Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar, size bir şey sormak istiyorum.
Tıp fakültesinde diyetisyene giden var mı acaba?

Randevu alıp gidersem olur mu yoksa yalnızca diğer birimlerin yönlendirdiği hastalarla mı ilgileniyorlar biliyor musunuz?
Böyle liste, tavsiye vs veriyorlar mı?

Ne çok soru sordum

Canım cumartesiden cumaya kadar tarih yani haftalık olarak yazıyoruz. Sen cumartesi menü yazmışmıydın. Ogün ben müsait değildim Cherry Mom kaptanım halletmişti listeyi belki gözünden kaçmıştır onunda. Ya da biz listeyi paylaştıktan sonra sen yazdınsa o zamanda düzelmtemiyoruz.
Haftasonu olanlar oldu ortim artık cumaya kadar süper gitmemiz lazım. Hadi bakalım aç karna spor yapıldı mı ben birazdan kalkıp yapıcam
Günaydın kızlar
Dün yaptığım kaçamaklardan sonra korka korka tartıya çıktım ama şükür düne göre -300 cuma gününe göre -100 82,9 gördüm @redsonja87
Ohhh cumaya katlanarak o eksi gelecek

Genelde dahiliye ye gidiyorsun oradan yönlendiriyorlar canım devlet hastanelerinde çok aşırı ilgilenmiyorlar tabi genellikle standart bir liste verip yolluyorlar ama tıp fakültesinde işleyiş daha farklı olabilir

Genelde dahiliye ye gidiyorsun oradan yönlendiriyorlar canım devlet hastanelerinde çok aşırı ilgilenmiyorlar tabi genellikle standart bir liste verip yolluyorlar ama tıp fakültesinde işleyiş daha farklı olabilir
Vücut analizi vs istersem özel bir yere gitmem lazım anlaşılan.
Burada Ahmet efendi diye bir aktar var epey bilinen bir yer ve şubeleri de var farklı yerlerde. Orada vücut analizi yapan bir tartı var. Oraya gittim geçen gün ve durum vahim. Yağ oranım çok fazla ve kemik ağırlığım çok düşük.
Bana özel bir liste istiyorum. Online görüşmeler de pek benlik değil. En iyisi iyi bir diyetisyen bulup görüşmeye gideyim bu hafta

günaydın kızlar

Kaptanim ben hedefimi 55 yapsam olur mu

O artık iyicene kucuk hesap yapmaya başladığında oluyor

Kısırın odemini atarsan olursun bence

Kısır ödemi nedense çok hoşuma gitti kilolarıma bahane bulmuş gibi mutluyum.

Canım senin boyun ve hedef kilon nedir?

Günaydın kızlaaar
Bu sabah cumaya göre +400le uyandım.
Daha çok bekliyordum buna şükreder oldum resmen.
matteroftime günaydım ortim sende durumkar nasıl
Günaydın Ortim ben de +350 deyim, ne kadar uyumluyuz Ama büyük bir rakam değil dikkat edersek yarına kadar bile gidebilir

Ortim senin menün yine fena değildi pilav dışında gayet güzel adımın da var. Ben biraz abarttım haftasonu, neyse artık Sporu akşam yapabilicem bugün biraz midem bulanıyor keyfim yok

Günaydın Ortim ben de +350 deyim, ne kadar uyumluyuz Ama büyük bir rakam değil dikkat edersek yarına kadar bile gidebilir
Evet yaa bu hafta zumba yapmayı düşünüyorum uzun zamandır yapmıyordum şimdi 15 dk yaptım kafamdan öyle Bi ter akıyor ki anlatamam istersen sana da link atabilirim ben daha önce de çok faydasını görmüştüm
Ortim senin menün yine fena değildi pilav dışında gayet güzel adımın da var. Ben biraz abarttım haftasonu, neyse artık Sporu akşam yapabilicem bugün biraz midem bulanıyor keyfim yok
Canım cuma hem misafirim vardı hemde ben misafirimi gönderince kendim yatılı misafirliğe gittim haliyle de baya kaçırdım bende. Bu sabah eve gelebildim orda sadece adım atabildim spor yapamadım.
Kahvaltı yaptın mı miden neden bulanıyor acaba üşüttün falan mı

Zumba videosu süper olur Leslie yapıyorum full sıkılmıyım Olsun +350 400 ü çok kolay hallederiz hiç dert etmeyelim kahvaltı yapmadım o da etkilemiş olabilir, dün bütün gün dışarıda oturduk yağmur rüzgar vardı ara ara hava da biraz çarpmış olabilir. Ama bulantı dışında halsizlik vs yok bugün toparlarım diye umuyorum o yüzden

Zambaya ben de bakabilir miyim youtube sa uzun bulamadım

Evet canım inşallah artık şu 69 dan kurtulmak istiyorum. Cumartesi günü arkadaşım herbalife kullanıyor onların klubüne götürdü beni vücud analizi yaptılar. Boyumu ben kısa biliyormuşum daha uzunmuşum buna sevindim ama iç yağlanmam kendi bağımsızlığını ilan etmiş resmen. O yüzden bu hafta inşallah biraz sıkı tutmak istiyorum.

Ben de en azından ölçüm için bir diyetisyene gitmek istiyorum canım yanı en azından bir hafta yüz yüze sonra ise online devam edebilirsin
Günaydın kızlaaar
Bu sabah cumaya göre +400le uyandım.
Daha çok bekliyordum buna şükreder oldum resmen.
matteroftime günaydım ortim sende durumkar nasıl
pazartesi genelde artı geliyoruz canım çok değil artın zaten cuma gününe kadar gider eksiye çok rahat geçersin
ne kadar uyumlusunuz gerçekten gramına kadar neredeyse aynı cuma günü ikinizden de aynı eksileri bekliyorum takipteyim

Evettt çok iyiydik zaten hakettik

Dün bu mesajı yazarken telefon hakkın rahmetine kavuştu. Kayıtlı kalmış yeni gönderiyorum
yaptırabildin mi bari telefonu canım yoksa başka telefondan mı giriyorsun

Canım bende herbalife klubünde yaptırdım iç yağlanmam Kasım suyum falan baya az çıktı. Bende istiyorum kilo veriyoruz ama yağdan mı sudan mı belli değil.

Evet canım geleneksel pazartesi artısı benimki hallederiz inşallah
Sabah sabah Leslie yaptım 45 dk ne zormuş aç karnına spor yapmak düşüp bayılacağım sandım
Canım aç karna yapınca sanki etkisi daha çok oldu bende geçen hafta 30dk yaptım kahvaltı öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…