- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #416.481
etiket yapmasını bilmiyorum , ama senin menülere hep bakıyorum zaten :)
@ koyup yanına kimi etiketleyeceksen onun kullanıcı adını yazıyorsun canımetiket yapmasını bilmiyorum , ama senin menülere hep bakıyorum zaten :)
onu bende yaptım gece :) buraya yazdım listeyi gece duramadım ekmek yadim ve kilo aldım başasardım. şimdi yapmıyorum artık. hemen alıyorum :)Sabah:2 si bir arada
Oglen; 1 paket eti form
Aksam ustu;1 eti cin(110 kalori)
Aksam; 1 yumurta 2 elma (170 kalori)
Light yoğurt (400 kalori)
2 litre su
Spor 5 bin adim
Ay akşam cok yedim ınsallah yarin sabah cok tartilmamaksam eve geldiginde 55.5 tum aksam yemesem iyiydi
instagram gibiymiş :) teşekkeüerlerr@ koyup yanına kimi etiketleyeceksen onun kullanıcı adını yazıyorsun canımben bakarım yorumlarım menünü
Ay cok sağlıksız kuzucan azicik yemek yeSabah yok
Öğlen yok
Saat 17.00 bir dilim pasta
22000 adım
2 litre su
Yatmadan önce yiyince bir yiyip iki sayılıyor. Ben sabah kalkınca aksamkinden daha cok tartılabiliyorumonu bende yaptım gece :) buraya yazdım listeyi gece duramadım ekmek yadim ve kilo aldım başasardım. şimdi yapmıyorum artık. hemen alıyorum :)
Canım selam dediğin gibi tartı götürme imkanın yoksa mecburen bildirimsiz yazarız nerede kalacaksın bilmiyorum ama oralarda başka baskül görürsen orda da tartılabilirsin eczane baskülü bile kabul oluyor yani aklında bulunsun canım bildirimsiz olmak 2 haftayı birden zora sokuyor o yüzden pek istediğimiz bir durum değilBiz akşam yola çıkıyoruz karadeniz tarafına, kısmetse pazar günü döneceğiz. Yanıma küçük bir çanta alacağım, tartıyı şehir şehir gezdirmek çok zor olur. Nasıl yapsak? Bu hafta bildirim yapmasam olur mu sistem nasıl işliyor? Takımda da aktif olamayabilirim.
@ummhnisa ortim kusura bakma seni de hafta ortası tek bırakıyorum
yarimuhendis canım beni haftaya ortaklığa yazma istersen
Cherry Mom yarimuhendis hzlsel
Canım bu hafta bildirim yapmazsan haftaya yüzden yarıya düşüyordu galiba daha da asılman lazım. Hafta içi de aktif olamam dersen almayayım ama pazardan sonra aktif olursan alayım
İyi tatiller şimdiden hoş gel memleketimeee
Tmm canım hemen pes etme olmadı 1 2 hafta sabit biraz eksiyle vs zorlarız sonra asılırsın kaldığın yerdenBenim telefon ölmüş canım yenisi alınacak maalesef. O da şu an mümkün değil. Bu da çok kasıyor daktiloda yazar gibi yazıyorum şu andacumaya düşüneyim o gün karar verelim canım
Akşam yediğin de çok değil ortim. Sadece eti cin biraz şey olmuşSabah:2 si bir arada
Oglen; 1 paket eti form
Aksam ustu;1 eti cin(110 kalori)
Aksam; 1 yumurta 2 elma (170 kalori)
Light yoğurt (400 kalori)
2 litre su
Spor 5 bin adim
Ay akşam cok yedim ınsallah yarin sabah cok tartilmamaksam eve geldiginde 55.5 tum aksam yemesem iyiydi
bende öyleyilim , 2 dlim ekmek yiyip diyet yapan arkaşlarınkini ben yesem kilo alırım .)Ay cok sağlıksız kuzucan azicik yemek ye
Yatmadan önce yiyince bir yiyip iki sayılıyor. Ben sabah kalkınca aksamkinden daha cok tartılabiliyorum
Cok az yemissin gercektenSabah
Yok
Öğle
İki mücver
Çok az patates
4 zeytin
Bir tk kahvaltılık sos
Akşam
Yok
Su:1.5 lt, spor yok.
Kötü bisey olmamistir umarımBugün benim için sıkıntılı bir gündü. Yemek yaptım ama yemedim. Spor da yapmadım
Yarın daha iyi bir menüyle ve sporla gelirim inşallah.
Sabah yiyince sıkıntı olmaz herhalde ama aksam yiyince sabaha yansıyor. Ama en iyisi yememek ben zaten iki dilimle kalamıyorumbende öyleyilim , 2 dlim ekmek yiyip diyet yapan arkaşlarınkini ben yesem kilo alırım .)
Özür dilerim 3 haftaya yakındır eşim evde yoktu... Hem iş hem işteyken çocukları oraya buraya bırak al. İşe götür getir.. Koşturmacadaydım...
Hizli girecem diyorsun listeye16 haziran
Sabah yok
14.30 : 1 elma,1 tk fincanı leblebi 5 fındık
18.00 : 8yk taze fasülye,1salatalık,1dilim tb ekmek
Su : 4lt
Spor : 45 dk cardio,20dk bölgesel,1500 tane ip
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel runib
Ya bir şey yiyesim yoktu o yüzdenHizli girecem diyorsun listeye
Günaydın, geçti geçti şükür, ama düşündüğüm eksileri göremedim tartıdaKötü bisey olmamistir umarım
Neyse sıkıntı olan sabaha kadar geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?