Spor: 100 zıp zıp ip atlama (dalga geçmeyin)
Cherry Mom hzlsel ummhnisa
Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidirSabah
Patatesli yumurta
Salatalık
1kk beyaz peynir
Öğlen
İki tabak kısır
Akşam
Bir muz
Küçük bir parça bitter çikolata
Bir bardak limonlu su+ 2 lt su
Spor: leslie 1mil, chloe 30dk, bölgesel 30 dkummhnisa Cherry Mom hzlsel
Genel olarak çok bir şey yememişsin canısııı yaaa diyetisyene gidene kadar ne gitse kardır diyosunKahvalti 11:00
2 yumurtadan omlet
Aksam 17:30
1 tane simit
Salata
250 gr karpuz
2.5 lt su
Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus
20 dk bölgesel
Cherry Mom ummhnisa kollontai
Evde zararlı bir şey yoktu AllahtanNazarlık olsun canım benim yine de zararlı şeylere yönelmemişsin telafi edilebilir şeyler
Çok güzel canım benim tebrik ederimazcık birazcık 1 mile leslie bile yapsan ne güzel etki eder sana
Senin zıplarını sevsinler e miiii
Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir
Genel olarak çok bir şey yememişsin canısııı yaaa diyetisyene gidene kadar ne gitse kardır diyosun
Bu zamana kadar böyle gelebilmen müthiş bir iradeye sahip olduğunu gösterir bu zamanı da böyle atlatırsın sıkıntı yokEvde zararlı bir şey yoktu Allahtanregl vaktim yaklaştı ona bağlıyorum müthiş açıldı iştahım zaten artıydım bugün yarın daha da artı olacağım Allahım kendime gelmem lazım
İnşallah canımcım ya evet çok zarara uğramadan atlatmam lazımBu zamana kadar böyle gelebilmen müthiş bir iradeye sahip olduğunu gösterir bu zamanı da böyle atlatırsın sıkıntı yok
Yaparsın sen aşkımsuuuuİnşallah canımcım ya evet çok zarara uğramadan atlatmam lazım
Canım eline sağlık7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 7 Haziran 9 Haziran 12 Haziran kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 6 6+7 1 ummhnisa 1+2 2 1 C Cagrihilal1 3+4 1+4 3+4 hzlsel 2 2 ------ redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime ------ 2 2 Anka 1 1 ------ runib 1 1 1 G gibivegibi 3 ------ ------ birniyetmeselesi ------ ------ ------
Üç gün de spor yapanyarimuhendis ummhnisa C Cagrihilal1 runib tebrik ederim kızlar Bu hafta aldığımız kötü dereceyi de düşünürsek sporu ihmal etmememiz gerekiyor hadi canlanalım kızlar sporsuz ve kaçamaklı menülere elveda diyelim geçen haftanın acısını çıkaralım
Ben de içeride şişsin de akşam tok hissedeyim diye niyet ettim canımKısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir
12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai
matteroftime
Anka
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
@Lizozom55
furusan
Geçmiç olsun merak ettik hayırdır canımÖzür dilerim beklettim bildirim menü paylaşımı yapamadım çok özür diliyorum cezam neyse çekmeye razıyım inanın sağlık problemiyle uğraştım.. yoksa böyle bir sorumsuzluk yapmazdım size nolur kusura bakmayın bugün döndüm evime
Eline sağlık ZeynepcimHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
kollontai
Veeeee
birniyetmeselesi
Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi açık ara sizsinizz
Sonuncular maalesef
yarimuhendis bendeniz ve C Cagrihilal1 ikimiziz canım bu hafta bomba gibi geliyoruz amaaaa
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
ummhnisa redsonja87 1,709 C Cagrihilal1 yarimuhendis -1,664 matteroftime @pacman 1,216 hzlsel Anka 2,161 G gibivegibi runib -1,306 birniyetmeselesi kollontai 4,557
7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 7 Haziran 9 Haziran 12 Haziran kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 6 6+7 1 ummhnisa 1+2 2 1 C Cagrihilal1 3+4 1+4 3+4 hzlsel 2 2 ------ redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime ------ 2 2 Anka 1 1 ------ runib 1 1 1 G gibivegibi 3 ------ ------ birniyetmeselesi ------ ------ ------
Üç gün de spor yapanyarimuhendis ummhnisa C Cagrihilal1 runib tebrik ederim kızlar Bu hafta aldığımız kötü dereceyi de düşünürsek sporu ihmal etmememiz gerekiyor hadi canlanalım kızlar sporsuz ve kaçamaklı menülere elveda diyelim geçen haftanın acısını çıkaralım
Sağ ol canımcım sorma herkes tatil modundaCanım eline sağlıkne kadar azalmış grup ayolll
Sağ ol canımcım sorma herkes tatil modundaçok kayıp verdik mezunlar izinler Yaz sonu toparlanırız çoğalırız inşallah
Herkes kaptana uydu tatildeCanım eline sağlıkne kadar azalmış grup ayolll
Sağ ol canımcım sorma herkes tatil modundaçok kayıp verdik mezunlar izinler Yaz sonu toparlanırız çoğalırız inşallah
uyduk kaptiye niyet ettik bu yazı free geçirmeyeCami imamı böyle yaparsa cemaat ne yapsın misali
Eylülde coşar buralar burcumhııım yaz geldi boşver diyetii sonbaharda gelsinler bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?