- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.241
Sali gunu diyetisyene gidecegim ondan biraz sakin gibiyim bu hafta. Ama korkuyorum yine sali gunu diyetisyene gidersem sonrasinda cumaya 2 gun kaliyor diyetisyenin onerdigi sekilde beslenmeye gecersem vucudum nasil tepki verecek onu kestiremiyorum. O biraz korkutuyor beni. Zaten elime bi liste tutusturup yollarsa beni zaten yapamam liste fobim var benim asla uyamiyorumIsınma soğuma ve esnemeleri mutlaka yap güç sporda hergün spor yapmak için zaten kondisyon gerek vücut alışmazsa bi yerde bayılırsın
Ya biziz ya açıklamıyor işte çaktırma
Yok olmaz öyle sana bu stresi bıraktıralım bu hafta
Özür dilerim beklettim bildirim menü paylaşımı yapamadım çok özür diliyorum cezam neyse çekmeye razıyım inanın sağlık problemiyle uğraştım.. yoksa böyle bir sorumsuzluk yapmazdım size nolur kusura bakmayın bugün döndüm evime
|
| 1,709 |
C Cagrihilal1 |
| -1,664 |
|
| 1,216 |
|
| 2,161 |
G gibivegibi |
| -1,306 |
|
| 4,557 |
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
kollontai
Veeeee
birniyetmeselesi
Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar birincisi açık ara sizsinizz
Sonuncular maalesef
yarimuhendis bendeniz ve C Cagrihilal1 ikimiziz canım bu hafta bomba gibi geliyoruz amaaaa
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
ummhnisa redsonja87 1,709 C Cagrihilal1 yarimuhendis -1,664 matteroftime pacman 1,216 hzlsel Anka 2,161 G gibivegibi runib -1,306 birniyetmeselesi kollontai 4,557
200 gram halledilemeyecek bir şey değil canım, bugünden itibaren başlasan yine cuma günü takımın en çok zayıflayanlarından olursun sen biliyorum. Uyku düzenine, spor programına da dikkat ettin mi tamamdır bu işGünaydın kızlar
Son iki gün fazlasıyla saçma beslendiğim için tartıdan çok korkuyordum ama beklediğim kadar kötü gelmedi artı 200 şu an bakalım cuma günü ne göreceğimredsonja87
İnşallah canım regl olacağım gibi çok fena tatlı istiyorum200 gram halledilemeyecek bir şey değil canım, bugünden itibaren başlasan yine cuma günü takımın en çok zayıflayanlarından olursun sen biliyorum. Uyku düzenine, spor programına da dikkat ettin mi tamamdır bu iş
Yiktik ortaligi ortimHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
kollontai
Veeeee
birniyetmeselesi
Sonuncular maalesef
yarimuhendis bendeniz ve C Cagrihilal1 ikimiziz canım bu hafta bomba gibi geliyoruz amaaaa
ummhnisa redsonja87 1,709 C Cagrihilal1 yarimuhendis -1,664 matteroftime pacman 1,216 hzlsel Anka 2,161 G gibivegibi runib -1,306 birniyetmeselesi kollontai 4,557
Ben sana demiştim yıkacağız diye ama dimiiiiYiktik ortaligi ortim
Ay dikkat et ısınmadan spor yapmamak lazımÖğle ve akşam yemeğinde sadece kabak mı tüketiyorsun canım? Ben de aldım dün kabak. Çok da severim. Spagetti olan tarifi denemeyi düşünüyorum.
Chloe ting 2 weeks shred challenge var ya onun ilk videosunun ortalarında oldu. Ciddiye almadım devam ettim daha kötüye gitti ama şu an iyi. Bugün iyice ısınıp sporumu öyle yapcam.
Hastanede güzel beslenebiliyor musun?
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın bu arada
Limonlu suyumu içiyorum.
