Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta ben de öyle deneyeceğim gece zor geliyor yapmak hem de sabah daha etkili diyorlar bakalım yığılıp kalmazsam yapacağım

13 Haziran
Sabah
4 dlm tb ekmek
Mantar peynir zeytin
3 yumurta haşlanmış
salata

akşam
1 tabak barbunyalı şehriye pilavı
Salata
2 bira

su 2 lt
Spor 45 dk yoga

Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1
Su artmis spor yapilmis ortim. Ekmek cok olmus diyecegim ama diger menulerine goz attim genelde bu sekilde yiyorsun kiloda verebiliyorsun nasil yapiyorsun bunu ben az kalori alsamda karbonhidrat yuksek olursa cok veremiyorum

Sabah sabah Leslie yaptım 45 dk ne zormuş aç karnına spor yapmak düşüp bayılacağım sandım
Oh oh ben hep sabah aç karnına yapıyorum o kadar iyi hissettiriyor ki gün içinde veya akşamdan çok üşeniyorumben de bu sabah 30 dk cardio ve 20 dk bölgesel yaptım

Oh oh ben hep sabah aç karnına yapıyorum o kadar iyi hissettiriyor ki gün içinde veya akşamdan çok üşeniyorumben de bu sabah 30 dk cardio ve 20 dk bölgesel yaptım
Bende hep gece yapiyorum sporu ya cuma eksi gelmemin sebebide bu sanirim persembe spor yapmayınca cumaya odem olmuyor diger gunler spor yuzundende hep artilarda geziyorum sanirim

Ben de en azından ölçüm için bir diyetisyene gitmek istiyorum canım yanı en azından bir hafta yüz yüze sonra ise online devam edebilirsin

Diyetisyenle görüştüm az önce, o tartıldığım şey doğruymuş. Onlar da aynı cihaz ile ölçüm yapıyorlarmış. Diyetisyen dışında da ücretsiz ölçüm yapan yerler bulabilirsin canım.
Bu hafta tahlillerimi yaptırıp haftaya diyetisyen eşliğinde devam etmeye karar verdim. Tabi burada da olacağım inşallah

Kızlar ben genelde bu 4 videoyu yapıyorum 15dk oluyor hepsi ama böyle bir terleme yok yani denemenizi tavsiye ederim.
matteroftime Anka
Çok eğlenceli duruyor şarkılar da süper inşallah becerebilim
Sabah sabah Leslie yaptım 45 dk ne zormuş aç karnına spor yapmak düşüp bayılacağım sandım
Cuma yaptım ben de güzel gitti, tartı öncesi yapıcam hep
Kesin beceremem ama bir deniyim ama ancak kahvaltıdan sonra yapabilirim
Ben de beceriksizim baya ama deniycem
Pazartesi kilo bildirimi tabi ki yine artiyim ama sadece 500 gr cik 2 kusur degil 1 kusur degil sadrce 500 gr cik eksi gelmis kadar mutluyum su an Cherry Mom kollontai
Artılar kulübüne hoş geldin

