- 29 Nisan 2016
- 3.078
- 11.881
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.421
Canım tarih yanlış yazılmış dedim ya cuma paylaşmadın için çarpı aldın. Çokta önemli bişey değil aslında 1 gün. Tarihi cumadan değilde cumartesiden yazmışızCanim fotoğrafını ekledim tartımın :)
Extrem spor yapmayan herkes için aşağı yukarı aslında aynı şeyler geçerli 1200 kalorinin altına inmemek sağlık için önemli canım :) karbonhidrat mutlaka almak gerekli proteinin gr olarak iki katı olması gerekiyor. Ağır Sağlam’ın web sitesinde daha detaylı bilgiler var ama en önemlisi sağlıklı bi düzen oturtmak, ekmek şeker vs zaten tüketmiyorsan sorunyok, ekmek beyaz ekmek olmazsa çok iyi :) ilk aklıma gelenler bunlar, ama spor varsa protein yeterli miktarda alınmalı ve KB
Neyse ben daha karıştırmayım ortalığı demeye çalıştığım şuydu aslında ben 11inde paylaşmadım yani cuma, 12sinde paylaştım cumartesi ve liste 12sinden başlıyorsa ben çarpı almamalıydım iki haftadır böyle o yüzden sordum hangi gün başlıyor diye :)
Canım hareketsiz yapıyorsun ama sen hergün spor yapıyorsun o zaman hareketli olanı seçeceksin haftada 3 gün antreman işaretle ki doğru hesap yapılsın :) dediğim gibi hergün yürüyüş tamam ama hergün cardio yada hepsi bi anda sistemiz bir spor düzenin var ise o şekilde sadece içi boş şişersin
Helal olsun ben yine +1.5 oldumSabah sporumu da yaptımbugün -500 görünce sabah sporuna kanım kaynadı boş derslerimi spor yapmak için kullanmam gözlerim yaşlı akşama doğru zor gelmezse kol karın bacak çalışırım
Sağ ol canım bir bakayımCanim fotoğrafını ekledim tartımın :)
Extrem spor yapmayan herkes için aşağı yukarı aslında aynı şeyler geçerli 1200 kalorinin altına inmemek sağlık için önemli canım :) karbonhidrat mutlaka almak gerekli proteinin gr olarak iki katı olması gerekiyor. Ağır Sağlam’ın web sitesinde daha detaylı bilgiler var ama en önemlisi sağlıklı bi düzen oturtmak, ekmek şeker vs zaten tüketmiyorsan sorunyok, ekmek beyaz ekmek olmazsa çok iyi :) ilk aklıma gelenler bunlar, ama spor varsa protein yeterli miktarda alınmalı ve KB
Neyse ben daha karıştırmayım ortalığı demeye çalıştığım şuydu aslında ben 11inde paylaşmadım yani cuma, 12sinde paylaştım cumartesi ve liste 12sinden başlıyorsa ben çarpı almamalıydım iki haftadır böyle o yüzden sordum hangi gün başlıyor diye :)
Canım hareketsiz yapıyorsun ama sen hergün spor yapıyorsun o zaman hareketli olanı seçeceksin haftada 3 gün antreman işaretle ki doğru hesap yapılsın :) dediğim gibi hergün yürüyüş tamam ama hergün cardio yada hepsi bi anda sistemiz bir spor düzenin var ise o şekilde sadece içi boş şişersin
Hay Allah lahana ya nasıl artı olabilir çok geç içmediysen suyu yapmaması lazım ama her yiyecek herkese iyi gelmiyor canım inşallah bugün diyetisyen ile görüşmen iyi geçer ve bu durum çözülürHelal olsun ben yine +1.5 oldumdun lahana buldum migrosta ohh dedim iyi odem falan kalmaz bende oda acayip sisirdi beni kisa surede ictim 1 lt suyu ondan mi oldu bilmem.