Oo cumaya kadar gecer daha bile fazla verirsinGünaydın kızlar
Benim önceki geceki atağın sebebi belli oldu. Regl oldum gece. 19 haziranda bekliyordum erken geldiİnşallah 71,9 gelmeme engel olmaz
Ay dikkat et ısınmadan spor yapmamak lazım
Hastanede beslemiyorum açıkçasıkötü yemekleri. Aksam kabak yiyorum öğle de eti form ile gecistiriveriyorum hafta içi bayağı az yemis oluyorum dikkat edince
Günaydın canım afiyet olsun
Oo cumaya kadar gecer daha bile fazla verirsin
He vallaha dedigimizi yaptik yiktik gectikBen sana demiştim yıkacağız diye ama dimiiii
Ayıpsın tabi ki çıkacağız ne yapacaktıkHe vallaha dedigimizi yaptik yiktik gectikdibi gordugumuze gore yuzeye cikabiliriz artik
Teşekkür ederiz eski ortakHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
kollontai
Veeeee
birniyetmeselesi
Sonuncular maalesef
Canım bu listedeki tarihler geçen haftada kafamı karıştırdı bu hafta sorayım dedim. Liste başlangıç 12 Haziran ise eğer ben dün menü paylaştım yok değil cumadan başlatıyorsan ki gördüğüm o, o zaman tarih 11 17 olacak, ben anlamadım çok bi sorayım dedim :)12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi
M monarosaa
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai
matteroftime
Anka
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Lizozom55
furusan
Yok yavrum sabah sağlam yerim normalde dün acıktım çok geç olmuştu ondan yemedim yoksa bundan fazla yemeyi deniyorum ama her zaman yeme şansım olmuyor öyle çok çok :/ spora bi türlü başlayamadan ben, düzensiz yapabileceğim sporlardan hoşlanmıyorum sistem kurmam gerekiyor bi 5 aydır çok az spor yaptım, ama hazır hissediyorum kendimi yavaş yavaş spor için, su konusunda çok haklısın uğraşıyorum içmeyi unutuyorumMenun cok az olmus canim her zaman mi boyle yiyorsun bilmiyorun onu diger menulerine bakmadim. Ama bana az geldi su da 2 lt olabilir sanki. Spor normalde de yapmiyormusun dun mu yapamadim onuda bilemiyorum. Sen guzel kilolar veriyorsan zaten sen işini bilirsin
+2 kiloya kadar vücut aşağı yukarı hep oynayabilir bunu aklından hiç çıkarma sen artıkBenim her haftaki kaderim pesimden geliyor yine dun +250 cikmistim bugun 850 olmus yarinda 1 küsür olur artik pazartesine yine 1 kusurle girerim benbu 6 lar beni öldürdü resmen 6 li rakamlari gordugum haftadan beri bi yerimde kalamadim dans ediyoruz ha bire
Sen hele bi bana anlatsan hergün ne yapıyorsun ne ediyorsun bu işler bu hale geliyor belki beraber bi çözüm buluruz senin bu bi eksi bi artılara! Kıyafetlere zayıflamana kadar aldırma yenide alma tavsiyem zayıflayınca hepten çözersinSali gunu diyetisyene gidecegim ondan biraz sakin gibiyim bu hafta. Ama korkuyorum yine sali gunu diyetisyene gidersem sonrasinda cumaya 2 gun kaliyor diyetisyenin onerdigi sekilde beslenmeye gecersem vucudum nasil tepki verecek onu kestiremiyorum. O biraz korkutuyor beni. Zaten elime bi liste tutusturup yollarsa beni zaten yapamam liste fobim var benim asla uyamiyorumama benim asil stresim sali gunu ne giyecegim. kiyafetlerimin yarisi cok bol geliyor geriye kalini ustumde hos durmuyor vucut degisince sanirim severek giydigim seylerri simdi hic yakistiramiyorum kendime alti uydursam ust uymuyor ust uysa alti uyduramıyorum en sonunda da esofmanla giderim ben kesin
Bende diyorum niye açıklamıyorHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
kollontai
Veeeee
birniyetmeselesi
Sonuncular maalesef
Şampiyonalara bakmışım sadece
Tebrikler ortim dedim ben sana birinciyizTeşekkür ederiz eski ortakyarimuhendis kollontai güzel bir haftaydı orti eksilerine sağlık darısı Lizozom55 ile başımıza
