Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Boyun daha uzunmuş ne güzel Zor işler bunlar ya yağdan vermek, diyet spor dengesini oturtmak falan

Haftada 4-5 gün Leslie ya da yoga yapan aynı zamanda zayıflamak isteyen birine nasıl bir beslenme düzeni tavsiye edersin

Zumbayı da çok seviyorum hatta bu sabah yapsam mı dedim sonra yarın yaparım dedimbi de vücudum alıştığı için her gün saat 9.10 da kalkıyorum 9.35 gibi de spora başlıyorum
Oh oh mis valla, aracınız olursa Selimiye taraflarında gezin görün çok güzel yerler
Kiralarsak eğer gelebiliriz

Boyun daha uzunmuş ne güzel Zor işler bunlar ya yağdan vermek, diyet spor dengesini oturtmak falan
Evet canım öyleymiş
Biraz uğraşmak lazım bu diyet işini çözebilmek için ben ilk defa böyle uzun soluklu Bi diyet yapıyorum ama öyle bildiğim Bi şeyler yok kafama göre takılıyorum. 16 kilo verdim ama nasıl verdim hiç sorma yani

kollontai canım tarih yanlış olmuştur bende bakmamıştım ona takılma 3 günlük menü paylaşımında 1 gün eksiğin var demek ki cuma mı paylaşmadın menünü

Zumbayı da çok seviyorum hatta bu sabah yapsam mı dedim sonra yarın yaparım dedimbi de vücudum alıştığı için her gün saat 9.10 da kalkıyorum 9.35 gibi de spora başlıyorum

Kiralarsak eğer gelebiliriz
Benim hep sabah derslerim oluyor 9 da başlıyor en az 8de kalkmak lazım o da zor geliyor program değişince bugünümü boşaltmışlar ben de rahat rahat yaptım ama imkan oldukça sabah yapmaya çalışacağım hem de daha dinç oluyorsun

KATILIM FORMU

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) sonsuz umut
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:75-76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: öğretmen(çalışmıyor)
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çoçuk 1 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik emzirme dönemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloların fiziksel ve psikolojik olarak beni rahatsız etmesi

Oo öğretmenler çoğaldı takımda
Tekrar Hoşgeldin canım buraya düzenli gelirsen menülerini sporunu aksatmadan yazarsan mutlaka kilo verirsin.
Menü ve sporumuzu yazdığımız başka bir sayfa var en üstte etiketli akşam yeme işin bitince oraya yazabilirsin

Aynen öyle canım hadi bakalım
Hoş geldin canım ben Zeynep kaptan yardımcısıyım

Hoş geldin canım ben de Hazal kaptan yardımcısıyım inşallah hedeflediğin kiloya ulaşırsın

170 cm için 53 bile az bana sorarsan ben 150yim hedefim 50 falan yoksa sağlıksız bi zayıflık oluyor vücut o kilolara öyle inmiyor zaten kolay kolay ama sen bilirsin yine
Eski kiloma donmek istiyorum da ondan yoksa önünü alamam bide hala yağliyim aslinda spor yapmış olsaydım boyle olmayacakti

Karbonhidrati ne kadar kismaya calissamda iki kati oluyor zaten herseyde var mubarek. Bende fatsecret kullaniyorum. 1600 bazal metabolizma hizim 1300 kalori alıyorum. Eksiyi cuma zar zor goruyorum. Hareketsiz secenegiyle yapiyorum butun hesaplari ama en az 6 gun hic bisey yapmasam yuruyorum. Yemegi en en gec 6 dan once yemis oluyorum. Ama bende biseyler ters gidiyor. Eksi gelmek icin pazartesinden itibaren sıkmaya calisiyorum ogunleri sebze yemegiyle geciriyorum hele son iki gun pilav ekmek falan yememeye calisiyorum zar zor eksiyi goruyorum.

7 gun kardio yaptigimda oluyor kardio yuruyus bolgesel ayni gun yaptigimda oluyor. Son gunlerde yuruyus agirlikli spor yapiyorum 1 saat yuruyorum yarim saat ya da 20 dk bolgesel yapiyorum. Butun sporlari sirayla deniyorum degistire degistire. Bos gecirmiyorum yapabildigim kadar kalori acigi yaratmaya calisiyorum. Yinede hesapladigim gibi olmuyor. Pazartesinden sonra surekli stresim.

-1 zor cikar benden

Kızlar alıntılayamadım pek spor yapamıyorum ama yeme işini düzene sokmak işe yatıracaktır diye düşünüyorum bende memlekette olacağım 2 ay günlük ip atlama hedeflerim var ama bakalım artık inş zayıflarım çünkü ilk defa bu kiloları görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…