- 29 Nisan 2016
- 3.078
- 11.879
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.461
Ben de bu sabah erken kalktım 45 dk cardio ve 20 dk bölgesel çalıştımBugün anneme yarın da kv ye yemeğe gideceğizinşallah kendime uygun yiyecek bir şey bulabilirim ya da aç kalacağım sabah sporumu da yaptım ne güzelmiş sabahtan yapmak öbür türlü bütün gün aklımda ha yaparım ha yapacağım derken akşam oluyordu
Canım senin menünü biran önce düzene sokman lazım aynı gün içinde kola makarna keşkek cips bunlar çok fazla olmuş. Önümüzdeki hafta daha dikkat edersin menülerine ayrıca artırabilirsen suyu da 2.5lt içebilirsen şahane olurSabah(10:00)
Bir çay kaşığı bal şok az tereyağı
2 zeytin
Peynir -domates
2 dilim tam buğday ekmeği
öğle13:30)
1 su bardağı kola küçük bir tabak makarna (çorba kasesi kadar hemen hemen)
akşam(19:00)
Az tereyağlı keşkek(1 tabak)
23:00 da
2 fincan şekersiz çay
1yk kuru uzum
Küçük bir paket cips
1,5 litre su
500 tane ip atlama
(menümü em yakın zamanda düzene sokacağım)
Sabah sporunu bende çok seviyorum canım daha iyi oluyor gün içinde. Ya ben sabah yazdım menüyü çarşamba olunca seni de etiketlemişim dünkü menümeBugün anneme yarın da kv ye yemeğe gideceğizinşallah kendime uygun yiyecek bir şey bulabilirim ya da aç kalacağım sabah sporumu da yaptım ne güzelmiş sabahtan yapmak öbür türlü bütün gün aklımda ha yaparım ha yapacağım derken akşam oluyordu
Evet canım farkındayım zaten menülerim çok fazla önceden tatlılarda vardı şu ara dikkat ediyorum güya bakalım ya inş biranönce düzenleyeceğim killolu bir kadın olmak istemiyorumCanım senin menünü biran önce düzene sokman lazım aynı gün içinde kola makarna keşkek cips bunlar çok fazla olmuş. Önümüzdeki hafta daha dikkat edersin menülerine ayrıca artırabilirsen suyu da 2.5lt içebilirsen şahane olur
Sabah sporunu bende çok seviyorum canım daha iyi oluyor gün içinde. Ya ben sabah yazdım menüyü çarşamba olunca seni de etiketlemişim dünkü menüme
Amin canim insallahDarısı başımıza
Insallah hepimiz hedeflerimizi goruruzÇok iyi valla tebriklergörürsünüz siz ben eminim
Listr uyunca işe yarar kisa bir sure sikacagim kendimiÇok sevindim canım ne güzel haberler almışsın inşallah kendi tartında da görürsün genelde diyetisyen tartısı daha az tartar ama evdekiyle 2 kilo fazla bir fark belki yarın güzel bir eksi görürsün bu azimle inşallah 63 de olursun ve diyetisyen Listesi işe yarar umarım
Yeni aldim canim ama fark onemli degil eksiyi ayni gostersinler yeterAyri vakit ayırıyorum valla yine iste de yürüyorum ama esas olarak işten sonra ayırıyorum
1 adet yedim çünkü az vardi zaten corbanin yaninda tadımlık getirmişlerdi disarida yedim
Cok sevindim senin adina. Tartin bozuk olmasın canım
Vallaha cok iyi geldi.Canım giderken o yol çok güzeldi. Bide sümela manastırına girerken zaten Bi ormanlık alana giriyorsun orası da çok güzel Bi araba gezisi yapmış olursunuz. Biz 2012 de gitmiştik yine restorasyon vardı içerde sadece hemen girişindeki 2 yer açıktı.
Aaa süper canım ne güzel bu sana moral olmuştur.
Canım buradaki menüleri de incele sana fikir olur. Benimkine çok bakmadaEvet canım farkındayım zaten menülerim çok fazla önceden tatlılarda vardı şu ara dikkat ediyorum güya bakalım ya inş biranönce düzenleyeceğim killolu bir kadın olmak istemiyorum
Canım bu hafta bildirim yapmazsan haftaya yüzden yarıya düşüyordu galiba daha da asılman lazım. Hafta içi de aktif olamam dersen almayayım ama pazardan sonra aktif olursan alayımBiz akşam yola çıkıyoruz karadeniz tarafına, kısmetse pazar günü döneceğiz. Yanıma küçük bir çanta alacağım, tartıyı şehir şehir gezdirmek çok zor olur. Nasıl yapsak? Bu hafta bildirim yapmasam olur mu sistem nasıl işliyor? Takımda da aktif olamayabilirim.
