- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.281
Bir tanemmmmmmm bende geldim okumaya aklımdan burası hiç çıkmıyor arada okumaya geliyorum sessizce, belki okumuşsundur bizşm tayinimiz Diyarbakıra çıktı ben toplanmayla uğraşıyorum inşallah bir yerleşelim düzen kurayım bir buralarda olurum inşallahhııım yaz geldi boşver diyetii sonbaharda gelsinler bakalım
ben de eylüle anca bitiririm son seviyeme ulaşmayıEylülde coşar buralar burcumnasılsın
Kaptanım işte bende ancak ozamana burdayımEylülde coşar buralar burcumnasılsın
Ay çok özlemişim hepiniziben de eylüle anca bitiririm son seviyeme ulaşmayı
iyiyimm kapti kuşum 55.8 di bu sabah, 54 olunca korumaya geçmeyi planlıyorum e yavaştan sporu ve kalorimi arttırıcam deneyerek o da vakit alıcak biraz
sen nasılsıın tatil nasıl
Bir tanemmmmmmm bende geldim okumaya aklımdan burası hiç çıkmıyor arada okumaya geliyorum sessizce, belki okumuşsundur bizşm tayinimiz Diyarbakıra çıktı ben toplanmayla uğraşıyorum inşallah bir yerleşelim düzen kurayım bir buralarda olurum inşallah
Vay be geldin yolun sonuna tatlımben de eylüle anca bitiririm son seviyeme ulaşmayı
iyiyimm kapti kuşum 55.8 di bu sabah, 54 olunca korumaya geçmeyi planlıyorum e yavaştan sporu ve kalorimi arttırıcam deneyerek o da vakit alıcak biraz
sen nasılsıın tatil nasıl
Bekliyoruz canımKaptanım işte bende ancak ozamana burdayım
Ay çok özlemişim hepinizi
Amin aminnn tatilde nerde olacaksın kuzumBen de niyet ettim tatile kadar 55 kilo olmaya amin çok amin daha fazlasında gözüm yok 55leri göreyim yeterli sonrası tatilden sonraya kalsın
Marmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağımAmin aminnn tatilde nerde olacaksın kuzum
Ben niyet etmeye de korkuyorum şu yaşıma kadar niyet edipte yaptigim tek sey oruç tutmak otesi olmadiBen de niyet ettim tatile kadar 55 kilo olmaya amin çok amin daha fazlasında gözüm yok 55leri göreyim yeterli sonrası tatilden sonraya kalsın
Ah canın vallahi benim artık vermem gerekiyordu bunun için de üst listeye girmem lazımdı o da cuma günü olacak inşallah ondan sonrası daha kolayBen niyet etmeye de korkuyorum şu yaşıma kadar niyet edipte yaptigim tek sey oruç tutmak otesi olmadi
Marmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım
Ama adım kadar eminim takıma ilk girdiğim kadar azimliyim kaptanımAy hadi bakalım
Eksi olmazsa iyi tatiller dilemeyiz
Sabah
Patatesli yumurta
Salatalık
1kk beyaz peynir
Öğlen
İki tabak kısır
Akşam
Bir muz
Küçük bir parça bitter çikolata
Bir bardak limonlu su+ 2 lt su
Spor: leslie 1mil,
Onemli olan cuma zatenBen de içeride şişsin de akşam tok hissedeyim diye niyet ettim canımyarınki tartı hiç aklıma geldi mi ki
Yehuuu bitmiştir bu işşşAma adım kadar eminim takıma ilk girdiğim kadar azimliyim kaptanımher hafta güzel eksilerle güzel eksileceğim
Kesinlikle kaptanım vallahi alt göbeğim bağımsızlık ilan etmiş durumda yok olsunYehuuu bitmiştir bu işşş
vallahi az kaldı yolun sonunaVay be geldin yolun sonuna tatlım
Gerçi koruma olayıda başka bir incelik istiyor
İyiyim canım deniz yürüyüş çık yemek ye gel cocuk olunca biraz hızlı ve yorucu geçiyor ama iyi memnun kaldık 9 10 saate yakın yol sürdü değdi çok şükür :)
canım bikini giyiyorsan alt karnını toplar zatenMarmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım
Hafif yüksek bel bikini altı kullanıyorum canım alt göbeği kapatıyotvallahi az kaldı yolun sonunadeneyerek bulcam bakalım kaptim
canım bikini giyiyorsan alt karnını toplar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?