- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #45.421
ben bu kadar yiyince doymuyorum çok aranıyorum yicek bişiler için ama direk bunları yiyip alışverişe çıksam mağazalara bakmaktan açlığı unuturum direk:)
Gelmesi beklenen acemi ben oluyorum galiba. Evde 9 aylık br bebeğim ve herşeyi yapmaya üşenen bir koca bebğim var. Bilgisayarımız bozuk ve hala yapılması için söyleniyorum.
Bugün itibariyle hem diete hemde spora başlıyorum. İnşallah buradan aldığım destekle ve gazla zayıflayacağım. Boyum 180 cm. Kilom 85. Doğumda 22 kilo alıp üç basamaklı sayıları tartıda gördüm. doğum sonrası 12 kilo verip 88'e, 9 ayda da 3 kilo verip 85'e düştüm. En basta süt olsun diye zayıflayamadım katı gıdaya geçtikten sonrada arsızlıktan. Uzun zamandır diete başlayıp başlayıp aynı gün içinde bırakıyoırum. Ümit ediyorum destanımın başladığı gün bugün olur. Öncelikli hedefim doğum günümde yani 25 aralıkta 70 kilo olmak. Asıl Hedefim ise 60 kiloya olmadı 62 ye düşmek.
Desteklerinizi bekliyorum. ve Karatay diyeti yapmayı düşünüyorum. Sizler ne dersiniz ayda 5 kilo verdirir mi?
Bende diyet değil fil psikolojisi ve midesi var. Bilmiyorum sizlerde de var mı ama ben aynaya bakınca kendimi oyle cok sisman olarak görmuyorum ama fotoraflarda işin aslı gun yuzune cıkıyor. Bu herhalde aneroksiklerin kendilerini şişman görmeleri gibi birşey.
selam kızlaaarrrr nasılsınız bakalım
ben bugün tartıda biraz eksileri gördüm sevinçle kaçırdım
yarın eksileri kaybedince tekrar sıkarım kendimi el mahkum
aynen zaten aslan burcuyum aynaya bakınca kendimi çok güzel görüyorum ama fotolarda göbeği kolları tonton yanakları görünce anaa bu da kim olaki:S diorum:44:
hadi allah işini rast getirsin
hayırlı sonuçlarını bekliyoruzzz
sen hiç değilse msj yazabiliyorsun telden ben cevap yazamıyorum sadece msj okuyup çıkıyorum anlican sürekli sizi takipteyim ama msj yazamıyorumm
Tamam kaptanım biz hallederiz.
Tetikteyim valla, her ben de katılmak istiyorum diyene atlamaya hazırım
Vayy piknik he:)
Ne güzel olmuştur şimdi o
Dolmalar, börekler
Püfür püfür eserken miss gibi
Sınavdan çıkar çıkmaz haber ver bize canım.
Eminim güzel haberlerle geleceksin, cadısın ya sen kesin başarırsın
Hadi bakalım hayırlısı
Panik yapma,aceler edip heyecanlanma yeter, başaracaksın eminm ben:)
Sen kalk kek yap, yeme...
Allah'tan reva mı bu
Bu arada ben bu saat oldu kahvaltı yapmadım.
Canım birşey yemek istemiyor nedense
Sabah regl oldum ondandır diye düşündüm.
Ne yesem acaba?
Yaaaaa yine nerelerdesiniz?
Kaçtınız demi???
Altta gördüğüm okuyup yazmadan gidenleri yazarım valla, deşifre bile ederim
Ben de birşeyler yesem de gelsem
Kız amonra elif arada bir uğrasana kuzu, unutma bizi hemencik
ALLAH zihin açikligi versin
neyse prenses gelir birazdan
aklimdayken bisey sorayim
haftalik paylasimlari nasil sayiyorsunuz mesaj sayisi olarakmi?
yoksa mesaj içindeki paylasimlari
çunki bazan bir mesaj içinde bikaç paylasim yapiyoruz onu merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim
simdiden tesekkur ederim
Ben geldim burada internet buldum ve ilk günün raporu
sabah 5 tane corekotlu form bisküvi 5 tane tadinda ikramlık olduğu için küçüktü bir bardak şekersiz çay bir bardak ılık su tabi bunları 4 5 saat içinde yedim...
Ara 1 avuç findik..
Öğle domates peynir 1 salam
az da ekmek
akşam bir bardak yoğurt çorba
2 avuç kadar da tuzlu fıstık
yarım saate yakın yürüyüş
sabahtan iyi hareket ettim
2 saat kaplıcadaydım (ara ara çıkıp biraz egzersiz yaptım)
üstelik tuvalete gitmek içinde az da olsa yürüyorum nete bağlanabildiğim sürece buradayım canım da sıkılmaz...rüyüş
sabahtan iyi hareket ettim
2 saat kaplıcadaydım (ara ara çıkıp biraz egzersiz yaptım)
üstelik tuvalete gitmek içinde az da olsa yürüyorum nete bağlanabildiğim sürece buradayım canım da sıkılmaz...
oh be gelebildim sonunda,benim kuzu grip olmuş uyumakta zorlanıyor tabi benide zorluyor,bugünkahvaltım herzamanki gibi fazladan omlet vardı,öğlen makarna cacık,arada çubuk kraker akşam şehriye çobası kepek ekmeği yeşil bider sonra biraz yürüyüş soda birde üzüm
ehehehe aynı ben ben de aynaya önden baktım mi bişey yok yandan baktım mi hele fotoğraflarda tanıyamıyorum ama kızlar masallah deyin bu kaplıca suyu iyi geldi yüzüm sıkılaştı bile rapor birazdan...
iyilik canım bende biraz fark gördüm sevindirik oldum ama evde değildim bir şey kaçıramadım hatta çantamdakileri bilem yiyemedim,akşamda közlenmiş patlıcan biber salatası ayran kepek ekmeği yedim,sende yarın yada akşam telafi edersin
benim çantamda durmaz öle,hemen yerim yoksa
çantada durduğu gibi durmuyo bende
kızlar selam
şeffaf odadayım beni yalnız bırakmayın
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...risi-quota-m-o-n-r-aquot-10.html#post20866917
ben de tam okuyodum canım:78:
yirin seni
özlemişim ya burayı hemecek
Yaa olamaz yazdım yazdım göndermedi artık sabredeblleceılm bi zaman yazarım cadi sevindim iyi geçtiğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?