- 29 Nisan 2016
- 3.080
- 11.883
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.341
Yok canım zor değil kesinlikle hemde çok eğlenceliKesin beceremem ama bir deniyim ama ancak kahvaltıdan sonra yapabilirim
Bu hafta ben de öyle deneyeceğim gece zor geliyor yapmak hem de sabah daha etkili diyorlar bakalım yığılıp kalmazsam yapacağımCanım bende herbalife klubünde yaptırdım iç yağlanmam Kasım suyum falan baya az çıktı. Bende istiyorum kilo veriyoruz ama yağdan mı sudan mı belli değil.
Evet canım geleneksel pazartesi artısı benimki hallederiz inşallah
Canım aç karna yapınca sanki etkisi daha çok oldu bende geçen hafta 30dk yaptım kahvaltı öncesi
Tabletten bakıyorum canım geçen hafta şifremi değişmiştim Allahtanyaptırabildin mi bari telefonu canım yoksa başka telefondan mı giriyorsun
Bunları biliyorum teşekkür ederim canım
Kızlar ben genelde bu 4 videoyu yapıyorum 15dk oluyor hepsi ama böyle bir terleme yok yani denemenizi tavsiye ederim.
matteroftime Anka
Yığılmazsın Yığılmazsın merak etme zor yapıyorum ama zorlandıkçada daha çok efor harcıyorumBu hafta ben de öyle deneyeceğim gece zor geliyor yapmak hem de sabah daha etkili diyorlar bakalım yığılıp kalmazsam yapacağım
Su artmis spor yapilmis ortim. Ekmek cok olmus diyecegim ama diger menulerine goz attim genelde bu sekilde yiyorsun kiloda verebiliyorsun nasil yapiyorsun bunu13 Haziran
Sabah
4 dlm tb ekmek
Mantar peynir zeytin
3 yumurta haşlanmış
salata
akşam
1 tabak barbunyalı şehriye pilavı
Salata
2 bira
su 2 lt
Spor 45 dk yoga
Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1
Bende yapamıyorum ac karina spor dengem bozuluyorSabah sabah Leslie yaptım 45 dk ne zormuş aç karnına spor yapmakdüşüp bayılacağım sandım
Oh oh ben hep sabah aç karnına yapıyorum o kadar iyi hissettiriyor ki gün içinde veya akşamdan çok üşeniyorumSabah sabah Leslie yaptım 45 dk ne zormuş aç karnına spor yapmakdüşüp bayılacağım sandım
Bende hep gece yapiyorum sporu yaOh oh ben hep sabah aç karnına yapıyorum o kadar iyi hissettiriyor ki gün içinde veya akşamdan çok üşeniyorumben de bu sabah 30 dk cardio ve 20 dk bölgesel yaptım
Ben de en azından ölçüm için bir diyetisyene gitmek istiyorum canım yanı en azından bir hafta yüz yüze sonra ise online devam edebilirsin
Var ama öyle biseyKısır ödemi nedense çok hoşuma gittikilolarıma bahane bulmuş gibi mutluyum.
Canım senin boyun ve hedef kilon nedir?
Çok eğlenceli duruyor şarkılar da süper inşallah becerebilim
Kızlar ben genelde bu 4 videoyu yapıyorum 15dk oluyor hepsi ama böyle bir terleme yok yani denemenizi tavsiye ederim.
