Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben bu kadar yiyince doymuyorum çok aranıyorum yicek bişiler için ama direk bunları yiyip alışverişe çıksam mağazalara bakmaktan açlığı unuturum direk:)

saat 4 le 5 arası acıkma durumuma göre bikaç grisini yiyorum işte akşama kadar tutsun die yada 1 meyve

bugün 1 paket çubuk kraker yedim tuzlu tuzlu hoşuma gidince 1 paket bitti valla

hoşgeldin memurinsan şuana yazılanları tek tek okudum sanki ben yazmışım gibi geldi.benimde doğum günm 10 aralık ogüne kadar idealime ulaşmaktı niyetm ama 60lar da olur ,benim başımada bolca ödül koydular birde diyetisyenin 60 kilo olman imkansız 70 lerde kalırsın demesi bizimkileri daha da gaza getirdi,ödüller iki katına çıktı,aa ben emin adımlarla ilerliyorum sen de öyle olacaksın inşallah

kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz başlığı var motivasyon için birebir ben neden yapamayayım ki diyor insan tavsiye ederim

selam kızlaaarrrr nasılsınız bakalım
ben bugün tartıda biraz eksileri gördüm sevinçle kaçırdım
yarın eksileri kaybedince tekrar sıkarım kendimi el mahkum

walla bende senin gibi görüyorum ama son zamanlarda farkettim boynumdan aşağısının ne feci göründüğünü.insanın yüzü sınırlı şişmanlıyor galiba ama vücut alıp baş:26:ını gidiyor

selam kızlaaarrrr nasılsınız bakalım
ben bugün tartıda biraz eksileri gördüm sevinçle kaçırdım
yarın eksileri kaybedince tekrar sıkarım kendimi el mahkum

iyilik canım bende biraz fark gördüm sevindirik oldum ama evde değildim bir şey kaçıramadım hatta çantamdakileri bilem yiyemedim,akşamda közlenmiş patlıcan biber salatası ayran kepek ekmeği yedim,sende yarın yada akşam telafi edersin

aynen zaten aslan burcuyum aynaya bakınca kendimi çok güzel görüyorum ama fotolarda göbeği kolları tonton yanakları görünce anaa bu da kim olaki:S diorum:44:

ehehehe aynı ben ben de aynaya önden baktım mi bişey yok yandan baktım mi hele fotoğraflarda tanıyamıyorum ama kızlar masallah deyin bu kaplıca suyu iyi geldi yüzüm sıkılaştı bile rapor birazdan...

ayy şükür iyi geçti yahuuu

aynen öyleee
dolmalar börekler
valla ailecek seviyoruz yemeyi

Bu arada ben bu saat oldu kahvaltı yapmadım.

Canım birşey yemek istemiyor nedense
Sabah regl oldum ondandır diye düşündüm.
Ne yesem acaba?

52 kilo böyle olunuyor dimek

amonra hiç uğramıyo unuttu biziiii
duygudaaa

ALLAH zihin açikligi versin

çok sağol melek gibi anneeeeee

mesaj olarak sayıyorum canım
öbür türlü başa çıkabilir miyim bilmiyorum açıkçası

kız bana da lazım acilen böle bi kamp
valla nası özendim yaaaaa:97:

hem çocuklara yetişip hem eşe yetişip hem buraya yazabiliyorsunuz helal kızlar yaaa

kızlar alıntı yaptım yaptım silindiiiiiiiiiiiiiii
valla küstüm yapmıyom işteeeeee:84:
alıntı yapamadığım herkesçiklerden özüüüyyy diyeyim

ehehehe aynı ben ben de aynaya önden baktım mi bişey yok yandan baktım mi hele fotoğraflarda tanıyamıyorum ama kızlar masallah deyin bu kaplıca suyu iyi geldi yüzüm sıkılaştı bile rapor birazdan...

ben fotoğraflarda ince çıkıyorum nasıl oluyosa
ama aynada baktığımda kocaman bi totoooooooooooooo
hele ki adım atarken yandan kendime baktığımda yarım dünya kadar bişi inip inip çıkıyooooooooooo:84::84::84:

benim çantamda durmaz öle,hemen yerim yoksa
çantada durduğu gibi durmuyo bende

sınavımı soranlara toplu olarak belirtmek isterim kii galiba geçiyooommm
sınav esnasında bilerek yaptıklarımı,daha doğrusu kesin emin olduklarımı saydım 16 yapıyodu
gerisinden de çıkarsa ooo tamamdır
13 yetiyodu zaten

çantada durduğu gibi durmuyo bende [/QUOTE]

walla bu kiloda olup bu beden kitle endeksiyle boğazımdan geçmiyor artık ,senin gibi olunca zaten ooooo

çantada durduğu gibi durmuyo bende

walla bu kiloda olup bu beden kitle endeksiyle boğazımdan geçmiyor artık ,senin gibi olunca zaten ooooo [/QUOTE]
aah aaahhhh
sana benim kilom az gibi geliyodur ama hiç öle diil
evde tam kendimi iyi hissediyorum,zayıfım galiba diyorum
anam okul açılıyo
okul açılınca kızların yanında ben yine şişkoyum yine şişkoyuuummmmmm:84::84::84::84::84::84:

Yaa olamaz yazdım yazdım göndermedi artık sabredeblleceılm bi zaman yazarım cadi sevindim iyi geçtiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…