- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #42.861
aman diyim onu güzel ayarlayın
o tatlı telaşeden sonra çook iyi geliyo biliyomusun
def edin bütün davaları :))
seni gezenti senii :))))
kız o kadar saat aç açına durulurmu bak öyle düzensiz yemektende kilo veremezsin haberin olsun
sayın diyabetik bayan aferin sana çok güzel örnek oluyosun
tatlım resimler arasındaki fark gerçekten mükemmel.seni bikez daha tebrik ediyorum
teyzenede büyük geçmiş olsun çok şükür çıkmış bak sağ sağlim
bugün içinde sana bol sanş .iş için yanii:))
bu arada istifa işini naptın merak ettim
bence fena değil canım çok abartmamışsın güzel olmuş hem ekmekte yememişsin güzel yanii
gaydirigubbak atmış bende orasının linkini vericektim
yeni yapar gibi aynı güncellemeside zaten
merhaba arkadaslar beni amonra davet etti, kabul ederseniz sizinle bu grupta olmak istiyorum.
Kendim ve hikayemle ilgili ozet geceyim size.
Su an kılom 92,2 boyum 1.57 öncelikli hedefim 85 sonra 80 sonra 75 gidecek insallah:)
bildim bileli şişmanım aslında universiteden 72 ile mezun oldum. Evlendiğimde 82 idim 92 ile hamile kaldım 2.ye 102 ile hamile kaldım. Bu subat ayında 108 kılo idim 6. Ayımda zatureye yakalandım. 45 gun yoğun bakımda kaldım 25 gunun sonunda bebek 7 aylık olunca sezeryanla aldılar bebeğimi dahi görenmeden tekrar yoğun bakıma dondum sezeryandan 15 gun sonra 14 martta hastaneden cıktım. Ama 45 gun yatmaktan bacaklarım kaslarım erimişti 90 kıloya inmiştim ama yuruyemiyordum. Allahtan nekahat doneminde bebek kuvozde kaldı 1430 gr doğmustu 2kılo olunca 16 nisanda hastaneden cıktı ben de bu arada toparladım, bacaklarım guclendi, yurumeye basladım. 2 ay sonra ise baslaacağım ise baslamadan biraz forma gireyiim ve devam edeyim istiyorum. Su anda kendi kendime diyet yapıyorum. Dvdden de cocuklar uyurken aerobik yapacağım vakit buldukca. Aslında dün ilk kez yaptım ve iyi geldi. Devam etmeyi hedefliyorum.
Tahlillerimi yaptirdım. Iyi cıktı hepsi. Yalnız tansiyonum ve ınsulin direncim var o yuzden oruc da tutamıyorum.
Ilk hamileliğim sonrasında diyetisyene gitmiştim hepsi aynı listeyi veriyor, sade ce motivasyonum da artsın diye gideceğim:)f
ırsat bulunca diyetisyene gideceğim. 2 cocukla evden pek cıkamıyorum. Bugun kayınvalidem gelecek cocuckları doktora gotureceğiz.
Dün yediklerimi yaptıklarımı da anlatayım
sabah 6 kasık cornflex ve bir bardak yagsız sut
ara 2 meyve
öğlen ton balığı domates 2 dilim ekmek
ara 1 meyve 3 salatalık
akşam etli patates yemeği salata 1 dilim ekmek 2 kasık pilav yoğurt
ara 2 seftali
1 bardak yagsız sut
70 dakika spor yaptım 2,5 litre de su içtim
bugun yaklasık benzer menu uygulayacağım
hepinizi opuyorum tekrar geleceğim cocuklarla ilgilenmeliyim :)) acıktılar...
bende hepinizee teşekkür ederim bebegimmmm :)
bu site, arkadaşlarım olmadan yapamazdıııııııııım :)
kuzucum walla yöneticimle konustum smdi bi yarım saate cıkıcam, ilk evrak dosyamı teslim edicem, bu akşam istifamı vericem gibi gözüküyoooo hayırlara wesile olsun insallahhh
tesekkur ederim taydın umarım 85 e inerim işe baslayana kadar ben de sizin gibi kılo vermek isitiyorum.aramıza hoşgeldin arzu...
zor günler geçirmişsin.. geçmiş olsun..
birlikte güzen günler geçiririz inşallah...
tatlım merhaba hoşgeldin aramıza
burda çok güzel kilolar veriyoruz hep beraber.
