- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.521
inşallah canım sendeki bu azim ve istekle neden olmasın....alewcım ınsallah bnde sen gbı 3 kılo wereblırım
canım sen listedesin tabii ki de bi yanlışlık oldu kaptan senin kilo bildirimi msjını görememiş tabi bizimde gözümüzden kaçmış fark edemedik kusura bakma ama bu hafta listedesin canım..slm hanımlar size perşembe günü hatırlatmıştım cuma günü ankarada olcam internetide yeni bağlatıyoruz ankaradaki eve diye hatırlarsanız interneti bağlattık ama c.tesi günü için hat gelir dediler hala gelmemiş bende dün gece geldim kastamonuya geçmişi pek okuyamadım ama listeye baktım merektan ismimi göremedim şimdi benim ne yapmam lazım sizinlemiyim değilmiyim ilk haftadan böyle olması biraz ters oldu tabi ama aksilik işte ttnetçilerin bi dediği bi dediğini tutmuyo gerçi perşembe günü bildirim yapmıştım cuma günüde kilo aynıydı değişiklik yoktu
ewet canım bende gözle görülür bi fark oldu şimdiden ama inşallah bu giden kilolar kaslardan değil de yağlardandır
Benim de aynı şekilde.
Yarım kg 1 kg giderse gidecek ama inceliyorum.
42 bedene çıkıyordum bir ara neredeyse.
Şimdi 38.
O daha 36 da olacak.
ama ölçülerini de al bence.
Bazen kilo vermediğimiz halde incelme oluyor o da moral veriyor.
içim karardı yaw yağdı da yağdı mubarek dietim iyi gidiyor kızlar
sabah klasık kahvaltı yaptım peynir domates ekmek öğlende tavuk suyu corba ızgara köfte yanında he bugun akşam ıcın karnıbahar yaptım güzel olmuş sizler nasılsınız iyisindir inşallah
canım sen listedesin tabii ki de bi yanlışlık oldu kaptan senin kilo bildirimi msjını görememiş tabi bizimde gözümüzden kaçmış fark edemedik kusura bakma ama bu hafta listedesin canım..
sen paylaşımlarına ve diyetine devam et canım...
bu arada kilo bildirimi yaparken başka bir msjla birlikte yapma ...ayrı bir msj olarak ve mümkünse başlık atarak yaz ki olur ya yine gözden kaçmasın...
kızlar bugun ki menum :
sabah 1 dılım kepek ekmegı ustune surulmus labne peynır + yesıl cay
oglen : 4 kofte 1 kasık yogurt ve 1 dılm k.ekmegı
ara 3 ıncır
aksam : sebze yemegı + 1 dılım kepek ekmegı + salata
bugun cok kucuk kacamaklarım oldu 3 kestne 1 dılım cok kucuk sucuk pısmanım(
aman canım o kadarcık olucak tabi sıkma canını tatlım
kızlarr şirine(betül) neden girmiyor acaba hemen hemen her gün girer yazardı bişey mi oldu acaba en son cuma yazmış buraya merak ettim açıkçası
sağol bitanem geçen haftada 1.5 lilo vermiştim bu haftada böyle verdim ama işte benim korkum düşük kan şekeri bi anda dibe vurunca ben hastanelik oluyorum o yüzden çok dikkatliyim...tamam cnm dikkat ederim artık bu arada 1. olmuşsun tebrik ederim 1 hafta da okadar kiloyu nasıl verdin hep öylemi veriyosun bu haftamı öyle oldu
sormakta fayda var aslında bugün girdi foruma ama yorum yapmadan çıkmış ...kızlarr şirine(betül) neden girmiyor acaba hemen hemen her gün girer yazardı bişey mi oldu acaba en son cuma yazmış buraya merak ettim açıkçası
oncacıklardan bişey olmaz tatlım ne diyelim afiyet olsun ama yaramasın emi...kızlar bugun ki menum :
sabah 1 dılım kepek ekmegı ustune surulmus labne peynır + yesıl cay
oglen : 4 kofte 1 kasık yogurt ve 1 dılm k.ekmegı
ara 3 ıncır
aksam : sebze yemegı + 1 dılım kepek ekmegı + salata
bugun cok kucuk kacamaklarım oldu 3 kestne 1 dılım cok kucuk sucuk pısmanım(
ne bıleyım be canım okadr korkmus kı gozum cok kcuk kacamak yapsm korkuo gozum hemn ama napıım kestaneler cok guzldı :)))))
Aslıcığım ben buradayım gelip okudum hep hafta sonu. Eşim hafta sonları evde olduğundan yazamadım. Bu gün de bayağı geç kalktım. Yoksa yine buradayım canım benim
bu günkü yediklerim le devam edeyim:
sabah 9.30
1 bardak sirkeli pekmezli ılık su
saat 12 kahvaltı
5 ince dilim domates
4 dilim salatalık
1 kk beyaz peynir
3 tane közlenmiş yeşil biber
1 lokmacık açma
3 bardak açık şekersiz çay
sormakta fayda var aslında bugün girdi foruma ama yorum yapmadan çıkmış ...
bak bende merak etmeye başladım aslıcığım...
ewet bende severim kestaneyi ..kafana takıpta moralini bozma sakın canım...
menümün devamı:
saat 15 30 :
12 tane siyah üzüm
1 tane erik
saat 16:
küçük bi tabak mantı...((((
2 ince dilim kek
bu kaçamaklara görede akşam sadece bi elma yiyip yatarım canlarım ceza olsun bana.....
ay hayatım merak ettim seni aktif bi üye olduğun için yokluğun hemencecik belli oluyor sevindim buralarda olmana bende dün hiç geremedim eşim evdeydi.Aslıcığım ben buradayım gelip okudum hep hafta sonu. Eşim hafta sonları evde olduğundan yazamadım. Bu gün de bayağı geç kalktım. Yoksa yine buradayım canım benim
Alevcim ne yaptın yahu.
Aaa kilo verince salma kendini.
Bence elma yiyeceğine yoğurt veya süt içip yatarsan şeker yerine protein alırsın.
Daha güzel olur.
olmadı değilmi çok pişmanım şimdi ama nafile...ney ney mantı kekmi gözlerime inanamıyorumcıks cıks oldumu şekerim şimdi :)
kızlar sabahki menümü yazmıştım sonrasında 3 elma yedim şuan acıktım gibi eti formun yuvarlağından pirinç patlaklı olanından 1 paket yiyeceğim
Kıııııııııızzz bu ne? Sen ki geçen haftanın takımlar içinde en çok kilo vereni.menümün devamı:
saat 15 30 :
12 tane siyah üzüm
1 tane erik
saat 16:
2 ince dilim kek
bu kaçamaklara görede akşam sadece bi elma yiyip yatarım canlarım ceza olsun bana.....
ay hayatım merak ettim seni aktif bi üye olduğun için yokluğun hemencecik belli oluyor sevindim buralarda olmana bende dün hiç geremedim eşim evdeydi.
ee rejim nasıl gidiyo tatlım?
alevciğim ben üstüne gelmeyeceğim diyette kaçamaklar olabilir alışkanlık haline gelmediği sürece ben haftasonu dondurma yedim ama onu yedim diye öbür yediklerimi azalttım aynı senin gibi ve bu sabah tartıda eksik bile çıktım insanız iradede bi yere kadar abartmadığın sürece sorun yok diye düşünüyorummmenümün devamı:
saat 15 30 :
12 tane siyah üzüm
1 tane erik
saat 16:
2 ince dilim kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?