Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Xiaomi öneren çok fazla ama kullanmadım canım yaz dönüşü inşallah hedefimize daha çok yaklaşırızz

yok kuzum okumamıştım hayırlı olsun mutlu oldun mu yoksa istemiyo muydun sanki istemiyodun diye hatırladım ama hayırlısı olur inşallah canım
Canım hiç istemiyordum tayinimiz in çıkmasını neden dersen biz doğudan geleli 17 yıl oldu mardindeydik, ve 2 nci doğu geldi emeklisine 6 yıl kala buda düzenin bozulması demek evini almışsın eşyalarını yenilemişsin çocuklar büyümüş üniversiteye giden çocuğum, var üniversite sınavına girecek kızım herşeye sil baştan başlıyorsun, ilk başta 2 gün üzüldüm şoktan çıkana kadar burdaki, bütün düzeni bırakıyorsun, neyse bakalım hakkımızda hayırlısı buymuş

Buranın çok faydası oluyor muş kaptanım
ay edacım sende bizim bir parçamız oldun hemen gel inşallah

Marmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım
Bol bol gez canım

Son düzenleme:
Çok üzüldüm, umarım geçici ve basit bir sıkıntıdır.

Bu yediklerinle gün içerisinde enerjik olabiliyor musun canım?

Bugün güzel ve dengeli beslenmek için vaktin ve isteğin olur inşallah canım.
Enerjik değildim canım ama ağzımdan bisey geçmedi de
Ay menün cok hafif
Kabağa başlamışsın canim afiyet olsun kabak da ödem attirıyor bence

Bebeğimsu menün bir ha ri kaaa!!! Cumaya yine bombayı bırakacaksın sayfaya

Çocukların o evde kalsa diye mi düşündünüz cnm

Bebeğimsu menün bir ha ri kaaa!!! Cumaya yine bombayı bırakacaksın sayfaya
Ay inşallah canım bugün açlık krizleri yaşamadım Allahtan yarın da ananaslı ödem suyuna başlayacağım bakalım ne kadar etki edecek çarşamba anneme yemeğe gideceğim o günü hasarsız atlatmam lazım
Çok hafif bir menü kuzum afiyet olsun bu menülerle cuma günü güzel bir eksi gelir canım kesin bu hafta birinci olacağız

Sabah: 1 poset kahve
Öğle: 1 paket eti form
Aksam: 250 gram yogurt(130 kalori) 1 etli salata
2 küçük elma

2 litre su
Spor: 10bin adım
1 saat tempolu bisiklet sporum çok iyi oldu

Şimdi gördüm canım, spor çok güzel olmuş bugün
Menün bana az geldi ama sen kendini daha iyi bilirsin, yeterliyse gayet güzel

Kızlar bugünün öenüsü yukarıdaki listeye tek yazıyoruz değil mi (soru sorma sohbet vs buraya mı yazmalıyım
Evet, menümüzü ve sporumuzu o kısma yazıyoruz. Eğer oradan bir menüyü cevaplayacaksak alıntı yapıp buradan devam ediyoruz. Gerçi ben yanlışlıkla oraya yazmışım bugün, sonradan fark ettim ama düzeltme faslını kaçırmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…