ummhnisa ortim kusura bakma seni de hafta ortası tek bırakıyorum
yarimuhendis canım beni haftaya ortaklığa yazma istersen
Cherry Mom yarimuhendis hzlsel
Tamamdır daha da asılırım mecburenCanım bu hafta bildirim yapmazsan haftaya yüzden yarıya düşüyordu galiba daha da asılman lazım. Hafta içi de aktif olamam dersen almayayım ama pazardan sonra aktif olursan alayım
İyi tatiller şimdiden hoş gel memleketimeee
Ama 1500 yani az değil ve ip atlaması çok zor en azından bugün spor yapacak gücü bulmuşsun kendinde ben olsam kesin yapmazdımBen de bu sabah erken kalktım 45 dk cardio ve 20 dk bölgesel çalıştımdün atladığım ipler baya her yerimi çalıştırmış böyle bir ağrı olamaz ya resmen koltuk altlarıma kadar ağırıyordum sırtım boynum belim totişim spor yapınca biraz daha açıldım
olsun canım her gün etiketleCanım senin menünü biran önce düzene sokman lazım aynı gün içinde kola makarna keşkek cips bunlar çok fazla olmuş. Önümüzdeki hafta daha dikkat edersin menülerine ayrıca artırabilirsen suyu da 2.5lt içebilirsen şahane olur
Sabah sporunu bende çok seviyorum canım daha iyi oluyor gün içinde. Ya ben sabah yazdım menüyü çarşamba olunca seni de etiketlemişim dünkü menüme
İyi tatiller canım güzelce gez eğlen dönünce spordan kafanı kaldıramayacaksın çünküBiz akşam yola çıkıyoruz karadeniz tarafına, kısmetse pazar günü döneceğiz. Yanıma küçük bir çanta alacağım, tartıyı şehir şehir gezdirmek çok zor olur. Nasıl yapsak? Bu hafta bildirim yapmasam olur mu sistem nasıl işliyor? Takımda da aktif olamayabilirim.
Yaptım yaptım sabahtan beri bir şey yiyesim yoktu ancak bir şeyler yiyorum onları sindirip tekrardan atlayacağım 1000 taneAma 1500 yani az değil ve ip atlaması çok zor en azından bugün spor yapacak gücü bulmuşsun kendinde ben olsam kesin yapmazdımaçıldıysan iyi canım çok yorma kendini
olsun canım her gün etiketle
İyi tatiller canım güzelce gez eğlen dönünce spordan kafanı kaldıramayacaksın çünkü
Hava almis oluyorsun en azindan cok güzel. Bisiklet sürüyorum bazen o hakikaten yorucu. Tabi sen de bebiş olunca birakip gidemezsin ama onun arkasinda koşturuyorsunAfiyet olsun
Harika ya yürüyüş çok iyi geliyordur. Ben anca haftada bir ya da iki..
Eski ortim oyle deneyeyimdere otuda güzel oluyor zeytinyağ limon
Ben de yanlışsa uyuzluk yapar eksiyi de doğru göstermez diye düşündümAmin canim insallah
Insallah hepimiz hedeflerimizi goruruz
Listr uyunca işe yarar kisa bir sure sikacagim kendimi
Yeni aldim canim ama fark onemli degil eksiyi ayni gostersinler yeter
Vallaha cok iyi geldi.
Tamamdır sözAma 1500 yani az değil ve ip atlaması çok zor en azından bugün spor yapacak gücü bulmuşsun kendinde ben olsam kesin yapmazdımaçıldıysan iyi canım çok yorma kendini
olsun canım her gün etiketle
İyi tatiller canım güzelce gez eğlen dönünce spordan kafanı kaldıramayacaksın çünkü
İYİ tatiller canım şimdidenBiz akşam yola çıkıyoruz karadeniz tarafına, kısmetse pazar günü döneceğiz. Yanıma küçük bir çanta alacağım, tartıyı şehir şehir gezdirmek çok zor olur. Nasıl yapsak? Bu hafta bildirim yapmasam olur mu sistem nasıl işliyor? Takımda da aktif olamayabilirim.
Çok sağol canım ortim :)İYİ tatiller canım şimdiden
Benim telefon ölmüş canım yenisi alınacak maalesef. O da şu an mümkün değil. Bu da çok kasıyor daktiloda yazar gibi yazıyorum şu andaAnkacım telefonsuz haklısın bu iş yürümüyor elimiz kolumuz olmuş en pratik yol tabiki haklısın telefonun yapılması uzun mu sürer ?
Asıl psikoloji kötüyken takımı bırakma benceşimdi en azından takım için kendini tutuyorsundur çıkınca her canın sıkıldı mı kendini yemek başında bulmak var benim gönlüm çıkmandan yana değil bence toparlarsın canım
Bilgisayardan yazabilir misin canımBenim telefon ölmüş canım yenisi alınacak maalesef. O da şu an mümkün değil. Bu da çok kasıyor daktiloda yazar gibi yazıyorum şu andacumaya düşüneyim o gün karar verelim canım
Canım ben rahatsızlandım. Ön karın bölgem göğsüm tuhaf şeyler çıktı. Alerjik gibi ama dermatolog roza dedi. İçtiğim ilaç berbat mide bulantısı yapıyor. YiyemiyorumLizozom55 ortimm nasılsın nasıl gidiyor diyet ben çok giremiyorum siteye kusura bakma ama menünü takip ediyorum yine yememişsin sabah öğle, ye bak ye sonra bıkacaksın diyetten sağlıklı veremeyeceksin. Bu arada var mı eksilerden haber, ben bu sabah -300 gördüm tartı da bakalım Cuma’ya kadar inşallah bu hafta ki hedefime ulaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?