Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sana oralarda iyi eğlenmeler şekerim bol bol stres at spor yap detoks yap gel.güzel olur ohh miss valla

yapta görsün ne kadar istikrarlı olduğunu şekerim.bu erkekler böle işte

tatlım sen kuafördün dimi?

Var tabi canım sahteleri de...

Sen gelince anlarsın zaten biraz katı olacak.
Gelince sor bana ben anlarım:)

evet tatlım takımdan uzak kaldım diye oldu galiba gerçektende .motivasyon eksikliği işte
bide ramazan da tututtum o kadar boğazımı bayram sonrası bi açıldıki sorma gitsin
neyse bugün itibariyle tekrar eski ben oluyorum inş.

biraz önce şunu farkettim,grubun en ağır topu benim galiba(80,1kg) üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.kaptanımızdan rica etsem benim gibilerden davet etse birkaç tane daha,yalnız hissettim kendimi

merak etme tatlım bende burdayım :))

normal şartlarda zaten ayda 4 kilo karatay diyeti olmadan da verilebiliyo tatlım
herşeyde ye ama ölçülü ye
az ve sık ye 3 ana 3 ara öğün olarak bizler hepimiz burda bunu uyguluyoruz ve diyete yeni başlayan biri olarak ayda 4,5 kilo çok rahat verebilirsin

herkese günaydın kızlarrr

bu sabah itibariyle aranıza dönüyorum inşllah.
eski yeme düzenime ara vermişim epey kendimden korktum valla :)

bu sabah 2 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltımı yaptım
ara olarak:2 kuru incir ve 1 fincan yeşil çay içtim

gün içinde görüşmek üzere hoşçakalınnn

gozumuz yollarda kaldi hos geldin memurinsan
MASALLAH ALLAH bagislasin benimde 3melegim var kuçugum 9buçuk aylik
emziriyorsan dikkat et sutun azalmasin
insallah istedigin kiloya ulasirsin ama 1.80 boya 60 az degilmi?kiz

Maşallah sen bayağı kilo vermişsin. Nasıl yaptın en önemlisi motivasyonunu nasıl korudun ? Benim esim daha simdiden sen yapamazsın demeye basladı da.

Karatay diyeti ne gelince pek bi bilgim yok ben dikkat ederek herseyden yiyerek ayda 4,5kilo verebiliyorum gerek duymadim
ama biara dukan diyeti baya ilgimi çekmisti çunki koruma donemini bitirdikten sonra tekrar verdigin kilolari almiyormussun dukan bey garanti ediyor
belki 70ten sonra yapabilirim çunki verecek kilo çok olunca kilo verme koruma donemi baya var ama 10kilo fazla uzun surmuyor ilerde yapmayi dusunuyorum
eger emziriyorsan deneme derim yazik sutun azalmasin

Emziriyorum ama benimki pek emzirmek sayılmaz öğleden sonra 3te evde olduğum halde pek sütüm olmuyor. Zaten 4.aydan itibaren sütüm yetmediği için doktor tavsiyesi ile ek gıdaya başladık. Geceleri de emziriyorum ama sütüm yetmediği ve bizim oğlan biberon almadığı için mecburen kasık maması veriyoruz. Buna dayanarak diyete başlayabilec eğimi düşünüyorum.

Begümcüm bende ölçü mevhumu pek yok. Öyleki öğlen yemek yiyip bir saat sonra tost sonra meyve sonra tatlı yiyebilirim. Allahtan boyum uzun .yoksa halim vahim...

[/QUOTE]

hoşgeldin bende 7 ay olucak doğum yapalı buraya geldinmi birdaha burdan kopamıyorsun sölimmm işte bu en büyük destek oluyor:)
[/QUOTE

Hoşbulduk. Gerçekten daha önce google da arama yaparken kadınlarklubunde bazı sayfalara girmiştim ama geçen gün bu yarışma işini görünce heveslendim. Öğle arası spor diet deken inşallah veririm diye düşünüyorum. Şimdi eşimle telefonda konuştuk. benim spora düzenli gitmeyeceğimi söyleyip gülüyor.. 2.5 ay gidersem pırlanta yüzük alacakmış. 2,5 ay sora onu kuyumcunun önünde inim inim inleteceğim.

