- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.361
Boyun daha uzunmuş ne güzelEvet canım inşallah artık şu 69 dan kurtulmak istiyorum. Cumartesi günü arkadaşım herbalife kullanıyor onların klubüne götürdü beni vücud analizi yaptılar. Boyumu ben kısa biliyormuşum daha uzunmuşum buna sevindim ama iç yağlanmam kendi bağımsızlığını ilan etmiş resmen. O yüzden bu hafta inşallah biraz sıkı tutmak istiyorum.
Olur canım bir bakayım bendehzlsel tRtı arıyorsan benimkinden tavsiye ederim biraz pahalı ama ben 5 yıldır kullanıyorum pilini dahi değiştirmedim, yağ iç yağ BMİ falan hepsini ölçüyor marka model yazabilirim istersen
Haftada 4-5 gün Leslie ya da yoga yapan aynı zamanda zayıflamak isteyen birine nasıl bir beslenme düzeni tavsiye edersinCanım haftada 7 gün spor yapacak kadar yiyor musun? Haftada 7 gün spor dediğinin içeriği ne? 7 gün cardio fitness pilates crossfitt vs yapamazsın yapmamalısın böyle bir spor temposunda ben 2500 kalori alıyordum yetmiyordu :/ 7 gün yoga yürüyüş vs yapılır kas çalışacaksan ve sporcu değilsen öyle bir hayatın yoksa 3 bilemedin 4 gün yapılır ara verilir kaslar dinlendirilir yoksa davul gibi şişer vücudun ve kasların sonrada pıs diye söner bigün bırakırsan bu konuya dikkat et! Karbonhidrat olmadan zaten zayıflatmaz yok öyle bi vücut yani! Karambole zayıflarsan herşey karambole olur, beslenme ve spor düzenin ne yediğün hepsi karambole olur. Önce vücudunu kendini ve yapabildiklerini keşfetmen lazım. Bu hafta biraz bildiklerimi paylaşayım istersen seninle
Hahahahahhaha biliyorum kuzum takılıyordum
Aaaa bende önümüzdeki ay Selimiye tarafına yerleşmeyi düşünüyorum bakalım nasipse orada yaşamak istiyorum bir süre, şehir hayatı yordu
Canım cumartesi 12si ve ben menü yazdım şuan listede 3 günlük bildirimler görünüyor lakin cumartesiden bugüne iki gün bildirim yapıldı bende akşamdan yaptım bildirimlerimi, ya tarihte ya bi yerde bi yanlışlık var
Ben ekmek yiyorum ya sabah yerim ama sadece akşam çok nadir gözüm açıktan dönmüşse ancak öyle. Evet yogayla başlamaya karar verdim düzenli gider bi aksilik olmazsa bakalımönemli olan ne kadar kalori Aldığın değil kaloriyi nereden aldığın
Süper bu hafta 1 kg eksi gelmezsen kovalıycam peşinden bak ahahahahaha
Zumbayı da çok seviyorum hatta bu sabah yapsam mı dedim sonra yarın yaparım dedimTek iyi tarafı akşam spor yapmak zor geliyor çok üşeniyordum yapmaya şimdi için rahat
Ooo çok iyi canım zor gelmezse zumba ve bölgesel yapacağım bir iki saat sonra akşam bana da zor geliyor öyle olunca sabahtan deniyim dedim iyi oldu gerçekten yorucu ama akşam kafam rahat eder
Gece yaptığın için ödem yapıyordur canım sadece perşembe sabahtan yapmayı deneyebilirsin
Ben de tahlil yaptırmak istiyorum ama şimdi yaz geliyor pek evde olamayacağım diyetisyene de düzgün devam edemem inşallah Eylülde bir diyetisyenle görüşmek istiyorum şimdi kendime akıllı bir tartı bulmam lazım bir araştırayım
tartı öncesi benim imkanım olmuyor ama merdiven inip çıkıyorum adım atıyorum en azındandans konusunda kendim kadar beceriksizini hiç görmedim düğün bile yapmadım kendimi rezil etmiyim diye
Kiralarsak eğer gelebilirizOh oh mis valla, aracınız olursa Selimiye taraflarında gezin görün çok güzel yerler
Evet canım öyleymişBoyun daha uzunmuş ne güzelZor işler bunlar ya yağdan vermek, diyet spor dengesini oturtmak falan
Benim hep sabah derslerim oluyor 9 da başlıyor en az 8de kalkmak lazım o da zor geliyor program değişince bugünümü boşaltmışlar ben de rahat rahat yaptım ama imkan oldukça sabah yapmaya çalışacağım hem de daha dinç oluyorsunZumbayı da çok seviyorum hatta bu sabah yapsam mı dedim sonra yarın yaparım dedimbi de vücudum alıştığı için her gün saat 9.10 da kalkıyorum 9.35 gibi de spora başlıyorum
Kiralarsak eğer gelebiliriz
Bu tavsiyeden bende faydalanayımHaftada 4-5 gün Leslie ya da yoga yapan aynı zamanda zayıflamak isteyen birine nasıl bir beslenme düzeni tavsiye edersin
Hoşgeldin canım ilk sayfada form var onu doldurup buraya atar mısınKızlar takıma katılabilir miyim
Oo öğretmenler çoğaldı takımdaKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) sonsuz umut
