Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alevciğim, Boşver gülüm ya sen muhakkak telafi edersin üzülme.
Yukarıdaki mesajların birinde hilalin de dediği gibi akşamı meyveyle değil de süt veya yoğurtla geçiştirirsen daha fazla karbonhidrat ve şeker almamış olursun fıstığım.

Bu arada kızlar son sayfaya ilerleyemiyorum. Son sayfanın var olduğu gözüküyor tıkladığımda yine sondan bir önceki sayfayı açıyor.

slmlar 1 saat yürüyüş yaptım da geldim bu arada kendimi regl olcakmış gibi hissediyorum daha 2 gün önce bitti neyin nesi bu yaaa

ben açlık değilde üşüme hissediyorum yaw bu hava fena üşütüyor insanı

iyi geceler arkadaşlar ya aksilikler peşimizi bırakmıyo bu aralar son 10 gün içinde ben 2 gözümden kızkardeşim kıl dönmesinden kaynanam gözünden ameliyat oldu bugünde yeğenimin yanındaydım çok hasta yüksek ateşten ağzı hep yara olmuş 4 gündür hiçbişey yiyemiyor rabbim şifa versin inşallah ....

takımdan atıldığımı düşününce ben geçen hafta rejimi sallamıştım biraz ama bu hafta toparlıycam kendimi en hızlı şekilde devam edicem inşallah ...

Çok geçmiş olsun.
Nazar mı ne değdi size ?
Bırakma bırakma.
Tam gaz devam.

Çok geçmiş olsun.
Nazar mı ne değdi size ?
Bırakma bırakma.
Tam gaz devam.

çok saol canım bilmemki nazarmı değdi acaba...:26:

valla işin aslı aksilikler çıkınca buradanda kovulduğumu düşününce koyvermiştim kendimi hatta çizelgemi bile sildim ama ece sağolsun özel msj attı takımdasın diye bende tekrar başladım inşallah bol bol veririz kilolar hadi iyi geceler ben çıkıyorum

iyi akşamlar hanımlar akşam menümü yazayım

100 gr ton balığı
bol yağsız salata
1 dilim kızarmış denge ekmeği

3 lt su içtim,1 saat yürüyüm şimdide yeşilçay içicem

Heeey sonunda gelebildim ama telefondan giriyorum size süper haberlerim var ama yarina artık..

Kusura bakmayın bugün hem çok yorgundum hem bi bunalim havasındaydım falan.. Gelemedim yarın telafi etmeye çalışacaıım...

Biraz okumaya çalıştım geçmişi ayşecik hosgeldin tekrar kusuruma bakma..

Tarfil canım cook geçmiş olsun...

Kahvaltı menümü paylaşayım hemen sizlerle.....
Sabah(08.30):
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
Yarım domates, 2 salatalık
1 kupa lıght sütle 1 çay kaşığı şekerli neskafe.....

günaydın herkeseeee kahvaltımı yazayım hemen

sabah
1 dilim kızarmış denge ek
1 haş. yumurta
domates,salatalık
1 fincan s.siz çay

ececim çok saol canım ...

günaydın arkadaşlar sabah 1 dilim ekmek azıcık beyaz peynir yedim..birazdan ev işlerim var onları yapıcam

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bi sağlık ocağına gidicem alırlarsa dikişlerimi orada aldırıcam oradanda kayınvalideme geçicem.
çıkmadan önce akşamdan fırında patates köfte vardı ekmeksiz atıştırdım ....erken gelebilirsem spor yapcam biraz

ben açlık değilde üşüme hissediyorum yaw bu hava fena üşütüyor insanı
dikkat et canım bu havalar geçiş dönemi hastlalık havası

ay nazara gelmişsiniz sanki bu ne hepiniz hastasınız yahu çok geçmiş olsun canım

merhaba kızlar nasılsınız?
sabah kahvaltıda 1 tane simit yedim sonrası elma biliyorsunuz bugün tartıldım sonuç gayet güzel bakalım cumaya kadar birazcık daha verebilecekmiyim

nerdesiniz kızlar haster ece alev betül ve sayamadığım diğer kızlar ben giriyorum siz yoksunuz ben akşam olmam sizde akşam gelirsiniz

Alevcim ne yaptın yahu.
Aaa kilo verince salma kendini.
Bence elma yiyeceğine yoğurt veya süt içip yatarsan şeker yerine protein alırsın.
Daha güzel olur.

aaahhh ah ben o mantının üstüne hiç bişey yemedim hilalcim..
eve gidince sporumu yaptım ve yatana kadar bool su içtim cezalıyım...

iltifatların için sağol canım....sorma bidenem yaa ablam sabote ediverdi bi güzel gaza gelip te yedim mantıyı...
ama sonra bi güzel yakıverdim kalorisini..

yok canım keşke gelseydin üzerime aklımın başına gelmesine yardımcı olurdun...
yinede üstüme gelmedin sağol canım..

ben akşam artık hiç bişey yemedim ne meyve ne yoğurt sadece su içtim canım...

geçmiş olsun canım bu arada tekrar aramıza hoş geldin...

Kahvaltı menümü paylaşayım hemen sizlerle.....
Sabah(08.30):
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
Yarım domates, 2 salatalık
1 kupa lıght sütle 1 çay kaşığı şekerli neskafe.....
bak şimdi güzelim süt yoğurt peynir hepsi bi arada tüketilince birbirinin kalsiyumunu öldürüyor tavsiyem en azından o yoğurdu diğerleriyle tüketmemen...
bu arada o nescafe yi de görmemiş olayım. bari...

günaydın herkeseeee kahvaltımı yazayım hemen

sabah
1 dilim kızarmış denge ek
1 haş. yumurta
domates,salatalık
1 fincan s.siz çay

bence güzel menü...
merhaba kızlar nasılsınız?
sabah kahvaltıda 1 tane simit yedim sonrası elma biliyorsunuz bugün tartıldım sonuç gayet güzel bakalım cumaya kadar birazcık daha verebilecekmiyim
zaten ben bu hafta derya sen ve hasretten büyük düşüşler bekliyorum canım ....

nerdesiniz kızlar haster ece alev betül ve sayamadığım diğer kızlar ben giriyorum siz yoksunuz ben akşam olmam sizde akşam gelirsiniz

e ben geldim şimdide sen yoksun aslıcığım...

kızlar bende bugünkü menümü yazayım hemen..
sabah kalkış 7.30
1 bardak ılık sirkeli-pekmezli su

kahvaltı 08:30
3 tane közlenmiş yeşil biber
1 tane haşlanmış yumurta
yarım domates

1 büyük bardak ılık su
ekmek yemiyorum zaten...

ara saat 12:30
1 tane elma
2 tane minik haşlanmış patates

ara saat 14:00
4 dilim kavun
1 tane hurma..

akşamı da hafif bişeylerle belki yarım kase çorbayla geçirebilirim..

tabi bool su içmeyide unutmuyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…