- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #47.541
iyi geceler arkadaşlar ya aksilikler peşimizi bırakmıyo bu aralar son 10 gün içinde ben 2 gözümden kızkardeşim kıl dönmesinden kaynanam gözünden ameliyat oldu bugünde yeğenimin yanındaydım çok hasta yüksek ateşten ağzı hep yara olmuş 4 gündür hiçbişey yiyemiyor rabbim şifa versin inşallah ....
takımdan atıldığımı düşününce ben geçen hafta rejimi sallamıştım biraz ama bu hafta toparlıycam kendimi en hızlı şekilde devam edicem inşallah ...
Çok geçmiş olsun.
Nazar mı ne değdi size ?
Bırakma bırakma.
Tam gaz devam.
dikkat et canım bu havalar geçiş dönemi hastlalık havasıben açlık değilde üşüme hissediyorum yaw bu hava fena üşütüyor insanı
ay nazara gelmişsiniz sanki bu ne hepiniz hastasınız yahu çok geçmiş olsun canımiyi geceler arkadaşlar ya aksilikler peşimizi bırakmıyo bu aralar son 10 gün içinde ben 2 gözümden kızkardeşim kıl dönmesinden kaynanam gözünden ameliyat oldu bugünde yeğenimin yanındaydım çok hasta yüksek ateşten ağzı hep yara olmuş 4 gündür hiçbişey yiyemiyor rabbim şifa versin inşallah ....
takımdan atıldığımı düşününce ben geçen hafta rejimi sallamıştım biraz ama bu hafta toparlıycam kendimi en hızlı şekilde devam edicem inşallah ...
Alevcim ne yaptın yahu.
Aaa kilo verince salma kendini.
Bence elma yiyeceğine yoğurt veya süt içip yatarsan şeker yerine protein alırsın.
Daha güzel olur.
Kıııııııııızzz bu ne? Sen ki geçen haftanın takımlar içinde en çok kilo vereni.
Sen ki azim ve irade abidesi.
Sen ki herkesi kendine hayran bırakan...
Sen ki
İşte aslıcığım havalar etkikedi biraz da beni.
Rejim de düşe kalka ilerlemeye çalışıyor inşallah.
alevciğim ben üstüne gelmeyeceğim diyette kaçamaklar olabilir alışkanlık haline gelmediği sürece ben haftasonu dondurma yedim ama onu yedim diye öbür yediklerimi azalttım aynı senin gibi ve bu sabah tartıda eksik bile çıktım insanız iradede bi yere kadar abartmadığın sürece sorun yok diye düşünüyorumm
Alevciğim, Boşver gülüm ya sen muhakkak telafi edersin üzülme.
Yukarıdaki mesajların birinde hilalin de dediği gibi akşamı meyveyle değil de süt veya yoğurtla geçiştirirsen daha fazla karbonhidrat ve şeker almamış olursun fıstığım.
Bu arada kızlar son sayfaya ilerleyemiyorum. Son sayfanın var olduğu gözüküyor tıkladığımda yine sondan bir önceki sayfayı açıyor.
iyi geceler arkadaşlar ya aksilikler peşimizi bırakmıyo bu aralar son 10 gün içinde ben 2 gözümden kızkardeşim kıl dönmesinden kaynanam gözünden ameliyat oldu bugünde yeğenimin yanındaydım çok hasta yüksek ateşten ağzı hep yara olmuş 4 gündür hiçbişey yiyemiyor rabbim şifa versin inşallah ....
bak şimdi güzelim süt yoğurt peynir hepsi bi arada tüketilince birbirinin kalsiyumunu öldürüyor tavsiyem en azından o yoğurdu diğerleriyle tüketmemen...Kahvaltı menümü paylaşayım hemen sizlerle.....
Sabah(08.30):
1 dilim ekmek
1 küçük kase yoğurt
2 kk peynir
Yarım domates, 2 salatalık
1 kupa lıght sütle 1 çay kaşığı şekerli neskafe.....
günaydın herkeseeee kahvaltımı yazayım hemen
sabah
1 dilim kızarmış denge ek
1 haş. yumurta
domates,salatalık
1 fincan s.siz çay
zaten ben bu hafta derya sen ve hasretten büyük düşüşler bekliyorum canım ....merhaba kızlar nasılsınız?
sabah kahvaltıda 1 tane simit yedim sonrası elma biliyorsunuz bugün tartıldım sonuç gayet güzel bakalım cumaya kadar birazcık daha verebilecekmiyim
nerdesiniz kızlar haster ece alev betül ve sayamadığım diğer kızlar ben giriyorum siz yoksunuz ben akşam olmam sizde akşam gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?