yenmezmi yenir hele dietteyim pskolojisiyle neler yenir neler :)

Bende diyet değil fil psikolojisi ve midesi var. Bilmiyorum sizlerde de var mı ama ben aynaya bakınca kendimi oyle cok sisman olarak görmuyorum ama fotoraflarda işin aslı gun yuzune cıkıyor. Bu herhalde aneroksiklerin kendilerini şişman görmeleri gibi birşey.

süpermişşşş

Şimdi spordan geldim halimi gören Hoca carşambaya erken gel seninle konusalım dedi. canım cıktı ama yeniden spor yapmak cok gzuell.:76:

yazık adama yaw biraz merhametet kaya gibi bişi alma :))

aynen zaten aslan burcuyum aynaya bakınca kendimi çok güzel görüyorum ama fotolarda göbeği kolları tonton yanakları görünce anaa bu da kim olaki:S diorum:44:

Şimdi spordan geldim halimi gören Hoca carşambaya erken gel seninle konusalım dedi. canım cıktı ama yeniden spor yapmak cok gzuell.:76:

bebeği kime bırakıp gittin?bende çok gitmek isterdim ama bebeğe şuan kimse bakamaz kimseden mama yemior

öğle yemeği için 5 kaşık barbunya 1 dilim ekmek yedim kızlar

şimdide bol su içiyorum

işim olmayınca da canım hep bişeyler istiyo napcaz böle bilmiyorum valla

Maşallah sen bayağı kilo vermişsin. Nasıl yaptın en önemlisi motivasyonunu nasıl korudun ? Benim esim daha simdiden sen yapamazsın demeye basladı da.
yuruyuslere baslayali 5ay olucak ama tam anlamiyla dikkat etmeye baslayali 4ay oldu benimde bazan motivasyonum dusuk oldu veremicem diye uzuldum artilarim oldu ama çabuk toparlandim
esimde ben ilk basladigimda oyle dedi 70olucam hatta 60 olucam dedimde sen bi 95olda dedi (ozaman 105 kiloydum)
simdi ise masallah haatun verdin 75olda yeter diyor Amaaaaaaa bilmiyoki haatunu 60 olucak
bozma moralini sende verirsin istedikten sonra elimizden bisey kurtulamaz

Karatay diyeti ne gelince pek bi bilgim yok ben dikkat ederek herseyden yiyerek ayda 4,5kilo verebiliyorum gerek duymadim
ama biara dukan diyeti baya ilgimi çekmisti çunki koruma donemini bitirdikten sonra tekrar verdigin kilolari almiyormussun dukan bey garanti ediyor
belki 70ten sonra yapabilirim çunki verecek kilo çok olunca kilo verme koruma donemi baya var ama 10kilo fazla uzun surmuyor ilerde yapmayi dusunuyorum
eger emziriyorsan deneme derim yazik sutun azalmasin

mesaji iki kez yazdim gibi:44:

yazdıklarını okuyunca 10 kgr vermiş kadar oldum yani ehehe kolaymı yaa 10 kgr vermek üfff nasıl verion ayda 4.5 kgr sen bünyen harika o zaman canım senın ama 3 tane meleğin arkasından koşmak kolay olmasa gerek hep hareketlisindir sen birde evle uğraşmak sen ondan çok kilo veriyorsundur

öğle yemeği için 5 kaşık barbunya 1 dilim ekmek yedim kızlar

şimdide bol su içiyorum

işim olmayınca da canım hep bişeyler istiyo napcaz böle bilmiyorum valla

ben bu kadar yiyince doymuyorum çok aranıyorum yicek bişiler için ama direk bunları yiyip alışverişe çıksam mağazalara bakmaktan açlığı unuturum direk:)

bol bol yuruyus ise yariyor valla
dogrudur 3melegim ev isi (el isi) derken bide yuruyusler oldumu masallah iyi gidiyor kilolar
neyse aklim basima geldi geç geldi ama iyi geldi
kendime çok kiziyorum simdi neden daha once baslamadiysam birakmisim kendimi offff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…