- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.301
İyiyim kaptanım tşkler anlayışınız için bel fıtığı başlangıcı var bende doğumdan sonra oldu ağrım olunca simavda muayene oldum nebilim gitmeseydim keşke doktorun yazdığı ilaçlar alerji yaptı acillik oldum elim yüzüm şişti kaşıntı dan duramadım en son gözümede vurunca şişlik kaşıntı tekrar gittim ilaç alerjisiymiş öyle onunla uğraştım oralarda şükür evime geldim başka bir sıkıntı yok.. Siz kızlar iyisinizdir inşallah pek takip edemedim özür bu hafta telafi ederimmelita09 hafta başında bir çarpı daha gelirse bozuşacağız
Geçmiç olsun merak ettik hayırdır canım
Tahmin ettim bilerek yapmadığını üzülme iyi misin ?
Eline sağlık Zeynepcim
kollontai birniyetmeselesi başarınız bu haftada yeni ortaklarınızla devam etsin inşallah kızlar
yarimuhendis C Cagrihilal1 dinamiti koymuş
Bu hafta inanıyorum ortim üç günde spor yapacak
Tatile çıkmak isteyip çıkamayanlar var kaptanımHerkes kaptana uydu tatilde
Ben de kaçacak gideceğim gün sayıyorumhııım yaz geldi boşver diyetii sonbaharda gelsinler bakalım
görürsün aşkım ne kaldı şurada 55e daha da az olursunBen de niyet ettim tatile kadar 55 kilo olmaya amin çok amin daha fazlasında gözüm yok 55leri göreyim yeterli sonrası tatilden sonraya kalsın
alt göbek başımızın belasıKesinlikle kaptanım vallahi alt göbeğim bağımsızlık ilan etmiş durumda yok olsun
canım çok geçmiş olsun kötü olmuş inşallah şimdi iyisindirİyiyim kaptanım tşkler anlayışınız için bel fıtığı başlangıcı var bende doğumdan sonra oldu ağrım olunca simavda muayene oldum nebilim gitmeseydim keşke doktorun yazdığı ilaçlar alerji yaptı acillik oldum elim yüzüm şişti kaşıntı dan duramadım en son gözümede vurunca şişlik kaşıntı tekrar gittim ilaç alerjisiymiş öyle onunla uğraştım oralarda şükür evime geldim başka bir sıkıntı yok.. Siz kızlar iyisinizdir inşallah pek takip edemedim özür bu hafta telafi ederim
Bence menülerine tam tahıllı buğday ekmeği ekleyebilirsin orti. Sabah 2 dilim akşam 1 dilimSabah salatalık domates peynir
Öğlen yok
Akşam karışık kızartma sebze (az yağda?)
Ezogelin çorbası
10000 adım
1.5 litre kadar su
Ya valla vakit bulabilirsem sıkılaşmak adına pilates araştırıyorum. Bebiş yanımda oynarken bende birkaç hareket yaparım diye düşünüyorum da bakalım napıcamNazarlık olsun canım benim yine de zararlı şeylere yönelmemişsin telafi edilebilir şeyler
Çok güzel canım benim tebrik ederimazcık birazcık 1 mile leslie bile yapsan ne güzel etki eder sana
Senin zıplarını sevsinler e miiii
Kısırı erken yemen iyi olmuş canım akşam da çok bir şey yememişsin zaten kurtarmışsın diyebiliriz ama şişirme etkisi var bulgurun yarın tartıda artı çıkarsan üzülme geçicidir
Genel olarak çok bir şey yememişsin canısııı yaaa diyetisyene gidene kadar ne gitse kardır diyosun
Tşkler canımBu hafta inanıyorum ortim üç günde spor yapacak
Tatile çıkmak isteyip çıkamayanlar var kaptanım
Ben de kaçacak gideceğim gün sayıyorum
görürsün aşkım ne kaldı şurada 55e daha da az olursun
alt göbek başımızın belası
canım çok geçmiş olsun kötü olmuş inşallah şimdi iyisindir
Çok haklısın canım henüz porsiyon kontrolünde başarılı değilim.Aslında tabak boyutu ve parça boyutlari da önemli. Küçücük kase var kocaman tabak var onlara da dikkat et bence canım.
Artın çok değil canım çok rahat toparlarsın pazartesi artı çıkmak çok doğalPazartesi kilo bildirimi: 73.600 Cuma’ya göre. +100 görünüyor ama bugün dikkat edip toparlayacağım. Yarına bir daha kontrol ederimCherry Mom Lizozom55
Cuma gününe kadar eksiye geçersin canım gayet iyi sabit olmakGünaydın kızlar hayırlı haftalar dilerim
Ben sabitim 83.9 kg
64.85Onemli olan cuma zaten
Eğer dikkat edersen canım olabilirsin diyete yeni başladığın için giden de çok olur ben iki hafta önce 1,6 vermiştim ödem için bir şeyler içebilirsin64.8563 olur muyum cumaya ortimsu?
Eğer dikkat edersen canım olabilirsin diyete yeni başladığın için giden de çok olur ben iki hafta önce 1,6 vermiştim ödem için bir şeyler içebilirsin
İnşallah ben de senin kadar verebilirim, harika bir şey olurEğer dikkat edersen canım olabilirsin diyete yeni başladığın için giden de çok olur ben iki hafta önce 1,6 vermiştim ödem için bir şeyler içebilirsin
Ayyy oley çok sevindim. Ben de sabit çıktım. Bugün itibariyle diyetisyenin yolladığı yemekleri yemeye başladım. 5 günün sonunda bakalım kaç kilo vereceğim meraklardayım..Günaydın kızlar
Dün yaptığım kaçamaklardan sonra korka korka tartıya çıktım ama şükür düne göre -300 cuma gününe göre -100 82,9 gördümredsonja87
Çok doğru canım haklısın ananas kabul tarçın taze zencefil limon ve yeşil çayla bir su hazırlamıştım sakıncası olur mu bilmem ama onun da faydasını görürsün ben bu hafta yapacağım tekrarDukan birası iyi gelmişti. Ona tekrar başlayayım en iyisi
Emziriyorum ya herhangi bir şey yapıp içerken korkuyorum canım. Danam beni bi bıraksa ne otlar ne çöpler karıştıracağım ah
Ay ne güzel ya geçenlerde yapmıştın hadi inşallah güzelce gider kilolar canımAyyy oley çok sevindim. Ben de sabit çıktım. Bugün itibariyle diyetisyenin yolladığı yemekleri yemeye başladım. 5 günün sonunda bakalım kaç kilo vereceğim meraklardayım..
Ananası da burada duydum bir araştırayım içindekiler normalde de tükettiğim şeyler zaten. Teşekkür ederimÇok doğru canım haklısın ananas kabul tarçın taze zencefil limon ve yeşil çayla bir su hazırlamıştım sakıncası olur mu bilmem ama onun da faydasını görürsün ben bu hafta yapacağım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?