Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyim kaptanım tşkler anlayışınız için bel fıtığı başlangıcı var bende doğumdan sonra oldu ağrım olunca simavda muayene oldum nebilim gitmeseydim keşke doktorun yazdığı ilaçlar alerji yaptı acillik oldum elim yüzüm şişti kaşıntı dan duramadım en son gözümede vurunca şişlik kaşıntı tekrar gittim ilaç alerjisiymiş öyle onunla uğraştım oralarda şükür evime geldim başka bir sıkıntı yok.. Siz kızlar iyisinizdir inşallah pek takip edemedim özür bu hafta telafi ederim

redsonja87 kalbin kadar temiz spor tablosu

Eline sağlık hazalcım teşekkür ederiz
Bu hafta inanıyorum ortim üç günde spor yapacak
Herkes kaptana uydu tatilde
Tatile çıkmak isteyip çıkamayanlar var kaptanım
hııım yaz geldi boşver diyetii sonbaharda gelsinler bakalım
Ben de kaçacak gideceğim gün sayıyorum
Ben de niyet ettim tatile kadar 55 kilo olmaya amin çok amin daha fazlasında gözüm yok 55leri göreyim yeterli sonrası tatilden sonraya kalsın
görürsün aşkım ne kaldı şurada 55e daha da az olursun
Kesinlikle kaptanım vallahi alt göbeğim bağımsızlık ilan etmiş durumda yok olsun
alt göbek başımızın belası
canım çok geçmiş olsun kötü olmuş inşallah şimdi iyisindir

Sabah salatalık domates peynir
Öğlen yok
Akşam karışık kızartma sebze (az yağda?)
Ezogelin çorbası
10000 adım
1.5 litre kadar su
Bence menülerine tam tahıllı buğday ekmeği ekleyebilirsin orti. Sabah 2 dilim akşam 1 dilim ekmeği tamamen hayatımızdan çıkartmamız gerekir diyenlerden olamıyorum hiç Afiyet olsun.

Ya valla vakit bulabilirsem sıkılaşmak adına pilates araştırıyorum. Bebiş yanımda oynarken bende birkaç hareket yaparım diye düşünüyorum da bakalım napıcam

Tşkler canım

Eğer dikkat edersen canım olabilirsin diyete yeni başladığın için giden de çok olur ben iki hafta önce 1,6 vermiştim ödem için bir şeyler içebilirsin

Dukan birası iyi gelmişti. Ona tekrar başlayayım en iyisi
Emziriyorum ya herhangi bir şey yapıp içerken korkuyorum canım. Danam beni bi bıraksa ne otlar ne çöpler karıştıracağım ah

Günaydın kızlar
Dün yaptığım kaçamaklardan sonra korka korka tartıya çıktım ama şükür düne göre -300 cuma gününe göre -100 82,9 gördüm redsonja87
Ayyy oley çok sevindim. Ben de sabit çıktım. Bugün itibariyle diyetisyenin yolladığı yemekleri yemeye başladım. 5 günün sonunda bakalım kaç kilo vereceğim meraklardayım..

Dukan birası iyi gelmişti. Ona tekrar başlayayım en iyisi
Emziriyorum ya herhangi bir şey yapıp içerken korkuyorum canım. Danam beni bi bıraksa ne otlar ne çöpler karıştıracağım ah
Çok doğru canım haklısın ananas kabul tarçın taze zencefil limon ve yeşil çayla bir su hazırlamıştım sakıncası olur mu bilmem ama onun da faydasını görürsün ben bu hafta yapacağım tekrar

Ayyy oley çok sevindim. Ben de sabit çıktım. Bugün itibariyle diyetisyenin yolladığı yemekleri yemeye başladım. 5 günün sonunda bakalım kaç kilo vereceğim meraklardayım..
Ay ne güzel ya geçenlerde yapmıştın hadi inşallah güzelce gider kilolar canım ben de artık kaçamak yapmayacağım ve ödem için bir şeyler hazırlayıp içeceğim inşallah işe yarar

Ananası da burada duydum bir araştırayım içindekiler normalde de tükettiğim şeyler zaten. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…