ben geçen hafta olmuştum canım ama kol çalışırken çok fena ağrıyor hala sol kolumKızlar aşı herkese açılmış, ben sabah randevu alıp oldum hemen
Çok geçmiş olsun canımSağ ol canım bir bakayım
Hay Allah lahana ya nasıl artı olabilir çok geç içmediysen suyu yapmaması lazım ama her yiyecek herkese iyi gelmiyor canım inşallah bugün diyetisyen ile görüşmen iyi geçer ve bu durum çözülür
ben geçen hafta olmuştum canım ama kol çalışırken çok fena ağrıyor hala sol kolum
Benim ertesi gün olmuştu ağrım canım ama sonra geçmişti zaten daha çok kolu spor amaçlı kaldır indir yaparken ağrıyor işine bir engel olacağını sanmıyorum o yüzdenÇok geçmiş olsun canımKol ağrısı çok kişide oluyormuş, ben de korkarak bekliyorum ne zaman başlıycak diye. Bir de bilgisayarla çalışıyorum hep inşallah çok etkilemez
Harikasın bebeğim artık dinlenmeyi hak ettinAyyyy ben önceden hiç takılmadan 1000 tane ipi atlamıştım rekorumdu. Az önce atlamaya başladım tekrardan veeeeee 1350 tane atladım hiç takılmadan bir nebze şu anda nabzımı yerine oturtmaya çalışıyorum ama olsun
Ankacım telefonsuz haklısın bu iş yürümüyor elimiz kolumuz olmuş en pratik yol tabiki haklısın telefonun yapılması uzun mu sürer ?Evet canım çok haklısın yaa ben bi türlü adapte olamadım telefonum da bozuldu tabletten girmesi de yazması da zor oldu.Cherry Mom canım ben cuma izine ayrılayım. Cuma günü bildirim gönderirim. Gel git gel git oldu ama psikolojik olarak çok iyi değilim uyum sağlayamıyorum
Merhaba hoşgeldin canım takımımızaKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) sonsuz umut
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:75-76
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: öğretmen(çalışmıyor)
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 çoçuk 1 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik emzirme dönemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kiloların fiziksel ve psikolojik olarak beni rahatsız etmesi
Kuzu yüzden bu hafta ikiye bölünecek geçen hafta bildirimsiz olduğumuz için o yüzden ekstra performans bekliyoruz sendenTşkler canım inşallah hepberaber eksi gelelim
UYE | 14 Haziran |
| ------ |
| 4+6 |
| 7 |
C Cagrihilal1 | 1+4 |
| 2+4+7 |
| ------ |
| ------ |
| 1 |
| 1 |
G gibivegibi | 1+3 |
| ------ |
M monarosaa | 2+4 |
| 2 |
| ------ |
Canım kapısına kadar gidiyorsun o mimariyi görüyorsun eğer gerçekten çok görmek istiyorsan git derim içinde kalmasın hiç olmazsa o güzel yolları doğayla kaynaşırsın o yollardan gitmek bile huzur veriyor insanayarimuhendis Canım Sümela Manastırı ziyaretçi kabul etmiyormuş restorasyon nedeniyle . Trabzon'a 1 saat neredeyse ,sence yine de gidilmeli mi dışarıdan bakmak için yoksa gitmeyelim mi ne dersin?
Ortim yumurta salatası cok besleyici geliyor kulağa.15.06.2021
Sabah
Yumurta salatası
Salatalık
Ara
1 sb Kefir
Öğlen
1tane hazır noodle
Akşam
Ev yapımı kfc tavuk dürüm
Ayran
Birazdan da bir küçük çikolata yiyeceğim kahve ile birlikte.
Su: 2.5 lt, spor yok.
Ortim yumurta salatası cok besleyici geliyor kulağa.runib gibi iki kare cikolata yemissindir ınsalalh
Hiçbir fikrim yok sadece internetten fotosunu gördümCanım kapısına kadar gidiyorsun o mimariyi görüyorsun eğer gerçekten çok görmek istiyorsan git derim içinde kalmasın hiç olmazsa o güzel yolları doğayla kaynaşırsın o yollardan gitmek bile huzur veriyor insanamimarisini biliyorum ben asıl içini gezmek isterdim dersen gitme
Gidin gidin en azından içinizde kalmazHiçbir fikrim yok sadece internetten fotosunu gördümgideriz diye düşünüyorum bakalım
Ikisi de afiyet olsun ortimTadı da efsane, marul, maydanoz, dereotu, bol limon ve zeytinyağı
Mini cocostar yedim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?