Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah: ikisi bir arada
Öğlen: 1 paket eti form
Aksam uzeri: 1 sutlu kahve
Akşam:1 kase çorba yaninda azıcık ekmek 1 çiğ kofte 250 gram light yoğurt

Su 2 litre olacak
Spor:11400 adım
Bir çiğ köfte derken bir sıkım mı yani böyle adet olarak 1 mi? Eğer öyleyse nasıl tuttun kendini çok merak ettim.

Spor konusunda maşallah çok iyisin, işe yürüyerek mi gidiyorsun yoksa yürüyüş için ayrı bir vakit mi yaratıyorsun ortim?

Sabah
3 kaşık menemen
1 küçük tb ekmek

Öğlen
Kırmızı et

Akşam
Yok

Ara
Çay
Kahve (şekersiz)
1 top dondurma(birazcık kaçamak oldu)
Cherry Mom ummhnisa hzlsel

2.5 lt su
Afiyet olsun canım bu kadarcık şeyle nasıl doyuyorsun ara öğün niyetine dondurma Yemen de sorun yok kaçamak sayılmaz etin yanına salata da yeseydin keşke

Kizlar kizlar diyetisyene gittim. 67.05 ciktim nasil mutluyum ideal kilomda oldugumu soyledi bundan sonrasi keyfi kilo verme dedi ben 63 e kadar inmek istedigimi soyledim klasik diyetisyen listesi verdi 10 gunde 1 gidecegim. Metabolizma yasim 28 cikti. Haftaya persembeye kadr bakalim neler olacak. Benim tartimdam 2 kilo eksik cikti tabi ben yine stresliyim cunku kendi tartimda eksi gormem lazim cumaya kadar. Hafif bir liste yazdi insallah krndi tartimda da eksiyi gorurum

Tşkr ederim canm hoşbuldum 20 gün oldu emzirmeyi bırakalı Kızım ne yaptıysam emmedi maalesef
Şnş çabuk gider kilolar çünkü hiç bu kiloları görmemiştim hamilelikte bile zayıftım ama şimdi

Darısı başımıza

Çok iyi valla tebrikler görürsünüz siz ben eminim

Lizozom55 ortimm nasılsın nasıl gidiyor diyet ben çok giremiyorum siteye kusura bakma ama menünü takip ediyorum yine yememişsin sabah öğle, ye bak ye sonra bıkacaksın diyetten sağlıklı veremeyeceksin. Bu arada var mı eksilerden haber, ben bu sabah -300 gördüm tartı da bakalım Cuma’ya kadar inşallah bu hafta ki hedefime ulaşırım

Kaç aylık bebişiniz, eğer sütünüz varsa sağarak verebilirsiniz. Benim oğluş 2 aylıkken bıraktı ama şimdi 8. Ayında hala sağarak veriyorum sütümü. Gerçi şu sıralar azaldı mama takviyesine geçtim ama 6. Aya kadar anne sütü verebildiğime şükür ettim

Çok sevindim canım ne güzel haberler almışsın inşallah kendi tartında da görürsün genelde diyetisyen tartısı daha az tartar ama evdekiyle 2 kilo fazla bir fark belki yarın güzel bir eksi görürsün bu azimle inşallah 63 de olursun ve diyetisyen Listesi işe yarar umarım

14 aylık canım ilk günden mama+meme gidiyorduk biz 4. Ayda bizde meme reddi yaşadık ondan beri zorla emziriyordum uykuda falan çoğunlukla veriyordum yada oynayarak 13. Ayda artık hiç ağzına almadı 15 gün falan sağdım ama sağmak zor geldi öyle bıraktık işte
aynn bende şükrediyorum çok zorlu oldu bende de emzirme süreci birazda biberonun rahatlığı da etkiledi ama yapacak bir şey yok çok zayıftı mama vermek toparlar diye düşündüm ama gerek yokmuş ya süt yetiyor bence sende mama verme süt sandıkça artıyor

Ayri vakit ayırıyorum valla yine iste de yürüyorum ama esas olarak işten sonra ayırıyorum
1 adet yedim çünkü az vardi zaten corbanin yaninda tadımlık getirmişlerdi disarida yedim
Cok sevindim senin adina. Tartin bozuk olmasın canım

Ayri vakit ayırıyorum valla yine iste de yürüyorum ama esas olarak işten sonra ayırıyorum
1 adet yedim çünkü az vardi zaten corbanin yaninda tadımlık getirmişlerdi disarida yedim
Afiyet olsun

Harika ya yürüyüş çok iyi geliyordur. Ben anca haftada bir ya da iki..

Hiçbir fikrim yok sadece internetten fotosunu gördüm gideriz diye düşünüyorum bakalım
Canım giderken o yol çok güzeldi. Bide sümela manastırına girerken zaten Bi ormanlık alana giriyorsun orası da çok güzel Bi araba gezisi yapmış olursunuz. Biz 2012 de gitmiştik yine restorasyon vardı içerde sadece hemen girişindeki 2 yer açıktı.
Aaa süper canım ne güzel bu sana moral olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…