Kiyafet alasim hic gelmiyorum idare ediyoum virusle zaten hem evde hem disarda esofmanla idare ediyorum. Vallaha haftada 7 gun spor yapiyorum cok nadir 6 gun oluyor . Sporun her turunu deniyorum sıkılana kadar yapiyorum sıkılınca degistiriyorum ama aktif spor hayatim diyebiliriz en az 1 bucuk saat spor yapiyorum. Yemek de ne piserse onu ye kafasindayim cogunlukla 1 ay oncesine kadar oyleydi aslinda 1 aydir isler zorlasinca her pisirdigimj yiyemiyorum gecen hafta biber dolmasi yapmistim onu bile yemedim hala aklimda bi yanim eksik kalmis gibi alt tarafi biber dolmasi yani ama diyette yemekler daha cok kiymet kazaniyor gibi. Bu hafta sakinim diyetisyene gidecegim sali gunu kafama uygun biri olursa kalan kilolarida verip artik korumaya gecmek istiyorum. Pek duzenli sistemim yok aslinda karambole zayifliyorum. Su an ki kilomla 83 kiloykenki mutsuzlugum ayni bu niye boyle anlamiyorum.Canım bu listedeki tarihler geçen haftada kafamı karıştırdı bu hafta sorayım dedim. Liste başlangıç 12 Haziran ise eğer ben dün menü paylaştım yok değil cumadan başlatıyorsan ki gördüğüm o, o zaman tarih 11 17 olacak, ben anlamadım çok bi sorayım dedim :)
Yok yavrum sabah sağlam yerim normalde dün acıktım çok geç olmuştu ondan yemedim yoksa bundan fazla yemeyi deniyorum ama her zaman yeme şansım olmuyor öyle çok çok :/ spora bi türlü başlayamadan ben, düzensiz yapabileceğim sporlardan hoşlanmıyorum sistem kurmam gerekiyor bi 5 aydır çok az spor yaptım, ama hazır hissediyorum kendimi yavaş yavaş spor için, su konusunda çok haklısın uğraşıyorum içmeyi unutuyorum
+2 kiloya kadar vücut aşağı yukarı hep oynayabilir bunu aklından hiç çıkarma sen artık
Sen hele bi bana anlatsan hergün ne yapıyorsun ne ediyorsun bu işler bu hale geliyor belki beraber bi çözüm buluruz senin bu bi eksi bi artılara! Kıyafetlere zayıflamana kadar aldırma yenide alma tavsiyem zayıflayınca hepten çözersin
Bende diyorum niye açıklamıyor
Şampiyonalara bakmışım sadecetebrikler canım bensiz daha iyi gibi
Tebrikler ortim dedim ben sana birinciyiz
Ya ya ama ben öyle birisi değilimmmCanım bu listedeki tarihler geçen haftada kafamı karıştırdı bu hafta sorayım dedim. Liste başlangıç 12 Haziran ise eğer ben dün menü paylaştım yok değil cumadan başlatıyorsan ki gördüğüm o, o zaman tarih 11 17 olacak, ben anlamadım çok bi sorayım dedim :)
Yok yavrum sabah sağlam yerim normalde dün acıktım çok geç olmuştu ondan yemedim yoksa bundan fazla yemeyi deniyorum ama her zaman yeme şansım olmuyor öyle çok çok :/ spora bi türlü başlayamadan ben, düzensiz yapabileceğim sporlardan hoşlanmıyorum sistem kurmam gerekiyor bi 5 aydır çok az spor yaptım, ama hazır hissediyorum kendimi yavaş yavaş spor için, su konusunda çok haklısın uğraşıyorum içmeyi unutuyorum
+2 kiloya kadar vücut aşağı yukarı hep oynayabilir bunu aklından hiç çıkarma sen artık
Sen hele bi bana anlatsan hergün ne yapıyorsun ne ediyorsun bu işler bu hale geliyor belki beraber bi çözüm buluruz senin bu bi eksi bi artılara! Kıyafetlere zayıflamana kadar aldırma yenide alma tavsiyem zayıflayınca hepten çözersin
Bende diyorum niye açıklamıyor
Şampiyonalara bakmışım sadecetebrikler canım bensiz daha iyi gibi
Tebrikler ortim dedim ben sana birinciyiz
slm ortak hastanede çalıştığını bilmordum , uzuzn süre aç kalmak zayıflatır . bizizm ortaklık - lerde :) kilo aldığımız içinmi acabaAy dikkat et ısınmadan spor yapmamak lazım
Hastanede beslemiyorum açıkçasıkötü yemekleri. Aksam kabak yiyorum öğle de eti form ile gecistiriveriyorum hafta içi bayağı az yemis oluyorum dikkat edince
Günaydın canım afiyet olsun
Oo cumaya kadar gecer daha bile fazla verirsin
Afiyet olsun ortim. Evden götüremiyorum buzdolabi yok koyamıyorum ama iştede de vakit olmuyor zaten hababam çalışıyorumEpey ısındım güzel spor yaptım şimdi de yemek yiyeceğim.
Evden götürme imkanın yok mu canım?
slm ortak hastanede çalıştığını bilmordum , uzuzn süre aç kalmak zayıflatır . bizizm ortaklık - lerde :) kilo aldığımız içinmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?