Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

etiket yapmasını bilmiyorum , ama senin menülere hep bakıyorum zaten :)

onu bende yaptım gece :) buraya yazdım listeyi gece duramadım ekmek yadim ve kilo aldım başasardım. şimdi yapmıyorum artık. hemen alıyorum :)

Sabah yok
Öğlen yok
Saat 17.00 bir dilim pasta
22000 adım
2 litre su
Ay cok sağlıksız kuzucan azicik yemek ye
onu bende yaptım gece :) buraya yazdım listeyi gece duramadım ekmek yadim ve kilo aldım başasardım. şimdi yapmıyorum artık. hemen alıyorum :)
Yatmadan önce yiyince bir yiyip iki sayılıyor. Ben sabah kalkınca aksamkinden daha cok tartılabiliyorum

Canım selam dediğin gibi tartı götürme imkanın yoksa mecburen bildirimsiz yazarız nerede kalacaksın bilmiyorum ama oralarda başka baskül görürsen orda da tartılabilirsin eczane baskülü bile kabul oluyor yani aklında bulunsun canım bildirimsiz olmak 2 haftayı birden zora sokuyor o yüzden pek istediğimiz bir durum değil

İyi tatiller dilerim umarım çok güzel geçer

Benim telefon ölmüş canım yenisi alınacak maalesef. O da şu an mümkün değil. Bu da çok kasıyor daktiloda yazar gibi yazıyorum şu anda cumaya düşüneyim o gün karar verelim canım
Tmm canım hemen pes etme olmadı 1 2 hafta sabit biraz eksiyle vs zorlarız sonra asılırsın kaldığın yerden

Akşam yediğin de çok değil ortim. Sadece eti cin biraz şey olmuş

Yediğin yoğurt gece boyu yağlarını yakar inşallah

Günaydın 5. takımın fıstıklarıııı nasılsınız umarım herkes iyidir?

Kraliçemiz Cherry Mom ve yılların kilo veremeyeni C Cagrihilal1 'i burada görünce yine bi mutlu oldum öncelikle onu söyleyeyim.

Aklıma geldiniz dedim bir bakınayım ne yapıyorlar kaç kilodalar. Ben hala aynı pilates eğitmenliği devam kilom da 50-52 arası gidiyor geliyor. Gece yemekleri başladı bu aralar hafiften 53'E doğru yanaştım. Sizin mesajları gizli gizli okuyayım da motivasyonum artsın gece yemesini keseyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…