matteroftime Anka
Cuma yaptım ben de güzel gitti, tartı öncesi yapıcam hepSabah sabah Leslie yaptım 45 dk ne zormuş aç karnına spor yapmakdüşüp bayılacağım sandım
Ben de beceriksizim baya ama deniycemKesin beceremem ama bir deniyim ama ancak kahvaltıdan sonra yapabilirim
Artılar kulübüne hoş geldinPazartesi kilo bildirimi tabi ki yine artiyim ama sadece 500 gr cik 2 kusur degil 1 kusur degil sadrce 500 gr cik eksi gelmis kadar mutluyum su anCherry Mom kollontai
Canım haftada 7 gün spor yapacak kadar yiyor musun? Haftada 7 gün spor dediğinin içeriği ne? 7 gün cardio fitness pilates crossfitt vs yapamazsın yapmamalısın böyle bir spor temposunda ben 2500 kalori alıyordum yetmiyordu :/ 7 gün yoga yürüyüş vs yapılır kas çalışacaksan ve sporcu değilsen öyle bir hayatın yoksa 3 bilemedin 4 gün yapılır ara verilir kaslar dinlendirilir yoksa davul gibi şişer vücudun ve kasların sonrada pıs diye söner bigün bırakırsan bu konuya dikkat et! Karbonhidrat olmadan zaten zayıflatmaz yok öyle bi vücut yani! Karambole zayıflarsan herşey karambole olur, beslenme ve spor düzenin ne yediğün hepsi karambole olur. Önce vücudunu kendini ve yapabildiklerini keşfetmen lazım. Bu hafta biraz bildiklerimi paylaşayım istersen seninleKiyafet alasim hic gelmiyorum idare ediyoum virusle zaten hem evde hem disarda esofmanla idare ediyorum. Vallaha haftada 7 gun spor yapiyorum cok nadir 6 gun oluyor . Sporun her turunu deniyorum sıkılana kadar yapiyorum sıkılınca degistiriyorum ama aktif spor hayatim diyebiliriz en az 1 bucuk saat spor yapiyorum. Yemek de ne piserse onu ye kafasindayim cogunlukla 1 ay oncesine kadar oyleydi aslinda 1 aydir isler zorlasinca her pisirdigimj yiyemiyorum gecen hafta biber dolmasi yapmistim onu bile yemedim hala aklimda bi yanim eksik kalmis gibi alt tarafi biber dolmasi yani ama diyette yemekler daha cok kiymet kazaniyor gibi. Bu hafta sakinim diyetisyene gidecegim sali gunu kafama uygun biri olursa kalan kilolarida verip artik korumaya gecmek istiyorum. Pek duzenli sistemim yok aslinda karambole zayifliyorum. Su an ki kilomla 83 kiloykenki mutsuzlugum ayni bu niye boyle anlamiyorum.
Hahahahahhaha biliyorum kuzum takılıyordumYa ya ama ben öyle birisi değilimmmbak ben sonuncuyum hiç açıklamazdım tebrik ederim canım
Ben her gün başka kişileri etiketleyeceğim menü listeme ortim yok ya bugün seni etiketliyeyim diyorum ne dersindün sağ olsun hzlsel cim yorumladı listemi☺
Aaaa bende önümüzdeki ay Selimiye tarafına yerleşmeyi düşünüyorum bakalım nasipse orada yaşamak istiyorum bir süre, şehir hayatı yorduMarmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım
Canım cumartesi 12si ve ben menü yazdım şuan listede 3 günlük bildirimler görünüyor lakin cumartesiden bugüne iki gün bildirim yapıldı bende akşamdan yaptım bildirimlerimi, ya tarihte ya bi yerde bi yanlışlık varCanım cumartesiden cumaya kadar tarih yani haftalık olarak yazıyoruz. Sen cumartesi menü yazmışmıydın. Ogün ben müsait değildimCherry Mom kaptanım halletmişti listeyi belki gözünden kaçmıştır onunda. Ya da biz listeyi paylaştıktan sonra sen yazdınsa o zamanda düzelmtemiyoruz.
Haftasonu olanlar oldu ortim artık cumaya kadar süper gitmemiz lazım. Hadi bakalım aç karna spor yapıldı mı ben birazdan kalkıp yapıcam
Ohhh cumaya katlanarak o eksi gelecek
Ben ekmek yiyorum ya sabah yerim ama sadece akşam çok nadir gözüm açıktan dönmüşse ancak öyle. Evet yogayla başlamaya karar verdim düzenli gider bi aksilik olmazsa bakalımSu artmis spor yapilmis ortim. Ekmek cok olmus diyecegim ama diger menulerine goz attim genelde bu sekilde yiyorsun kiloda verebiliyorsun nasil yapiyorsun bunuben az kalori alsamda karbonhidrat yuksek olursa cok veremiyorum
