- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.381
Boyun ve kilon çok güzelmiş aslında acaba sıkılaşman mı gerekiyor da sana fazla görünüyor kilon?Var ama öyle bisey
1.70 boyum kilo hedefim 53 aslinda 50 ye mi indirsem hedefimi kararsizim
Xiaomi öneren çok fazla ama kullanmadım canımBen de tahlil yaptırmak istiyorum ama şimdi yaz geliyor pek evde olamayacağım diyetisyene de düzgün devam edemem inşallah Eylülde bir diyetisyenle görüşmek istiyorum şimdi kendime akıllı bir tartı bulmam lazım bir araştırayım
Ben de kendime kilolu demem de ama kesinlikle sikilasmam lazımBoyun ve kilon çok güzelmiş aslında acaba sıkılaşman mı gerekiyor da sana fazla görünüyor kilon?
Ahh keşke boyum uzun olsaydı, azıcık kilo alsam paçalı tavuğa benziyorumBen de kendime kilolu demem de ama kesinlikle sikilasmam lazım
Arkadaşlar spor candır gerisi heyecandır
Tşkler canım inşallah hepberaber eksi gelelimArtın çok değil canım çok rahat toparlarsın pazartesi artı çıkmak çok doğal
Cuma gününe kadar eksiye geçersin canım gayet iyi sabit olmak
Bodur tavuk her daim piliçAhh keşke boyum uzun olsaydı, azıcık kilo alsam paçalı tavuğa benziyorum
Sporda da istikrar gerek. Yaparız inşallah
Canım hiç istemiyordum tayinimiz in çıkmasını neden dersen biz doğudan geleli 17 yıl oldu mardindeydik, ve 2 nci doğu geldi emeklisine 6 yıl kala buda düzenin bozulması demek evini almışsın eşyalarını yenilemişsin çocuklar büyümüş üniversiteye giden çocuğum, var üniversite sınavına girecek kızım herşeye sil baştan başlıyorsun, ilk başta 2 gün üzüldüm şoktan çıkana kadar burdaki, bütün düzeni bırakıyorsun, neyse bakalım hakkımızda hayırlısı buymuşyok kuzum okumamıştım hayırlı olsun mutlu oldun mu yoksa istemiyo muydun sanki istemiyodun diye hatırladım ama hayırlısı olur inşallah canım
Buranın çok faydası oluyor muş kaptanımVay be geldin yolun sonuna tatlım
Gerçi koruma olayıda başka bir incelik istiyor
İyiyim canım deniz yürüyüş çık yemek ye gel cocuk olunca biraz hızlı ve yorucu geçiyor ama iyi memnun kaldık 9 10 saate yakın yol sürdü değdi çok şükür :)
Bekliyoruz canımkontrolü elden bırakmak yok aman ha
ay edacım sende bizim bir parçamız oldun hemen gel inşallah
Bol bol gez canımMarmariste olacağım kaptanım 9 temmuz kilo bildirimimi yapıp yola çıkacağım
Enerjik değildim canım ama ağzımdan bisey geçmedi deÇok üzüldüm, umarım geçici ve basit bir sıkıntıdır.
Bu yediklerinle gün içerisinde enerjik olabiliyor musun canım?
Bugün güzel ve dengeli beslenmek için vaktin ve isteğin olur inşallah canım.
Ay menün cok hafifSabah
Soğanlı yumurta
Bir salatalık
Bir dilim tb ekmek
Öğlen
Bir fincan sütlü kahve
Akşam
Kabak spagetti
Bir kase salata
İki bardak şekersiz çay ve yarım cocostar
Su: 2 litre Spor: 30dk leslie, 15 dk bölgesel.
Cherry Mom hzlsel @ummhnisa
umarım geçmiştir sıkıntın, ben sıkılınca daha çok yiyorumBugun ailesel sebeplerden canım sıkkındı pek bisey yiyesim gelmedi
Sabah:2 elma 1 tabak domates
Akşam: 1 poşet kahve
Spor 10 bin adim
Su 1.5 litre
Bebeğimsu menün bir ha ri kaaa!!! Cumaya yine bombayı bırakacaksın sayfayaKahvaltı
2 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 4 zeytin, kiraz saplı çay, 1 çatal krem peynir
Ara
Litalif yulaf bar, karpuz, yeşil çay
Akşam
Fırında kabak(az zeytinyağı), 3 yk yoğurt, 5 yk haşlanmış bulgur
Ara
Beyaz çay
3 LT su/ 3 mil Leslie, 15 dk zumba, 30 dk bölgesel
Cherry Mom @ummhnisa redsonja87
Çok teşekkür ederim canımumarım geçmiştir sıkıntın, ben sıkılınca daha çok yiyorum
Çocukların o evde kalsa diye mi düşündünüz cnmCanım hiç istemiyordum tayinimiz in çıkmasını neden dersen biz doğudan geleli 17 yıl oldu mardindeydik, ve 2 nci doğu geldi emeklisine 6 yıl kala buda düzenin bozulması demek evini almışsın eşyalarını yenilemişsin çocuklar büyümüş üniversiteye giden çocuğum, var üniversite sınavına girecek kızım herşeye sil baştan başlıyorsun, ilk başta 2 gün üzüldüm şoktan çıkana kadar burdaki, bütün düzeni bırakıyorsun, neyse bakalım hakkımızda hayırlısı buymuş
Buranın çok faydası oluyor muş kaptanım
Bol bol gez canım
Ay inşallah canımBebeğimsu menün bir ha ri kaaa!!! Cumaya yine bombayı bırakacaksın sayfaya
Çok hafif bir menü kuzum afiyet olsunSabah
1 küçük tb üzerine beyaz yağsız peynir
1 tane çeri domates
2 dilim salatalık
Öğle
Kinoalı yeşil salata
Akşam
3 parça fırında mücver+yoğurt
Ara 1
Yarım yeşil elma
Ara 2
Şekersiz Türk kahvesi
Su 2.5 lt
Yürüme: 4323 adım (iş koşturmacası)
hzlsel Cherry Mom @ummhnisa
Spor yaparken sıkıntı olmadi dimiSabah
Soğanlı yumurta
Bir salatalık
Bir dilim tb ekmek
Öğlen
Bir fincan sütlü kahve
Akşam
Kabak spagetti
Bir kase salata
İki bardak şekersiz çay ve yarım cocostar
Su: 2 litre Spor: 30dk leslie, 15 dk bölgesel.
Cherry Mom hzlsel @ummhnisa
Olmadı şükür, aksine çok daha iyi hissediyorumSpor yaparken sıkıntı olmadi dimi
Sabah: 1 poset kahve
Öğle: 1 paket eti form
Aksam: 250 gram yogurt(130 kalori) 1 etli salata
2 küçük elma
2 litre su
Spor: 10bin adım
1 saat tempolu bisiklet sporum çok iyi oldu
Evet, menümüzü ve sporumuzu o kısma yazıyoruz. Eğer oradan bir menüyü cevaplayacaksak alıntı yapıp buradan devam ediyoruz. Gerçi ben yanlışlıkla oraya yazmışım bugün, sonradan fark ettim ama düzeltme faslını kaçırmışım.Kızlar bugünün öenüsü yukarıdaki listeye tek yazıyoruz değil mi (soru sorma sohbet vs buraya mı yazmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?