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:75-76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: öğretmen(çalışmıyor)
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çoçuk 1 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik emzirme dönemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloların fiziksel ve psikolojik olarak beni rahatsız etmesi
Aynen öyle canım hadi bakalımBenim hep sabah derslerim oluyor 9 da başlıyor en az 8de kalkmak lazım o da zor geliyor program değişince bugünümü boşaltmışlar ben de rahat rahat yaptım ama imkan oldukça sabah yapmaya çalışacağım hem de daha dinç oluyorsun
Hoş geldin canım ben Zeynep kaptan yardımcısıyımKATILIM FORMU
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloların fiziksel ve psikolojik olarak beni rahatsız etmesi
Hoş geldin canım ben de Hazal kaptan yardımcısıyım inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsınKATILIM FORMU
Eski kiloma donmek istiyorum da ondan yoksa önünü alamam170 cm için 53 bile az bana sorarsan ben 150yim hedefim 50 falan yoksa sağlıksız bi zayıflık oluyor vücut o kilolara öyle inmiyor zaten kolay kolay ama sen bilirsin yine
Karbonhidrati ne kadar kismaya calissamda iki kati oluyor zaten herseyde var mubarek. Bende fatsecret kullaniyorum. 1600 bazal metabolizma hizim 1300 kalori alıyorum. Eksiyi cuma zar zor goruyorum. Hareketsiz secenegiyle yapiyorum butun hesaplari ama en az 6 gun hic bisey yapmasam yuruyorum. Yemegi en en gec 6 dan once yemis oluyorum. Ama bende biseyler ters gidiyor. Eksi gelmek icin pazartesinden itibaren sıkmaya calisiyorum ogunleri sebze yemegiyle geciriyorum hele son iki gun pilav ekmek falan yememeye calisiyorum zar zor eksiyi goruyorum.Günaydınlar hanımlar
Kalori hesabı yapan canlarım buraya bir iki not bırakayım
Ağır sağlam kalori hesabı yazarsanız yağ oranı vs hesaplayıp günlük ihtiyacınız olan kaloriyi hesaplarsınız, piyasadaki en sağlıklı site sanırım. Ayrıca günlük andığınız KB andığınız proteinin iki katı olmalı. Eğer dört günden fazla ağır antrenmana girmiyorsanız (ağırlık kaldırma, crossfitt, fitness vb yani minimum jillian gibi ) orta hareketliyi seçebilirsiniz hesaplamada. Orada kaç gr KB kaç gr protein vs hesaplarında var aynı sitede. Yine açıklanması gereken yerler olursa ben bildiğim kalan detayları eklerim XOXO
7 gun kardio yaptigimda oluyor kardio yuruyus bolgesel ayni gun yaptigimda oluyor. Son gunlerde yuruyus agirlikli spor yapiyorum 1 saat yuruyorum yarim saat ya da 20 dk bolgesel yapiyorum. Butun sporlari sirayla deniyorum degistire degistire. Bos gecirmiyorum yapabildigim kadar kalori acigi yaratmaya calisiyorum. Yinede hesapladigim gibi olmuyor. Pazartesinden sonra surekli stresim.Canım haftada 7 gün spor yapacak kadar yiyor musun? Haftada 7 gün spor dediğinin içeriği ne? 7 gün cardio fitness pilates crossfitt vs yapamazsın yapmamalısın böyle bir spor temposunda ben 2500 kalori alıyordum yetmiyordu :/ 7 gün yoga yürüyüş vs yapılır kas çalışacaksan ve sporcu değilsen öyle bir hayatın yoksa 3 bilemedin 4 gün yapılır ara verilir kaslar dinlendirilir yoksa davul gibi şişer vücudun ve kasların sonrada pıs diye söner bigün bırakırsan bu konuya dikkat et! Karbonhidrat olmadan zaten zayıflatmaz yok öyle bi vücut yani! Karambole zayıflarsan herşey karambole olur, beslenme ve spor düzenin ne yediğün hepsi karambole olur. Önce vücudunu kendini ve yapabildiklerini keşfetmen lazım. Bu hafta biraz bildiklerimi paylaşayım istersen seninle
Hahahahahhaha biliyorum kuzum takılıyordum
Aaaa bende önümüzdeki ay Selimiye tarafına yerleşmeyi düşünüyorum bakalım nasipse orada yaşamak istiyorum bir süre, şehir hayatı yordu
Canım cumartesi 12si ve ben menü yazdım şuan listede 3 günlük bildirimler görünüyor lakin cumartesiden bugüne iki gün bildirim yapıldı bende akşamdan yaptım bildirimlerimi, ya tarihte ya bi yerde bi yanlışlık var
Ben ekmek yiyorum ya sabah yerim ama sadece akşam çok nadir gözüm açıktan dönmüşse ancak öyle. Evet yogayla başlamaya karar verdim düzenli gider bi aksilik olmazsa bakalımönemli olan ne kadar kalori Aldığın değil kaloriyi nereden aldığın
Süper bu hafta 1 kg eksi gelmezsen kovalıycam peşinden bak ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?