Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım tarih yanlış yazılmış dedim ya cuma paylaşmadın için çarpı aldın. Çokta önemli bişey değil aslında 1 gün. Tarihi cumadan değilde cumartesiden yazmışız

Sabah sporumu da yaptım bugün -500 görünce sabah sporuna kanım kaynadı boş derslerimi spor yapmak için kullanmam gözlerim yaşlı akşama doğru zor gelmezse kol karın bacak çalışırım
Helal olsun ben yine +1.5 oldum dun lahana buldum migrosta ohh dedim iyi odem falan kalmaz bende oda acayip sisirdi beni kisa surede ictim 1 lt suyu ondan mi oldu bilmem.

Sağ ol canım bir bakayım
Helal olsun ben yine +1.5 oldum dun lahana buldum migrosta ohh dedim iyi odem falan kalmaz bende oda acayip sisirdi beni kisa surede ictim 1 lt suyu ondan mi oldu bilmem.
Hay Allah lahana ya nasıl artı olabilir çok geç içmediysen suyu yapmaması lazım ama her yiyecek herkese iyi gelmiyor canım inşallah bugün diyetisyen ile görüşmen iyi geçer ve bu durum çözülür
Kızlar aşı herkese açılmış, ben sabah randevu alıp oldum hemen
ben geçen hafta olmuştum canım ama kol çalışırken çok fena ağrıyor hala sol kolum

Çok geçmiş olsun canım Kol ağrısı çok kişide oluyormuş, ben de korkarak bekliyorum ne zaman başlıycak diye. Bir de bilgisayarla çalışıyorum hep inşallah çok etkilemez

Çok geçmiş olsun canım Kol ağrısı çok kişide oluyormuş, ben de korkarak bekliyorum ne zaman başlıycak diye. Bir de bilgisayarla çalışıyorum hep inşallah çok etkilemez
Benim ertesi gün olmuştu ağrım canım ama sonra geçmişti zaten daha çok kolu spor amaçlı kaldır indir yaparken ağrıyor işine bir engel olacağını sanmıyorum o yüzden

Ayyyy ben önceden hiç takılmadan 1000 tane ipi atlamıştım rekorumdu. Az önce atlamaya başladım tekrardan veeeeee 1350 tane atladım hiç takılmadan bir nebze şu anda nabzımı yerine oturtmaya çalışıyorum ama olsun

Harikasın bebeğim artık dinlenmeyi hak ettin

Ankacım telefonsuz haklısın bu iş yürümüyor elimiz kolumuz olmuş en pratik yol tabiki haklısın telefonun yapılması uzun mu sürer ?
Asıl psikoloji kötüyken takımı bırakma bence şimdi en azından takım için kendini tutuyorsundur çıkınca her canın sıkıldı mı kendini yemek başında bulmak var benim gönlüm çıkmandan yana değil bence toparlarsın canım

Merhaba hoşgeldin canım takımımıza
Ben takım kaptanı Esra kusura bakma tatildeyim seyrek giriyorum sağolsun kızçeler ilgilenmiş senle
Emzirme devam ediyor galiba değil mi ? Ediyorsa süper hızlı gider kilolar

yarimuhendis Canım Sümela Manastırı ziyaretçi kabul etmiyormuş restorasyon nedeniyle . Trabzon'a 1 saat neredeyse ,sence yine de gidilmeli mi dışarıdan bakmak için yoksa gitmeyelim mi ne dersin?
Canım kapısına kadar gidiyorsun o mimariyi görüyorsun eğer gerçekten çok görmek istiyorsan git derim içinde kalmasın hiç olmazsa o güzel yolları doğayla kaynaşırsın o yollardan gitmek bile huzur veriyor insanamimarisini biliyorum ben asıl içini gezmek isterdim dersen gitme

Ortim yumurta salatası cok besleyici geliyor kulağa. runib gibi iki kare cikolata yemissindir ınsalalh

Hiçbir fikrim yok sadece internetten fotosunu gördüm gideriz diye düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…