Seninde buradaki destekle güzel kilolar vereceğine inanıyorum ben şimdiden
burda as olan şey bol paylaşım.bugünerde ay başı malum çalışıyoruz işler yoğun diye pek uğrayamıyoruz ama
en önemlisi ve bizi ayakta tutan şey bol paylaşım
mönünde akşam yemeğinde hem pilav hemde ekmek biraz fazla olmuş ama onun dışındakiler güzel
ve sağlıklı mönü olmuş
baarılar diliyorum arkadaşım
memnun oldum görüşmek üzere
Bu arada kızlar dünden beri yazamadım gitti
çok güzel ve kaçamaksız ve dengeli bir hafta sonu geçirdikten sonra
hayırlısıyla ramazana başladık çok şükür
her ramazanda ben genellikle kilo alıyorum
bi geçen yıl ne aldım ne verdim
ama inş bu yıl vermeyi planlıyorum çünkü ilk günden dikkatli davranıyorum
ki ben kilo almamıda şuna bağlıyorum ki
benim ramazanda bağırsaklarım resmen yıllık izne çıkıyolar :))
malum buda bana kilo olarak geri dönüyo ve rahatsızlığıda çabası
daha öncede bahsetmiştim
ramazana 1 hafta kala aktivya yemeye başladım ve hala devam ediyorum
bunun yanında akşam doğadan form içtim tuvalete çıkabilmek için surf vede amacıma ulaştım
(çok b..tan konular oldu ama kusura bakmayın)
gelelim ramazana
ilk sahurda 1 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,bol domates,salatalık yeiş biber ve maydonoz,1 yumurta ,2 bardak şekersiz çay ile kahvaltımı tamamladım
iftarda da oruçumu 2 bardak suyla açtıktan sonra 1 tane hurma yedim(adet yerini bulsun)
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tahta kaşık kadar kıymalı bamya
sıfır ekmek,bol salata,bol su
su içmekten zaten midem şişti
yemeğe yer kalmadı
yenekten sonrada yarım sataten fala koçişle yürüyüşe çıktık iyi geldi
eve döndükten sonrada 1 küçük kase bici bici muhallebi yedim
yine bol su içerek geceyiş kapattım
dün gce sahurda da
çok ince olduğu için 2 dilim t.b ekmeği
lor peyniri bol domates maydonoz salatalık biber v.s.
2 dilim salam
2 bardak çay
kahvaltımı tamamladıktan sonrada 1 bardak doğanadan form çayı ve bol su ile güne başladıjm kızlar
sizlerden mönülerim hakkında yorum bekliyorumm???
Herkese iyi günler görüşmek üzere
takımımmm napıomuş bakeeeeeeeem :)
ay bugün benim cok ilginc bi gündüüüüüüüüüü :)
teyzem ameliyat oldu cok sükür ii şimdi, yeni işime kabul edildimmmmmm, yrn ilk evrak dosyamı teslim ediceem ( izin alabilirsem tbii )
bide misafirim wardı üniden arkidişim geldiii hemen resimler cekildik, bizim bi topik war 70*79 ekledim oraya, buraya da eklicektim de erkek arkım aradı bi yürüyüş yapcez birazdaann copy paste yapıorum o nedenlenn, yoksa sizide cok sewiyomm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-5528.html#post20320248
geçmişe bilem bakamadım daha ama bi yandan da hazırlanmam lazım, ekranım acık, benimki gelene kdr hazırlanıp bakiceem insallah geçmişe de
ben de tam tersi kilo veririm ramazanlarda.. öyle aşırı tatlı düşkünlüğüm olmadığından herhalde..
canım ben akşam sahurda kahvaltı ettim. omlet yaptım. sucuk peynir zeytin domates salata... bir dilim ekmek ya yedim ya yemedim. öyle yarın aç kalıcam deyip midemi doldurmadım yani. bugün de hiç rahatsızlık hissetmedim. imkanım olsa su içerdim ama yemek gelmedi aklıma.. uyku hali falan da olmadı. yanızca son bir saat eve geldikten sonra uzandım. sahurda fazla yememe rağmen iftardan 15 dk önce merak edip şekerimi ölçtüm. 75 çıktı.. yani o kadar saat açlığa ve fazla yememmiş olmama rağmen gayet iyiydi.
bence sahurda börek çörek makarna pilavla mideleri doldurmaktansa kahvaltı etmek daha iyi olur..
Herkese günaydınn kızlar
bugün ben açıyorum dükkanı
işlere giişmeden yazıyım dedim sonra bi dünya kalıyo sonra
herkese güzel ve susamayacağı bir gün diliyorum
gün içerisinde tekrar görüşmek üzere
Merhaba arkadaslar beni Amonra davet etti, kabul ederseniz sizinle bu grupta olmak istiyorum.
