Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

12-18 Haziran Menü Paylaşım Listesi

M monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
redsonja87
kollontai

matteroftime
Anka
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Lizozom55

furusan

Cherry Mom kaptanım melita09 takip etmeye devam edicez mi sadece tartı bildirimi yapıyor.
Anka canım senden de menülerinde bugünden sonra, görmesek keşke çok aksatıyorsun menü yazmayı

SonsuzUmut canım seni de listeye önümüzdeki hafta ekliycem olur mu. Sen yine de bu hafta menülerini hep yaz aksatma

Evet canım çok haklısın yaa ben bi türlü adapte olamadım telefonum da bozuldu tabletten girmesi de yazması da zor oldu. Cherry Mom canım ben cuma izine ayrılayım. Cuma günü bildirim gönderirim. Gel git gel git oldu ama psikolojik olarak çok iyi değilim uyum sağlayamıyorum

Günaydın herkesee ben bugün cardio yapmayacağım hiç içimden gelmiyor gelse çoktan yataktan kalkmıştım bilesadece bel ve karın çalışacağım

Veeee 1 haftalık ip atlama challenge yapmaya başlıyorum bugün her gün 1000 tane ip en fazla 10 dkmı alır diye düşünüyorum. Bunu yapanları da izledim de üst bacaktan 2-4cm arası incelmişler baya iyi ve sadece 7 günde

Tmm canı m

İkimizde makarna yemişiz yaa tam orti olduk bu hafta.
Canım menün iyi kendini iyi hissettiğinde sporu da aksatma olur mu
Sadece menü yazma kısmında sıkıntı oluyorsa senin için izine ayrılmana gerek yok canım.

Kendi takımlarımda da menü yazmaya çok üşenirdim o konuda istikrar sağlayamıyorum bi türlü. Ama onun dışında böyle bi halsizlik hep uyku hali var üzerimde.

Günaydın kızlar
Menün güzel canım, ben makarnaya pişman oldum ama hiç doymadım nefsim de doymadı az yiyince

Bu 1000 tane tek seferde mi olmalı

Bu 1000 tane tek seferde mi olmalı
Ya aslında çok es verilmemeli bence yani takılırsın 10 15 sn dinlenip devam ya da 100er 100er atlayıp mola verebilirsin ben hiç ara vermeden takılsam da hemen devam ediyorum. İlk defa atlayacaksan senin için çok zor olur ve hamlarsın denemeni tavsiye etmem az az atlayıp sonra arttırmanı öneririm

Ya Aşında bir haftadır atlıyorum ama 10-5 bölüyordum denileceğim bakalım Aynn 100 den sonra tıkanıyor insan

Olur canım bir bakayım bende
Canim fotoğrafını ekledim tartımın :)
Haftada 4-5 gün Leslie ya da yoga yapan aynı zamanda zayıflamak isteyen birine nasıl bir beslenme düzeni tavsiye edersin
Extrem spor yapmayan herkes için aşağı yukarı aslında aynı şeyler geçerli 1200 kalorinin altına inmemek sağlık için önemli canım :) karbonhidrat mutlaka almak gerekli proteinin gr olarak iki katı olması gerekiyor. Ağır Sağlam’ın web sitesinde daha detaylı bilgiler var ama en önemlisi sağlıklı bi düzen oturtmak, ekmek şeker vs zaten tüketmiyorsan sorunyok, ekmek beyaz ekmek olmazsa çok iyi :) ilk aklıma gelenler bunlar, ama spor varsa protein yeterli miktarda alınmalı ve KB
kollontai canım tarih yanlış olmuştur bende bakmamıştım ona takılma 3 günlük menü paylaşımında 1 gün eksiğin var demek ki cuma mı paylaşmadın menünü
Neyse ben daha karıştırmayım ortalığı demeye çalıştığım şuydu aslında ben 11inde paylaşmadım yani cuma, 12sinde paylaştım cumartesi ve liste 12sinden başlıyorsa ben çarpı almamalıydım iki haftadır böyle o yüzden sordum hangi gün başlıyor diye :)
Canım hareketsiz yapıyorsun ama sen hergün spor yapıyorsun o zaman hareketli olanı seçeceksin haftada 3 gün antreman işaretle ki doğru hesap yapılsın :) dediğim gibi hergün yürüyüş tamam ama hergün cardio yada hepsi bi anda sistemiz bir spor düzenin var ise o şekilde sadece içi boş şişersin

Eklentiler

• 9265522D-9B2F-4539-9BD5-F51FEA74BA67.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 22
Evet ama hareketsizi sectigim icin kilo vermem kesapladigimdan fazla olmasi lazim. Hareketli dediginde ne tarz bir spor algiliyor bilmiyorum belki yaptigim spor sectigim etkinlige az gelir diye hareketsizi seciyorum ne kadar haeeket edeesen kalori alimin ona gore yukseliyor. Hareketliyi secip yuksek kalori alip istedigi sporu veremezsem diye korkuyorum biraz ondan hareketsizi seciyorum secenek olarak mantiken aldigim kaloriye gore kili vermem lazim sporuda yapinca ekstra acik yaratms oluyorum. Daha fazla ve rahat kilo vermem lazim. Bugun yine tarti beni cok tarti ahh bu tarti. Bugun diyetisyene gidiyorum bakalim o ne diyecek anlasabilirsrk onun listesiyle devam edecegim dun ekmegi hem sabah hem aksam yedim hop arti +1.5 olmusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…