- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.321
Canım cumartesiden cumaya kadar tarih yani haftalık olarak yazıyoruz. Sen cumartesi menü yazmışmıydın. Ogün ben müsait değildimCanım bu listedeki tarihler geçen haftada kafamı karıştırdı bu hafta sorayım dedim. Liste başlangıç 12 Haziran ise eğer ben dün menü paylaştım yok değil cumadan başlatıyorsan ki gördüğüm o, o zaman tarih 11 17 olacak, ben anlamadım çok bi sorayım dedim :)
Yok yavrum sabah sağlam yerim normalde dün acıktım çok geç olmuştu ondan yemedim yoksa bundan fazla yemeyi deniyorum ama her zaman yeme şansım olmuyor öyle çok çok :/ spora bi türlü başlayamadan ben, düzensiz yapabileceğim sporlardan hoşlanmıyorum sistem kurmam gerekiyor bi 5 aydır çok az spor yaptım, ama hazır hissediyorum kendimi yavaş yavaş spor için, su konusunda çok haklısın uğraşıyorum içmeyi unutuyorum
+2 kiloya kadar vücut aşağı yukarı hep oynayabilir bunu aklından hiç çıkarma sen artık
Sen hele bi bana anlatsan hergün ne yapıyorsun ne ediyorsun bu işler bu hale geliyor belki beraber bi çözüm buluruz senin bu bi eksi bi artılara! Kıyafetlere zayıflamana kadar aldırma yenide alma tavsiyem zayıflayınca hepten çözersin
Bende diyorum niye açıklamıyor
Şampiyonalara bakmışım sadecetebrikler canım bensiz daha iyi gibi
Tebrikler ortim dedim ben sana birinciyiz
Haftasonu olanlar oldu ortim artık cumaya kadar süper gitmemiz lazım. Hadi bakalım aç karna spor yapıldı mı ben birazdan kalkıp yapıcam13 Haziran
Bugün toparlayacağım inşallah
Sabah:
1 haşlanmış yumurta, 2-3 dilim ekmek, domates, salatalık, 1 dilim peynir, 3-4 zeytin, 2 küçük sosis, 2-3 çatal patates kızartması
Ara: 1 avuç çekirdek şekersiz çay, sade kahve
Akşam:
1 kase çorba, 1 Adana dürüm, küçük ayran
Ara: Şekersiz çay, sade kahve
Suyu ölçmedim dışardaydım
Spor yok
Cherry Mom ummhnisa
Ohhh cumaya katlanarak o eksi gelecekGünaydın kızlar
Dün yaptığım kaçamaklardan sonra korka korka tartıya çıktım ama şükür düne göre -300 cuma gününe göre -100 82,9 gördüm@redsonja87
Genelde dahiliye ye gidiyorsun oradan yönlendiriyorlar canım devlet hastanelerinde çok aşırı ilgilenmiyorlar tabi genellikle standart bir liste verip yolluyorlar ama tıp fakültesinde işleyiş daha farklı olabilirArkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum.
Tıp fakültesinde diyetisyene giden var mı acaba?
Randevu alıp gidersem olur mu yoksa yalnızca diğer birimlerin yönlendirdiği hastalarla mı ilgileniyorlar biliyor musunuz?
Böyle liste, tavsiye vs veriyorlar mı?
Ne çok soru sordum
Vücut analizi vs istersem özel bir yere gitmem lazım anlaşılan.Genelde dahiliye ye gidiyorsun oradan yönlendiriyorlar canım devlet hastanelerinde çok aşırı ilgilenmiyorlar tabi genellikle standart bir liste verip yolluyorlar ama tıp fakültesinde işleyiş daha farklı olabilir
Kaptanim ben hedefimi 55 yapsam olur muEylülde coşar buralar burcumnasılsın
O artık iyicene kucuk hesap yapmaya başladığında oluyorÇok haklısın canım henüz porsiyon kontrolünde başarılı değilim.
Kısırın odemini atarsan olursun bence64.8563 olur muyum cumaya ortimsu?
günaydın kızlar
Kaptanim ben hedefimi 55 yapsam olur mu
O artık iyicene kucuk hesap yapmaya başladığında oluyor
Kısırın odemini atarsan olursun bence
GünaydınGünaydın kızlaaar
Bu sabah cumaya göre +400le uyandım.
Daha çok bekliyordum buna şükreder oldum resmen.
matteroftime günaydım ortim sende durumkar nasıl
Ortim senin menün yine fena değildi pilav dışında gayet güzel adımın da var. Ben biraz abarttım haftasonu, neyse artıkCanım cumartesiden cumaya kadar tarih yani haftalık olarak yazıyoruz. Sen cumartesi menü yazmışmıydın. Ogün ben müsait değildimCherry Mom kaptanım halletmişti listeyi belki gözünden kaçmıştır onunda. Ya da biz listeyi paylaştıktan sonra sen yazdınsa o zamanda düzelmtemiyoruz.