Süper bu hafta 1 kg eksi gelmezsen kovalıycam peşinden bak ahahahahahaPazartesi kilo bildirimi tabi ki yine artiyim ama sadece 500 gr cik 2 kusur degil 1 kusur degil sadrce 500 gr cik eksi gelmis kadar mutluyum su anCherry Mom kollontai
170 cm için 53 bile az bana sorarsan ben 150yim hedefim 50 falan yoksa sağlıksız bi zayıflık oluyor vücut o kilolara öyle inmiyor zaten kolay kolay ama sen bilirsin yineVar ama öyle bisey
1.70 boyum kilo hedefim 53 aslinda 50 ye mi indirsem hedefimi kararsizim
Ben de içmelere gideceğim canım 1 hafta arkadaşlarla tatil yapacağızCanım haftada 7 gün spor yapacak kadar yiyor musun? Haftada 7 gün spor dediğinin içeriği ne? 7 gün cardio fitness pilates crossfitt vs yapamazsın yapmamalısın böyle bir spor temposunda ben 2500 kalori alıyordum yetmiyordu :/ 7 gün yoga yürüyüş vs yapılır kas çalışacaksan ve sporcu değilsen öyle bir hayatın yoksa 3 bilemedin 4 gün yapılır ara verilir kaslar dinlendirilir yoksa davul gibi şişer vücudun ve kasların sonrada pıs diye söner bigün bırakırsan bu konuya dikkat et! Karbonhidrat olmadan zaten zayıflatmaz yok öyle bi vücut yani! Karambole zayıflarsan herşey karambole olur, beslenme ve spor düzenin ne yediğün hepsi karambole olur. Önce vücudunu kendini ve yapabildiklerini keşfetmen lazım. Bu hafta biraz bildiklerimi paylaşayım istersen seninle
Hahahahahhaha biliyorum kuzum takılıyordum
Aaaa bende önümüzdeki ay Selimiye tarafına yerleşmeyi düşünüyorum bakalım nasipse orada yaşamak istiyorum bir süre, şehir hayatı yordu
Canım cumartesi 12si ve ben menü yazdım şuan listede 3 günlük bildirimler görünüyor lakin cumartesiden bugüne iki gün bildirim yapıldı bende akşamdan yaptım bildirimlerimi, ya tarihte ya bi yerde bi yanlışlık var
Ben ekmek yiyorum ya sabah yerim ama sadece akşam çok nadir gözüm açıktan dönmüşse ancak öyle. Evet yogayla başlamaya karar verdim düzenli gider bi aksilik olmazsa bakalımönemli olan ne kadar kalori Aldığın değil kaloriyi nereden aldığın
Süper bu hafta 1 kg eksi gelmezsen kovalıycam peşinden bak ahahahahaha
Tek iyi tarafı akşam spor yapmak zor geliyor çok üşeniyordum yapmaya şimdi için rahatBende yapamıyorum ac karina spor dengem bozuluyor
Ooo çok iyi canım zor gelmezse zumba ve bölgesel yapacağım bir iki saat sonra akşam bana da zor geliyor öyle olunca sabahtan deniyim dedim iyi oldu gerçekten yorucu ama akşam kafam rahat ederOh oh ben hep sabah aç karnına yapıyorum o kadar iyi hissettiriyor ki gün içinde veya akşamdan çok üşeniyorumben de bu sabah 30 dk cardio ve 20 dk bölgesel yaptım
Gece yaptığın için ödem yapıyordur canım sadece perşembe sabahtan yapmayı deneyebilirsinBende hep gece yapiyorum sporu yacuma eksi gelmemin sebebide bu sanirim persembe spor yapmayınca cumaya odem olmuyor diger gunler spor yuzundende hep artilarda geziyorum sanirim
Ben de tahlil yaptırmak istiyorum ama şimdi yaz geliyor pek evde olamayacağım diyetisyene de düzgün devam edemem inşallah Eylülde bir diyetisyenle görüşmek istiyorum şimdi kendime akıllı bir tartı bulmam lazım bir araştırayımDiyetisyenle görüştüm az önce, o tartıldığım şey doğruymuş. Onlar da aynı cihaz ile ölçüm yapıyorlarmış. Diyetisyen dışında da ücretsiz ölçüm yapan yerler bulabilirsin canım.
Bu hafta tahlillerimi yaptırıp haftaya diyetisyen eşliğinde devam etmeye karar verdim. Tabi burada da olacağım inşallah
tartı öncesi benim imkanım olmuyor ama merdiven inip çıkıyorum adım atıyorum en azındanÇok eğlenceli duruyor şarkılar da süper inşallah becerebilim
Cuma yaptım ben de güzel gitti, tartı öncesi yapıcam hep
Ben de beceriksizim baya ama deniycem
Artılar kulübüne hoş geldin
Oh oh mis valla, aracınız olursa Selimiye taraflarında gezin görün çok güzel yerlerBen de içmelere gideceğim canım 1 hafta arkadaşlarla tatil yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?