Su an kılom 92,2 boyum 1.57 öncelikli hedefim 85 sonra 80 sonra 75 gidecek insallah:)
bildim bileli şişmanım aslında universiteden 72 ile mezun oldum. evlendiğimde 82 idim 92 ile hamile kaldım 2.ye 102 ile hamile kaldım. bu subat ayında 108 kılo idim 6. ayımda zatureye yakalandım. 45 gun yoğun bakımda kaldım 25 gunun sonunda bebek 7 aylık olunca sezeryanla aldılar bebeğimi dahi görenmeden tekrar yoğun bakıma dondum sezeryandan 15 gun sonra 14 martta hastaneden cıktım. ama 45 gun yatmaktan bacaklarım kaslarım erimişti 90 kıloya inmiştim ama yuruyemiyordum. Allahtan nekahat doneminde bebek kuvozde kaldı 1430 gr doğmustu 2kılo olunca 16 nisanda hastaneden cıktı ben de bu arada toparladım, bacaklarım guclendi, yurumeye basladım. 2 ay sonra ise baslaacağım ise baslamadan biraz forma gireyiim ve devam edeyim istiyorum. su anda kendi kendime diyet yapıyorum. dvdden de cocuklar uyurken aerobik yapacağım vakit buldukca. aslında dün ilk kez yaptım ve iyi geldi. devam etmeyi hedefliyorum.
Tahlillerimi yaptirdım. iyi cıktı hepsi. yalnız tansiyonum ve ınsulin direncim var o yuzden oruc da tutamıyorum.
ilk hamileliğim sonrasında diyetisyene gitmiştim hepsi aynı listeyi veriyor, sade ce motivasyonum da artsın diye gideceğim:)F
ırsat bulunca diyetisyene gideceğim. 2 cocukla evden pek cıkamıyorum. bugun kayınvalidem gelecek cocuckları doktora gotureceğiz.
Sabah 6 kasık cornflex ve bir bardak yagsız sut
Ara 2 meyve
Ara 1 meyve 3 salatalık
Akşam etli patates yemeği salata 1 dilim ekmek 2 kasık pilav yoğurt
ara 2 seftali
1 bardak yagsız sut
Bu arada kızlar dünden beri yazamadım gitti
çok güzel ve kaçamaksız ve dengeli bir hafta sonu geçirdikten sonra
hayırlısıyla ramazana başladık çok şükür
her ramazanda ben genellikle kilo alıyorum
bi geçen yıl ne aldım ne verdim
ama inş bu yıl vermeyi planlıyorum çünkü ilk günden dikkatli davranıyorum
ki ben kilo almamıda şuna bağlıyorum ki
benim ramazanda bağırsaklarım resmen yıllık izne çıkıyolar :))
malum buda bana kilo olarak geri dönüyo ve rahatsızlığıda çabası
daha öncede bahsetmiştim
ramazana 1 hafta kala aktivya yemeye başladım ve hala devam ediyorum
bunun yanında akşam doğadan form içtim tuvalete çıkabilmek için surf vede amacıma ulaştım
(çok b..tan konular oldu ama kusura bakmayın)
gelelim ramazana
ilk sahurda 1 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri,bol domates,salatalık yeiş biber ve maydonoz,1 yumurta ,2 bardak şekersiz çay ile kahvaltımı tamamladım
iftarda da oruçumu 2 bardak suyla açtıktan sonra 1 tane hurma yedim(adet yerini bulsun)
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tahta kaşık kadar kıymalı bamya
sıfır ekmek,bol salata,bol su
su içmekten zaten midem şişti
yemeğe yer kalmadı
yenekten sonrada yarım sataten fala koçişle yürüyüşe çıktık iyi geldi
eve döndükten sonrada 1 küçük kase bici bici muhallebi yedim
yine bol su içerek geceyiş kapattım
dün gce sahurda da
çok ince olduğu için 2 dilim t.b ekmeği
lor peyniri bol domates maydonoz salatalık biber v.s.
2 dilim salam
2 bardak çay
kahvaltımı tamamladıktan sonrada 1 bardak doğanadan form çayı ve bol su ile güne başladıjm kızlar
sizlerden mönülerim hakkında yorum bekliyorumm???
Herkese iyi günler görüşmek üzere
ya aslında ben biraz laf kalabalığı yapmışım gibi sanki tarif ederek anlatınca çokmuş gibi geliooocanım ya benim menüm mü az seninki mi çok bilemedim şimdi ben :26:
ramazan olmasa yorum yapayım diyecem ama ramazan ayı benim için pek iyi sonuçlanmıyo genelde
diğer soruna gelince bak bu linkte;
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
gayet iyi anlatılmış canım
hoşgeldiiiinnnn :)Merhaba arkadaslar beni Amonra davet etti, kabul ederseniz sizinle bu grupta olmak istiyorum.