Haftasonu olanlar oldu ortim artık cumaya kadar süper gitmemiz lazım. Hadi bakalım aç karna spor yapıldı mı ben birazdan kalkıp yapıcam
Ohhh cumaya katlanarak o eksi gelecek
Evet yaa bu hafta zumba yapmayı düşünüyorum uzun zamandır yapmıyordum şimdi 15 dk yaptım kafamdan öyle Bi ter akıyor ki anlatamam istersen sana da link atabilirim ben daha önce de çok faydasını görmüştümGünaydınOrtim ben de +350 deyim, ne kadar uyumluyuz Ama büyük bir rakam değil dikkat edersek yarına kadar bile gidebilir
Canım cuma hem misafirim vardı hemde ben misafirimi gönderince kendim yatılı misafirliğe gittimOrtim senin menün yine fena değildi pilav dışında gayet güzel adımın da var. Ben biraz abarttım haftasonu, neyse artıkSporu akşam yapabilicem bugün biraz midem bulanıyor keyfim yok
Zumba videosu süper olur Leslie yapıyorum full sıkılmıyımEvet yaa bu hafta zumba yapmayı düşünüyorum uzun zamandır yapmıyordum şimdi 15 dk yaptım kafamdan öyle Bi ter akıyor ki anlatamam istersen sana da link atabilirim ben daha önce de çok faydasını görmüştüm
Canım cuma hem misafirim vardı hemde ben misafirimi gönderince kendim yatılı misafirliğe gittimhaliyle de baya kaçırdım bende. Bu sabah eve gelebildim orda sadece adım atabildim spor yapamadım.
Kahvaltı yaptın mı miden neden bulanıyor acaba üşüttün falan mı
Zambaya ben de bakabilir miyim youtube sa uzun bulamadımEvet yaa bu hafta zumba yapmayı düşünüyorum uzun zamandır yapmıyordum şimdi 15 dk yaptım kafamdan öyle Bi ter akıyor ki anlatamam istersen sana da link atabilirim ben daha önce de çok faydasını görmüştüm
Canım cuma hem misafirim vardı hemde ben misafirimi gönderince kendim yatılı misafirliğe gittimhaliyle de baya kaçırdım bende. Bu sabah eve gelebildim orda sadece adım atabildim spor yapamadım.
Kahvaltı yaptın mı miden neden bulanıyor acaba üşüttün falan mı
Evet canım inşallah artık şu 69 dan kurtulmak istiyorum. Cumartesi günü arkadaşım herbalife kullanıyor onların klubüne götürdü beni vücud analizi yaptılar. Boyumu ben kısa biliyormuşum daha uzunmuşum buna sevindim ama iç yağlanmam kendi bağımsızlığını ilan etmiş resmen. O yüzden bu hafta inşallah biraz sıkı tutmak istiyorum.Zumba videosu süper olur Leslie yapıyorum full sıkılmıyımOlsun +350 400 ü çok kolay hallederiz hiç dert etmeyelim kahvaltı yapmadım o da etkilemiş olabilir, dün bütün gün dışarıda oturduk yağmur rüzgar vardı ara ara hava da biraz çarpmış olabilir. Ama bulantı dışında halsizlik vs yok bugün toparlarım diye umuyorum o yüzden
Ben de en azından ölçüm için bir diyetisyene gitmek istiyorum canım yanı en azından bir hafta yüz yüze sonra ise online devam edebilirsinVücut analizi vs istersem özel bir yere gitmem lazım anlaşılan.
Burada Ahmet efendi diye bir aktar var epey bilinen bir yer ve şubeleri de var farklı yerlerde. Orada vücut analizi yapan bir tartı var. Oraya gittim geçen gün ve durum vahim. Yağ oranım çok fazla ve kemik ağırlığım çok düşük.
Bana özel bir liste istiyorum. Online görüşmeler de pek benlik değil. En iyisi iyi bir diyetisyen bulup görüşmeye gideyim bu hafta
pazartesi genelde artı geliyoruz canım çok değil artın zaten cuma gününe kadar gider eksiye çok rahat geçersinGünaydın kızlaaar
Bu sabah cumaya göre +400le uyandım.
Daha çok bekliyordum buna şükreder oldum resmen.
matteroftime günaydım ortim sende durumkar nasıl
ne kadar uyumlusunuz gerçekten gramına kadar neredeyse aynıGünaydınOrtim ben de +350 deyim, ne kadar uyumluyuz Ama büyük bir rakam değil dikkat edersek yarına kadar bile gidebilir
yaptırabildin mi bari telefonu canım yoksa başka telefondan mı giriyorsun
Evettt çok iyiydik zaten hakettik
Dün bu mesajı yazarken telefon hakkın rahmetine kavuştu. Kayıtlı kalmış yeni gönderiyorum
Kesin beceremem ama bir deniyim ama ancak kahvaltıdan sonra yapabilirim
Kızlar ben genelde bu 4 videoyu yapıyorum 15dk oluyor hepsi ama böyle bir terleme yok yani denemenizi tavsiye ederim.
matteroftime Anka
Canım bende herbalife klubünde yaptırdım iç yağlanmam Kasım suyum falan baya az çıktı. Bende istiyorum kilo veriyoruz ama yağdan mı sudan mı belli değil.Ben de en azından ölçüm için bir diyetisyene gitmek istiyorum canım yanı en azından bir hafta yüz yüze sonra ise online devam edebilirsin
pazartesi genelde artı geliyoruz canım çok değil artın zaten cuma gününe kadar gider eksiye çok rahat geçersin
ne kadar uyumlusunuz gerçekten gramına kadar neredeyse aynıcuma günü ikinizden de aynı eksileri bekliyorum takipteyim
yaptırabildin mi bari telefonu canım yoksa başka telefondan mı giriyorsun
Canım aç karna yapınca sanki etkisi daha çok oldu bende geçen hafta 30dk yaptım kahvaltı öncesiSabah sabah Leslie yaptım 45 dk ne zormuş aç karnına spor yapmakdüşüp bayılacağım sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?