Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hııım yaz geldi boşver diyetii sonbaharda gelsinler bakalım
Bir tanemmmmmmm bende geldim okumaya aklımdan burası hiç çıkmıyor arada okumaya geliyorum sessizce, belki okumuşsundur bizşm tayinimiz Diyarbakıra çıktı ben toplanmayla uğraşıyorum inşallah bir yerleşelim düzen kurayım bir buralarda olurum inşallah

Ay çok özlemişim hepinizi

yok kuzum okumamıştım hayırlı olsun mutlu oldun mu yoksa istemiyo muydun sanki istemiyodun diye hatırladım ama hayırlısı olur inşallah canım

Vay be geldin yolun sonuna tatlım
Gerçi koruma olayıda başka bir incelik istiyor
İyiyim canım deniz yürüyüş çık yemek ye gel cocuk olunca biraz hızlı ve yorucu geçiyor ama iyi memnun kaldık 9 10 saate yakın yol sürdü değdi çok şükür :)
Kaptanım işte bende ancak ozamana burdayım
Bekliyoruz canım kontrolü elden bırakmak yok aman ha

Ben niyet etmeye de korkuyorum şu yaşıma kadar niyet edipte yaptigim tek sey oruç tutmak otesi olmadi
Ah canın vallahi benim artık vermem gerekiyordu bunun için de üst listeye girmem lazımdı o da cuma günü olacak inşallah ondan sonrası daha kolay sen de kıracaksın şeytanın bacağını az kaldı

Sabah
Patatesli yumurta
Salatalık
1kk beyaz peynir

Öğlen
İki tabak kısır

Akşam
Bir muz
Küçük bir parça bitter çikolata

Bir bardak limonlu su+ 2 lt su
Spor: leslie 1mil,

Aslında tabak boyutu ve parça boyutlari da önemli. Küçücük kase var kocaman tabak var onlara da dikkat et bence canım.

vallahi az kaldı yolun sonuna deneyerek bulcam bakalım kaptim

Marmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım
canım bikini giyiyorsan alt karnını toplar zaten

vallahi az kaldı yolun sonuna deneyerek bulcam bakalım kaptim

canım bikini giyiyorsan alt karnını toplar zaten
Hafif yüksek bel bikini altı kullanıyorum canım alt göbeği kapatıyothilelik asla bitmez bendeama yine de kökten gitse hileliğe gerek kalmasa süper olacak onu da yapacağım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…