Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nöbetler, yoğunluk derken eminim çok zor oluyordur. Ama sağlıksız şeyler yemeye de vakit kalmıyordur

Kabak+spor

Aslında kaçamakların olmasa menün çok güzel beybim. Ama ah o kaçamaklar yok mu o kaçamaklar. Minnacık da yesen kalori bombası olarak dönüyor geriye insana. Sinsi bunlar sinsi.

Pztsinden itibaren nefsimize hakim oluyoruz ortikuşum, bak ben yarın itibariyle diyetisyen eşliğinde sıkı bir programa başlıyorum. Senin menünde abur cubur görürsem ben de dayanamam kaçamak yaparım sonra ona göre günaha sokma beni

Sorma canım ya hiç böyle olmazdım ama bugün gözüm döndü resmen söz yemeyeceğim yarın itibariyle
Benimkinin aksine menün çok iyi canım spor da başlangıç için iyi arttırırsın diğer günler zıpları ben bir kez denedim yapmayı ama göğüslerim izin vermedi

7-13 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE7 Haziran9 Haziran12 Haziran
kollontai ------------------
yarimuhendis 66+71
ummhnisa 1+221
C Cagrihilal1 3+41+43+4
hzlsel 22------
redsonja87 ------------------
matteroftime ------22
Anka 11------
runib 111
G gibivegibi 3------------
birniyetmeselesi ------------------

Üç gün de spor yapan yarimuhendis ummhnisa C Cagrihilal1 runib tebrik ederim kızlar Bu hafta aldığımız kötü dereceyi de düşünürsek sporu ihmal etmememiz gerekiyorhadi canlanalım kızlar sporsuz ve kaçamaklı menülere elveda diyelim geçen haftanın acısını çıkaralım

Nazarlık olsun canım benim yine de zararlı şeylere yönelmemişsin telafi edilebilir şeyler
Çok güzel canım benim tebrik ederimazcık birazcık 1 mile leslie bile yapsan ne güzel etki eder sana
Senin zıplarını sevsinler e miiii
Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir
Kahvalti 11:00
2 yumurtadan omlet

Aksam 17:30
1 tane simit
Salata
250 gr karpuz

2.5 lt su

Spor
1 saat kosu bandinda yuruyus
20 dk bölgesel

Cherry Mom ummhnisa kollontai
Genel olarak çok bir şey yememişsin canısııı yaaa diyetisyene gidene kadar ne gitse kardır diyosun

Evde zararlı bir şey yoktu Allahtan regl vaktim yaklaştı ona bağlıyorum müthiş açıldı iştahım zaten artıydım bugün yarın daha da artı olacağım Allahım kendime gelmem lazım

Evde zararlı bir şey yoktu Allahtan regl vaktim yaklaştı ona bağlıyorum müthiş açıldı iştahım zaten artıydım bugün yarın daha da artı olacağım Allahım kendime gelmem lazım
Bu zamana kadar böyle gelebilmen müthiş bir iradeye sahip olduğunu gösterir bu zamanı da böyle atlatırsın sıkıntı yok

Canım eline sağlık ne kadar azalmış grup ayolll

Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir
Ben de içeride şişsin de akşam tok hissedeyim diye niyet ettim canım yarınki tartı hiç aklıma geldi mi ki

melita09 hafta başında bir çarpı daha gelirse bozuşacağız
Geçmiç olsun merak ettik hayırdır canım
Tahmin ettim bilerek yapmadığını üzülme iyi misin ?
Eline sağlık Zeynepcim

kollontai birniyetmeselesi başarınız bu haftada yeni ortaklarınızla devam etsin inşallah kızlar

yarimuhendis C Cagrihilal1 dinamiti koymuş

redsonja87 kalbin kadar temiz spor tablosu

Eline sağlık hazalcım teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…