- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.401
hatunlar yarın sabah 7,50 otobüsüyle boluya gidiyorum çarşamba bilemediniz perşembe burada olurum telefon çekmeyen bir bölgede olacağım ama köye doğru yürüyüşe çıktığım zaman gelirim ama yazabilirmiyim bilmiyorum çünkü mbım yetmeyebilir..bu akşam daha gelirim..oraya gidecemm ve cuma günü büyüüük büyük süprizlerle gelicem..kaplıca olduğu için hem içicem hem giricem yağları eriticem hiç bişey bulunamıyor yemek olarak burdan da kısıtlı götürüyoruz erken kalkıcam öğünlerimi düzenlicem ve bol bol yürücem anlıycağınız zayıflama kampı gibi bişey..
Sana oralarda iyi eğlenmeler şekerim bol bol stres at spor yap detoks yap gel.güzel olur ohh miss valla
benim eşim beni çok güldürdü dün dünkü yediklerimi çok görmüş oğluma hitaben
_oğlum bende diyete başlıcam ilk olarakda bir bütün kuzu yiyeceğim diyor
bana inanmadı ama ben çok ısrarlıyım inş vericem bu kiloları
yapta görsün ne kadar istikrarlı olduğunu şekerim.bu erkekler böle işte
Pöff bugün de git gel oldum buraya iyi mi???
Tam giriyorum yazıcam ya biri çağırıyor, ya müşteri geliyor, ya telefon çalıyor vs vs...
Şimdi evdeyim tabi de biraz işim var kk'da.
Hem buraya yazmaya çalışıp, hem de edilik işlerimi yapıcam kızlar kusura bakmayın olur mu:)
tatlım sen kuafördün dimi?
Var tabi canım sahteleri de...
Sen gelince anlarsın zaten biraz katı olacak.
Gelince sor bana ben anlarım:)
Bak tabi canım:)
O kadar olacak, ölüm orucu yapmıyoruz ya
Valla benim canım çok isteyince bir kaşıkta olsa alıp tadına bakıyorum, biryerlerim şişmiyor
Amaa abartmadan tabi
Kola yasakkk
Sakın...
Diyet yapmasan bile sakın içme
Alışkanlık olsun
Burada kızçelerim bilir nasıl kızdığımı kola içildiğini duyunca
Direk göbeğe gidiyor.
10 yılı aşkındır içmiyorum, tadını bilmiyorum inan ki
Sen de unut gitsin canımcım
Bak bak bak
Kız bu kaçıncı mutluluk
Neler olduğunu da yazsan biz de sevinsek cadıı
Geçmiş olsun canım.
Yahu takıma neler oluyor böyle???
Hepimiz dökülüyoruz
Diyet yapın ama dikkat edin kızlar
Benim eski halimi görüyorum sen deee
Ben de sık gelirdim ama bu aralar böyle.
Aslında yine geliyorum da karşılaşamıyoruzz
Yok artık...
Kafam o kadar karışmış ki kendimi de alıntılamışım
evet tatlım takımdan uzak kaldım diye oldu galiba gerçektende .motivasyon eksikliği işte
bide ramazan da tututtum o kadar boğazımı bayram sonrası bi açıldıki sorma gitsin
neyse bugün itibariyle tekrar eski ben oluyorum inş.
biraz önce şunu farkettim,grubun en ağır topu benim galiba(80,1kg) üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.kaptanımızdan rica etsem benim gibilerden davet etse birkaç tane daha,yalnız hissettim kendimi
merak etme tatlım bende burdayım :))
Gelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.
Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.
Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?
normal şartlarda zaten ayda 4 kilo karatay diyeti olmadan da verilebiliyo tatlım
herşeyde ye ama ölçülü ye
az ve sık ye 3 ana 3 ara öğün olarak bizler hepimiz burda bunu uyguluyoruz ve diyete yeni başlayan biri olarak ayda 4,5 kilo çok rahat verebilirsin