Canım haftada 7 gün spor yapacak kadar yiyor musun? Haftada 7 gün spor dediğinin içeriği ne? 7 gün cardio fitness pilates crossfitt vs yapamazsın yapmamalısın böyle bir spor temposunda ben 2500 kalori alıyordum yetmiyordu :/ 7 gün yoga yürüyüş vs yapılır kas çalışacaksan ve sporcu değilsen öyle bir hayatın yoksa 3 bilemedin 4 gün yapılır ara verilir kaslar dinlendirilir yoksa davul gibi şişer vücudun ve kasların sonrada pıs diye söner bigün bırakırsan bu konuya dikkat et! Karbonhidrat olmadan zaten zayıflatmaz yok öyle bi vücut yani! Karambole zayıflarsan herşey karambole olur, beslenme ve spor düzenin ne yediğün hepsi karambole olur. Önce vücudunu kendini ve yapabildiklerini keşfetmen lazım. Bu hafta biraz bildiklerimi paylaşayım istersen seninle
Hahahahahhaha biliyorum kuzum takılıyordum
Marmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım
Aaaa bende önümüzdeki ay Selimiye tarafına yerleşmeyi düşünüyorum bakalım nasipse orada yaşamak istiyorum bir süre, şehir hayatı yordu
Canım cumartesi 12si ve ben menü yazdım şuan listede 3 günlük bildirimler görünüyor lakin cumartesiden bugüne iki gün bildirim yapıldı bende akşamdan yaptım bildirimlerimi, ya tarihte ya bi yerde bi yanlışlık var
Su artmis spor yapilmis ortim. Ekmek cok olmus diyecegim ama diger menulerine goz attim genelde bu sekilde yiyorsun kiloda verebiliyorsun nasil yapiyorsun bunu ben az kalori alsamda karbonhidrat yuksek olursa cok veremiyorum
Ben ekmek yiyorum ya sabah yerim ama sadece akşam çok nadir gözüm açıktan dönmüşse ancak öyle. Evet yogayla başlamaya karar verdim düzenli gider bi aksilik olmazsa bakalım önemli olan ne kadar kalori Aldığın değil kaloriyi nereden aldığın
Pazartesi kilo bildirimi tabi ki yine artiyim ama sadece 500 gr cik 2 kusur degil 1 kusur degil sadrce 500 gr cik eksi gelmis kadar mutluyum su an Cherry Mom kollontai
Süper bu hafta 1 kg eksi gelmezsen kovalıycam peşinden bak ahahahahaha

Ben de içmelere gideceğim canım 1 hafta arkadaşlarla tatil yapacağız

Günaydınlar hanımlar
Kalori hesabı yapan canlarım buraya bir iki not bırakayım
Ağır sağlam kalori hesabı yazarsanız yağ oranı vs hesaplayıp günlük ihtiyacınız olan kaloriyi hesaplarsınız, piyasadaki en sağlıklı site sanırım. Ayrıca günlük andığınız KB andığınız proteinin iki katı olmalı. Eğer dört günden fazla ağır antrenmana girmiyorsanız (ağırlık kaldırma, crossfitt, fitness vb yani minimum jillian gibi ) orta hareketliyi seçebilirsiniz hesaplamada. Orada kaç gr KB kaç gr protein vs hesaplarında var aynı sitede. Yine açıklanması gereken yerler olursa ben bildiğim kalan detayları eklerim XOXO

Bende yapamıyorum ac karina spor dengem bozuluyor
Tek iyi tarafı akşam spor yapmak zor geliyor çok üşeniyordum yapmaya şimdi için rahat
Ooo çok iyi canım zor gelmezse zumba ve bölgesel yapacağım bir iki saat sonra akşam bana da zor geliyor öyle olunca sabahtan deniyim dedim iyi oldu gerçekten yorucu ama akşam kafam rahat eder
Bende hep gece yapiyorum sporu ya cuma eksi gelmemin sebebide bu sanirim persembe spor yapmayınca cumaya odem olmuyor diger gunler spor yuzundende hep artilarda geziyorum sanirim
Gece yaptığın için ödem yapıyordur canım sadece perşembe sabahtan yapmayı deneyebilirsin
Ben de tahlil yaptırmak istiyorum ama şimdi yaz geliyor pek evde olamayacağım diyetisyene de düzgün devam edemem inşallah Eylülde bir diyetisyenle görüşmek istiyorum şimdi kendime akıllı bir tartı bulmam lazım bir araştırayım
Çok eğlenceli duruyor şarkılar da süper inşallah becerebilim

Cuma yaptım ben de güzel gitti, tartı öncesi yapıcam hep

Ben de beceriksizim baya ama deniycem

Artılar kulübüne hoş geldin
tartı öncesi benim imkanım olmuyor ama merdiven inip çıkıyorum adım atıyorum en azından dans konusunda kendim kadar beceriksizini hiç görmedim düğün bile yapmadım kendimi rezil etmiyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…