Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün anneme yarın da kv ye yemeğe gideceğiz inşallah kendime uygun yiyecek bir şey bulabilirim ya da aç kalacağım sabah sporumu da yaptım ne güzelmiş sabahtan yapmak öbür türlü bütün gün aklımda ha yaparım ha yapacağım derken akşam oluyordu

Ben de bu sabah erken kalktım 45 dk cardio ve 20 dk bölgesel çalıştımdün atladığım ipler baya her yerimi çalıştırmış böyle bir ağrı olamaz ya resmen koltuk altlarıma kadar ağırıyordum sırtım boynum belim totişimspor yapınca biraz daha açıldım

runib canım senin ortin yeni gelen arkadaşımız M mokapot tu ama hiç aktif olamadı ya da olmadı bilemiyoruz . Benim ortim yoktu takık sayısı eşlenmiyor diye 2 gün beni etiketle ben bakayım senin menülerine canım ben de seni etiketlerim

Canım senin menünü biran önce düzene sokman lazım aynı gün içinde kola makarna keşkek cips bunlar çok fazla olmuş. Önümüzdeki hafta daha dikkat edersin menülerine ayrıca artırabilirsen suyu da 2.5lt içebilirsen şahane olur
Sabah sporunu bende çok seviyorum canım daha iyi oluyor gün içinde. Ya ben sabah yazdım menüyü çarşamba olunca seni de etiketlemişim dünkü menüme

Evet canım farkındayım zaten menülerim çok fazla önceden tatlılarda vardı şu ara dikkat ediyorum güya bakalım ya inş biranönce düzenleyeceğim killolu bir kadın olmak istemiyorum

Darısı başımıza
Amin canim insallah
Çok iyi valla tebrikler görürsünüz siz ben eminim
Insallah hepimiz hedeflerimizi goruruz
Listr uyunca işe yarar kisa bir sure sikacagim kendimi
Yeni aldim canim ama fark onemli degil eksiyi ayni gostersinler yeter
Vallaha cok iyi geldi.

Evet canım farkındayım zaten menülerim çok fazla önceden tatlılarda vardı şu ara dikkat ediyorum güya bakalım ya inş biranönce düzenleyeceğim killolu bir kadın olmak istemiyorum
Canım buradaki menüleri de incele sana fikir olur. Benimkine çok bakmada

Biz akşam yola çıkıyoruz karadeniz tarafına, kısmetse pazar günü döneceğiz. Yanıma küçük bir çanta alacağım, tartıyı şehir şehir gezdirmek çok zor olur. Nasıl yapsak? Bu hafta bildirim yapmasam olur mu sistem nasıl işliyor? Takımda da aktif olamayabilirim.

ummhnisa ortim kusura bakma seni de hafta ortası tek bırakıyorum

yarimuhendis canım beni haftaya ortaklığa yazma istersen

Cherry Mom yarimuhendis hzlsel

Canım bu hafta bildirim yapmazsan haftaya yüzden yarıya düşüyordu galiba daha da asılman lazım. Hafta içi de aktif olamam dersen almayayım ama pazardan sonra aktif olursan alayım

İyi tatiller şimdiden hoş gel memleketimeee

Tamamdır daha da asılırım mecburen Pazardan sonra aktif olurum zaten yediklerimi eritip eksiye geçmem lazım
Hoşbuldum canım, çok seveceğime eminim

Ama 1500 yani az değil ve ip atlaması çok zor en azından bugün spor yapacak gücü bulmuşsun kendinde ben olsam kesin yapmazdım açıldıysan iyi canım çok yorma kendini
olsun canım her gün etiketle
İyi tatiller canım güzelce gez eğlen dönünce spordan kafanı kaldıramayacaksın çünkü

Yaptım yaptım sabahtan beri bir şey yiyesim yoktu ancak bir şeyler yiyorum onları sindirip tekrardan atlayacağım 1000 tane

Afiyet olsun

Harika ya yürüyüş çok iyi geliyordur. Ben anca haftada bir ya da iki..
Hava almis oluyorsun en azindan cok güzel. Bisiklet sürüyorum bazen o hakikaten yorucu. Tabi sen de bebiş olunca birakip gidemezsin ama onun arkasinda koşturuyorsun
dere otuda güzel oluyor zeytinyağ limon
Eski ortim oyle deneyeyim
Amin canim insallah

Insallah hepimiz hedeflerimizi goruruz

Listr uyunca işe yarar kisa bir sure sikacagim kendimi

Yeni aldim canim ama fark onemli degil eksiyi ayni gostersinler yeter

Vallaha cok iyi geldi.
Ben de yanlışsa uyuzluk yapar eksiyi de doğru göstermez diye düşündüm

Tamamdır söz

İYİ tatiller canım şimdiden

Benim telefon ölmüş canım yenisi alınacak maalesef. O da şu an mümkün değil. Bu da çok kasıyor daktiloda yazar gibi yazıyorum şu anda cumaya düşüneyim o gün karar verelim canım

Canım ben rahatsızlandım. Ön karın bölgem göğsüm tuhaf şeyler çıktı. Alerjik gibi ama dermatolog roza dedi. İçtiğim ilaç berbat mide bulantısı yapıyor. Yiyemiyorum Diyet yüzünden aç kalmıyorum ne yesem dokunacak gibi geliyor bol bol açık havada yürüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…