bildim bileli şişmanım aslında universiteden 72 ile mezun oldum. evlendiğimde 82 idim 92 ile hamile kaldım 2.ye 102 ile hamile kaldım. bu subat ayında 108 kılo idim 6. ayımda zatureye yakalandım. 45 gun yoğun bakımda kaldım 25 gunun sonunda bebek 7 aylık olunca sezeryanla aldılar bebeğimi dahi görenmeden tekrar yoğun bakıma dondum sezeryandan 15 gun sonra 14 martta hastaneden cıktım. ama 45 gun yatmaktan bacaklarım kaslarım erimişti 90 kıloya inmiştim ama yuruyemiyordum. Allahtan nekahat doneminde bebek kuvozde kaldı 1430 gr doğmustu 2kılo olunca 16 nisanda hastaneden cıktı ben de bu arada toparladım, bacaklarım guclendi, yurumeye basladım. 2 ay sonra ise baslaacağım ise baslamadan biraz forma gireyiim ve devam edeyim istiyorum. su anda kendi kendime diyet yapıyorum. dvdden de cocuklar uyurken aerobik yapacağım vakit buldukca. aslında dün ilk kez yaptım ve iyi geldi. devam etmeyi hedefliyorum.
Tahlillerimi yaptirdım. iyi cıktı hepsi. yalnız tansiyonum ve ınsulin direncim var o yuzden oruc da tutamıyorum.
ilk hamileliğim sonrasında diyetisyene gitmiştim hepsi aynı listeyi veriyor, sade ce motivasyonum da artsın diye gideceğim:)F
ırsat bulunca diyetisyene gideceğim. 2 cocukla evden pek cıkamıyorum. bugun kayınvalidem gelecek cocuckları doktora gotureceğiz.
Ara 2 meyve
Ara 1 meyve 3 salatalık
ara 2 seftali
1 bardak yagsız sut
selam kızlaaaaarrrr
sahurumu yazayım unutmadaan;
sahurdan 1-2 saat önce aralıklı olarak 3 kuru kayısı
ve sahur;
5 zeytin
1/2 kase çorba
1 kase taze fasulye yemeği
salatalık domates
yoğurt (canım hep yoğurt çekiyo benim yaaayine başladı çekmeye )
4-5 dilim karpuz
bişi daha vardı sanki ama aklıma gelmiyo
bol su içtim tabikiii
benim bir sorum olacak kızlar? acaba ne zaman tartılmalıyız ramazan süresince sizce? yani iftara yakın tartılınca resmen 1.5 kilo ekside çıkıyorum ben..tabi bu su kaybındandır,acaba en yakın kilomuz ne zaman anlaşılır ki?:26:
takımımmm napıomuş bakeeeeeeeem :)
ay bugün benim cok ilginc bi gündüüüüüüüüüü :)
teyzem ameliyat oldu cok sükür ii şimdi, yeni işime kabul edildimmmmmm, yrn ilk evrak dosyamı teslim ediceem ( izin alabilirsem tbii )
bide misafirim wardı üniden arkidişim geldiii hemen resimler cekildik, bizim bi topik war 70*79 ekledim oraya, buraya da eklicektim de erkek arkım aradı bi yürüyüş yapcez birazdaann copy paste yapıorum o nedenlenn, yoksa sizide cok sewiyomm :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...er-birlikte-zayifliyor-5528.html#post20320248
geçmişe bilem bakamadım daha ama bi yandan da hazırlanmam lazım, ekranım acık, benimki gelene kdr hazırlanıp bakiceem insallah geçmişe de
cnm her iki durumun içinde gözün aydın :))
inş teyzzende en kısa zamanda tam olarak sağlığına kavuşur veee
yeni işinde hayırlı olsun,darısı da benim atanmama
bol fotoluuumm hadi gözün aydın yaa
hayırlı uğurlu olsun inşAllah
ben evlensem eşimin canı fırın sütlaç çekse naparım acaba dedim bi an
resimlerini gördüm bayıldıııııııııımmmm,kocaman alkışlaaarrrdarısı isteyen herkeşlere olsun inşAllah :97:
erkek arkadaşınla birliktesiniz ya özeniyom kız sizeee :97:
ahhhh ahhhhh :78::78::97:
bu arada kızlar orucun ilk günü son 2 saat haricinde rahattı benim için
iftarda yarım kase çorba içtim sonra 15 dk mola verdim ve
tabiki su ve hurmayla açtım
sonraaa bekledim15 dk zaten yemekte tam pişmemişti
ondan sonrada bol yağsız salata
fırında pişmiş patates ve kuşbaşı etli bi yemek yedim
ekmek yemedim
sonraa bikaç saat sonrada 1 bardak şekersiz çay ile ufacık bi parça
bisküvili pudingli pastalardan yedim...
sizcee nasılllll menüümmm?
bişi daha sormam lazııımmmm
kızlar şu kilo cetveli gibi şey varya bişe yazınca altta çıkan
ben onu birkaç sene önce yapmıştım ama onu nasıl güncelleyebilirim acaba?
Merhaba arkadaslar beni Amonra davet etti, kabul ederseniz sizinle bu grupta olmak istiyorum.
Ara 2 meyve
Ara 1 meyve 3 salatalık
ara 2 seftali
1 bardak yagsız sut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?