Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sali gunu diyetisyene gidecegim ondan biraz sakin gibiyim bu hafta. Ama korkuyorum yine sali gunu diyetisyene gidersem sonrasinda cumaya 2 gun kaliyor diyetisyenin onerdigi sekilde beslenmeye gecersem vucudum nasil tepki verecek onu kestiremiyorum. O biraz korkutuyor beni. Zaten elime bi liste tutusturup yollarsa beni zaten yapamam liste fobim var benim asla uyamiyorum ama benim asil stresim sali gunu ne giyecegim. kiyafetlerimin yarisi cok bol geliyor geriye kalini ustumde hos durmuyor vucut degisince sanirim severek giydigim seylerri simdi hic yakistiramiyorum kendime alti uydursam ust uymuyor ust uysa alti uyduramıyorum en sonunda da esofmanla giderim ben kesin

M monarosaa ve @melita09 bildirm yapmadı değil mi haydi kızlar sizi bekliyorm

Ben listeyi paylaşayım M monarosaa gelince ekleme yaparız gelirse

Bildirimlerimiz kaptanım @Zipzip-
M monarosaa gelmedi bildirim yaparsa etiketlerim
Özür dilerim beklettim bildirim menü paylaşımı yapamadım çok özür diliyorum cezam neyse çekmeye razıyım inanın sağlık problemiyle uğraştım.. yoksa böyle bir sorumsuzluk yapmazdım size nolur kusura bakmayın bugün döndüm evime

Anka bak biz de ikinci olmuşuz

Günaydın kızlar
Son iki gün fazlasıyla saçma beslendiğim için tartıdan çok korkuyordum ama beklediğim kadar kötü gelmedi artı 200 şu an bakalım cuma günü ne göreceğim redsonja87
200 gram halledilemeyecek bir şey değil canım, bugünden itibaren başlasan yine cuma günü takımın en çok zayıflayanlarından olursun sen biliyorum. Uyku düzenine, spor programına da dikkat ettin mi tamamdır bu iş

İnşallah canım regl olacağım gibi çok fena tatlı istiyorum o etkilemezse gider yine kilolar

Yiktik ortaligi ortim

Ay dikkat et ısınmadan spor yapmamak lazım

Hastanede beslemiyorum açıkçası kötü yemekleri. Aksam kabak yiyorum öğle de eti form ile gecistiriveriyorum hafta içi bayağı az yemis oluyorum dikkat edince
Günaydın bu arada
Limonlu suyumu içiyorum.
Günaydın canım afiyet olsun
Günaydın kızlar
Benim önceki geceki atağın sebebi belli oldu. Regl oldum gece. 19 haziranda bekliyordum erken geldi İnşallah 71,9 gelmeme engel olmaz
Oo cumaya kadar gecer daha bile fazla verirsin

Epey ısındım güzel spor yaptım şimdi de yemek yiyeceğim.
Evden götürme imkanın yok mu canım?

Teşekkür ederiz eski ortak yarimuhendis kollontai güzel bir haftaydı orti eksilerine sağlık darısı Lizozom55 ile başımıza

Canım bu listedeki tarihler geçen haftada kafamı karıştırdı bu hafta sorayım dedim. Liste başlangıç 12 Haziran ise eğer ben dün menü paylaştım yok değil cumadan başlatıyorsan ki gördüğüm o, o zaman tarih 11 17 olacak, ben anlamadım çok bi sorayım dedim :)
Yok yavrum sabah sağlam yerim normalde dün acıktım çok geç olmuştu ondan yemedim yoksa bundan fazla yemeyi deniyorum ama her zaman yeme şansım olmuyor öyle çok çok :/ spora bi türlü başlayamadan ben, düzensiz yapabileceğim sporlardan hoşlanmıyorum sistem kurmam gerekiyor bi 5 aydır çok az spor yaptım, ama hazır hissediyorum kendimi yavaş yavaş spor için, su konusunda çok haklısın uğraşıyorum içmeyi unutuyorum
+2 kiloya kadar vücut aşağı yukarı hep oynayabilir bunu aklından hiç çıkarma sen artık
Sen hele bi bana anlatsan hergün ne yapıyorsun ne ediyorsun bu işler bu hale geliyor belki beraber bi çözüm buluruz senin bu bi eksi bi artılara! Kıyafetlere zayıflamana kadar aldırma yenide alma tavsiyem zayıflayınca hepten çözersin
Bende diyorum niye açıklamıyor
Anka bak biz de ikinci olmuşuz
Şampiyonalara bakmışım sadece tebrikler canım bensiz daha iyi gibi
Teşekkür ederiz eski ortak yarimuhendis kollontai güzel bir haftaydı orti eksilerine sağlık darısı Lizozom55 ile başımıza
Tebrikler ortim dedim ben sana birinciyiz

Kiyafet alasim hic gelmiyorum idare ediyoum virusle zaten hem evde hem disarda esofmanla idare ediyorum. Vallaha haftada 7 gun spor yapiyorum cok nadir 6 gun oluyor . Sporun her turunu deniyorum sıkılana kadar yapiyorum sıkılınca degistiriyorum ama aktif spor hayatim diyebiliriz en az 1 bucuk saat spor yapiyorum. Yemek de ne piserse onu ye kafasindayim cogunlukla 1 ay oncesine kadar oyleydi aslinda 1 aydir isler zorlasinca her pisirdigimj yiyemiyorum gecen hafta biber dolmasi yapmistim onu bile yemedim hala aklimda bi yanim eksik kalmis gibi alt tarafi biber dolmasi yani ama diyette yemekler daha cok kiymet kazaniyor gibi. Bu hafta sakinim diyetisyene gidecegim sali gunu kafama uygun biri olursa kalan kilolarida verip artik korumaya gecmek istiyorum. Pek duzenli sistemim yok aslinda karambole zayifliyorum. Su an ki kilomla 83 kiloykenki mutsuzlugum ayni bu niye boyle anlamiyorum.

Ya ya ama ben öyle birisi değilimmmbak ben sonuncuyum hiç açıklamazdımtebrik ederim canım
Ben her gün başka kişileri etiketleyeceğim menü listeme ortim yok ya bugün seni etiketliyeyim diyorum ne dersindün sağ olsun hzlsel cim yorumladı listemi☺

slm ortak hastanede çalıştığını bilmordum , uzuzn süre aç kalmak zayıflatır . bizizm ortaklık - lerde :) kilo aldığımız içinmi acaba

Epey ısındım güzel spor yaptım şimdi de yemek yiyeceğim.
Evden götürme imkanın yok mu canım?
Afiyet olsun ortim. Evden götüremiyorum buzdolabi yok koyamıyorum ama iştede de vakit olmuyor zaten hababam çalışıyorum
slm ortak hastanede çalıştığını bilmordum , uzuzn süre aç kalmak zayıflatır . bizizm ortaklık - lerde :) kilo aldığımız içinmi acaba
aynen ondan eski ortim. Ama bence kilo verdik pis tartı göstermedi hastanede çalışıyorum sabahtan akşama akşamdan sabaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…